7248
Egosoft X4
  • Jóózsf István #5967
    A tviccccsben azért több látszott. Aki teheti nézze majd meg az Ego jücsübjén az egész riportot.

Két érdekesség van számomra benne, bár sokat nem várok tőle: A vontatás és az újrahasznosítás.
    A vontatásnak (számomra) akkor van értelme, ha találunk hajóroncsokat, amiknek a tervrajzát (!!!) és esetleg a belőle kinyerhető nyersanyagot érdemben tudnók hasznosítani.
    És már össze is kapcsoltam...

Kicsit találgatnék is. Ha első negyedév és el is hisszük, akkor sem látunk belőle februárig bétát sem.
    Addig még meg is jöhet a kedvem az élethez, vagy kereshetek egy szép és erős faágat...
  • Jóózsf István #5966
    És mindez bötűkben.

Jocó!
    Nem gondolom, hogy ebben a mondatban a játékosokat bántanám, inkább azt akartam kifejezni, hogy nyakig vagyunk a szarban és nem csapkodni kellene, hanem szépen belenyugodni a helyzetbe és lassan elsüllyedni. Nem tetézni még a fekália habosításával. Mármint ami az új tartalmat illeti.
    Kifejezetten a fejlesztőknek címeztem!

Apropó! Lehet, hogy fizetős lesz? Mármint mindenkinek!?!?
  • tomonor
  • RJoco
    ""És részvétem minden játékosnak aki még játszani szeretne a harmadik DLC után is a játékkal, mert erre a motorra ráerőszakolni még egy nagyobb tartalmat, az már kimeríti a kegyetlenség fogalmát!""

Szerintem ez nem túl kedves sem a játékosokkal szemben, sem a fejlesztőkkel szemben, még ha az utóbbi meg is érdemli.
    Az, hogy itt egymás között mit csipogunk, egy dolog. Az, hogy ismeretlenekkel hogy viselkedünk, egy egész más dolog.
    De te minden olyan játékost lesajnálsz és leírsz, aki még játszani fog a játékkal.

De ezen ne vitázzunk. Mindenki azt ír, amit akar és mindenki azt olvas el, amit akar. Sok fórumot itt már nem olvasok, mert... inkább hagyjuk.
  • Jóózsf István #5963
    Fejjel megyek a falnak?
    Én csak tényeket írtam le. Mint építő jellegű kritika.
    Abban nem látom a fejjel falnak menést. Ha nem változtatnak a dolgokon, akkor nem én megyek fejjel a falnak, hanem ők! Nekik van szükségük az én bizalmamra és még néhány másik emberére, hogy kifizessék legközelebb is a játék árát. És ne a virágboltból szerezzék be!
    Az a téma amit nyitottam nem arról szólt, hogy ócsárlom a játékot, hanem rögtön javasoltam is néhány értelmes megoldást arra, hogyan működhetne ELFOGADHATÓAN a járőr parancs. A kivitelezés meg legyen az ő bajuk!
    Az, hogy némi félreértés keletkezett az új déelcé kapcsán, hát mondd már... Attól még nincs örihari!
    Azt meg, hogy egy másik nemzet mit szeret és mit nem kurvára leszarom. Éppen eleget hunyászkodtunk már mindenhol. Nem mi tettük fossá a világot de én IS lapátolom a szart amit folyamatosan borítanak a fejemre. Elegem van belőle. Nem ezért güriztem az aktív életem jelentős hányadában, hogy most ehhez a foshoz alkalmazkodjak ami most van. És ha csak annyi örömöm van a világban, hogy mindenkinek a szemébe mondjam a véleményemet a minősíthetetlen, vagy épp csak kritikán aluli viselkedéséről - tetteiről, akkor legyen. Nyilván nem fogom megváltani a világot, de nem is fogok bólogatni hozzá. És ha ettől kicsit is rosszul érzi magát a nyomorult aki okozta - tette, akkor már megérte aznap felkelnem.

