130
Pure Farming 17 The Simulator
-
Balázs 17 #130 hogy elhagyták ezt a játékot, pedig mekkora ígéretekkel reklámozták anno... hogy majd ez megváltja a világot. Azóta is ott rohad konzolomon, de ahogy látom PC-n se változott semmit. Dying Lightot mai napig támogatják :) -
Haulin #129 A játékban, vagy alapból?
-
Daditsx #128 G29-el nagyon sokáig bajok voltak. Több hónap kellett mire kijavították. -
Haulin #127 G29el teszteltem mind a kettőt.
Fs borzalmas volt, a pure pedig normális. Beállítást nem piszkáltam, elvileg be kellett volna állnia. 45 fokig elfordítom a Kormit, akkor kezd el forogni a játékban. Fokok bajlodásával nem akartam pepecselni, mert szerintem az sem segítene. Olyan fura, de ez az egyéni véleményem. -
#126 hát nekem biztos nem lenne kedvem sima kapával tolni :D
farming dinasty is fasza ahogy a farmot kell fejlesztgetni,de rohadt unalmas volt hogy össze kellett szedni az alap dolgokat és mindig ugyanaz,itt egy rozsdavakarás,ott egy festés...még valami korai verzióval játszottam,mire összekapartam a gépeket meg is untam -
Balázs 17 #125 FS-nek a legjobb az irányítása :)
Amúgy mindegyik unalmas és nem azért mert szántani kell.
Pure Farming nagyon jó lenne, de idíóta a rendszer amire épül, le van korlátozva a játékos sok mindenben. Ez az utazgatós dolog más országba jó volt 5 percig, de utána màr nem érdekelt
Továbbra is várok egy olyan játékot, amiben nulláról kell felépíteni mindent, nagyon jó gazdasági rendszerrel stb.
FS már próbálkozik, de nagyon gyenge eresztés és élettelen az egész környezet
Pedig de jó lenne kezdenei egy kis földdel és kapával végigmenni, majd vetni, aztán ahogy jön a lové venni a rotaciós kapát, majd traktort stb :D és így felépíteni az egész farmot -
Haulin #124 Le írtad a farmos játékok főbb hibáját. Nézd, a farming sorozatban és a pure farming 18ban egy idő után szétuntam magam szántás közben. Most komolyan, a három közül, pont dynasty a monoton? Az Fs19 talán jó volna, de a borzalmas irányítás... Az a pár ai pedig nem ver életét bele.
A dynasty-t tavaly játszottam, viszont azt is meguntam, mivel ezekben a játékokban annyi motiváció nincs, hogy heteken keresztül toljam, viszont néha néha előveszem.
Illetve előre elnézést kérek, de nem azt írtam, hogy az Fs közelében van, hanem a Pure és az Fs között. Az előbbit azért értékelem le, mert hszeket olvasván tudatosan vannak olyan grafikai hibái.
-
Daditsx #123 "Farmers dynasty- Grafika valahol a kettő között van, hangulatos, sok a tennivaló" Ezzel azért nem értek egyet. Traktorok kinézete gagyi. Főleg a gumik. Mint valami játék traktor. Farm szimtől kurva messze van grafikára. Hangulata megvan egy ideig. A sok tennivaló meg a monoton, mert mindig ugyan azt kell csinálni. Az ember töke kivan egy idő után, hogy kurva lassan jut egyről a kettőre, amikor már az 50. kerítést festi le. -
Haulin #122 Hát akárki akármit mondjon, a farmer's dynasty a legjobb a három játék közül.
Farming Sim 19 - gagyi irányítás, jó grafika, kevés élet.
Pure farming 18- grafika kicsit rosszabb, hangulata közepes, több funkcióig nem jutottam el, azokról nincs véleményem. (azért a vezetés élvezetes benne)
Farmers dynasty- Grafika valahol a kettő között van, hangulatos, sok a tennivaló. :D -
Gyurifumi #121 Köszi! Hasznos volt! -
Balázs 17 #120 PS4-en L1+R1 és D-pad fel le. De oldalt írja a funkciókat, mi mire való -
Gyurifumi #119 One-al játszom és kérdezném a futó idővel kapcsolatban, legelőször mocsok gyors volt most lassú, mintha 1/1-ben menne az óra, ami nekem már kicsit lassú, mondjuk először a gyors tán még rosszabb is volt.
