17
-
Akva #17 "Nem kell leszallni, majd lebeg 20-30 meteren, es onan, majd kotelen leengedik, vagy felhuzzak az utasokat."
Hogy az utasokat kötélen felhúzzák, ahhoz minek ez a szerkentyű? Elég egy fa. -
Torisaru #16 Darth Vader ezzel járna vécére... -
fszrtkvltzttni #15 Talán azért, mert a megtartáshoz kell a nagyobb erő? Gondolom soha nem láttál még helikoptert... -
overseer-7 #14 városban hamvába halt ötlet...
sajnos
csak egy járható út marad városban..
a síktetős épületek tetején kell kiépíteni leszálló depokat és üzemanyag utántöltő állomásokat.
-
overseer-7 #13 azért meg lehetett volna csinálni értelmesebben is ezt a járművet.. hatalmas keresztmetszetű légcsavarok tartják fent magasságban.. miközben kis tücsök pöcs pár centis átmérőjű végzi az előrehaladás munkáját.
Nevetséges.
-
duke #12 Nem kell leszallni, majd lebeg 20-30 meteren, es onan, majd kotelen leengedik, vagy felhuzzak az utasokat. :))
Utoljára szerkesztette: duke, 2016.11.24. 14:52:11 -
xyl #11 Azért katonai színe van... -
esztyopa #10 Az így elkészült *halottak*fejfájára azt vésik: Élt X évet,de a vezérlő számítógép...lefagyott.
nyugodjék békében./ a 2-es számrendszerben !/ -
ostoros #9 Aerodinamika rulez...
Egyébként fura, de nekem a videón az egész 15 centisnek látszik repülés közben.
Utoljára szerkesztette: ostoros, 2016.11.22. 23:29:23 -
#8 Ezeket városba csak kihalt helyen lehet használni,pl háztető.
Emberek közelségében használhatatlan,mert még a robogókat is felborogatja a légcsavarszél felszálláskor :D Kisebb tárgyakról,stb ne is beszéljünk... -
morguldae #7 Király lenne, ha ilyen lenne. Itthonra elkéne. -
VolJin #6 Szerintem photoshop. -
Bazsalusz #5 juppí
-
#4 én a kurmányunk helyében már most, előre betiltanám!
...veszélyeztetheti a becsületes magyar taxislobbyt!!! -
dregnarr1 #3 Az altiméter is ugyanúgy magyar szó, 'é'-vel írandó. Az, hogy miből honosodott, teljesen lényegtelen. -
Macropus Rufus #2 érdekes kütyü. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e belőle bármikor is valami, vagy csak egy érdekes kütyü marad. Sztem embereket soha nem fog szállítani, viszont a teherszállítás nem annyira ördögtől való.
Egy kérdésem a cikk írójához:
"itt például két lézeres altiméter, egy radar altiméter"
ezeket miért nem lehetett volna magyarul írni? Van erre magyar kifejezés is:
magasságmérő
de ha már mindenáron angolul kell írni akkor altimeter és nem altiméter.
-
#1 Kircsi, csak meg lesz az a repülő autó a végén. :D