Ha én szar munkát végzek akkor azonnal kapom a visszajelzést. Miért lenne ez másképp velük? De ha ez nem tetszik nekik (nemzeti hovatartozás ide, vagy oda) akkor nyugodtan menjenek el dolgozni. Nem szégyen az. Én is abból élek. És még csak nem is zsákmányolok ki, csalok, lopok meg másokat közben!

Ha nem így értetted, akkor fejtsd ki bővebben!
  • RJoco
    Te csinálsz valamit rosszul, ezt bizton állíthatom.
    Egy X-be simán bele lehet tolni több száz, ezer órát.
    Egy ilyen játéknál a 100-200 óra pont annyi, amivel el lehet indulni a magasabb célok felé.
    Nagy komplexeim nekem is vannak. Hajókból talán több is, mert én nem voltam rest és simán komplexenként 100 bányászt rendeltem hozzájuk. Emellett a harci flották. 100 kis szúnyog, 150 körül a csörgők, szállítókból is akad nem tudom mennyi.

Az viszont elég gáz, hogy így fejjel megy István a falnak.
    A németek ezt nem értik. Csak azt látják, hogy megy az ócsárlás, azt meg nem szeretik. A negatív kritikát sokan nem viselik el. De ez emberi tulajdonság, nem nemzeti. Sajnos itt a fórumon is gyakran találkozni ilyenekkel. Nem is tudják kezelni, egyszerűen kis hülyegyerek Pistike lesz belőlük. Jobb elkerülni őket, mert nincs értelme értelmetlenekkel vitába szállni.
  • mindero
    Szerintem te azért egy elég extrém példát képviselsz a több 1000 óra játékkal, millió gyárral, űrhajóval. Nyilván erre lehetetlen optimalizálni egy játékot.
    Szerintem az átlag játékos játszik vele 100-200 órát aztán annyi. Ez idő alatt pedig nem lehet billiárdokat felhalmozni (vagy én csinálok valamit szarul). Ez is bőven megéri a pénzét szerintem.
  • RJoco
    Éljen! Új DLC!
  • Jóózsf István #5959
    Nabakker! Lezárták a témámat!
    Pedig most akartam igazán belelendülni a játék ekézésébe. Nem baj. Ti nem ússzátok meg!
    Még ezt akartam a témába illeszteni, de már nem tudom:
    "Természetesen elnézést kérek a tájékozatlanságomért, ami az új DLC-t illeti.
    Mentségemre legyen mondva, hogy a bejelentés az én hozzászólásom után történt.

És részvétem minden játékosnak aki még játszani szeretne a harmadik DLC után is a játékkal, mert erre a motorra ráerőszakolni még egy nagyobb tartalmat, az már kimeríti a kegyetlenség fogalmát!"

Tisztelettel: Jóskapista

Csak azért is!
  • Jóózsf István #5958
    Naba...ameg!
    Ezt mikor találták ki?
    Nagy bőszen oltogatok mindenkit a játék fórumán, hogy ennyi volt és nincs tovább, erre rámszólnak, hogy vegyek vissza mert igenis lesz újabb DLC!
    Akkor már csak egy kérdésem van. Búcsúzhatunk a 10 fps-től is és szokjunk hozzá az 5-höz?

Most látom, hogy tegnapi bejelentés! Akkor kérjenek ők bocsánatot, mert amikor én írtam, akkor még nem létezett!!!
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.11.25. 06:21:37
  • Jóózsf István #5957
    Ebben a játékban nem. Nemrég eszembe jutott, hogy én is felajánlom valakinek, de nem találtam a parancsot és azt hittem nincs is a játékban.
  • mindero
    Frissítettem a videokártya drivert és megszűnt ez a crash szerencsére.

Képzeljétek mi történt: szerettem volna egy Cobrát foglalni (FF-el vagyok, így venni nem tudok), lövöm rendesen, de csak nem akarnak ugrani. Közben meg hívogattam -próba szerencse. Egyszer csak válaszolt és feljött egy olyan kérés hogy "surrender". Rányomok, erre kiugrott mindenki a hajóból.

