130
Pure Farming 17 The Simulator
  • endy papp
    Ebből több infó kiderül.
    Mindenki a Német mapot mutogatja holott az csak felárért kapható ami 35 euro akciósan,a többi map meg ahogy eddig láttam olyan pici 6-7 földből áll,gondolom ezért nem is mutogatják annyira.
    No meg van olyan sejtésem hogy azokn a mapokon csak 1 adott termény lesz termeszthető,de remélem rosszul gondolom.
    Igaz a német össz mapból sem látunk eddig csak pda képeket,valahogy nem nagyon érdekel senkit???
    No de majd idővel gondolom jobb rálátás lesz ezekre is.

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.02.10. 15:33:59
  • endy papp
    Egy újabb.
    Lehet szidni az FS fizikát de itt ahogy 1:06-nál a traki felmegy a hegyre.....
    4:07-nél látszik hogy a "keljfeljancsi" be van építve....
    Belső nézet kidolgozottságra nekem talán az Fs 13-at idézi....
    Remélem a kormány vezérlést támogatja....
    Bízom benne azért a felhők is néha megjelennek az égen mert így elég steril....

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.02.10. 08:44:44
  • endy papp
    Egy másik csatornából.
    Itt legalább a belső nézetből is látni valamit.

• endy papp
    Újabb vidi.
    Nem is értem miért mindig olyanok kapják az ilyen teszt lehetőségeket akiknek közük nincs egy ilyen játékhoz,pedig a hangjából ítélve nem gyerek,de szerintem életében most először tolja ilyen farm szimmel....
  • Daditsx
    Nah, a szántáson kiakadtam most. Hogy néz már ki... mint az FS-be. Valami talajdinamikát berakhattak volna.
  • endy papp
    Nem csak a géppark és a map a "bajom" ahogy @dimre@ is írta van még más is ami jobban zavar ,biliárd asztal simaságú föld ennél fogva a gépek "fizikája" is kérdéses stb,stb...,nyilván sok minden tetszik benne nekem is , nagy valószínűséggel steam-s vétel lesz, max ha nagyon gáz, refund lesz a végemajd ha nagyon lemegy az ára akkor vissza térek rá.....a többi hamarosan kiderül.
    Itt egy kis folytatás

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.02.09. 11:10:22
  • dimre
    A talaj mint a babapopsi, olyan sima.
    Ha lesz mod lehetőség, biztos csinálnak egyéb márkákat, vagy majd DLC.
  • Daditsx
    Van benne ami nem tetszik nekem se. Viszont sok olyan is van benne amit hiányoltam az fs-ből és ebbe benne van.
    Ha csak a géppark és a map a legnagyobb bajod akkor jó lesz. Géppark az nem lényeges. Mégis hány olyan gazdaság van ahol minden gyártó mindegy gépe megtalálható?
  • endy papp
    Tartok tőle nem ez a farm szim lesz ami letaszítja a trónról az FS szériát ,de nem legyen igazam,az fs 13-ban is komolyabb gépparkkal rendelkezett ,a map sem egy eget rengető így elsőre ,no de majd 1 hónap és kiderül...
    Itt egy gameplay vidi.

• allock #41
  • FrezeR
    Na és lesz benne magyar nyelv is ami szintén egy pozitívum :)
  • endy papp
    Na igen úgy több értelme lenne ,az egész gazdálkodásnak,majd a 2. részben XD... ha lesz folytatás ,gondolom a sikertől is függ én tuti vevő vagyok rá már mint erre az elsőre,remélem nem csalatkozom benne,már az is pozitívum, hogy a nyelvünkre is honosították...
    Ezen része kicsit nyögve nyelős,de még jó is lehet de csak míg 1x végig nem viszed mert utána a kutya nem fogja ezt a játékmódot használni.
    No meg ez az első farmom játékmód én ahogy látom,csak a nevében "új" simán egy "Tutorial" semmi extra.
    De ugye ne legyen már olyan mint a konkurencia adjunk más nevet a gyereknek...
    Az is érdekes, hogy a Német map csak DLC-ben van benn és úgy egybe Deluxe Edition,lehet megvenni 36 euróért azaz plusz 6 euró,legalább is egyenlőre ez a felállás.
  • Caliph
    a második játékmódot,azaz a kihívásokat simán betehették volna alapból,legyen mire reagálni ne csak trágyáztam permeteztem és már teljes is a termés...legyen rovarinvázió,reagálni kelljen rá permetezéssel stb,aszály,belvíz stb..
    meglátjuk
  • endy papp
    Ígéretesnek tűnik...
  • Caliph
    ez is kezd alakulni
  • Daditsx
    Próbáltam nézni valamit erről a "Real farmról" de szinte semmi. Nem reklámozzák agyon az biztos. :(
    Meg kell hagyni, hogy az FS17, mint játék elég üres készítői oldalról és hogy a mod-erek tartják életbe. De ezt már kibeszéltük a saját topicjába. :)
    Ha a Pure farming-os videókat néztétek akkor láthattátok, hogy azért kurva sok minden lesz benne már az alapjátékba is. Mod-okra nincs is szükség, mert nem sok mindent tudnának belerakni. És én nem is bánom, mert így jó.
  • FrezeR
    Ez így van, én kb soha nem játszottam az alap mapokkal. Ezerszer jobbakat csinálnak a modderek, csak győzzük kivárni a megjelenés után :)
  • endy papp
    Ja ja én is drukkolok a konkurenciáknak,ami az alap mapot-kat illeti,szerintem nem azok miatt vették meg (szeretik ,köztük én is) annyian az FS szériát.
  • FrezeR
    Lehet, hogy nem ez lesz vagy a másik, de egy dologra biztos jó lesz mégpedig, hogy ha nem is szorítják meg az FS-t, legalább elindul valami és remélhetőleg idővel konkurenciát jelenthet valamelyik. Ezzel kis versengésre ösztönözve az FS-t. Persze a moddolhatóság az igazi nagy fegyvere, amíg ezt a többi játék nem tudja addig nem lesz esélyük semmire. Ettől persze még lehet jó a hangulatuk az új játékoknak, nekem ennél is és a Real-nál is tetszik pl maga a környezet, valamivel hangulatosabbnak tűnik pl az alap FS mapoknál. Na meglátjuk.
  • endy papp
    Tartok tőle nem ez lesz az a "real" farm szim ami leváltja az FS szériát....majd próba után ,vagy már egy gameplay vidiből ,kiderül mennyire "REAL" Farm szim.....
  • grebber
    Egy olyat el tudnék viselni ,hogy TPS nézetbe lehetne open worldbe zuzni ...etetés,itatás,ganézás,tehén fejés,kapálás- gazolás... stb. Epic lenne visszahozná a gyerekkoromat, amikor real time ezeket csináltam
  • Rayden02
    OFF:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Elvagyunk kényeztetve, lesz választék bőven!

