7248
Egosoft X4
-
TokraFan #6007 A Star Wars soha nem arról volt híres, hogy bármi értelme lett volna. AT-AT már a birodalomban is vicces volt. Hajóról lézerekkel lövik, de semmi hatás, viszont luk scivolker egymaga gond nélkül kinyírja egy kézigránáttal. Epic! Vagy szarakodnak a kábelezéssel (WTF?), ami eleve kérdésessé teszi a szerkezet értelmét, mert ha ilyen egyszerű felborítani, akkor érthetetlen, hogy az Emperor hogyan adhatott zöld utat a hadrendbe állítására?? De ok, megbotlik, felborul, majd egy hajóval nyakonlövik és felrobban. Csak akkor felmerül a kérdés, hogy minek szarakodnak ennyit, miért nem repülnek rá eleve zuhanórepüllésben felülről és lövik nyakon élből? Minek kell balettezni előtte egy kábellel? A tetőn ágyú sincs, ami védené. És lehetne sorolni. -
#6006 Ha már ST, meg karácsony.
Ez valami fenomenális lett.
Legalábbis nekem nagyon bejött.
Vagy fülessel vagy hangfalakkal érdemes hallgatni, a TV nem adja vissza azt, ami benne van. -
#6005 na rágoogliztam,már kiváncsiságból is :D
At -Atc a becses neve azaz All Terrain Armored Cargo Transport,nehéz teherszállító amit építkezéseken használnak a történet szerint
nagyobb,illetve magasabb is mint a sima AT-AT,ezáltal gyorsabban képes haladni,aminek az ára a szerkezeti stabilitás volt.hogy a nagy teher miatt megnövekedett nyomást csökkentsék a térd szekcióban,valamiféle elektromágneses mezővel erősítették meg a térdnél,ami egyben a gyenge pontja is lett a gépnek :)
Az AT-AT rövidebb és alacsonyabb,jobban páncélozott,és nem kellett megkókányolni a térdét sem :) -
#6004 Viszont egy korábbi jelenetben a rakétavető nem viszi át a fej részt. Meg sem kottyan neki, aztán jönnek az X szárnyúak és nyaknál lefejezik.
Mondjuk lehet, hogy pont lepattanó volt és csak mellette robbant, nem rajta, így csak odébb lökte a fejet.
Annyira nem figyeltem meg, nameg SD-ben azért rengeteg részlet elvész. -
#6003 a zsiványos at at sztem gyengén páncélozott mert konkrétan konténereket szállítottak vele,sztem jóval bénább mint amivel a hoth bolygót csapattak,ott szerintem páncélozott ostromgépek voltak. -
#6002 Valami kell. És ez sem olcsóbb, mint a számítógép.
Az elmúlt egy évben többet ráköltöttem, mint a gépre.
Emellett van a modellépítés is, de azt festeni kell, meg ragasztani. Jelenleg nincs hely kialakítva erre. Majd, ha elfogytak a legók.
Vagy szemüveg kell neked, vagy jobb TV, esetleg jobb felbontású film.
Nem kézifegyverrel lövik szét az at-at lábát a hajóból. Ha arra a kék színűen tüzelő fegyverre gondolsz és csak egy ilyen jelenet van.
Bár nem szeretem, hogy a dizni vette át a csillag háborúk forgatását, de a zsivány egyes különösen jól sikeredett. -
Jóózsf István #6001 Érdekes hobbid van.
Nekem is kéne valami, mert úgy néz ki, hogy a számítógépes játékokból egyre inkább kiszorulok.
Biciklizni meg nem túl jó móka télen. És nyáron sem. Marad az ősz és a tavasz.
Az at-at-ról jut eszembe, hogy a dizni mennyire nincs a helyzet magaslatán.
Ugye a Birodalomban harcoltak a lépegetők ellen, de hajítófát sem értek a fegyverek. Most néztem a zsivány egyest, ami ugye nem is a birodalom, de a csiborúk háborúkja előtt (Új remény) játszódik és amiben egy csapatszállító légijármű ajtajából egy ember kézifegyverrel POZDORJÁVÁ lőtte a lépegető lábát.
Tudom, hogy a földön fekvőbe nem illik belerúgni, de azért, na! -
#6000 Dobtam már ki többet is ablakon, úgyhogy az a 15 ajró nem számít.