Nektek volt már ilyen?
  • RJoco
    Nem tudom mikor kezdtem. Pár hete. Elég intenzíven játszottam vele. Nameg nem pörgettem ki teljesen (nem csináltam meg az összes melót és a mellékszálakból az ökölharcot teljesen kihagytam, és a pszichókból is csak 10 lett meg). Ezekhez már nem volt türelmem. Igazság szerint ez így uncsi volt már. Odamész, kinyírsz mindenkit, eljössz és bízol benne, hogy semmi bugot nem szedsz össze. Egyre több volt már benne. Úgyhogy lezártam a sztorit.

A Xenon-t asszem én is meghagytam ScalePlateGreen-ben. Asszem.
  • Jóózsf István #5954
    Befejezted a ciberét? Mikor kezdted?

Igazad van. Pusztuljanak!
    Lehet, hogy egyszer veszem a fáradtságot és kiirtom a tetves bagázst mindörökre. Csak a Xenon marad és én.
  • RJoco
    Engem még mindig baromira nem zavar :D
    De mostanában nem is játszottam vele, így nem is zavarhat.
    Ha előveszem, akkor azt is csak azért, hogy befejezzem a terrán szálat.
    Épp most fejeztem be a szájberkölköt.
    Következőnek a Detroit: Become Human van tervben.
    De lehet, hogy a Destroy all Humans lesz.
    SR meg jelenleg parkolón van.

Én türelmes vagyok. Türelmesen vártam, hogy a játékban lévő lehető legtöbb hibát kiküszöböljék.
    Sajnos a bányászás és szektorvédelem szétcseszése elszúrja az amúgy jól működő (kevés FPS-es) játékom.
    Ilyenkor mindig megfordul a fejemben, minek vettem meg? Ha nem veszem meg, nincs frissítési kényszer és egy jó világban ténykedhetnék még. Bár asszem a terránok jövetelével intézték el a játékot úgy, ahogy most van.
    Szóval most megint kivárás is van a dologban.

Egy galaxisírtás lehet, hogy rád is rádférne már. Nem kell figyelni semmit, nem lényeg, hogy mennyi nyersanyagot gyűjtesz, mert úgyis csak magadnak tudsz gyártani. De, ha nincs kereskedelem és nincs kit kinyírni/megmentetni, akkor ez lényegtelen.
    Kell pár erős flotta és hadszóljon. NINCS KEGYELEM!!!
  • Jóózsf István #5952
    Jocó!
    Volt téma a kis infó ablak a hajók mellett. Hogy miért baj, meg mit lehet vele tenni, meg mit nem. Na most belefutottam egy konkrét bajba, ami már elég ahhoz, hogy szívből utáljam.
    Képzeld el azt a képet, hagy bal oldalon meg van nyitva vagy az általam birtokolt ojjektumok listája, (Függőleges menüsor felülről a második) vagy a térképhez tartozó lista (Az első) Meg van nyitva a jobb oldali infó panel mert egyszerre két információra is szükségem van. Nnnnna, eddig (A kis infó panel ficsőr megjelenéséig) ezt simán meg tudtam tenni, de most, csak ha kettő egyszerre van jelen. Magyarán kis infó panel nélkül nincs nagy jobbos infó sem!
    És erre nem az a válasz, hogy akkor kattints mellé, mert akkor bezáródik a jobbos is.
    És hiába nyújtottunk be oly sokan petíciót ez ügyben, nem lehet kikapcsolni a ficsőrt. Kis infópanel van és PUNKTUM!
    DEÉNNEMAKAROKISINFÓPANELT! Mert egy parasztvakító kis hülyeség, ami inkább bosszantó, mint hasznos!