Van ehhez állítási mód?
-
Balázs 17 #118 amúgy én már áttértem a szabad gazdálkodásra, sokkal jobban élvezem, pedig eleinte nem tetszett, lehet az Első Farmom "varázsa" miatt...
de aztán rájöttem, hogy ez sokkal jobb, ugyan úgy meg kell venni mindent, ha akarsz ,csak nem vagy rákényszerítve és lehet haladni :)
utoljára az borított ki az Első Farmomban, hogy csináltam egy mellékes munkát és közben megvettem a teheneknek az épületet, de nem adtam fel a mellékes munkát, miután végeztem nem érzékelte a megvett épületet, így elment feleslegesen 25k pénzem és nem tudtam haladni tovább, ezért döntöttem, hogy elég most már ebből, játszani szeretnék most már... -
Gyurifumi #117 Értem, de nem akar mutatni semmi lehetőséget sem ürítésre sem berakodásra. Oda álltam mellé a betakarító géppel, akkor sem. Tárolási kapacitás oké, de nagyjából ennyi. -
Balázs 17 #116 Így már én is jártam, csak én a talajmegmunkálóval. Nem akartam azzal a 3 méteressel szórakozni, ezért vettem egy nagyobbat ami elérhető volt valamiért. NEem érzékelte a játék, csak azt ami a leírásban volt megadva.... viszont átqrtam, mert csatkakoztattam az előírtat, majd a földhöz már a nagyobbat használtam :D -
gyusziboy #115 Sziasztok! Remélem tudtok segiteni. A tehenek alóli ganéjos küldetésnél vagyok, viszont valamiért a töltsd meg ganejjal az utanfutót lépést "nem veszi be". Fullra töltöttem. Aztan kiléptem ujra be és nem lép tovább arra h adj el ganéjt a biogáz gyárnak. Igaz h nem azt a pótot használom amit az elején kaptam mert lecseréltem egy masikra mielőtt összegyült volna a ganéj. Lehet h ez a baja? Nen szeretnék 40 órát kárba veszni.
Köszi a segitséget előre is. -
endy papp #114
Igazából mostanában már nem tolom ,100 óra után már picit uncsi,főleg hogy nem nagyon van előre lépés ,hibák még rendesen vannak benne....majd talán még később előveszem,de addigra kijön az FS19,így val.színű parkoló pálya.....
Inkább vissza tértem a jó "öreg" FS-hez....
Nem igazán értem a kérdést?????
Ha magyar a játékod,már pedig gondolom az, akkor oda van írva a hotel mire való...
Oliva tárolására, ott egy láda előtte ,ebbe rakhatod és viheted el innét ha le akarod adni az is oda van írva mennyit tud tárolni .
Mindezen információkat ha a térképen rákattintasz akkor is láthatod ,nem kell külön oda menned mellé,a pda mindent ír.
Nem kell itt nagy dolgokra gondolni, nincs ez annyira "túlbonyolítva"....
Természetesen nem csak szabad játékban ilyen hanem kampány módban is. -
Gyurifumi #113 Kérdésem lenne azokhoz akik játsszák a játékot. Olaszországban szabad játék Hotel miképp használható? Köszi előre is! -
endy papp #112
Oranges and the JCB Large Wheeled Loader 435S available for everyone
május 1. - james_techland
In need of some vitamin C? All players can now add oranges and the JCB Large Wheeled Loader 435S to their farms for free.
-
endy papp #111 Ha nagyon őszinte szeretnék lenni ezek még mindig olyan javítások amiknek alapból így kellett volna működniük és nem most javítani.
Update 1.1.4 Patch Notes
ÁPRILIS 12. - JAMES_TECHLAND
Bug Fixes
Die KI sollte unbearbeitete Feldstreifen nicht mehr verlassen.
Die KI sollte jetzt nach der Hälfte des Feldes umdrehen, wenn die andere Hälfte nicht bearbeitet werden muss.
Eine KI, die eine Ballenpresse verwendet, sollte jetzt nicht mehr nach nur einem Streifen stoppen, sondern richtig funktionieren.
Probleme mit der Tastenbelegung wurden behoben.
Das Animationsproblem des Kartoffellagers wurde behoben.