Utoljára szerkesztette: Rayden02, 2017.09.07. 23:04:40
  • endy papp
    Na igen, én kifejezetten örülök hogy valami "új" színfolt lesz a palettán,már várom....
    A nyakamat rá hogy az új dlc-jüket amit nov.-ben adnak ki azt meg akár erről is koppinthatták.
    De nem, hanem a modderek már rég megcsinálták és most ők kiadják jó pénzért ""új "" köntösben ,1 új növénnyel és géppel.....
  • Daditsx
    Mivel ugyan az a témája persze, hogy van egyezés. Mondj pár más témájú játékot amit nem másoltak. LoL se pereli a dota-t vagy fordítva. Nem kell foglalkozni a szájkaratéval.
    Giants szart se csinált az elmúlt 10 évbe. Aztán megy a parázás, hogy a következő "játékukat" nem tudják eladni.
  • Gerileveri
    Láttam a gamescomon, nagyon kínos az egész.
    Copycat, Giants be is pereli őket, mert a kódban is találtak csomó egyezést.
  • Daditsx
    Gemly Edition pre-order
  • endy papp
  • Carmang
    Bajorországban nem a szarvasmarha a default jószág? :)
  • Daditsx
    We're happy to announce that you can now pre-order Pure Farming 2018. Coming to PC, PS4 & Xbox One on March 13, 2018.
    Everyone who pre-orders the game will get the Germany DLC for free. Set in the beautiful Bavarian countryside, this addition adds a new location, regional activities such as growing rapeseed and raising sheep, and more.
    Head to our pre-order page today and select your preferred retailer. More retailers will be added in the coming days. http://buy.purefarminggame.com
  • grebber
    Pure Farming 2018 - jövőre csúszott, de konzolokra is jön a Techland farmolós játéka
  • szunyika
    magyar közösségi oldal: https://www.facebook.com/purefarmingmagyar/
  • szunyika
    remélem jó lesz ez a gamma :)
    bár kétséges hogy lesz-e akkora kultusza mint a farming simulator-nak...
    Utoljára szerkesztette: szunyika, 2016.08.20. 17:42:05
  • Caliph
    amúgy azt vette észre hogy bár a kerekek nem nagyon követik forgásügyileg a talajt,és a hintázás meginduláskor/álláskor sem a legjobb még de mintha lenne érezhető súlya a gépnek...még ha profi fizika ez alatt sincs
    De a spintirestől még ez is nagyon messze van :D pedig azt sem egy nagy csapat csinálta :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.08.19. 09:22:56
  • DonPedro22
    Igen követem ott is a fejleményeket de nagyon ritkán mutatnak 1-2 képet a fejlesztők nem tudom hogy lesznek kész ebben az évben...
  • grebber
    Talajra izgulsz = >Cattle and Corps ... kiváncsi leszek rá.
  • DonPedro22
    Az első videón látszik a teszterünk még életében nem játszott szimulátor játékkel nem hogy FS-el :) de nem gond legalább bemutatta...
    az utolsón pedig sajnos jól látszott hogy szántás után is tükör sima a talaj :(
  • Rayden02
    a középső videót vegyétek semmisnek :)
  • Rayden02

Utoljára szerkesztette: Rayden02, 2016.08.18. 21:59:59
  • FrezeR
    Eddig a legjobb feature :D
  • allock #11
    tetszetős, a farmer néni is ;D