Joggal merül fel a kérdés, hogy miért csináltam segget a számból és játszom mégis a játékkal. Hát a kiemelt változás jegyzék miatt. Még mindig várom a csodát... Próbálom tetten érni, azt a törekvést a fejlesztők részéről, hogy igenis szeretnék, ha ez a játék (A körülményekhez viszonyítva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) jól működjön!
  • Jóózsf István #5951
    Version: 4.20 Beta 3 (465187) - 2021-11-23

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

[Beta 3] Fixed Torus riddle switches being repairable while shutters are closed, resulting in riddle being impossible to solve.
    [Beta 3] Fixed hacking missions targeting stations without docks.
    [Beta 3] Fixed scan missions sometimes asking player to scan Laser Tower.
    [Beta 3] Fixed Terran vs Xenon guild missions asking player to scan Xenon ships carrying Hull Parts or Water.
    [Beta 3] Fixed Terran or Pioneers scan missions asking for wares that aren't used by Terran economy.
    [Beta 3] Fixed player stations created from custom gamestart not detecting enemies.
    [Beta 3] Fixed player not being able to target objects if spawning in space suit in custom gamestart.
    [Beta 3] Fixed linear highways being disabled when ring highways are disabled in custom gamestart.
    [Beta 3] Fixed mining ships concentrating in areas with relatively low yield.
    [Beta 3] Fixed freeze when loading save if HQ core module was under construction.

[Beta 3] Fixed mining ships concentrating in areas with relatively low yield. hümmm-hümmm
  • TokraFan
    Nem mentegetem őket, de ha reálisan nézed a jelen kor játékfejlesztéseit, akkor sajnos kalkulálni kell már azzal, hogy tkp. minden játék sz*r. Vagy bugos, vagy hiányos, vagy lesz*rja a fejlesztő egy idő után, vagy tré módon fut. Valami mindig van.
    Önmagában nem az óraszám számít, erre kiváló példa nálam az Elite:Dangerous, amibe ezer órákat lehet pakolni a nagy semmivel. Mész A-ból B-be hatezerszer, csak hogy legyen valamiből pénzed, hogy aztán lottózzál egyet a mérnöknél, és legyen egy 5%-kal jobb akármid. Na én meg ezt a fajta átb*szást nem tolerálom már jól és hiába toltam abba is párszáz órát, így utólag azt mondom, feleslegesen pazaroltam erre a grindfest-re ennyit az életemből.
    X4-nek legalább van értelme, még ha bosszantó is. De abban igazad van, hogy fejlődnie kéne a csapatnak, főleg mert ugyanazt csinálják lassan 20éve, nem váltanak műfajt mint a legtöbb fejlesztő.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2021.11.18. 22:35:38
  • RJoco
    Én szoktam mondogatni, hogy 1€/óra, akkor megérte.
    Ez alól van mondjuk kivétel.
    Ez a csapat is az. Amilyen bughalmazzal szolgálnak a játékosok felé, a "minél olcsóbb" mottót preferálom, de mégis megveszem és beletolok pár száz órát.
    Ha tudom, hogy milyen a Cyberpunk, akkor egy lyukas garast nem adtam volna érte, de azért abban is benne van már pár 10 órám.
    A hófutó kérdéses. Az 1€/óra megvolt, de mégsem lehetek elégedett, mert sokkal több is belemehetne gyorsan.
    A Rebirthet 3000 Ft-ért vettem. Talán 10 órát játszottam vele. Ezért is vártam éveket az X4 vásárlásával.
    És ismerve a bandát, ha jön az X5, akkor is várni fogok.
  • Jóózsf István #5948
    Nem azt sugalltam, hogy nem fogom kifizetni, hanem azt, hogy ezentúl én is megvárom, hogy mi sül ki belőle és majd csak akkor...

Érdekes ez a játékidő/ár számítási módszer. Valakitől már azt is hallottam, hogy 1000Ft/óra is rendben van.
    Nálam nem így működnek a dolgok.
    Eleve csak olyan dolgokba fogok bele, amik több száz órásak. A többi a felejtős kategória.