Das Anzeigeproblem der Fahrzeugkoordinaten im Reisemenü wurde behoben.
Das Anzeigeproblem der Menge von verkauftem Getreide wurde auf dem Tablet behoben.
Das Abladeproblem von Eiern beim Anhänger wurde behoben.
Es wurde ein Fehler behoben, bei dem Fahrzeuge, die in ein anderes Land transportiert wurden, langsamer gefahren sind.
Es wurde ein Problem mit der Ratenzahlung bei Krediten behoben.
Es wurde ein Problem behoben, bei dem die Eingabesymbole verschwanden, nachdem mittels F6 die Steuerung von Controller auf Maus und Tastatur umgestellt wurde.
Es wurde ein Kameraproblem behoben, das beim Wechseln der Fahrzeuge und der Kameraansicht entstand.
Es wurde ein Problem mit dem Arbeitsumfang von „Sipma Boryna“ und „Sipma Antek“ behoben.
Das Audioproblem des Kartoffellagers wurde behoben.
Das Animationsproblem beim Abladen von Kartoffeln vom Anhänger wurde behoben.
Informationen über Maschinenkapazitäten werden jetzt auf dem Tablet angezeigt.
Audio-Fehlerbehebungen: Das Rauschen von Maschinen-Soundeffekten wurde entfernt.
Es wurden einige Fehler betreffend Kollisionen auf der Karte behoben.
Visuelle Verbesserungen von Terrain (optimierte Texturen).
Die Gameplay-Balance wurde verbessert.
Das Event Ostereijagd ist zu Ende. Saphire sind zurück.
Gameplay Changes
[PC] Die Option, in Fahrzeugen echte Spiegel zu aktivieren, wurde hinzugefügt.
[Importer] Die Option, den Fahrer in Fahrzeugen zu konfigurieren, wurde hinzugefügt. Jetzt können Arm- und Beinparameter für das Fahrermodell gewählt werden. Der Fahrer wird die Hände beim Lenken bewegen.
[Importer] Das Benutzerinterface wurde optimiert.
[Importer] Es wurde eine Funktion für die automatische Angleichung der Reifen hinzugefügt.
Es wurde ein Soundeffekt dem Förderband beim Laden von Kartoffeln hinzugefügt.
Es wurde eine Option zur Änderung der Tipps, die beim Ladebildschirm angezeigt werden, hinzugefügt.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.04.12. 15:01:11 -
tordi #110 A búzához: nekem is volt most olyan, hogy mentem aratni, de mire a földhöz értem nem volt ott semmi, csak maga a föld. Aztán vagy félperc múlva hirtelen megjelent a búza. Szóval lehet ott van az csak várni kell. Pótkocsik is az agyamra mennek, nem lehet lecsatolni, ilyenkor ki kell lépni, visszatölteni és talán akkor már jó lesz.Szóval, egyenlőre nagyon trogya -
tordi #109 Újra elővettem és is. Már xbox-on is van patch, tehát real time is, ami nagyon jó. Viszont a játék sokkal rosszabbul fest. Folyamatos a dropout, az orrom előtt pakol ki tereptárgyakat, mindezt egy xbox one x-en. Ez nem volt az update előtt, ez egész biztos. Annyira ronda szegénykém, hogy nem is erőltetem. Biztos vagyok benne, hogy még tonnányi frissítés lesz, megvárom amíg gatyába rázzák. Ezt egyenlőre bottal se...
-
#108 így ide -
endy papp #107 Az enyém steam-s
Így a modokat ide ez az elérési útvonal C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\PureFarming\PureFarming_Data\StreamingAssets\IMPORTER\mod
-
kitt2000 #106 A módokat hova kell betenni? -
#105 Megmondom őszintén,hogy most így nem igazán jött be. Várok még kicsit tartalomra,gépekre,esetleg új mapokra aztán egy bundle alatt még az is lehet hogy újra visszatérek rá
De az is lehet h inkább várok az új fs re :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.04.08. 20:46:21 -
endy papp #104 Mondjuk így nem csodálom hogy nem jött be....
Én nem bántam meg hogy megvettem,nyilván nem egy fs de annyira nem is rossz hogy most ne tegyem félre az fs ,.
Mióta ez kijött nem csináltam egy eke fordítást sem,az fs-el.
