Pokémon Go

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
ezen a környéken régebben sokszor volt, most nem tudom mi a helyzet
Utoljára szerkesztette: Master91, 2016.08.19. 15:31:42
amúgy én 2km-es tojásból kaptam egyet, mondjuk jobban zavar h Charmander-t nem találok sehol
a ligetbe van bulbasaur és squritle de így sose lesz Charizardom :(

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

láttam valakit aki azt mondta hogy a szomszédja látott valaki aki látott 1et csak nem sikerült elkapnia

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

DarkHorSe
Pikacsu van egyaltalan Budapesten? mert eddig egy darabot nem lattam

Swedish people are albino monkeys

zola2000
Lol, mindenki a pokemon goval foglalkozik:

//www.youtube.com/embed/ry_2d1ePKmU

A ventilátoros és a perverz trükköt kipróbálom :)

A

jah és az a szervereket is kevésbé gyilkolná :D

mondjuk abban az lehet problémás hogy a "retardáltak" beszaladnak minden hova merhogy "arra a pokemon"

DarkHorSe
http://i.imgur.com/o3FopNZ.gifv

DarkHorSe
Az tul konnyu :d

igen, viszont legalább már tesztelik az alternatívát

ami más kérdés h szerintem nem olyan jó
én egy sima nyilat jobban támogatnék

DarkHorSe
Szoval most ugyan olyan mint az elozo labnyomos, hasznalhatatlan :D Csak most labnyomok helyett, fu ikon van :D

új "tracker" GSO cikk, de érdekesnek tűnik a dolog, bár az a baj h hiába a legközelebbi pokestop, ha még így is 50 méteren belül lehet valami

valamit javult a dolog, de nem sokat
viszont most már van gaz a nearby résznél ami persze semmire nem jó

Pokémon GO
18 órája ·

Trainers,
Pokémon GO has been updated to version 0.33.0 for Android and 1.3.0 for iOS devices. Below are some release notes and comments from our development team.

-Added a dialog to remind Trainers that they should not play while traveling above a certain speed. Trainers must confirm they are not driving in order to continue playing.
-Made improvements to the accuracy of a curveball throw.
-Fixed a bug that prevented ”Nice,” ”Great,” and “Excellent” Poké Ball throws from awarding the appropriate XP bonuses.
-Fixed achievements showing incorrect Medal icons.
-Enabled the ability for Trainers to change their nickname one time. Please choose your new nickname wisely.
-Resolved issues with the battery saver mode on iOS and re-enabled the feature.
-Added visuals of Team Leaders Candela, Blanche, and Spark.
-We’re currently testing a variation of the “Nearby Pokémon” feature with a subset of users. During this period you may see some variation in the nearby Pokémon UI.
-Minor text fixes

We hope you enjoy this new version and please share your feedback!

The Pokémon GO Team

Carlos
kijavult már a elszökés bug vagy még mindig ezer labdát kell dobni egy rattata-ra?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

dave9004
last boyscout?
RoboKutya78
//www.youtube.com/embed/jRaAPLIWpIU
Nesztek amikor Pikachu és bandája visszavág:)

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Carlos
"The sky is blue, water is wet, women have secrets. Who gives a fuck?"

Þór vígi þessi rúnar

other news: the sky is blue :D

Carlos
"Trainers, a new bug affecting throw accuracy increases the odds of escape and omits the XP bonus. We are working on a fix, stay tuned..."

Þór vígi þessi rúnar

10es drowzee pont elüt 10 labdát :D

Carlos
Nalam is hasonlo!

Þór vígi þessi rúnar

dave9004
A huszas caterpie kiugrik a labdából... :D lvl17 vok pedig.
én is csak ami jön jön, mondjuk ma volt 1 hosszabb sétám és jött minden az üllőin a kálvintól a klinikákig

Carlos
Ne nyomd. Énis csak cégtől a metróig toltam de hát inkább "elszaladtam" rattata és a zubat elől, mert nem volt kedvem szórni a kukába a lasztikat. Ez igy szarfoshúgy.