Amikor azt mondom, hogy ez így szar, akkor arra alapozom, hogy az adott cég egyrészt, csinált már jobbat, vagy az eddig elért eredményeik alapján az adott terméknek jobbnak kellene lennie! Ezt mindenki meg tudja ítélni! Csak ugye itt lép be a ma oly divatos túltolerálás! "De hát az egyik fejlesztőnek épp berepedt a műkörme... Nagymamája köhögött egyet... Az utcában épp aszfaltoztak 5 km-re..." LESZAROM!
    Ha nem képesek fejlődni és ezt a szintet tudják csak tartani (Vagy ezt se) és ezt fogják kiadni újra meg újra különböző változatokban, akkor nem kell nagy jóstehetségnek lenni, hogy bukás lesz belőle. És jó lesz ha keresnek maguknak valami munkát!

És ha azt mondom, hogy ez a játék a Split Vendettáig (3.0) kábé rendben volt?!?!?!?
  • tomonor
    A játékok bevételeiből + német pályázatokból:
    https://www.bmvi.de/SharedDocs/DE/Artikel/DG/games-projekte/x4-ahoy.html

XRebirth előtt a Deep Silver kiadó fedezte a kezdeti anyagi forrásaikat.
  • TokraFan
    Én a Rebirth-el voltam így. Viszont X4-et bár nincs időm már játszani, így is sok száz órát tettem bele, Te pedig minimum ezreket. Ha innen nézed, ennyi pénzért ez magasan egy iszonyatosan jó deal volt! Még akkor is, ha vannak gondok. Csomó játék van, ami ad 20-40 órát 60 Euroért, és ezekből van tengernyi.
    Az Egosoft kis cég, minden egyes játékukra jellemző volt a 'megoldunk valamit, de elb*szunk másik kekttőt ami már működött' típusú folyamat. Látva ennek a játéknak a komplexitását, grafikáját és azt, hogy ehhez képest mekkora team fejleszti, már az is meglepő, hogy ezt így sikerült összehozni. Azt mondjuk őszintén szólva eddig sem értettem, miből tartják fenn magukat??
  • tomonor
    Nyugi van ;)
  • Jóózsf István #5944
    Az utolsó pillanatig reménykedtem, hogy még esetleg lehet belőle valami. Legalább hozzák fel nullára.
    De szerintem már csak a kötelező köröket futják és azt is minek?!?!
    Engedjük el ezt a játékot és próbáljunk valami ütősebbet, mármint olyat, ami tényleg működik. Legalább sebességre!

Amikor ez megjelent, csodálkoztam, hogy sokan nem neveztek be rá azonnal. Pláne elővételben! A következőre én sem fogok!
    Szomorú dolog az, amikor az ember elveszti a hitét.
  • TokraFan
    Hát ahhoz képest, hogy hónapokig ülnek egy peccsen, elég lehangoló ezt olvasni. Nem mintha mostanában lenne időm X-ezni, de azért na...azt gondolná az ember, hogy idővel minden egyre jobb lesz és nem fordítva.
  • Jóózsf István #5942
    Új ficsőr. Gondolom ez sem 4.20-as.
    először azt hittem, hogy én vagyok a hülye, mert amit építettem új állomást, ha átváltok építési nézetbe, akkor "eddig" egy kvázi "észak-déli" irányba állt be a kamera, de már nem! Egy amolyan térbeli nézetet ad. Az-az északnyugat - délkelet nézetre áll. Ez az alap beállás, akármelyik állomással próbálom! Miért nem mindjárt alulról kell néznem és a dél lehetne a monitor felső szélénél. Így még klafább (Anglománoknak ÓSZOM) lenne!
    Kérem azonnal eltörölni ezt a hülyegyerek ficsőrt és adják vissza az észak-délit!

És egyúttal kérem szépen kölcsön egy pillanatra az egész világot megsemmisítő nagy piros gombot! A tököm tele van már ennek a degenerált világnak a baromságaival!