Itt mindig van cél ,feladat elég változatos is, hamar nem lehet meggazdagodni,én is másfél millás hitelből fejlesztgetek...
Pár óra alatt, úgy hogy sok mindent nem is látsz át ,hogy működik és mi az értelme,(természetesen az én farmom modban) nehéz lenne megszeretni.
Persze nem akarok senkit rábeszélni,de amennyit én már fs-eztem jó egy kicsit "mást csinálni",még ha nem is olyan jó minden téren,de van ahol egyenlőre élvezetesebb,vagy inkább úgy fogalmaznék másabb. -
#103 egyelőre virágboltit próbálgattam hétvégén,valszeg már elszáradt :D vagy törtbug :D mindegy is
De nem jött be,töröltem,nem lesz vétel.
-
endy papp #102 Akkor ott valami más és nagy gond van...
EREDETI???
Ha odamész a föld mellé szemmel látható ha beérett ,3 nap alatt beérik,a HUD is mutatja jobb oldalt mennyi van még lábon.
Ahogy az előttem szóló is írta a menü értesítések között is feltünteti.
Mivel küldetés, az e-mailben is írja hogy arasd le és mutatja a nyíl hol kell melyik földön.
Nem űrtechnika ez....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2018.04.08. 16:17:25 -
Balázs 17 #101 van az a menü rész, hogy értesítések és ott írja
3 nap alatt beérik elvileg -
#100 az valahol látható mikor érik be a búza és aratható? mert most az első farmom tolom,a feledat volt a búza ültetés,most 8tonnát kéne betakarítani,tolom az időgyorsítást de már 10 napja nem változik kb semmi :D
-
Balázs 17 #99 burgonya betakarítás elképesztően rossz, nem hiszem, hogy sokat fogok ültetni belőle :D -
endy papp #98 Üdv.
A Német map csak külön érhető el,vagyis mivel dlc így nincs köze az én farmomhoz értelem szerűen a mentésedhez sincs köze mivel nincs benn a "karrierben"
Csak a szabad gazdálkodásban tudod használni.
Szép maga a map, de kicsi arról nem is beszélve csak 1 föld van rajt,ha esetleg nem tudtad volna.
-
Balázs 17 #97 Az a kérdés ha megveszem a német mapot, mert nem a bundlet vettem valamiért, akkor az elérhető lesz a mostani mentésemben? -
endy papp #96 Üdv a "clubban"
A gép az kevés valóban, de most kaptuk a legutóbbi 3. nagy frissítéssel egy M.B.L200 terepes változatot és egy JBC nagy trakit teljesen ingyen,de még a játékon belül is az első vásárlásnál ingyenes
Ahogy a nagy fűkasza kombi DLC is amit vettem hozzá külön.
Ne aggódj lesz van még benn bug rendesen.
Pl : a mostani frissítéssel állítólag az AI munkás rosszabb lett mint előtte.
1 hete nem játszottam vele így nem tudom hogy most hogy áll.
De az ami nálam nagy bug jelentkezett az most is benn van meg szerintem még nagyon sok,
Nyilván együtt lehet vele élni,eddigi 70 órámban nem volt olyan ami miatt buktam volna bármit is vagy nem tudtam volna folytatni ,nyilván sűrűn mentek akár több helyen is így ha kezdeni kell "újat" ne elölről kelljen .
Ha van steam-d ott a témáknál tudsz tájékozódni az adott aktuális bugokról és frissítésekről írhatsz is oda.
Valóban az eleje picit uncsi de pörgesd az időt aztán már úgysem lesz szabad időd ha beindul jobban a gazdaság.
Ne aggódj az xp miatt igazából a pénzre több szükséged lesz,mivel az xp csak amiatt érdekes az elején hogy felold a gépeket az 5. szint után már mindent megvehetsz,de ahhoz pénz is kell rengeteg .
Nekem közel másfél milla adósságom van úgy hogy megtaláltam-kerestem a zafírokat és kaptam 200 000 ezret érte....
Ja trakim csak 3 van abból 1 vettem a többit kaptam,ahogy a kombit is.
Igaz Japánban volt az elején egy bug benne így az összes nem tulajdonomban lévő cseresznyét le tudtam adni,így abból vettem egy kamiont nagy billencs póttal.
Igaz azok még ott vannak Japánban.
