384
-
#183 Azon vagyok a legjobban meglepodve, hogy osszsen csak 180 hozzaszolas van.
Valaki nezte az after stranger things " behind the scenes" videokat? -
#182 Meglestem mindket evadot az elmult hetben. Nagyon tetszett. Mi a szart fogok most nezni a munkahelyen?:D -
#181 -
#180 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ironman2 #179 https://port.hu/cikk/tv/kedvenc-teves-seriffunk-elkotyogta-mi-lesz-a-stranger-things-3-evadaban/article-49787 -
Ironman2 #178 -
#177 -
Ironman2 #176 Így volt megírva neki,nem tehetett róla.D -
#175 Shadow monster nincs? -
hiper KOCKA #174 Vásároljatok demogorgont.
Amúgy a #172-ben látható srácon fogtam a fejem, hogy milyen elővigyázatlan... kibányássza a kukából azt a pudvás csupaszcsigát, és lazán tartogatja a szobájában... kezdetben még azt sem tudta micsoda, honnan való, de azért eteti meg jópofizik vele. Bele sem gondolt hogy veszélyes is lehet? És még a társai elől is eltitkolta. Azért mikor virágfejű geconná fejlődött, már kicsit elgondolkodott jó ötlet volt-e háziállatként tartani. -
Ironman2 #173 -
#172 -
#171 -
dantor7 #170 Tipikus példája annak, hogy néha nem a "cél" elérése a fontos - hogy legyen valami durva fordulat, hanem maga az "út".
Tudod, hogy meg fogják oldani, a kérdés, hogy hogyan? Mit használnak fel, mire-hogyan jönnek rá, stb. ezekben is lehet sok-sok meglepetés ahogy volt is az első két évadban.
Hiányolom is ezt a fajta filmezést, ma már mindenhol "csavarok" vannak, de én már számítok is a csavarokra akkor meg úgysem lepődök meg annyira... A Trónok Harcát a sok csavar miatt már inkább RANDOM-nak éreztem, akármi megtörténhet, ha hirtelen kizoomoltak volna hogy egy szimuláció az egész akkor is csak "hm hát igen benne volt a pakliban" fejjel ültem volna kb -
Sequoyah #169 En nagy fordulatra nem szamitok. Ez nem a Tronok Harca, vagy mas modern sorozat, ami a fordulatokkal nyeri meg a nezoket. Az elso 2 szezonban sem volt semmifele fordulat, igazabol teljesen klises volt az egesz tortenet. Gonosz hatalom, szorny elszabadul, megkuzdenek a szornnyel es nyernek. Pont.
Viszont pont ezen klisek adtak szepseget, a hangulataval es karaktereivel egyutt, mert tenyleg mintha a 80-as evekbe csoppentunk volna, es egy akkori sorozatra talaltunk volna ra, csak modern minosegben.
-
#168 Korábban én is szerettem, aztán rájöttem, hogy nem feltétlen a filmek hibásak a téma rossz interpretálásában, hanem maga az időutazás mint téma egy elcseszett baromság.
Nem tudsz úgy hozzányúlni a témához, hogy ne fuss paradoxonba, sőt eleve hibás elgondolással kell a témának állni, mert máskülönben már nem időutazásról beszélünk. -
Ironman2 #167 Ott folytatódik ahol befejeződött az iskolai bál,hirtelen előugrik valaki,és eljátssza a Johhny B.Goode számot miközben Eleven,és Mike smárolnak.Mike nem is sejti hogy a jövőbeni fia áll a színpadon.DDD
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.11.30. 15:00:46 -
Ironman2 #166 Pedig nem fogjuk elkerülni,annyira logikus,hogy az is a 80-as évek nagy sikere volt,biztos hogy céloznak rá valahogy. -
#165 Azt el tudom esetleg képzelni, hogy az egyik akárhányaska mondjuk belelát a jövőbe, de konkrét időutazást nem hiszem.
Én az időutazás témát nagyon szeretem, csak általában rosszul van megoldva, eddig ez itt tetszik, de nem biztos, hogy kell ide. :) -
#164 Én remélem nem hozzák be az időutazást:S
Manapság már úgy kerülöm az ilyen témát, mint a pestist. -
#163 Mind Flayer várhatóan visszatér, mint ellenfél, legalábbis a befejezés erre utalt, készítőkkel interjú alapján pedig esélyes, hogy még pár "szám" elő fog kerülni.
Szerintem rajtuk lesz nagyobb hangsúly az upside downon túl.
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2017.11.30. 11:59:25 -
Ironman2 #162 Egy jó kis időutazásos téma jó lenne.Naná hogy lenne rá alap,és még Christofer LLoyd is aktívan filmezik,bele is lehetne vinni a kutatólaboratóriumba,mekkora poén lenne.DDD -
#161 Na igen, ezt azért harmadjára nem biztos, hogy szerencsés lenne előadniuk.