Azt hiszem itt ér véget számomra az X4! Bányászat kuka, sebesség a béka segge alatt. A mesterséges intelligencia hülyébb, mint valaha! Egyszerűen semmi nem maradt ebben a játékban, amiért érdemes lenne elindítani!
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.11.16. 21:28:19
  • Jóózsf István #5941
    Ez ugyan nem mostani probléma. Akkor keletkezett amikor a Terránok bekerültek a játékba. Tehát 4.0-ás
    Nem gyengén van megzakkanva a játék! Az a pár tétel semmiség, amit hozzá szeretnék építeni a komplexumhoz, az szerinte 700 millióba kerül. Egyszer már jeleztem, a fejlesztőknek, hogy hiba van a kréta körül, de azt írták vissza, hogy biztos elállítgattam a modulok felszerelési szintjét. Az lehet! Arra már nem téretünk ki, hogy ugyan mi a lóf.sznak kell neki ennyi Terrán anyag!
    Hát a világ összes X4 játékosának nem áll rendelkezésére ennyi!!!!
    73'000 Computronic subrstrate???? (számítástechnikai hordozó?)
    70'000 szilícium karbid?????
    Vért izzadok, hogy legyártsak belőlük akár csak 7-7 ezret! Nem hetvenezret! Egy vicc az egész.
    Kicsit itt már szerintem elgurult Bernd-ék gyógyszere! Ami még ezzel kapcsolatban nem kidolgozott, hogy ha ezt a kapcsolót átállítom, akkor az egész állomást újrakonfigurálja fegyverzetileg. Természetesen ezért ilyen horribilis a mennyiség!
  • Jóózsf István #5940
    Zsír!

[Beta 2] Fixed incorrect DPS calculation resulting in various AI and UI issues (problem introduced in 4.20).
  • RJoco
    Már rég kijavították. Csak jött a sárfutó meg a jégfutó és így nem fejeztem még be a szálat.
  • Jóózsf István #5938
    Jah. Azt akartam is írni, hogy elméletileg sok küldetésen is javítottak. Próbáld meg, hátha tovább jutsz. Ha ez még aktuális!?!?!
  • RJoco
    Végre te is megtapasztaltad, amivel én már réges rég szívok.
  • Jóózsf István #5936
    Ez a szektor védelem (Patrol) egy dologra kiválóan alkalmas: Hogy szétba... csessze az ember agyát! Fingom nincs arra, hogyan lehetne hatékonnyá tenni! Talán mondjuk a védelemre kihelyezett hajók vehetnének "vészjelzést" a szektorban ÉPP TÁMADÁS ALATT LÉVŐ hajóktól. Sírógörcsöt kapok, amikor nézem, hogy vidáman járőrözgetnek, miközben három - négy bányászomat is aprítják a Khákok!
    Erre rá kell pihennem kicsit.
  • Jóózsf István #5935
    A mentés pontosan 50 másodpercig tartott, és semmivel sem kisebb, mint eddig. Tehát; Csókoltatom a fejlesztőket!
  • Jóózsf István #5934
    Így néz ki kicsiben. Ez negyed annyit tud, mint a nagy és negyed annyit is fogyaszt.
    De szerintem ez is változni fog.
  • Jóózsf István #5933
    Az indulásról eddig ugye nem volt adatom. Most majdnem pontosan 2 percig tartott.
  • Jóózsf István #5932
    Egész jól megtaláltuk a hangot a mod fejlesztőjével. Talán közös erővel belőhetjük ideálisra az önbányászó építményeket.
  • Jóózsf István #5931
    Improved memory usage, savegame size, and times to start new game, save and load. ----- Már ráfért! Az életemet is elunom egy-egy mentéskor, vagy játék indításkor. Bekár, hogy nem mértem le, pedig eszembe jutott minap. A mentéseket tudom. Valahol 45 é0 50 másodperc között voltak eddig.
    Talán még a bányászdrónos bejegyzés ami nálam érdekes lehet, bár ennek OOS nem hiszem, hogy jelentősége lenne!
  • Jóózsf István #5930
    Hoppácska!
    public_beta description: 4.10 (released) › 4.20 Beta 1 (3.9 MB Nagyon komoly! )
    Annyira gyors vagyok, hogy még jegyzék sincs!
    Nem. Nem én vagyok GYORS! "43 minutes ago · 15 November 2021 – 16:14:18 UTC"
    Na majd megírom ha lesz...

