Mu Legend online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A videók alapján elég szimpatikus, de bem tudom, hogy bele vágjak-e.
Most milyen fázisban van a játék? Nyílt béta, vagy már teljes verzió?
Ingyenes? Free to play? Ha utóbbi akkor mennyire korrekt a rendszere?
Duprian szerveren klánom, az InsaneMirage továbbra is várja a jelentkezőket. Mindenkit szívesen látunk kórtól, nemtől függetlenül. Másik szerverről érkezőket figyelembe vesszük és belátható időn belül igyekszünk "kártériteni" (BiS
Amit nyújtunk:
• Lv2 Shrine (10% Soul Exp)
• Minimum level 20-as tetszőleges Artifekt. (Felhúzzuk neked például a Frenzy-t, Rainbowot)
• Jó hangulat, segítőkész emberek TS-en / Discordon.
• Szinte teljes játékismeret és hasznos tanácsok átadása.
• Létszámtól függően epic partik. (5-ös szintűek)
Amit elvárunk:
•Mikrofon és aktív TS / Discord használat.
Előnyt jelent, de nem feltétel:
• Prémium (csak hogy lássuk, hogy nem 1 hétre jössz csak játszani.)
Jelentkezéssel kapcsolatban keressetek minket ingame: wudoO, Eddy (barátlista L betű, csak hogy figyelemmel kísérjétek mikor vagyunk Online). Vagy írjatok facen nekem vagy Hudu Eddy Adam.
További jó játékot.
Szerintem a mai viszonylatokban ez bőven nem p2w. Minden árusítható az aukciós házban, még redzenért is ellehet adni cuccokat. Én már összeszedtem csak AH-ból 4k redzent, szóval semmi sem lehetetlen. Egyébként ami az itemshopot illeti, két dolog éri csak meg ami miatt egy minimálisan pay2winnek lehetne hívni, de igazából ezek sem orbitálisan nagy előnyök. Az egyik a pet box, a petek húzása. A másik pedig a vörös imprint tekercs. Az utóbbi szerintem idővel bekerül a játékba mint lootolható tárgy, vagy berakható lesz az AH-ba. Ha még sem, akkor még mindig ott a lehetőség, hogy kifarmoljuk magunknak AH-ból. A pet pedig Fabrice's Gardenből esik, lassan de biztosan. Mindnen más pedig elérhető mindenki számára. A prémiumot azért nem sorolnám ide, mert aki nem vesz 10 euróért egy prémiumot, az nem is gondolja annyira komolyan a játékot, hogy egyáltalán ezzel a témával foglaklozzon amiről beszélünk. Szóval őket nem zavarná. Ugyanis a prémium iszonyatosan megéri és alul árazott. A prémiumból kapott napi fix 50 bound redzenből pedig minden nap kosztümöt lehet venni, ezért azt szintén nem sorolnám ide, mert az jár. Szóval összességébe én kb semmi pay2wint nem érzek az egészben, mondom ezt úgy, hogy egyszer fizettem csak 10 eurót a játékért és a következő havira már össze is farmoltam a redzent és ekkora összegből topos karakterem van. Combat power az nem egyenlő a karaktered erejével, még mielőtt félreértenéd.
Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970
Ha nem vagyunk Online, akkor vegyél fel minket barátlistára (L betű) és akkor látod, ha azok leszünk.
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
Menet közben (quest - lvl) spóroltam és szedtem össze kb. 30 Blesst, én majd ezzel akarom feltolni az itemeket.
Utoljára szerkesztette: kegabor, 2017.11.21. 16:56:53
Kegabordk 400 lvl GLOBAL Hyon Set MAX, Exc Drg A,P+MAX+Ref+DD, 2MAX exc blade+EDR+ID2% Midgard Server F2P - Guild Ethernal EU since 2005
Utoljára szerkesztette: Niflheim87, 2017.11.20. 13:01:57
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amit itt endgame-nek hivnak az meg egy browser-based mmorpghez kepest is sova'ny 😞
_
FEJLŐDÉS:
• Minden sárga és kék küldetést meg kell csinálni.
• Miközben haladsz a fő küldetéssel, az arra vetődő rózsaszín küldetéseket is érdemes megcsinálni! Viszont rózsaszínért visszafele haladni értelmetlen!
• Amennyiben lakat lesz a következő küldetésen, úgy érdemes a legutóbbi Dungeonhoz visszamenni egy kis exp-ért, vagy letolni egy Rift-et.
• A Soul Level-edet (kék exp csík) a gyorsabb fejlődés érdekében érdemes mind a Misc fülön belül az Exp-re tenni. Ezt 65-ösön majd reseteled, ami 10k / pont-ba fog kerülni, de max szinten ez nem okoz gondot.
• Minden felszerelést (ékszerek, ruhák, fegyverek) érdemes betörni egészen addig amíg nem lesz egy kupacnyi material belőle ami 250 db. Ha megvan, onnantól kezdve csak adjatok el mindent az NPC-nek, kivéve Legendary és afelett.
• Ha meg van a max szint akkor látogassatok el a Guild Bankba, hátha van bent számotokra valamilyen tárgy.
_
FELSZERELÉS:
• 65 alatt nem számít mit visel a karaktered, ne tegyünk félre kék tárgyakat, ne álljunk le farmolni.