-
#160 -
Ironman2 #159 Nagy fordulat kell hogy legyen témában,a harmadik szériában,nem szabad lemajmolni az előző kettő témáját.Gondolom Eleven továbbra is szereplő lesz,hiszen nélküle semmit se fog érni az egész.Na meg a 3 jóbarát,és Max is visszatérhet. -
#158 3. évadban rajzok helyett gyurmafigurák lesznek!!!444
called it -
Sequoyah #157 Na mi is befejeztuk a 2. evadot.
Tetszett, hogy megtartottak a 80-as evek hangulatot, sot meg adtak is ala, de nem annyit, hogy tolakodo legyen.
Ez masnak negativum is lehet, de nekem tetszet a tortenet egyszerusege (csakugy mint az elso szezonban), amit nem akartak tulbonyolitani mint a tobbi mai sorozatnal. Eleg banalisak a fordulatok, de eppen ettol lesz igazan 80-as evek hangulata, mintha maga a sorozat is akkor keszult volna, csak modern eszkozokkel.
Tetszett, hogy elkerultek a hasonlo filmek es horrorok tipikus hibajat, vagyis hogy a szereplok idiotasaga miatt kerulnek bajba. Mint masok is megfogalmaztak mar, nincs annal felelmetesebb, mint amikor mindent jol csinal valaki, de legalabbis realisan, megis bajban vannak. Itt az osszes szereplo cselekedete abszolut ertheto, es logikus volt (megha neha hibas is).
Ehhez kapcsolodo, hogy a szereploknek volt mind melyseguk, mind jellemfejlodesuk.
Ami fura volt, hogy sok helyzetet kellett ujra elovenniuk az 1. szezonbol. Will megint bajba kerul. Az anyja megint hiszterikus, ami gondolom azert kerult bele, mert Ryder kisasszony ezt olyan jol jatssza, es nem akartak veszni hagyni a tehetseget:) Valamint megint atepiti a hazat kulso szemlelo szamara teljesen orult modon (karacsonyi egosor vs rajzok). Masodszorra meg oke volt, de azt hiszem a 3. szezonban ezt mar nem kene ujra elovenni. -
#156 nekem gyerekkoromban vérzett az orrom, hetente 2-3x. az alsós órákon sokszor álltam a csapnál...
aztán 13-14 éves korom között elmúlt. hmmm
lehet én vagyok twelve -
Ironman2 #155 Amúgy sajnálom hogy bukta lett az Intruders,vagy nem is nagyon akartak neki újabb részeket.Végigszenvedtem tavaly,ugye ott még alig volt 9 éves Millie,brutálisan adta a szerepét,meg az a rengeteg ocsmány szöveg amit el kellett mondania gyerekként,lehet direkt ilyen szerepre született,nagyon jól állt neki.Most hogy kezd lassan beérni a csaj,szerintem az Eleven szerep már kissé röhejes lesz neki,talán még a harmadik évadban elmegy,de utána már nem hiszem.Kicsit mintha elkéstek vele,talán ha 8-9 évesen inditották volna velük a szériát,akkor még nagyobb sikere lett volna.Igy is elég nagy siker a Stranger Things.Én egy Intruders folytatást megnéztem volna még.Na majd a Godzillában! -
Ironman2 #154 Jobb mint ha agyvérzést kapna szegény. -
#153 Szerintem nem feltétlen, azért az orrvérzés nem annyira ritka dolog, sok a felszíni hajszálér az orrban. :)
Elöbb-utóbb persze várható, hogy ezt esetleg előveszik, mivel egyértelmű utalás arra, hogy nem egészséges használniuk a képességeiket, megerőlteti, legyengül, stb. -
#152 Amúgy csak engem idegesít, hogy a sorozat 2 évada alatt már vagy 50x vérzett az orra?
Ennek mostanra valami hatásának is kellene lennie az egészségére, nem? Már teljesen súlytalan a dolog. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
DantesHUN #150 Ahogy írtam, nagyon tetszett a második évad is, és gondolkodtam rajta mit tennék meg idei év legjobb sorozatának, nos ez lett a kedvenc.
Ami még eszembe jutott, hogy idén kedvenc videójáétkom a Life is Strange lett( bár nem idei, de idén jutottam hozzá). Nos, mind a kettő ugyanazért fogott meg, bár történetben, stílusban, korszakban, hangulatban eltérnek, de mind a kettőnél az erősség a hangulat, a megszerethető karakterek, és hogy tud többféle érzelmet kiváltani. -
#149 ha jól emlékszem első évadban volt flashback -
#148 első két kép mivől van, mert én nem emlékszek melyik részbe lenne -
#147 hmmm
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#146 Onnantól imdb engedi, hogy valahol be lett mutatva, ezt pedig Torontoban adták. -
Ironman2 #145 Hogy a fenébe kap ez értékelést,mikor még be se mutatták? -
Ironman2 #144 Egyébként várom,és ajánlom a Dark-ot,az is hasonló sorozat mint ez,de félelmetesebb,ráadásul német nyelvű!!!
December elsején mutatják be a Netflixen mind a 10 részt itt is!!
http://www.imdb.com/title/tt5753856/
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.11.13. 16:20:11