384
-
#263 Érdekes évad volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Darálva nagyon bejött, bár nem az első évad színvonala. Dustin+Steve párosa már az előző évadba is jó volt, most meg végképp, Dustin számválasztása meg szerintem célzó volt (neverending story). Ami zavar kb 1 év alatt az oroszok a semmiből mit építettek, de legalább célzás volt rá h miért próbálkoztak ott a másik "dimenzióval". Én Mike halálát vártam volna, Finn elég felkapott lett és sok dolga van, bár még az új évad sincs bejelentve, de ha lesz én más szálat várok elég volt a mostaniból, négyszer ne játsszák el ugyanazt.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2019.07.09. 21:45:44 -
#262 Hja, csak akkor meg antologia sorozatnak szantek, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!es szerintem tobbek kozott ez a magyarazat Kali szerep(les)ere is (amelyet valaki kerdezett itt korabban). -
#261 ha jól emlékszem a készítők azt mondták 2-3 éve, hogy 4-5 évadnyi van a sztoriban. -
#260 Minden rekordot megdontott a ST 3. evada a Neflixnel, hat szerintem nem most fogjak elkaszalni :) Sot, valahol ez a gond, hogy valoszinuleg megkapjuk ugyanazt megint, negyedjere is (bar nem banom,nyilvan).
Egyebkent meg Batman es Robin :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.07.09. 19:16:06 -
#259 Na, ezt aztán nevezem endingnek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén kb mindenkinek szar lett.
Egy ilyen sorozatnál, ahol rengeteg dolgot eléggé túltoltak, ez különösen visszás szerintem, sőt ott van még a cliffhenger is a végén, amit már soha nem fognak lecsapni a kasza miatt....best!
Ettől függetlenül jót szórakoztam ezen az évadon, bár sajnálom, hogy a végére sem sikerült ezt a másik világot érdekessé tenni.
3 évad alatt annyit tudunk meg erről az upside down-ról, hogy nincs ott semmi érdekes csak minden sokkal undorítóbb és lelakottabb, mint a való világba. Ja meg lakik ott egy ilyen házi apokalipszis, amit át lehet hozni, hátha kipusztít minket... -
dantor7 #258 Igen, igen, teljesen egyetértek.
Így kettő nappal miután megnéztem a sorozatot, valami baromira hiányzott, ami miatt az első két részt szerettem, mostanra fogalmazódott meg, hogy a SCI-FI részeket lecserélték balfasz dráma/humorra. Ami vicces volt, azon sem haltam meg a röhögéstől, nem egy sitcom ez, nem azért kezdtem el nézni.
De hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az orosz bázisról pont semmit nem tudtunk meg? hogy került oda? miért? milyen más kutatásokat folytattak a komcsik? miért pont Hawkins? mik a zöld energiacellák? azt a technológiát hogyan és ki fejlesztette ki? mik a szörnyek? stb-stb., ezer kérdésünk lenne és pont egyre sem kaptunk választ.
JA ÉS a második évadból a többi psychic? simán lehetett volna úgy folytatni, hogy nem a katonaság ér oda, hanem ők mennek segíteni. de nem, béna tüzijátékos jelent kell a plázában, ahol egy istentelen hús förmedvény csak áll fél óráig mert jaj csípi a bőrét (?) a tüzijáték... -
#257 Hihetetlen... Uma Thurman lánya. Azért volt nekem annyira ismerős ez a csaj... hasonlít a mamára. :D
Ha véletlenül nem botlok bele a cikkbe ami erről írt, nem találtam volna ki... a Maya Hawke-ból legalábbis nem. :D
-
#256 -
#255 tovabbra is spoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#254 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Beetetes, plusz igy kell temat es konstans "mi lenne ha" parbeszedeket generalni a kovetkezo 10 honapra. :) -
#253 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ő nem halt meg az elso evad vegen? mintha mutattak is volna, hogy a demagorgon megolte
megneztem, 23:47. erdekes lenne ha vegul megse olte volna meg a demagorgon
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2019.07.08. 19:25:53 -
#252 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sokak szerint túl egyszerű lenne, tuti csak beetetés, hogy "the american", és brenner lesz az...
a feka kiscsaj már ez előző évadokban is az agyamra ment , utálom ezt a ghetto attitude-ot. részemről jutalma egy fejbe pörgőrúgás. -
#251 Az volt a hab a tortán :) Rendesen túlhúzták.