A kérdés inkább az, hogy fogok-e vele játszani?
Be kellene fejeznem a terrán szálat, de egyszerűen nem fűlik hozzá a fogam.
Nem azért, mert rossz, hanem, mert mást sem látok a kis ablakban, hogy a gyökér AI miatt hullanak el a hajóim.
Vagy a hajóimat pesztrálom vagy a szorit élvezem. Az egyik kizárja a másikat.
Úgyhogy lehet, hogy nem is gondolkodom rajta. Megjött az AT-AT, meg van egy Titanic is, jó 15000 kocka. És a hétvégén becsúszott egy kamion is. -
Jóózsf István #5999 Bennem még merülnek fel kérdések. És aszerint ítélném meg őket. Például, hogy ez a kiegészítés tervezett volt, vagy csak úgy jött?
Ha tervezett volt, akkor csak simán leszarják a nagyobb eredményt elért játékosokat. Abból kiindulva, hogy tisztában vannak a saját termékük képességeivel. Magyarán: Tudniuk kellett, hogy ez már nem fog beleférni.
Ha csak úgy jött, akkor meg az előbb említett bűnök mellett még hozzájön egy pénzhajhászás is! Ami mondjuk nem lenne baj, ha visszaforgatnák a termékeikbe. És akkor kicsit úgy érezném, hogy törődnek velem. És szívesebben is fektetnék be egy következő prodzsektbe. Minthogy kidobjak az ablakon egy fércmunkáért. -
#5998 A videó alatti kommentek is érdekesek.
Vannak páran, akik azon problémáznak, amin mi is szoktunk itt. -
#5997 Volt kérdés az energiamanagementről is, de ez nem kerül bele a játékba.
Hála a jó égnek, nem kell még azzal is vacakolni, hogy eldöntsem, a pajzsnak, a hajtóműnek vagy a fegyverzetnek adok több energiát. Ráadásul ezt akkor az állomásokra is ki kellene vetíteni. Sőt, gyanítom, hogy akár modulokra bontva. Mint a hajónál is, hiszen egy nagyobbnál a fő pajzs mellett van külön a hajtóműnek és a tornyoknak is. -
#5996 Az új gazdasági terület is benne lesz az 5.0-ban. Új anyagok, újrahasznosítás.
A DLC viszont ezen a területen is extrát ad, pl egy speciális hajóval.
Új sztori a DLC-ben, két gamestart-tal.
Lesz új állomásmodul, ahova a szemetet el kell vontatni egy arra alkalmas új hajóval. Ez szintén az 5.0 része lesz.
FSR támogatás, optimalizáció a teljesítmény érdekében.
Új frakció, de nem a Yaki, illetve a kalóz sztori sem direkt a Yaki-ra épül. Valamint az új frakciónak teljes hajókészlete lesz. Szintén a DLC-vel.
Nagyon ki akarják hangsúlyozni a szegények és gazdagok közti különbséget is. Úgyhogy lesz luxusyacht is. Mindenféle belső térrel. És nagyon gyors lesz.
Van aki 10.000 órát tolt a játékba a steam statisztika szerint. Az ilyenek optimalizálása nagyon nehéz.
Az új rendszerekben a naptevékenység pusztítani fogja az állomásokat. Korrózió, amortizáció. De több energiát is ad majd.
Emiatt speciális védelem is kell majd az állomásokra. A sztoriban majd kiderülnek a részletek ezzel kapcsolatban. (De úgy néz, ki, hogy csak a csillagtevékenység ellen fog védeni.)
A 4.0-al érkezett csillagfény erősséget azért nem módosították a teljes univerzumban, hogy ne okozzanak kellemetlenségeket a játékosoknak. Vagyis ahol sötétebb lenne, ott egy komplex(gyár) könnyen leállhatna EC hiány miatt.
Így csak az új terrán dlc-s rendszerekbe került ez bele igazán. Meg a jövőben is így lesz már.
A támogatást a teljes frissítésre használták fel. Tehát az 5.0-ra és a DLC-re egyaránt.
Ez egy nagyon szabad fordítás. Nagyjából összeszedtem a lényeges dolgokat.
A google fordító jelen esetben fabatkát sem ér annak, aki nem ismeri a nyelvet egyáltalán. Egy-két szót angolról fordított, mert a német szó hangzása angol szónak is megfelelt, de más jelentéssel bírnak.