Van egy nagyobb traki után levő pótom vettem és a bálázáshoz gépek ami egyenlőre elég arra a 3 földre ami van,de ezeket nem kellet megvenni.
Igazából a gyümölcsösöket érdemes tolni és az üvegházakat.
A mellék küldetések pénzkeresetre jók és hogy a ha olyan a gazda a termés egy részét neked adja.
Plusz én trakit is kaptam tőlük ingyen.
Ha elutazol másik területre-országba az ottani gépeket is megkapod ingyen ha elvégezted a feladatot és a termés is a tiéd.
A garf ultrán szerintem simán felveszi a verseny az FS-el persze nem minden tekintetben....
Na igen a kontrollert meg kell szokni én is azzal tolom (PC xbox) de nekem annyira nem volt gáz.
A tableten minden infót megtalálsz a terményekről is.
Bemész a termények eladása menübe ott kiírja miből menyi van ,ott egyszerre el is tudod adni de 20%-al kevesebbet kapsz mint ha elszállítod a leadóhely-ekre.
Ez mindenre érvényes.
Ha bármi kérdés lenne szólj nyugodtan,de szerintem nem oly bonyolult semmi ,mindent tud a tablet. -
Balázs 17 #95 nem bírtam ki és megvettem pénteken én is, de konzolra
pont tegnap jött hozzá frissítés
azóta nyúztam vagy 5-6 órát én még nem találtam bugot, ami befolyásolná a játékot, meg amúgy se
eddig eléggé tetszik, csak pár dolog nem:
-kevés a gép ami alapból a játékban van
-ami nagyon nem tetszik, hogy nem lehet ugrani, ha gyalog akarsz menni minden ki kell kerülni
-kár, hogy az épületek teljesen funkció nélkül vannak, gondolok házakra, még lépcsőn se lehet felmenni, vártam h toronyra/siló tetejére majd fel lehet mászni...
- nem kapsz xp-t a mellék küldetések után, lehetett volna minden elvégzett munka után, még akár a saját földeden is
-nagyon lassú és unalmas az eleje a játéknak (első farmom)
-túl van bonyolítva a kontroller kiosztás
-sokkal több infó elfért volna a képernyőn, akár ki-be kapcsolható opcióval
grafikaliag biztos szép, de azért az érződik, hogy a PS4 Slim nem egy erőmű...
vagy vagyok vagy nincs infó arról a tableten, hogy mennyi termény van a silóban, raktárban (csak ha odamész vagy térképen nézed)?
mondjuk még az elején vagyok 0 a szintem, mert real time nyomom az időt, amíg el rendezem a földemet :D
de összességében eddig nekem jobban tetszik, mint az FS, talán mert itt van cél
ami érdekes, hogy szántani sose szerettem itt valamiért élvezem :D
megnéztem a sima szabad gazdálkodást, de az nem fogott meg valamért
ha jön tartalom és további javítás+fejlesztés akkor hónapokon belül egy jól összerakott játék lesz ez, arra biztos, hogy Giants lopjon belőle dolgokat :D -
endy papp #94 Itt is olyan az "évszak" mint az FS-ben, őőő---- mondjuk legyen nyár....
Már ha évszaknak lehet nevezni, mikor mindig ugyan az van. -
Balázs 17 #93 arra gondoltam, hogy látszik-e, hogy melyik évszak van, mert azért FS-ben ezt elég egyszerűen lerendezték... persze seasons móddal már azért a tél is tél :) -
endy papp #92 Na azért ennyire te sem gondolhattad komolyan.....
Hozzá tenném a felhők mozognak.
Esőben a szél is felerősödik és jobban mozognak a fák növények ,de pici ráncfelvarrás azért kell mert eltúlzott ,még a készítők bevallása szerint is.
Az eső itt már eső,az FS-hez képest mindenképp,még ha nem is látszik a gépek szélvédőjén ,de a talajra olyan téren kihatással van hogy nem kell öntözni,jobban is nézni ,nem esik az épületekbe és a gépekbe belülre....
A nap itt, napkorong és nem elmosódott paca az égen mint az FS-ben egyenlőre, mert a 19-ben ez változni fog.
Jól néz ,nekem jobban tetszik nappal éjszak váltás,mint az FS-ben. -
Balázs 17 #91 évszakok vannak a játékban?