130
Pure Farming 17 The Simulator
-
endy papp #50 Ebből több infó kiderül.
Mindenki a Német mapot mutogatja holott az csak felárért kapható ami 35 euro akciósan,a többi map meg ahogy eddig láttam olyan pici 6-7 földből áll,gondolom ezért nem is mutogatják annyira.
No meg van olyan sejtésem hogy azokn a mapokon csak 1 adott termény lesz termeszthető,de remélem rosszul gondolom.
Igaz a német össz mapból sem látunk eddig csak pda képeket,valahogy nem nagyon érdekel senkit???
No de majd idővel gondolom jobb rálátás lesz ezekre is.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.02.10. 15:33:59 -
endy papp #49 Egy újabb.
Lehet szidni az FS fizikát de itt ahogy 1:06-nál a traki felmegy a hegyre.....
4:07-nél látszik hogy a "keljfeljancsi" be van építve....
Belső nézet kidolgozottságra nekem talán az Fs 13-at idézi....
Remélem a kormány vezérlést támogatja....
Bízom benne azért a felhők is néha megjelennek az égen mert így elég steril....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.02.10. 08:44:44 -
endy papp #48 Egy másik csatornából.
Itt legalább a belső nézetből is látni valamit.
-
endy papp #47 Újabb vidi.
Nem is értem miért mindig olyanok kapják az ilyen teszt lehetőségeket akiknek közük nincs egy ilyen játékhoz,pedig a hangjából ítélve nem gyerek,de szerintem életében most először tolja ilyen farm szimmel....
-
Daditsx #46 Nah, a szántáson kiakadtam most. Hogy néz már ki... mint az FS-be. Valami talajdinamikát berakhattak volna. -
endy papp #45 Nem csak a géppark és a map a "bajom" ahogy @dimre@ is írta van még más is ami jobban zavar ,biliárd asztal simaságú föld ennél fogva a gépek "fizikája" is kérdéses stb,stb...,nyilván sok minden tetszik benne nekem is , nagy valószínűséggel steam-s vétel lesz, max ha nagyon gáz, refund lesz a végemajd ha nagyon lemegy az ára akkor vissza térek rá.....a többi hamarosan kiderül.
Itt egy kis folytatás
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.02.09. 11:10:22 -
#44 A talaj mint a babapopsi, olyan sima.
Ha lesz mod lehetőség, biztos csinálnak egyéb márkákat, vagy majd DLC. -
Daditsx #43 Van benne ami nem tetszik nekem se. Viszont sok olyan is van benne amit hiányoltam az fs-ből és ebbe benne van.
Ha csak a géppark és a map a legnagyobb bajod akkor jó lesz. Géppark az nem lényeges. Mégis hány olyan gazdaság van ahol minden gyártó mindegy gépe megtalálható? -
endy papp #42 Tartok tőle nem ez a farm szim lesz ami letaszítja a trónról az FS szériát ,de nem legyen igazam,az fs 13-ban is komolyabb gépparkkal rendelkezett ,a map sem egy eget rengető így elsőre ,no de majd 1 hónap és kiderül...
Itt egy gameplay vidi.
-
#41 -
#40 Na és lesz benne magyar nyelv is ami szintén egy pozitívum :) -
endy papp #39 Na igen úgy több értelme lenne ,az egész gazdálkodásnak,majd a 2. részben XD... ha lesz folytatás ,gondolom a sikertől is függ én tuti vevő vagyok rá már mint erre az elsőre,remélem nem csalatkozom benne,már az is pozitívum, hogy a nyelvünkre is honosították...
Ezen része kicsit nyögve nyelős,de még jó is lehet de csak míg 1x végig nem viszed mert utána a kutya nem fogja ezt a játékmódot használni.
No meg ez az első farmom játékmód én ahogy látom,csak a nevében "új" simán egy "Tutorial" semmi extra.
De ugye ne legyen már olyan mint a konkurencia adjunk más nevet a gyereknek...
Az is érdekes, hogy a Német map csak DLC-ben van benn és úgy egybe Deluxe Edition,lehet megvenni 36 euróért azaz plusz 6 euró,legalább is egyenlőre ez a felállás. -
#38 a második játékmódot,azaz a kihívásokat simán betehették volna alapból,legyen mire reagálni ne csak trágyáztam permeteztem és már teljes is a termés...legyen rovarinvázió,reagálni kelljen rá permetezéssel stb,aszály,belvíz stb..
meglátjuk -
endy papp #37 Ígéretesnek tűnik...
