114
Mu Legend online
-
savior666 #34 Szeptemberben open beta.
cikk
Utoljára szerkesztette: savior666, 2017.07.07. 09:16:52 -
savior666 #33 Nalatok lagos? Mert nekem semmit nem enged csinalni... -
#32 #31 én jövök, Tsurata néven megtalálható leszek :D
https://discord.gg/aPJsVk5 <- ezen a discordon is valszeg egész nap jelen
Utoljára szerkesztette: Tsurata, 2017.02.20. 22:35:09 -
savior666 #31 Holnap indul a masodik beta. Jon valaki? -
savior666 #30 Lehet CB kulcsot igenyelni: key
Aki reszt vett az elso betaban, annak nem kell uj kulcs.
Utoljára szerkesztette: savior666, 2017.02.08. 11:12:17 -
savior666 #29 Closed beta 2: februar 21-28. -
wudoORock #28 A grafó elavult mai viszonylatokat nézve ez tény. Az én véleményem az, hogy kijátszható és szerintem a klán magjával elmondhatjuk hogy ki is játszottuk. Megtalálsz minket pár helyen a ranglistában, néhol topban de nem nagy szám. időtöltésnek jó -
fabercastel #27 Kinek hogy tetszik eddig? Észben tartva hogy még erősen béta, szerintem nem rossz. Optimalizáláson még lenne mit javítani, ha a D3-hoz hasonlítjuk például, ott talán szebb grafikával is sokkal simábban fut a játék. Egyelőre nekem ez a "legnagyobb" bajom vele -
wudoORock #26 Csináltunk egy magyar klánt. A klán neve csak azért hogy mindenki megtalálja a zárt béta ideje alatt: Magyarok
Miután jelentkeztél a rendszeren keresztül majd rád fogunk írni privátban többször is hogy magyar vagy e, ugyanis bárki jelentkezhet és külföldieket nyilván nem akarunk a kis közösségünkbe.
De ha úgy jobban tetszik akkor az alábbi játékosokra lehet írni: Prince, ShadowSilver, SilerX, Zuzo -
Vampy #25 Ma kipobaltam es mar teljesen Okesak a szerverek :) betolt minden rendesen, nincs lagg. Azert majd delutan 5 fele nem tom mi lesz...:D -
wudoORock #24 Csupán egy rövid karbantartás volt :) Fixálták a latency problémákat elméletileg. -
savior666 #23 Leterheltek a szerverek. Delutan meg rendben volt. -
wudoORock #22 Mi tervezünk csinálni klánt. Viszont nem olcsó, így akinek van kedve beszállni valamennyivel az ne habozzon! Privátba írom a ts ip-t srácok. várunk mindenkit ;) -
#21 nektek is sokáig jön be a dolgok map váltás után? -
savior666 #20 Ugy latom meg csak 1 guild van, az se magyar. -
fabercastel #19 Hali!
Valaki csinált már guildet? Mert ha igen, csatlakoznék :D Bár lehet hogy túl sok értelme nincs, mert béta után törlődnek a karik :S -
savior666 #18 Zuzo neven csinaltam karaktert. Aki jatszik az vegyen fel friend listbe. -
savior666 #17 Elneztem az idot. Ejfel utan 1kor indul a beta. -
savior666 #16 Elvileg ma este 11kor indul a beta. -
wudoORock #15 Ha van olyan játékos aki szeretne csapatban játszani velünk az első zárt bétában és rendelkezik ts3-al, mikrofonnal az írjon privátba és adok TS elérhetőséget. -
savior666 #14 újabb kulcsok: mmobomb -
savior666 #13 kulcsok -
savior666 #12 CB kulcs igenylese: keys -
savior666 #11 Kulcs igenyles: closed beta key
En freemail-es emailt adtam meg es sajonos egyelore nem jott meg a kulcsos email. -
savior666 #10 Itt lehet regisztralni a betara: link -
savior666 #9 Megvan az elso globalis zart beta idopontja: 2016.10.25. -
savior666 #8 Dark Lord:
-
savior666 #7 Warmage:
Level 65 Warmage:
-
savior666 #6 Whisperer videó:
-
savior666 #5 Blader bemutató:
-
savior666 #4 van új játékmenet videó: -
#3 fú emlékszem a mu onlinet még vagy 12 éve nyomtuk... azóta nem sokat változott ez sem -
Plata #2 Hát elég szár egy klón,full diabló koppintás hozzá retardált koreai látványvilág meg visítás harc közben. -
savior666 #1 A Webzen legújabb hack and slash játéka koreában már zárt béta fázisban van, és nemsokára elérkezik hozzánk is. A játékmenet kisértetiesen hasonlít a Diablo-hoz. Unreal 3-as engine dolgozik alatta. Egyelőre 4 játszható kaszt található benne. Nem hiányzik belőle a PvP, és a dungeonok sem.
videó a játékról: video
Továbbá Twitch.tv-n a koreai béta élő közvetítése követhető.
Utoljára szerkesztette: savior666, 2016.09.01. 18:33:05