Végül csak lett:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Improved combat simulation when player not present.
    Improved coordination between multiple free-flying police operating in same sector.
    Improved memory usage, savegame size, and times to start new game, save and load.
    Fixed being unable to set Yaki story as complete for custom gamestarts if not successful in mission.
    Fixed Flight School getting stuck if certain non-critical inputs are not mapped.
    Fixed A Small Errand mission getting stuck if all lockboxes are opened in quick succession.
    Fixed The Meeting mission not triggering mission guidance properly after fleeing patrol.
    Fixed fleet delivered in The Mediators mission absorbing Realm of the Trinity job ships.
    Fixed Split Story mission Zyarth's Coffin getting stuck when attempting to find station for Undercover Trade Ship.
    Fixed Terran plot being blocked by Delilah's disappearance upon Sweet Jack's destruction.
    Fixed Defenders of Sol mission not being offered if player begins game with max relations with Terran Protectorate.
    Fixed A Matter of Respect mission getting stuck if informant's ship is captured before player approaches mission area.
    Fixed A Heart for Pirates mission not playing dialog on completion.
    Fixed incorrect collision detection during space suit section of Flight School tutorial.
    Fixed capital ships with main weapons (e.g. Asgard) being excessively effective when player not present.
    Fixed mining drones on player ship sometimes collecting empty or incorrect asteroids.
    Fixed mining drones sometimes undocking or self-destructing shortly after having returned to launching ship.
    Fixed NPC-owned subordinates sometimes staying docked indefinitely.
    Fixed Protect Position default behaviour sometimes ending even if designated position is accessible.
    Fixed marines on boarding operation sometimes being lost after saving and loading.
    Fixed boarding attacker strength sometimes being less than it should.
    Fixed default orders using wrong parameters after editing.
    Fixed rare case where sell override settings for station ware could reset to 0.
    Fixed loss of flight control by preventing activation of autopilot during undocking procedure.
    Fixed disabled flight assist when retaking control after getting up during post-travel mode coasting.
    Fixed station-based traders sometimes selling more than what their customers wanted.
    Fixed station trade subordinates never selling product due to resource storage override.
    Fixed subordinates mimicking auto-trader not logging their trades.
    Fixed turrets set to Attack my current target continuing to fire after target changes ownership to non-hostile.
    Fixed large turrets missing small targets by aiming at wrong position.
    Fixed turrets often failing to fire at large moving targets.
    Fixed discrepancies with licence requirements for Teladi turrets.
    Fixed station module repair sometimes not quite reaching 100%.
    Fixed calculated value of ships not taking all installed software into account.
    Fixed incorrect yield display for resource probes in target monitor.
    Fixed incorrect display of shield damage impact effects.
    Fixed free ship repair exploit.
    Fixed exporting custom gamestarts with no player money.
    Fixed flight assist control message wrongly shown after loading saves under certain circumstances.
    Fixed Phoenix main battery effective rate of fire.
    Fixed Magpie cockpit hatch pushing player into ship wall when opening.
    Fixed potential issue with screen being stuck black on integrated AMD GPUs.
    Fixed joystick POV hat input on Linux.
    Fixed several causes of crashes.

Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.11.15. 18:00:53
  • Jóózsf István #5929
    Merkúrt meg is izélhetem, majdnem pontosan a világ másik végére kellene.
    Érdekes, mert a másik hasonló jellegű üzemem, ahol deszkákat is gyalulok VASBÓL(!) ott rendben van a nyersanyag készlet. De lehet, hogy van különbség a termelő részlegek számában is.
  • RJoco
    100% a "napsütés". Szóval nincs csökkentő tényező.
    A Merkúrnál viszont 680%.
    Csak ne lenne annyira távol mindentől.