-
#36 ez is kezd alakulni
-
Daditsx #35 Próbáltam nézni valamit erről a "Real farmról" de szinte semmi. Nem reklámozzák agyon az biztos. :(
Meg kell hagyni, hogy az FS17, mint játék elég üres készítői oldalról és hogy a mod-erek tartják életbe. De ezt már kibeszéltük a saját topicjába. :)
Ha a Pure farming-os videókat néztétek akkor láthattátok, hogy azért kurva sok minden lesz benne már az alapjátékba is. Mod-okra nincs is szükség, mert nem sok mindent tudnának belerakni. És én nem is bánom, mert így jó. -
#34 Ez így van, én kb soha nem játszottam az alap mapokkal. Ezerszer jobbakat csinálnak a modderek, csak győzzük kivárni a megjelenés után :) -
endy papp #33 Ja ja én is drukkolok a konkurenciáknak,ami az alap mapot-kat illeti,szerintem nem azok miatt vették meg (szeretik ,köztük én is) annyian az FS szériát. -
#32 Lehet, hogy nem ez lesz vagy a másik, de egy dologra biztos jó lesz mégpedig, hogy ha nem is szorítják meg az FS-t, legalább elindul valami és remélhetőleg idővel konkurenciát jelenthet valamelyik. Ezzel kis versengésre ösztönözve az FS-t. Persze a moddolhatóság az igazi nagy fegyvere, amíg ezt a többi játék nem tudja addig nem lesz esélyük semmire. Ettől persze még lehet jó a hangulatuk az új játékoknak, nekem ennél is és a Real-nál is tetszik pl maga a környezet, valamivel hangulatosabbnak tűnik pl az alap FS mapoknál. Na meglátjuk. -
endy papp #31 Tartok tőle nem ez lesz az a "real" farm szim ami leváltja az FS szériát....majd próba után ,vagy már egy gameplay vidiből ,kiderül mennyire "REAL" Farm szim..... -
#30 Egy olyat el tudnék viselni ,hogy TPS nézetbe lehetne open worldbe zuzni ...etetés,itatás,ganézás,tehén fejés,kapálás- gazolás... stb. Epic lenne visszahozná a gyerekkoromat, amikor real time ezeket csináltam -
#29 OFF:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Elvagyunk kényeztetve, lesz választék bőven!
Utoljára szerkesztette: Rayden02, 2017.09.07. 23:04:40 -
endy papp #28 Na igen, én kifejezetten örülök hogy valami "új" színfolt lesz a palettán,már várom....
A nyakamat rá hogy az új dlc-jüket amit nov.-ben adnak ki azt meg akár erről is koppinthatták.
De nem, hanem a modderek már rég megcsinálták és most ők kiadják jó pénzért ""új "" köntösben ,1 új növénnyel és géppel..... -
Daditsx #27 Mivel ugyan az a témája persze, hogy van egyezés. Mondj pár más témájú játékot amit nem másoltak. LoL se pereli a dota-t vagy fordítva. Nem kell foglalkozni a szájkaratéval.
Giants szart se csinált az elmúlt 10 évbe. Aztán megy a parázás, hogy a következő "játékukat" nem tudják eladni. -
Gerileveri #26 Láttam a gamescomon, nagyon kínos az egész.
Copycat, Giants be is pereli őket, mert a kódban is találtak csomó egyezést. -
Daditsx #25 Gemly Edition pre-order -
endy papp #24 -
#23 Bajorországban nem a szarvasmarha a default jószág? :) -
Daditsx #22 We're happy to announce that you can now pre-order Pure Farming 2018. Coming to PC, PS4 & Xbox One on March 13, 2018.
Everyone who pre-orders the game will get the Germany DLC for free. Set in the beautiful Bavarian countryside, this addition adds a new location, regional activities such as growing rapeseed and raising sheep, and more.
Head to our pre-order page today and select your preferred retailer. More retailers will be added in the coming days. http://buy.purefarminggame.com -
#21 Pure Farming 2018 - jövőre csúszott, de konzolokra is jön a Techland farmolós játéka -
szunyika #20 magyar közösségi oldal: https://www.facebook.com/purefarmingmagyar/ -
szunyika #19 remélem jó lesz ez a gamma :)
bár kétséges hogy lesz-e akkora kultusza mint a farming simulator-nak...
Utoljára szerkesztette: szunyika, 2016.08.20. 17:42:05 -
#18 amúgy azt vette észre hogy bár a kerekek nem nagyon követik forgásügyileg a talajt,és a hintázás meginduláskor/álláskor sem a legjobb még de mintha lenne érezhető súlya a gépnek...még ha profi fizika ez alatt sincs
De a spintirestől még ez is nagyon messze van :D pedig azt sem egy nagy csapat csinálta :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.08.19. 09:22:56 -
DonPedro22 #17 Igen követem ott is a fejleményeket de nagyon ritkán mutatnak 1-2 képet a fejlesztők nem tudom hogy lesznek kész ebben az évben... -
#16 Talajra izgulsz = >Cattle and Corps ... kiváncsi leszek rá. -
DonPedro22 #15 Az első videón látszik a teszterünk még életében nem játszott szimulátor játékkel nem hogy FS-el :) de nem gond legalább bemutatta...
az utolsón pedig sajnos jól látszott hogy szántás után is tükör sima a talaj :( -
#14 a középső videót vegyétek semmisnek :) -
Utoljára szerkesztette: Rayden02, 2016.08.18. 21:59:59 -
#12 Eddig a legjobb feature :D -
#11 tetszetős, a farmer néni is ;D