Esetleg úgy lehetne értelmesebben fordítani, ha a német feliratot kiírjuk, mondatokra tagoltan, mert a videó alatt ez sem sikerült és beküldjük a fordítóba. Akár a google-ba, akár a deepl-be. -
#5995 Borzasztó ezt hallgatni TV-n keresztül.
Egyrészt a riporter némete szörnyű. Bár TV műsorok esetén jellemző.
Bernd meg nehezen tudja megfogalmazni a mondandóját, emiatt zavaros lesz. Ráadásul 2 frissítésről is szó van.
Az egyik az 5.0, amit mindenki megkap. Ebben biztos, hogy benne vannak a hajómódosítások. Az új rendszerek és új hajók már kérdéses. Van, ahol úgy jön le, hogy egy része benne lesz, máshol meg úgy jön le, mintha csak a dlc-vel jönne.
A dlc a kalózkodásról fog szólni. Ehhez mindenképp új játékot kell indítani a megfelelő módban.
Nem néztem még végig. Majd később másik gépen, jobb hangzással elkezdem megint. -
#5994 Már nem azért, de 82 órával a dlc-k sztorijai nem kivitelezhetőek. Szerintem.
Vagy pedig mi csinálunk valamit nagyon, de nagyon rosszul.
Sem az 500 misi, sem egy flotta összerakása nem kis pénz.
És akkor hol vannak az egyéb feladatok, a felfedezés, a gyönyörködés.
Valami itt nagyon nem kerek.
Emellett ne fogja már az univerzum kinézetére a járőrszolgálataim semmittevését, mikor más fajok járőrei úgy-ahogy, de teszik a dolgukat. De nem az általam elfoglalt rendszerekben.
A menekülés sem működik rendesen. -
Jóózsf István #5993 Helyesbítek. A 150 a játékidő medián száma, ami annyit tesz, hogy valószínűleg a játékosok nagyon nagy többsége akörül az idő körül játszik a játékkal. Az átlag óraszám csak 82 óra, mai annyit tesz, hogy még ritkább esetben érnek el kimagasló óraszámot. -
Jóózsf István #5992 Kicsit még had okoskodok.
A sztím adatbázis szerint 150 óra az ÁTLAGOS játékidő ebben a játékban. Picit hagyok időt gondolkodni.....
Akkor mit akarok én az 1500 órás mentésemmel, amit a játék kiadása óta nyúzok????
Ebben a dejóban mintha Bernd is kitérne erre a problémára, hogy ha valaki ilyen régi mentéssel játszik és némileg átalakítja az univerzumot, az ne csodálkozzon azon, hogy nem úgy működik, mint egy új játékosnál. A probléma csak az, hogy nálam nagyjából minden faj kisebb károkkal de megmaradt a helyén. Minimális az eltérés. Inkább a Xenonok szenvedtek nagy kárt.
Sajnos németül egy picit sem tudok, ami azért baj, mert mintha szokatlanul szószátyár lenne Bernd.
Azt eddig is tudtuk, hogy lesz újrahasznosítás, némely hajó megváltozik. Értelem szerűen lesznek újak is. Hogy az 5.0 a kalózkodásról fog szólni... De hátha van még valami apróság, ami érdekelhet minket. 15 ajróért.
Ja igen és a jücsüb fordító üdvére, vagy átkára, mintha arról lett volna szó, hogy a támogatást - pályázatot erre használnák fel, de ez már annyira labilis lábakon áll, minthogy a szedett-vedett szóösszetételekből kell kisilabizálni miről is van szó. Ezt valaki erősítse, vagy cáfolja meg.
Közben visszaolvastam az 5982-be és abban is az van, hogy mindkettő pályázat által támogatott... Mármint az 5.0 és az esetleges X5 is.
Na mindegy. Azért valami német nyelvész szóljon, ha olyat talál a dejóban, ami érdekes lehet! -
#5991 Jah, a helyi fájlok maradnak meg.
Most jobban megnéztem, a felhőben tárolt régiek áprilisiak, míg a gépen lévők augusztusiak.
Nah, mivel eme utóbbi megtartására nyomtam, így elkezdte feltölteni a felhőbe.
Most várom, hogy befejezze. Szerintem a mentéseket tolja fel.