A stáblista utáni jelenet megvan? Szerintem ottSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az "amerikai" lesz majd Hop -
#250 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!annyit el kell ismernem, hogy az eneklos jelenet szamomra is sok volt (hosszu). ha elobb megmondja hoppert se utlik le kulcsforgatas elott. meg talan billy elete is csak azon a par masodpercen mult. -
Paxton #249 Erre gondolsz?
"- Kopasz Sas, vétel! Kopasz Sas, ismétlem, veszi?
- Igen, vétel.
- Hívójel?
- "hosszú szünet"... Kopasz Sas.
- Ismételje meg!
- Kopasz Sas. Itt Kopasz Sas.
- Vettem."
:DDDDD -
#248 Nálam pont ezért lett csalódás ez a 3. évad, hogy vígjátékot csináltak belőle. Pedig a sztori tetszett, meg általában bírom az ilyen SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!filmeket, jól is kezd, meg a 80-as évek feeling meg a nosztalgia faktor (gyerekkorom) az üt benne. De az baszod, hogy az akción kívül szinte nem volt egyelen komoly jelenet vagy dráma sem, hanem komédia volt az egész. Különösen Hop meg Joyce párosa. Állítom, az egyetlen komoly figura "Schwarzenegger" volt :) A "nagyon humoros" új feka kiscsaj is tökre kellett :(szörnyes
Na mindegy, remélem jön a következő és visszatérnek az első 2 évad stílusához
7/10 -
#247 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen ez tobb epizodben megjelent, en azt nem ertem hogyha ott maszott le akkor miert nem maszott vissza 5 perccel kesobb?:D -
#246 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#245 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ironman2 #244 Örülök hogy spoilerbe raktatok mindent,még van 3 epizód amit nem láttam,de rohadjanak meg,ez kibaszott jó évad lett már idáig is!! Na de majd mindent visszaolvasok amit irtatok róla! Hamarosan végzek vele én is,már alig várom a végét!
Amúgy néha olyan érzésem volt hogy már átmegy vígjátékba az egész,elég sokat nevettem rajta idáig,aztán jön egy kemény jelenet amikor majdnem kirakom a gyomrom tartalmát :)))
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.07.08. 03:15:39 -
#243 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Viszont a Netflix megigerte, hogy a jovoben kevesebb dohanyzas szerepel a sorozataikban... :)
(nyilvan vicc, de akkor is, latva a s03-at, mas ertelmet nyert egybol az a nyilatkozat/igeret) -
hiper KOCKA #242 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Filmes szabály, hogyha nincs holttest, illetve nem mutatják meg, akkor a szereplő életben van, és feltűnik majd egy későbbi részben, vagy évadban. Hopper holttestét pedig nem láttuk. Ez mindenképpen ok a reménykedésre. -
#241 sajnos tippem sincs :/ gondolom nagyon zavaró, szóval lehet jobban jársz, ha ráégeted a feliratot és úgy nézed. (vagy rákötöd a géped és onnan nézed ha lehetséges) -
lonvard #240 Azt mi okozza a tévénél, hogy minden egyes feliratos résznél megakad egy pillanatra a film? Most tapasztalom először. Először azt hittem túl nagy a formátum, letöltöttem a 720-as verziót, és az is elkezdett akadni. Akkor nézem, hogy csak a felirat megjelenésekor akad. -
#239 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha lokni nem is lokte (mert a tobbiek instant peppe lettek), de amig Joyce erolkodott az utso par masodpercben, eppen at is maszhatott gyorsan a "kapun". Hogy aztan onnan hogy kerult a bortonbe a vilag masik vegeben, az passz.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.07.07. 11:40:43 -
#238 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor a robbanás volt nem látszott, de fene tudja hogy menekülhetett meg -
#237 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hopper nem halhat meg! szerintem tuti átlökte a robbanás a portálon, vagy ilyesmi. remélem... -
#236 Tegnap még átpörgettem a s01-et és s02-t. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Érdekes, hogy elég sokszor van szó oroszokról. Persze ennek egy része lehet "véletlen" mert Murray Bauman is akkor beszél róluk, mikor még nem tudódott ki semmi a Hawkins Labról. Vagy szimplán csak jók voltak az orosz kémek és azért settenkedtek már a környéken .:) -
#235 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!felnéztem redditre, már mennek a nyomozások rendesen :c link -
#234 + Nagyon jó volt a történetszáltól elkezdve minden egyes apróság. Nagyon jól összerakták ezt az évadot. minden frame tökéletesen össze lett rakva
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ha újra megnézed, láthatod, hogy mikor belökte az oroszt, akkor abban a siikban kvázi egy sikban csaptak ki abból a "kütyü"ből a (halálos) fény/fenetudja milyen nyalábok.
