92
-
who am I 7 #8 sokkal jobb az éhezökre költeni, h tuléljenek és még több puját csináljanak a nyomorba. szerintem, minden technologiára és kutatásra költött pénzt ezekre az éhezökre kellene költeni. mennyivel "szebb" lenne a világ. és mi lesz s lélegeztetögépekkel? :( -
gforce9 #7 Ha csak feleannyi természettudományos ismereted lenne, mint Cylontoaster-nek, akkor sírva röhögnél azokon a hülyeségeken, amiket irkálsz.
btw, amit ő írt irónia volt, nem vetted észre? :D
Utoljára szerkesztette: gforce9, 2016.08.18. 17:35:46 -
#6 Attól eltekintve, hogy az Univerzum nem üres, mert tele van galaxisokkal sokkal, gázokkal, különféle sugárzásokkal és részecskékkel kékkel, a fekete lyukak nem szívnak magukba semmit.
Ami történik az annyi, hogy minden környező anyag és sugárzás (a gravitációs sugárzást kivéve) az eseményhorizontot elérve a fekete lyuk belseje felé halad.
Nem tudom érted e a különbséget? Valószínűleg nem. -
cylontoaster #5 Az összes feketelyukra ez jellemző, hogy mindent magába szív. Ezért tök üres az univerzum. -
#4 morguldae: A fizikusok zseniálisak ebben, sőt lassan azt lehet mondani csak ebben. Egyre nagyobb ütköztetőkről álmodnak, hogy kergethessék a nem létező higgy bozontot, a félreértett szingularitást a nemlétező téridőgörbülettel, a nemlétező erős kölcsönhatást ami egyszerűen közeli elektromágneses erő, miközben nem tudják mi a foton, fogalmuk nincs mi okozza a gravitációt
Utoljára szerkesztette: Astrojan, 2016.08.18. 12:59:44 -
morguldae #3 Költsünk sok pénzt a semmire!... Tényleg van értelme. Lehet, hogy inkább az éhezőkre kéne költeni nem ilyen felesleges dolgokra. -
VolJin #2 Britt tudósok a lufival modellezték az antigravitációt... -
#1 Ez a történet nekem nem kerek.
Ha hasonlíta az eredetihez akkor beszippantana maga körül mindent amitől egyre nagyobb lenne és a végén a földet is magába nyelné.
Mivel ez nem így van ebből is látszik hogy a kettőnek vajmi sok köze van egymáshoz.