Lehet, hogy nem ártana kikapcsolnom a funkciót. Viszont, ha valami van az SSD-vel, akkor adott esetben a felhőben megvan a cucc. -
Jóózsf István #5990 A helyieket tartanám meg. Gondolom azért frissebbek, mert a frissítés felülírta őket.
Amúgy a felhőzés, ha csak nincs valami nyomós okod rá nem javallott. Egyik a szolgáltatónál sem. Nem tapasztalat, mert sosem próbáltam, de többször jött velem szembe, hogy "Ne engedélyezd a felhőbe mentést!"
Az első gondolatom nekem is ez volt, hogy megpróbálom másképp előadni a mondandómat, de attól félek, hogy az a másképp arról szólna, hogy mennyire nem becsülöm őket... És a többi. Így meghagyom őket a hamis rajongói ködben, hogy márpedig ők a császárok. Majd az idő igazol, vagy megcáfol.
Mint a hogy a munkahelyemen is már a második számomra ellenséges embert viszi el a kaszás! Nekem csak várnom kellett.
Akartok velem együtt dolgozni? -
#5989 Hajjaj, első gond, nem indul a játék.
A helyi fájlok (frissebbek) ütköznek a felhőben (régebbiek) tároltakkal.
Valamelyiket felül kell íratnom, hogy elinduljon.
Most akkor mi legyen? -
#5988 Tél van, depi van, stressz van az év végi hajtás miatt, új DLC, X5. Nameg parasztok. Kezdem egy kalap alá venni a CDPR-rel őket, ha így folytatod a tapasztalatok írását. Pedig azok aztán rendesen lehúzták nálam magukat. Akármennyire vacakul is jelenjen meg egy X, még mindig többre tartottam ezt a bagázst.
Úgy látszik követik a trendet és mi vagyunk a hülyék, hogy erre nem vagyunk képesek.
Szerintem nyiss egy új témát és más szavakkal mondd el a gondod.
Amíg ki nem bannolnak, addig had olvasgassanak. -
Jóózsf István #5987 Megint bezárták a témámat!
Én még ilyet nem ba- akarom mondani, láttam! Kioktat a gyökér, hogy így a fórumszabály, meg úgy a fórumszabály. Aztán lezárja a témát. De az, hogy szart csinál és még hazudik is az le sem esik neki.
Arra figyelj paraszt amit mondok, ne ahogy mondom!
Megy a szavakon lovagolás a probléma meg szépen elsikkad.
Azt kell mondjam, hogy ez az EGO gárda egyre mélyebbre süllyed a szememben.
Maradt még értelmes ember, akivel lehet normálisan kommunikálni?
Jah, persze, hogy maradt. A modderrel egész értelmesen meg tudtuk vitatni, hogy merre fejlessze a módosítását... Akkor lehet, hogy nem bennem van a hiba...
-
Jóózsf István #5986 Version: 4.20 RILÍZ (465891) - 2021-12-06 (nullahat????) -
Jóózsf István #5985 A semmi legest lehet érteni az egész 4.20-ra. mert ebből a háromból a harmadik konkrétan nem valósult meg. Nem igaz. Se nem gyorsabb se nem kisebb a mentés mérete!
Improved combat simulation when player not present.
Improved coordination between multiple free-flying police operating in same sector.
Improved memory usage, savegame size, and times to start new game, save and load.
Az OOS harcról nem tudok nyilatkozni.
Arra a 132 és a 141 közötti kilenc megabájtra nem lennék büszke. Sokkal inkább mondanám, hogy hibahatáron belüli. Hisz eleve ingadozó a méret. Attól függően, hogy épp hol van az ember, mi történik körülötte a mentés pillanatában.
-
Jóózsf István #5984 Version: 4.20 Beta 4
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
[Beta 4] Improved capital ship usage of main weapons in combat when player not present (further improves improvement in 4.20).
[Beta 4] Fixed ships with turrets potentially not shooting if created via a custom gamestart.
[Beta 4] Fixed turrets retaining out-of-range targets for too long.
[Beta 4] Fixed long boarding operations failing prematurely if straggling pod is destroyed.
