39
  • gforce9
    #39
    Az nem per volt, hanem elszámoltatás, akárhogy is pernek nevezik és azt a látszatot próbálták kelteni. Ezt bárkinek nyilvánvaló aki 10 másodpercnél többet gondolkodott rajta.

    Pereknél nem szokott a sértett a bíró is lenni. Oda független fél kell.
  • Tetsuo
    #38
    Persze, nem is volt koncepciós és Sztálin volt a felperes. :-D Sok köze volt az igazságossághoz. [irónia]
  • VolJin
    #37
    Ez megtörtént Nürnbergben.
  • Tetsuo
    #36
    Hát nem én írtam a cikket, nem is én reklámozok egy szoftvert Auschwitz-cel, nem én "bizonyítom be" minden öreg németről (vagy éppen Képíró Sándorról), hogy a bűvös számú hatmillió gyilkosa, nem én ítélek meg a "túlélőknek" a mai napig újabb kártérítéseket, nem én rendeltem el a legalább öt db tengeralattjáró adományát vezeklésként Izraelnek (a németektől 2012-214-ben), nem én igényeltem holomegemlékezésekre (sokszorta) tízmilliárdokat, zsidó temetőkre még többet, nem én jelentettem fel a MÁV-ot Chicagóban,
    nem én pátyolgattam a tényleg bűnös Biszkut állami pénzen stb. stb.

    Én csak szóváteszem a kettős mércét és az igazságtalanságot, ennyit tehetek.
  • gforce9
    #35
    Mmeg azzal, hogy minden ilyen cikknél kommentek százai látnak napvilágot. Nő a kattintásszám és az eladható reklámmennyiség.... mert még a mai napig olyan sokkot okoz ez az embereknek, ha leírva látják a "holokauszt" szót, hogy olvasottságot és kommenteket generál. Ez egy csúnya része volt a történelemnek... ugyanúgy ahogy a gulágok vagy épp a japán rémtettek Kínában... mind történelem... csak utóbbiakon már túlléptek ezen meg még nem. Hogy míakénkövesménykűt kell még ezen rugózni....
  • Tetsuo
    #34
    Jó reggelt! Ez a valóság, így működik a cionista liberalizmus. (Archenemy részéről irónia volt.)
  • Tetsuo
    #33
    Igazad van. Mi tartjuk életben a dogmát azzal, hogy az adónkból fizetik a holoipart.
  • robi3
    #32
    Szerintem ez a legérdekesebb része :)
    szóval tényleg, ne haragudj meg érte, de mivel is foglalkozol illetve ezt hogyan kiviteleznéd: " akit azonnal börtönbe zárathatok, ha nem tetszik a véleménye. És aki szerint ez nem szólásszabadság, azt is börtönbe záratom" ?
  • gforce9
    #31
    ti tartjátok életben ezt az egész holokauszt dolgot.... normális embernek ez már történelem.....
  • aru
    #30
    Hol látod te a tagadást? :D
  • fonak
    #29
    Ezt lehetne feszegetni, csak akkor előbb-utóbb törölgetni fognak itt. Elvileg még börtönnel is fenyegethetnek. :)
  • Alexease
    #28
    "[...] 170 000 (!) ember meggyilkolása miatt 5 év börtönre ítélték." Ertelme wtf ?!?!

    Mikor keresik meg azokat a bunosoket, akik miatt a II. VH volt +70millio halottal, es meg annyi lenyomorodott emberrel?!?!
    OK, fontos az a nehany millio, de a tobbi le van szarva?! Felelos(ok) nuku?!

    Persze azert mas, amikor elvisznek valakit egy taborba, aztan vagy tuleli vagy nem; vagy csak ugy megeroszakoljak, lebombazzak, agyonlovik, megfagy, felrobban, ehen hal meg hasonlo humanus dolgok. Minek voltak ott..., igy ertheto, hogy nekik nem jar tobb generaciora semmi tamogatas...
  • btb300
    #27
    Tudományos alapokon nem folyik semmiféle vita sajnos, sőt, kb. semmilyen alapon nem lehet vitát folytatni.
  • btb300
    #26
    A vicc az, hogy a neten már milyen kiterjedt irodalom érhető el a holokauszthoz, mégis a tömegmédia és a 70 éve tartó sulykolás segítségével tökéletesen tarja magát a történet. Persze vannak finomítások a meghaltak számát illetően, illetve időközben kiderült, hogy a német területeken (amit nem a szovjetek szálltak meg végül) lévő táborokban nem is volt gázosítás. Szintén látványos az auschwitzi emléktábla lecserélése.
    http://www.bestgore.com/holohoax/auschwitz-plaques-six-million-myth-revised/
    A Leuchter-jelentés is megtalálható magyarul, de akár a Holokauszt-ipar című könyv is érdekes adalékokkal szolgálhat.
    http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/holokamu/uploads/Leuchter-jelentes.pdf
  • Pares
    #25
    The show must go on! A Holokauszt vallás és ipar rendkívül profitáló a kiválaszottak számára, mind pénzügyileg, mind politikailag. A mai napig súlyosan befolyásolja Európa politikáját, sőt egy egész nemzetet a szolgájukká tettek a mítosz és az általa gerjesztett bűntudat folyamatos erőltetésével.
  • Archenemy
    #24
    Én nagyon szívesen vitatkozok erről veled. Téged pl. azonnal börtönbe kéne zárni a holokauszttagadó kijelentéseid miatt.