Mikor lementek a bázisba, és a kis kocsin ültek, beszéltek az orosszal, akkor mondta nekik, hogy búcsúzzanak el a napfénytől. Az a pár civil ruhás zsoldos járkált csak kint. Más kérdés hogy húzták fel az egész bunkert olyan rövid idő alatt.. :)
Arra vagyok ki az amerikai akiről a stáblista előtt/közben szó volt. Még az is lehet, hogy Hopper, mert akik ott voltak nem meghaltak, hanem átteleportáltak egy másik ilyen kapunyitógatós helyre :p
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2019.07.06. 15:28:27 -
#233 Már most várom a következő évadot. Némelyik epizód különösen eszelős volt... a trágyaevő öregasszonytól egyenesen kivert a víz. Hihetetlen jól megragadták a hangulatot és a horrorisztikus atmoszférát.
A sztori újfent kiváló. A monszta karakterére alaposan ráfeküdtek, a legkisebb bibircsókig aprólékosan ki lett munkálva. A cgi-re tehát nem lehet panasz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nyilvánvalóan nem a főgonoszhoz volt szerencsénk ebben az évadban, hanem egy általa irányított szörnytesthez, amivel megszakadt az Elmenyúzó kapcsolata, amikor Joyce-ék bezárták az átjárót.
Hopper áldozatát értelmetlennek éreztem. Miért nem szaladt vissza Joyce-hoz az irányítóterembe? Miért várta meg, hogy felrobbanjon a szerkezet? Valami biztonsági lezárás volt? De már azelőtt meg volt kergülve a cucc, mielőtt betévedtek oda az orosszal, akivel verekedett. Akkor meg ki is kellett volna hogy jusson.
Ami még kicsit irreális volt, hogy egy egész orosz hadsereg dekkolt a pláza alatti kiterjedt bázison amerikai földön, ráadásul szabadon jártak keltek odafent is, és ez egyetlen tisztes állampolgárnak és hatósági személynek sem tűnt fel, és senki nem tudott róluk semmit, ráadásul javában folyt a hidegháború?
Ettől eltekintve nem lehet panasz a sorozatra, jól odatettek mindent, a nosztalgikus utalások (filmek és zenék a 80-as évekből) szintén nagyon ütöttek.
-
#232 6 rész után meg mindig azon dobbenek le, hogy M. Bobbie Brown milyen jól játszik. Le a kalappal -
hiper KOCKA #231 Végignéztem az egészet. Tényleg remek évad lett, de valahogy mégis rövid volt. Talán túl jól szórakoztam. -
#230 én most kezdem 6. reszt. nagyobb budget meglatszik az mar elso reszben latszik :D szerintem fasza -
Ironman2 #229 Ja,hamar kirakták a magra,nem szarakodtak vele mint másfél éve.Egy rakás nyelvi felirattal elérhető a harmadik évad,köztük a magyar is.Ennyi év után végre rájöttek a Netflixnél hogy kell a magyar nyelv is?
Nagyon hangulatos lett a bevezető rész,nem csalódtam benne.
-
Newfronter #228 Rendeltem ilyen csomagot, de nekem sima KFC-s dobozban hozták ki. :D -
#227 neee, itthon is volt ilyen? :o -
Inquisitor #226 A KFC meg mai napra csinált egy Stranger Strips menüt, a dobozán meg ott van a "Finger lickin' good" felirat, amit Steve nyögött be az S2-ben a KFC kajára. -
#225 Lenyomtam az első részt, és már ezzel megvettek kilóra. Hogy ezek az elvtársak mindig valami rosszban törik a fejüket. Mindenesetre kurva látványos volt már az eleje is. Lenn van az összes rész, most pedig 10 kiló jégkrém társaságában belevetem magam a többi epizódba. Egy élmény lesz, remélem. -
#224 Bizony, teljes évad (utolsó rész 77 perc áhhh csak legyen jó), magyar feliríttal 10:30 óta nézhető.
Én legközelebb jövő hét elején tudok bele ugrani:) de ez van, öreg vagyok én már ahhoz, hogy ezen problémázzak, meg fog várni.
Jópofa amúgy, hogy a sorozatjunkie is Stranger Things lázban ég, aki szokta követni a blogot, érdemes felnéznie rá!