Semmi leges! -
Jóózsf István #5983 Magyarán jövőre el is kezdenék az "X5"-öt
"X-kettőezer22"
Ha már spekulálunk. Mondjuk én inkább arra tennék, hogy már el is kezdték. Vagy inkább bízom benne. És akkor had ne kelljen leírnom, hogy nem ezen a motoron ám, vagy ha igen akkor... Belegondolni is rossz, mi lenne, ha még egy bőrt lehúznának róla! Pedig ez is benne van a pakliban. -
tomonor #5982 Amit még tudni érdemes, az egy spekuláció, de azért megosztom.
Az Egosoft német pénzügyi pályázatokból is fenntartja magát, melyek nyilvánosak, többek között így szivárgott ki ennek a DLC-nek is az előszele, kódneve. A Tides of Avarice DLC mellett megnyertek még egy pályázatot, melynek a projektneve X-22. Ez természetesen bármi lehet, de én így logikailag azt spekulálom, hogy a következő projektük egy teljes értékű X játék lesz, tehát X5, vagy hasonló. De megint, ez bármit jelenthet és lehet, hogy teljesen rossz úton járok a gondolatmenetemmel. -
Jóózsf István #5981 Ugyan nem remélek semmi jót, de használja valaki rajtam kívül ezt az oldalt? Csak mert "eddig" alul volt egy kapcsoló, amivel vissza lehetett állítani "nappali módba" Nem vagyok híve a sötét háttérnek és úgy néz ki itt már nincs választásom. Vagy én vagyok béna, de képtelen vagyok fehérré változtatni. -
Jóózsf István #5980 Nem hibáztattalak. Nem is akartalak számonkérni. Én magam voltam értetlen az ügyben. Valahogy egyik forrás sem nyilatkozta egyértelműen (Vagy nem figyeltem) hogy csengetős.
Jól felépítették ezt a prodzsektet. Biztos van valami gazdasági tanácsadójuk. Már az X4 felvezetésénél látszott, hogy kikupálódtak. Nagyon magabiztosak.
Remélem okos dologra fordítják a bevételt. -
tomonor #5979 Nem nem, az egyik nagyszülőm koronás lett és sajnos bekerült covid osztályra, azóta eléggé levagyok foglalva.
Igen, lehet, hogy nem volt egyértelmű amit írtam, max a fejemben. Amit a DLC alá soroltam, az fizetős lesz, tehát meg kell külön venni a DLC-t. Nem része a Collector's Edition-nek.
Amit a frissítés alá soroltam, az jutifali. -
Jóózsf István #5978 Tényleg csak a humor kedvéért:
Azt még odaírhattad volna a felsorolás végére, hogy az 5.0-hoz minimum 12 magos processzor fog kelleni, mert ezentúl minden ríltájm történik. Teszem azt lövök egyet a galaxis egyik végében lézerrel és a másik végében abban az ezredmásodpercben meghal valaki, mert véletlenül eltaláltam! És az ezerszeres SETA is minimum hatvan képkockával szalad. Még akkor is, ha egymást érik a gyárak és a hajók.
Továbbá a leparkolt tétlen flotta kapitányai felhívhatnának telefonon, hogy "Ne menjenek-e el ritkítani a gyökereket egyik-másik fenyegetett szektorba, hogy ne unatkozzanak? - Persze fiam. Menjetek csak. De ne karistoljátok össze nagyon a bicajaitokat!"
Vagy a bányászok megbeszélnék egymás között, hogy "Ti hárman szedjétek össze ebben a szektorban az ércet, mi meg megnézzük egy másikban, hogy ne akadályozzuk egymást a begyűjtésben!"
Lennének ötleteim a harci viselkedésre is, de azt meghagyom nektek. Ha valakinek van még hasonló... Ne fogja vissza magát! Ez egy szabad ország szabad fórumának a szabad témája!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.11.28. 05:37:08 -
Jóózsf István #5977 Számomra még mindig nem teljesen világos, hogy ez fizetős lesz, vagy juti-fali, és ha igen, akkor benne van a szezonbérletben, vagy mindenkinek fizetnie kell???
Kórházba ne menj, mert elkapsz valami nyavaját. Anyám is bekerült és az lett a vége, hogy két hétig bent nyaralt, mert az osztályon találtak egy koronást és az egészet karanténba tették.
Azt ugyan nem értem, hogy egy kórházba hogyan lehet az osztályon találni VÉLETLENÜL fertőzött embert. Azt gondolnám, hogy ott kellene a legkomolyabb szűrésen átesniük. Tavaly ősszel én is voltam egy kis plasztikai műtéten. A belemből vetettem ki egy nyúlfarknyit. (Úgyis vak volt.)