    Bárkivel szívesen vitatkozok, akit azonnal börtönbe zárathatok, ha nem tetszik a véleménye. És aki szerint ez nem szólásszabadság, azt is börtönbe záratom. Éljen a liberalizmus!
  • aru
    #23
    Eleve még tudományos alapokon folyik a vita, hogy mi lehet igaz a dologból és mi nem. (Nem a tényről, hogy megtörtént, hanem a mennyiségről és a hogyan) Addig mit is akarsz? Eleve a Zyklon-B gáz sem úgy működik, mint ahogyan elő van adva, és ezt az USA tudja a legjobban, mert használják kivégzésekre. Meg hát ugye ott van a számos szakértői vélemény a hamvasztásról a hamis állításokról a fizikával ellentétben.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.10.04. 20:14:24
  • RAZOR27
    #22
    az ilyen dolgok miatt nem jutottam még ki az űrbe
  • fonak
    #21
    Ezt elsősorban a németek egyre fokozódó elmebaja okozza, a zsidók max. örülnek, hogy ezek egyre hisztisebben tapicskolnak a bűntudatban. Bűntudatból önmaguk nemzeti felszámolására is készen állnak sokan közülük, ahogy az elmúlt 1 év is megmutatta.
  • Tinman #20
    Ezt nem is vitatja senki, csak az igeidő nem stimmel:

    "hogy sittre vágják őket" - Fixed: "hogy sittre vágták őket"

    Múltkor olvastam, hogy egy szerencsétlen 9x éves nyomorék német katonát újra elővettek, mert úgy ítélték meg, hogy anno a háború után nem kapott elég szigorú ítéletet. Amúgy anno 3-4 év letöltendőt kapott. Közvetlenül nem gyilkolt, de "részt vett a gépezet működésében", ami annyit jelentett, hogy kivezényelték oda ahová és parancsot teljesített... vagy nem és akkor tarkón lőtték volna. Na most ezt az ürgét KÉTSZER ítélték el ezek szerint ugyanazért a bűnért! Ez rohadtul furcsa, hogy nem szúrt senkinek sem szemet a bíróságon... tudtommal egy embert egy bűnért, egyszer lehet elítélni, amit ha letölt utána nem lehet még 1x újra leültetni holt ugyanazért a bűnért. Ez alól úgy tudtam nincs kivétel.

    Aztán csak kiderült, hogy egy kivétel úgy tűnik mégis van.

    Az a helyzet, hogy én mindig is elszörnyedve, lesokkolódva olvastam/néztem/hallgattam a koncentrációs táborok borzalmait. Nem tagadom, hogy megtörténtek, hanem biztos vagyok benne, hogy megtörténtek. Az emberiség talán egyik legnagyobb szégyenfoltja.

    DE! Azt amit még 40-50-60 évvel a történtek után is művelnek, az iszonyúan túltolás. A nyerészkedés és a röhejes bírósági parádék helyett MEGBÉKÉLÉSRE, ELFOGADÁSRA és MEGBOCSÁTÁSRA van szükség! Már pedig a sebek állandó és kényszeres nyitva tartásával ennek az ellenkezőjét lehet elérni. Lehet emlékezni és megemlékezni amennyi csak jól esik, de a minden héten 2-3 témába vágó médiába erőltetés visszataszító!

    Pontosan u.e. érte el a t. kormányunk is. Abs. úgy voltam vele már a kezdetekkor is, hogy az iszlám és a zömében keresztény Európa keveredése nem szerencsés, ellenőrizetlenül mindenkit beengedni, meg nettó káros. Nemmel akartam szavazni. De azt amit a t. kormányunk elkezdett tolni és elbaxtak rá 20milliárdot, azzal nem csak nálam, de másoknál is pont az ellenkezőjét érték el! Vagy nem mentek el szavazni, vagy firkáltak a papírra, vagy igennel szavaztak.

    Never. Go. Full. Retard.

    Never.
  • Archenemy
    #19
    Én nagyon örülök, hogy végre ez is megvan. A következő kutatási projekt az kéne hogy legyen, hogy a holotúlélők gyermekei, unokái milyen kártérítésre jogosultak a nácik és szövetségeseik gyermekei, unokái részéről.

    Aki ezt hülyeségnek tartja, alighanem fasiszta, és börtönbe kell zárni.
  • Paddy
    #18
    Trianont, a hozzá kapcsolódó magyar irtásokat, a második világháború utáni magyar irtásokat egy kevés kivételtől eltekintve mindenki elfelejtette. Negyed annyi állami figyelmet nem kap a dolog, mint egy holokauszt megemlékezés, évforduló stb. Itt az ideje a holokauszt (ez is valóban szörnyű volt) múltját is lezárni és előrelépni a jövőbe.
  • Cefet
    #17
    Na ez már tényleg a legalja! Ezt már szerintem a zsidók nagy része is únja.
    Utoljára szerkesztette: Cefet, 2016.10.04. 15:45:21
  • gosub
    #16
    Mennyire pontosak? Szovjetek vagy az Amerikaiak légifotóit vették alpul hozzá? Mert hogy az egyik retusált, hogy jobban megfeleljen a hiteles szemtanúk eltérő leírásainak.
    Ha Oscar díjat akarsz nyerni holofilmet csinálj, 24-ből 20 nyert.
  • Bandicoot
    #15
    Kell is a holobiznisznek ez a kis adalék.
  • Tetsuo
    #14
    Na vajon miért? Ugyanazért, amiért holofilmek kapják a támogatást a maggyar történelmi filmek helyett.
  • Tetsuo
    #13
    Az ilyen öreg katonákat elítélők pedig sajnálkoznak a Biszku-félék bírálatán... kifordított világban élünk.
  • Tetsuo
    #12
    Ez ma már egy kötelező vallás része, tehát igen, van értelme - a részükről.
    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2016.10.04. 12:02:10
  • kékherceg
    #11
    Szerintem meg megérdemlik, hogy sittre vágják őket.
  • Renegade
    #10
    ha német vagy, akkor igen, ha ENSZ békefenntartó akkor nem, problem?
  • bakvarnyu
    #9
    Jaj már megint ez a téma. Foglalkozzunk már inkább Szigetvár ostromával pl. Vagy bármi csak ne ez.
  • codaco
    #8
    El lehet-e ítélni valakit azért, mert az őrtornyából láthatott kivégzéseket, és nem akadályozta meg? A táborokban az őrszolgálat önkéntes volt?
  • Tinman #7
    Az elhunyt nácikat ki kell hantolni és bíróság elé állítani, hiszen ezekkel a baromságokkal, pontosan ezen a szinten vannak:

    Amikor kiásták a pápa holttestét, hogy bíróság elé állítsák

    Amúgy még mindig vannak élő nácik ellen ilyen perek... igaz, hogy már 90 év felett járnak és ha nem engedelmeskedtek volna falhoz állították volna őket, de ezt a tényt kényelmesebb ignorálni...
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.10.04. 10:47:24
  • Vata111
    #6
    Természetesen van értelme a projektnek, hiszen valahol valakik elég sok pénzt kereshetnek vele. Nagy szükség volt rá, azt hiszem.
  • Dobronski
    #5
    Dávidcsillag
  • Renegade
    #4
    hát kis rosszmájúság: miért nem olyan helyszínt választottak ami lényegesen egyszerűbb és jobban dokumentált, ahol még olyan elkövetők vannak, akik még nyugdíjba sem vonultak és több száz ENSZ katona nézte végig az egészet, mint tanuk?
  • Cat #3
    Egyszer kell megcsinálni a modellt, és utána bárhol alkalmazható a technológia.
  • molnibalage83
    #2
    Pontosan ezt akartam megkérdezni. Ennek már kurvára semmi értelme.
  • Pluskast
    #1
    Nem kötekedésként, de van még olyan ember aki él a bűnösök részéről? Biztos, hogy ennek a projekten van értelme? Szerintem a bűnösök és az áldozatok nagyon jelentős hányada már halott. Aki meg él az is már fél lábbal a sírban van.