Þór vígi þessi rúnar

Master91
Amióta nincs értelmes térkép azóta nem is nyomom. Nem is bánom.
Carlos
Rettenetesen ramaty lett a játék.
egy szaros 250es rattatat nem birtam elkapni. elvitt vagy 10 pokeball-t...
kurva sokat használják a skilleket és csak megy a levesbe a sok labda. Katasztrófális!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
No, force update. Semmim nem szált el szerencsére.
Megváltoztattak valamit az API hívásokban, semmilyen tracker nem megy... :(

Þór vígi þessi rúnar

mondjuk most valami bolondok háza lehet vagy nemtom, mert az eddigi pidgey rattata zubat spearow helyett
drowzee túltengés van a lakásban van pár a régiekből is de ma már vagy 4.gastly-t fogom

valamint eddig csak nekem nem tűnt fel h este ha kikapcsolom az AR-t akkor ingame is este van?

Carlos
<#vigyor2>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Igy gondolom én is.

Þór vígi þessi rúnar

bajgunar
Mondhatsz, amit akarsz. <#awink> Fogadott fiam. (asszony gyereke, s egy kisebb lánya is van).
Elején lehurrogta, mekkora ratyi game... Azt mégis leszedte. Azóta nem kattan le róla.
vagy működjön a 3 mancs vagy legyen térkép
de így h egyik se így elég ótvar

Carlos
igen, nagy most a lármi ilyen téren.
Mindenki a mapokat akarja vissza...

Þór vígi þessi rúnar

Master91
Ezt is lelőtték pedig nagyon jó cucc volt.
Helyette van a köcsög radar ami mutat 7 Rattatat 1 drawzit. amikor esetleg a közelbe valami érdekes pokemon van, én már be se tudom rakni hogy csak azt az egy pokemont mutassa, keresse, hogy kb. milyen messze vagyok tőle

fasza
Carlos
pokevision.com pl.
megmutatta, hogy hol mi spawnolt aztán csak oda kellett menni.

Þór vígi þessi rúnar

DarkHorSe
De milyen terkepekre gondolsz, nekem az lehet kimaradt. Nem veletlenszeruen tunnek fel a pokemonok vagy mi?

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Carlos
Majd lehet megnezem. En bizakodom, hogy visszajonnek a terkepek. Addig spectator modban vagyok.

Þór vígi þessi rúnar

DarkHorSe
Amig nincs olyan kulonosebb verseny resze a dolognak, igazabol tokmindegy szerintem. Ahogy a fejleszok nyilatkoztak, oket se nagyon erdekli, mert csak magukat verik at.

én mondjuk nem csalok, mert az az ami megöli a játékot nem a térkép

DarkHorSe
En innen nezegettem a cuccokat

Bar csak lvl 5tol csaltam 10ig es nem botoztam.

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Carlos
Nekem nincs pofám kipróbálni a botokat... pedig lehet azt kéne.
A map-pal tök jó volt, most semmi sincs. Ez igy szar.
Ki milyen botot használ? A lenti cikkben lévő fizetős lett. Megvan valakinek a teljes?

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Nem mész te gyalog 15km/h-val soha. Az már futás, egészen konkrétan egy nagyon is dinamikus, kifejezetten erős tempójú futás (persze amatőr szinten és nem pro kenyai szinten).

A játék számomra meg itt halt meg, mielőtt még elkezdődött volna: #117

A legtöbb multis játék rákfenéje a csalók garmadája, itt kb. Kánaánjukat élik.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
a "gyerek"... :)
ez olyan, mint a haver aki mesélte, hogy látott már olyat hogy pr0n?

Þór vígi þessi rúnar

nem biztos hogy a játékkal van gond (vagyis csak) néhány telefon gps-se szimplán nem működik normálisan a játékban
kollégámmal mászkáltunk múltkor nekem 4klm-t számolt neki 500 métert

Na de ha gyalogolok akkor jó ha max 15-el megyek.Így semmi értelme a gyalogolásnak.
Lejárom a lábam tök feleslegesen és annyit számol fel mintha mentem volna két utca hosszat.

bajgunar
Gyerek meg itthon kattingat a fake gps-el, ~10 perc alatt "legyalogol" ~20km-t, s összefog vagy 20 pokemont. <#idiota>
számít hogy mennyivel mész "elvileg" 22km/h a max amit érzékel de vannak esetek hogy az is sok neki

de a patch óta a gps kezelés nem javult sztem

nálam sincs semmi hiba kivéve nekem is sűrűn nem talál a GPS

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |