Mu Legend online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, november 7 az open beta.
Ma 18:00-tól hajnali 2-ig stressz teszt. Ha minden igaz, akkor már feljavított grafikát tartalmaz a kliens, ami innen tölthető: link. A CB kliens nem jó hozzá.
Ma 18:00-tól hajnali 2-ig stressz teszt. Ha minden igaz, akkor már feljavított grafikát tartalmaz a kliens, ami innen tölthető: link. A CB kliens nem jó hozzá.
November 7. az nem csak az open beta? FB oldalukon legalábbis ezt írják. Bár onnantól már (remélhetőleg) a megjelenés sem lesz messze. Azért kíváncsi leszek erre a stress testre, ha be tudok lépni 10 percig úgy, hogy nem dob ki, megnézem mennyit javítottak az optimalizáláson, stb 😄
23.-án 8 órás stressz teszt.
November 7. megjelenés.
November 7. megjelenés.
Jah sajnos 😞 ez a game is halott....
Az jó lenne már,remélem szeptember középen indul max,és nem a vége fele.
Discordon abban bíznak az userek, hogy napokon belül kapunk egy dátumot.
Még mindig semmi hír pedig nemsoká szeptember.
Ez sem fog megjelenni akkor szeptember elején.
Ez sem fog megjelenni akkor szeptember elején.
Egyelőre szeptember van mondva, de vártuk volna a pontosabb dátumot.
Vagyis akkor nem szeptemberben fog elindulni,ahogy eddig írták ?
Állítólag a Mu Legend nem lesz kint a GamesCom-on. Pedig sokan ekkorra várták az open beta dátumot.
igen.
Koreai vpn?
hiába használok vpn-t. Azt írja a weboldal hogy nem elérhető az én régiómban 😞
köszi.
Honnan tudom letölteni a kilenst? Valamint hogyan és honnan tudok koreai accot venni ?
😞 akkor sajna nem tom kipróbálni kezdés előtt,pedig jó lett volna.
Koreai szerveren lehet jatszani akar angolul is. A gond csak az, hogy penzert kell hozza venni koreai accountot.
Van rá mód hogy ezt most kipróbáljam ? még ha nem is angol az sem gond,vagy meg kell várni a megjelenést?
F2P.
Állítólag CB-hez képest felturbózott klienst kapunk. Élvezetesebb harcok, szebb grafika, jobb zenék, stb.
Utoljára szerkesztette: savior666, 2017.08.13. 21:20:15
Állítólag CB-hez képest felturbózott klienst kapunk. Élvezetesebb harcok, szebb grafika, jobb zenék, stb.
Utoljára szerkesztette: savior666, 2017.08.13. 21:20:15
Lehet tudni hogy havidíjas lesz e vagy free to play?
Valamint hogy mennyibe lesz majd a game?
Valamint hogy mennyibe lesz majd a game?
Nah jah remélem én is,semmi game nincs most ami lekötne.
Amit nagyon várok 2 game azok sztem még évek vannak hátra a megjelenésig 😞
Amit nagyon várok 2 game azok sztem még évek vannak hátra a megjelenésig 😞
Remélem elsejéhez lesz közelebb a dátum és nem 31.-hez. Mondjuk ahogy a Mu-sokat ismerem...
Köszi. 😊
Szeptember.
Mikor lesz a megjelenés?
Nalatok lagos? Mert nekem semmit nem enged csinalni...
#31 én jövök, Tsurata néven megtalálható leszek 😄
https://discord.gg/aPJsVk5 <- ezen a discordon is valszeg egész nap jelen
Utoljára szerkesztette: Tsurata, 2017.02.20. 22:35:09
https://discord.gg/aPJsVk5 <- ezen a discordon is valszeg egész nap jelen
Utoljára szerkesztette: Tsurata, 2017.02.20. 22:35:09
“Creativity is to discover a question that has never been asked. If one brings up an idiosyncratic question, the answer he gives will necessarily be unique as well.”
Holnap indul a masodik beta. Jon valaki?
Lehet CB kulcsot igenyelni: key
Aki reszt vett az elso betaban, annak nem kell uj kulcs.
Utoljára szerkesztette: savior666, 2017.02.08. 11:12:17
Aki reszt vett az elso betaban, annak nem kell uj kulcs.
Utoljára szerkesztette: savior666, 2017.02.08. 11:12:17
Closed beta 2: februar 21-28.
A grafó elavult mai viszonylatokat nézve ez tény. Az én véleményem az, hogy kijátszható és szerintem a klán magjával elmondhatjuk hogy ki is játszottuk. Megtalálsz minket pár helyen a ranglistában, néhol topban de nem nagy szám. időtöltésnek jó
Kinek hogy tetszik eddig? Észben tartva hogy még erősen béta, szerintem nem rossz. Optimalizáláson még lenne mit javítani, ha a D3-hoz hasonlítjuk például, ott talán szebb grafikával is sokkal simábban fut a játék. Egyelőre nekem ez a "legnagyobb" bajom vele
Csináltunk egy magyar klánt. A klán neve csak azért hogy mindenki megtalálja a zárt béta ideje alatt: Magyarok
Miután jelentkeztél a rendszeren keresztül majd rád fogunk írni privátban többször is hogy magyar vagy e, ugyanis bárki jelentkezhet és külföldieket nyilván nem akarunk a kis közösségünkbe.
De ha úgy jobban tetszik akkor az alábbi játékosokra lehet írni: Prince, ShadowSilver, SilerX, Zuzo
Miután jelentkeztél a rendszeren keresztül majd rád fogunk írni privátban többször is hogy magyar vagy e, ugyanis bárki jelentkezhet és külföldieket nyilván nem akarunk a kis közösségünkbe.
De ha úgy jobban tetszik akkor az alábbi játékosokra lehet írni: Prince, ShadowSilver, SilerX, Zuzo
Ma kipobaltam es mar teljesen Okesak a szerverek 😊 betolt minden rendesen, nincs lagg. Azert majd delutan 5 fele nem tom mi lesz...😄
Csupán egy rövid karbantartás volt 😊 Fixálták a latency problémákat elméletileg.
Leterheltek a szerverek. Delutan meg rendben volt.
Mi tervezünk csinálni klánt. Viszont nem olcsó, így akinek van kedve beszállni valamennyivel az ne habozzon! Privátba írom a ts ip-t srácok. várunk mindenkit 😉
Ugy latom meg csak 1 guild van, az se magyar.
Hali!
Valaki csinált már guildet? Mert ha igen, csatlakoznék 😄 Bár lehet hogy túl sok értelme nincs, mert béta után törlődnek a karik :S
Valaki csinált már guildet? Mert ha igen, csatlakoznék 😄 Bár lehet hogy túl sok értelme nincs, mert béta után törlődnek a karik :S
Zuzo neven csinaltam karaktert. Aki jatszik az vegyen fel friend listbe.
Elneztem az idot. Ejfel utan 1kor indul a beta.
Elvileg ma este 11kor indul a beta.
Ha van olyan játékos aki szeretne csapatban játszani velünk az első zárt bétában és rendelkezik ts3-al, mikrofonnal az írjon privátba és adok TS elérhetőséget.