Nem kevés időbe került mire az osztályra kerültem... Ahol tíz percet nem tölthettem el, mert már toltak is a műtőbe...
Na de, kit érdekel ez?!?!?!?
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.11.28. 05:24:24 -
tomonor #5976 Na itt vagyok, sajnos a covid betette a lábát a családunkba így nem volt időm azóta írni, mert szaladgálok oda-vissza a kórházba :(
Az alábbi listám nem teljes, csak azokat mondhatom, amiket már közölt az Egosoft.
DLC:
-A DLC főszereplői a kalózok, illetve a túlélők akik egy olyan rendszerben rekedtek, amelyet napkitörések súlytanak (Avarice, a trailer végén látszik a jelenség, illetve Windfall)
-Kaszinó!!!!
-Lesznek jópár új, roncsokból összetákolt hajók
-Viszont a pálmát két külön hajó fogja vinni:
1. Az Erlking (Erlkönig, Tündérkirály, vagy magyarul inkább Rézf@szú Bagoly) csatahajó, amelynek egy különleges fegyvere van és különleges módon lehet azt feltölteni,
2. Az Astrid luxus yacht, amely a teljesen ki van dolgozva belülről is, tényleg eléggé csilli-villi.
-Természetesen új sztorik is jönnek a DLC-vel, kipróbáltam őket, elég érdekesek.
5.0 Frissítés:
-A Paranid kapitális hajók majdnem mind cserélve lesznek. Ez úgy lesz megoldva, hogyha régi mentéssel tolod, akkor az aktív öreg Paranid hajók addig maradnak a játékodban, míg el nem pusztulnak, viszont onnanól már csak az újakat gyártják. A játékos részére még elérhetőek lesznek a régi modellek tervrajz formájában, viszont tényleg sokkal jobban néznek ki az újak.
Ha új játékot kezdesz, már eleve az új modellekkel kezdenek a Paranidok.
-Vontató hajók (tractor beam)
-Hajóroncs újrahasznosítás (Scrap salvaging), amely a gazdaság része lesz. Állítólag ez az alapjátékba is kerül, de nem teljesen. Ha minden igaz, a kis hajóroncsokat az alapjátékba is lehetlesz újrahasznosítani, viszont a nagyokat (L-XL) már a DLC kompaktor hajói tudják csak szétkapni roncskockákra.
Az 5.0 frissítés tartogat ám még egyéb kellemes meglepetéseket is, ám arról egyelőre sajnos nem beszélhetek. -
Jóózsf István #5975 Ebben is van néhány válasz! -
Jóózsf István #5974 Az az interjúban látszott, hogy új belsőtereket is készítettek. Legfőképp az állomásoknak. Érdemes majd egy pillantást vetni rá, amikor felkerül az Egóhoz. Jóval bővebb, mint a tízer!
Tomonor!
Minden épkézláb emberi írásnak örülünk!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.11.26. 05:33:59 -
mindero #5973 És a "numerous new interiors" mit takar? Lesznek új szobái a hajóknak vagy az új állomásokra utal? -
tomonor #5972 A Paranid L/XL hajók újra vannak tervezve, ebből bemutattuk az Odysseus-t és az Atlas-t.
Az új frakciók amolyan túlélők/kalózok, szóval az ő űrhajóik azok a szedett-vetett hajók, ha visszanézitek a stream-et.
https://www.twitch.tv/monstersandexplosions
2óra 45 percnél van kb. -
mindero #5971 Hát azt láttuk (olvastuk) hogy lesz két teljesen egyedi hajó.
Illetve az 5.0-ban kapunk a meglévő fajokhoz is új hajókat. Arról lehet valamit tudni mi lesz? Romboló? Csatahajó? -
tomonor #5970 Aha, én csináltam a videóanyagokat, a twitcheset is. Érthetően nem mondhatok semmi olyan információt, amit nem közölt az Egosoft, de ha gondoljátok összegezhetem az eddigi közölt infókat :D -
Stormbird #5969 -
Jóózsf István #5968 Meg sem kérdeztem amilyen bunkó vagyok: Benne volt a kezed? Mármint a dejó elkészítésében!?