21
-
zetortraktor #21 Elég sok mindent elmond az emberről és az alattvaló hozzáállásáról, amikor olyan szavakat használ, amit korábban soha, de most köszönhetően az "uralkodó osztálynak", szolgai módon átveszi a retorikát. (Ráadásul még becézve is, ami további 20 pontnyi IQ-csökkenés.)
Eddig tényleg azt hittem, hogy az ilyenek nem léteznek. -
#20 Gondolom a végén azért körbeállja és lehugyozza 8-10 migri! XD -
Paddy #19 Demokráciát! Demokráciát! ...jahhh és csak a fákat ki ne vágják.:D -
#18 Kvp teljesen hülyeségeket beszél a zsidókról, de nem lényeges, itt nem. -
attes #17 Szerintem pl a Japánok és a Kinaiak nagy része sem szeretne multikulturalizmust az eléhelyükön.
És valószínűleg az európaik nagy része sem, da nagy részüket soha nem kérdezte meg senki erről. -
attes #16 A filmet jó ötletnek tarottam, az előzetese is érdekes.
Netflix-en láttam, de közepesnek tarottam, nem egy Untergang kategória, még ha más is a környezet. -
fonak #15 Maguknak nem akarnak, másoknak sokszor igen, "önvédelemből". -
Vata111 #14 Nem túl új ötlet, ez itt pl több mint 40 éves:
https://moly.hu/konyvek/moldova-gyorgy-hitler-magyarorszagon
-
Cefet #13 +1 -
kvp #12 "Igen... ezt a "kedves hölgyet" is idézik benne:"
A gond ott van, hogy a valodi, vallasos zsidok nem szeretnenek multikultarizmust. A sajat orszagukat szeretnek, az ott elo tobbi nep es a liberalis multikulturalista zsidok nelkul. Ezt reszletesen kifejtette az ensz elott az egyik miniszterenokuk is. Az igazi gond, hogy ez a csoport szemben all a globalista, multikulturalista es manapsag mar egyre kevesbe zsido hatteru amerikai csoporttal, akiket alavetoen a zsidosag aruloinak tartanak, reszben a masodik vilaghaborus passzivitasukert, amiert hagytak azt amit Hitler tett es csak hasznot huztak belole, masreszt azert a multikulturalizmusert es liberalizmusert, ami miatt az ujkori honfoglalasuk soran egyseges, vallasilag es kulturalisan egysegesse tett Izrael veszni latszik, joreszt demografiai alapon.
ps: A helyzet az, hogy ebben a vitaban a nemeteknek egyaltalan nem osztottak lapot, a magyarok is csak azert vannak egyaltalan jelen, mert a jelenlegi magyar kormanyzat a konzervativ iranyzat (likud) nemzeti tulelesi elveit tette magaeva (mindket part liberalisnak indult, de mara mindketto jobbolali neppart lett, pedig nem ok mozdultak el hanem a vilag korulottuk). -
Pares #11 Igen... ezt a "kedves hölgyet" is idézik benne:
Egy kis betekintés a tervbe... -
VolJin #10 A szocializmusban volt egy lenines verziója ennek a filmnek. Ott gyakorlatilag fwlforgató elemként bebörtönözték vagy kivégezték a végén azt, akire egyfolytában hivatkoztak. -
VolJin #9 Ez most hogy jön ide? Chamtrail, nemvót hódraszálás, gyíkemberek, HAARP esetleg nem jut eszedbe? -
bdzsana #8 Én kb 25-30 percig bírtam. Szerintem nagyon gagyi. Pedig vártam... -
tom_pika #7 hát igen, napjaink felvilágosult, tájékozott embere: "Mindenki véleményét tisztelem és elfogadom, amíg az egyezik az enyémmel..." -
#6 Kötelezővé tennéd a neked tetsző filmeket? :-D Az igen. -
#5 jó film,kötelezővé tenném a megnézését -
#4 ezt akartam én is linkelni -
#3 Ha röhögni akartok akkor inkább ezt ajánlom: Moldova György Hitler Magyarországon
Na jó, ez nem film. -
fonak #2 https://www.youtube.com/watch?v=lKDeyuM0-Og -
#1 elég csak körülnézni kis hazánkban.
hogy egyesek -bizony nagyon sokan- elhiszik, amit a 5-7 köztévében látnak....
nem újdonság ez... kényelmesebb, mint gondolkodni