• Amint megvan a 65, indulhat az item farm aminek az első állomása a Pit of Nightmare. Ez Litenbergen belül a legutolsó teleportnál található. Mind a 3 kontinens végén található egy Mythic dungeon, de a Pit a legnépszerűbb jelenleg.
*érdemes megnézni a craft npc-nél neked melyik dungeonból kéne material*
• Pit of Nightmare Mythic 1-es fokozaton egészen addig amíg nem vagy 90%-ba Legendary felszerelésbe.
• Ha legendary megvan neked, és minden parti társadnak akkor kipróbálhatjátok Mythic 3,4,5 fokozatot hogy minél több Acient és Mythic tárgyhoz jussatok. A Mythic az már endgame gear.
• Ha mindenki elérte a csapatodból 97,250 feletti Combat Powert, akkor lehet próbálkozni az Epic Dungeonokkal is.
_
NAPI TEENDŐK:
Ezeket főleg lv65-től nagyon fontos csinálni, viszont ez alatt is kipróbálhatóak, mert veszíteni való nincs.
• Naponta 5 Rift-be lehet belépni. A Riftekbe kis szerencsével Goblint lehet fogni ami dobhat goldot, gemet és hasonló finomságokat, de ami a legfontosabb Goblin Cube-t! A Goblin Cube-t érdemes 3x kinyitni.
• Az N betű lenyomásával megnézhetjük, hogy áll a Rift Overdrive. Ha ez megtelik akkor az adott kontinensen 10 percig mindenki ingyen léphet be a Riftekbe. Ilyenkor értelemszerűen mindent félredobva rohanni kell oda.
• Rift Overdrive után közvetlen ugyan azon a kontinensen van a Field Overdrive, oda is szintén érdemes benézni csapatunkkal, de akár szólóba is. Itt egy Field Bosst kell legyőzni rengeteg játékos társsal karöltve.
*ROOM OF DUTY*
◘ Fabrices Garden: Itt érdemes minden Elitet megölni mielőtt a Boss elé megyünk, kis eséllyel ők is dobhatnak valamit. Itt főleg a pet fejlesztéshez kapunk tárgyat, vagy akár petet is. Legendary gearben mehet az ötös nehézségi szint, nem nehéz Dungeon!
◘ Endless Tower: Amíg nem vagy full Mythicbe, tehát endgame gearbe, addig ezt partiba érdemes csinálni. A cél az, hogy minél feljebb juss a toronyba. A jutalmat érdemes szárnyfejlesztő kövekre beváltani Ohrdorba és fejleszteni a 65ös szárnyakat.
◘ Blood Castle: Ide komoly parti kell. 10 percetek lesz végezni 9 Wave szörnyel majd a fő Boss-al. Minél rövidebb idő alatt teljesül annál nagyobb a jutalom.
◘ Warped Magic Gem Mine: A nevéből adódóan itt Magic Gemekre tehetünk szert. Partival érdemes végig aprítani az összes Elit-et a fő Boss előtt. Szerintiem ez nem nehéz, Legendaray gearbe már 5ös fokozaton érdemes csinálni.
◘ Luery's Secret Vault: Itt sok Zent szedhetünk össze. Szintén érdemes a partival végig pucolni az egészet Boss előtt. A fentihez hasonlóan ezt is Legendary gearben már 5ösön érdemes csinálni.
◘ Lupa's Labyrinth: Mielőtt ide bemennénk az Artifactunkat "Start Growing" státuszba állítsuk be. Majd minél előbb felkell tolni 100%-ig a mutatót. Ezt a legeredményesebben úgy tudjuk megtenni, ha végig öljük az összes szörnyet az adott szigeten, viszont amennyiben a szigeten túl macerás buffokkal vannak ellátva a szörnyek úgy lehetőségünk van a sziget végén gyorsan átugrani a következő szigetre harc nélkül! Macerás szörny buffok például: Invulnerable (vagy ilyesmi) - sebezhetetlenné teszi az össze szörnyet aki az aurájában van és ha ebből kettő vagy több aura érintkezik akkor az egész csoport halhatatlan, időpazarlás velük foglalkozni. Healing buff - Fentihez hasonlóan, ha kettő vagy több összeáll és nincs elég burst dmg akkor érdemes kihagyni a szigetet.
Viszont megkell fontolni mit hagyunk ki, mert minden sziget átugrásával értékes időt veszítünk!
Lehet, hogy kihagytam valamit, de remélem sokatoknak segített.
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM
Amúgy is a grafika is szar is meg sok is a csaló is ... CSOK-Ish.
Ja meg szerintem Epic voltam megint!
Utoljára szerkesztette: nxs, 2017.11.08. 22:24:45
Magyar nyelv nincs.
Valakinél jól fut, valakinél akadozik. (géptől függetlenül)
Melyik a legerősebb karakter? Hol a magyar nyelv? GTX1080ti + 4K mennyi az FPS? Pro vagyok melyik klán vesz fel? Nem jöttök Metinezni törtre?
Melyik szerveren megy a buli? Leírhatnák a guildek, hogy melyik szerverre mentek. 😊
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
https://www.facebook.com/groups/1469674209794394/
Ha egyszer sikerul belepni akkor majd felveszlek wudoO 😉