213
Pokémon Go - Az új Pokémon játék mobilon.
-
#133 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondhatsz, amit akarsz. Fogadott fiam. (asszony gyereke, s egy kisebb lánya is van).
Elején lehurrogta, mekkora ratyi game... Azt mégis leszedte. Azóta nem kattan le róla. -
Negritis #132 vagy működjön a 3 mancs vagy legyen térkép
de így h egyik se így elég ótvar -
#131 igen, nagy most a lármi ilyen téren.
Mindenki a mapokat akarja vissza... -
#130 Ezt is lelőtték pedig nagyon jó cucc volt.
Helyette van a köcsög radar ami mutat 7 Rattatat 1 drawzit. amikor esetleg a közelbe valami érdekes pokemon van, én már be se tudom rakni hogy csak azt az egy pokemont mutassa, keresse, hogy kb. milyen messze vagyok tőle
fasza -
#129 pokevision.com pl.
megmutatta, hogy hol mi spawnolt aztán csak oda kellett menni. -
#128 De milyen terkepekre gondolsz, nekem az lehet kimaradt. Nem veletlenszeruen tunnek fel a pokemonok vagy mi? -
#127 Majd lehet megnezem. En bizakodom, hogy visszajonnek a terkepek. Addig spectator modban vagyok. -
#126 Amig nincs olyan kulonosebb verseny resze a dolognak, igazabol tokmindegy szerintem. Ahogy a fejleszok nyilatkoztak, oket se nagyon erdekli, mert csak magukat verik at. -
Negritis #125 én mondjuk nem csalok, mert az az ami megöli a játékot nem a térkép -
#124 En innen nezegettem a cuccokat
Bar csak lvl 5tol csaltam 10ig es nem botoztam. -
#123 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#122 Nekem nincs pofám kipróbálni a botokat... pedig lehet azt kéne.
A map-pal tök jó volt, most semmi sincs. Ez igy szar.
Ki milyen botot használ? A lenti cikkben lévő fizetős lett. Megvan valakinek a teljes? -
#121 Nem mész te gyalog 15km/h-val soha. Az már futás, egészen konkrétan egy nagyon is dinamikus, kifejezetten erős tempójú futás (persze amatőr szinten és nem pro kenyai szinten).
A játék számomra meg itt halt meg, mielőtt még elkezdődött volna: #117
A legtöbb multis játék rákfenéje a csalók garmadája, itt kb. Kánaánjukat élik. -
#120 a "gyerek"... :)
ez olyan, mint a haver aki mesélte, hogy látott már olyat hogy pr0n? -
Negritis #119 nem biztos hogy a játékkal van gond (vagyis csak) néhány telefon gps-se szimplán nem működik normálisan a játékban
kollégámmal mászkáltunk múltkor nekem 4klm-t számolt neki 500 métert -
Plata #118 Na de ha gyalogolok akkor jó ha max 15-el megyek.Így semmi értelme a gyalogolásnak.
Lejárom a lábam tök feleslegesen és annyit számol fel mintha mentem volna két utca hosszat. -
#117 Gyerek meg itthon kattingat a fake gps-el, ~10 perc alatt "legyalogol" ~20km-t, s összefog vagy 20 pokemont. -
Negritis #116 számít hogy mennyivel mész "elvileg" 22km/h a max amit érzékel de vannak esetek hogy az is sok neki
de a patch óta a gps kezelés nem javult sztem -
DonPedro22 #115 nálam sincs semmi hiba kivéve nekem is sűrűn nem talál a GPS -
#114 naja, bringával is nagyon kaotikus.. 2x13km-es napi utam alatt jobb esetben 2x2-t elszámol.... :D
szerintem megkaptad, ha látsz valami ismeretlen gagyi pokémont a lista végén akkor azt kaptad, gyakran csinálja nálam is, hogy nem mutatja a "feltörést" csak fogja és bedobja a tárolóba -
Plata #113 Szerintem valami gubanc van a kilométer számlálójával,ma direkt gyalog mentem,kb olyan 4.8 kilómétert sétáltam,oda és vissza,kaptam pokestopból 3 alkalommal használható inkubátort.Azt hittem oda vissza út alatt két két tojás ki fog kelni,a büdös francot,egy sem kelt ki,majd 5 kilóméteres gyaloglásért kaptam 6 métert.A tököm tele van ezzel,érdekes módon kocsival lassan menve meglett a kilóméter.Viszont a háromszor használatos inkubátor szerintem bugos,két tojást kikeltett a harmadiknál mikor lejárt a kilóméter nem kaptam semmit,eltűnt inkubátor is tojás is. -
Negritis #112 nekem se okozott inventory problémát a frissítés, de van 1-2 idegesítő dolog
pl azóta elég sűrűn azt írja h eldobta a gps-t -
#111 Szerencsere nekem is megmaradt mindenem. Korbeneztem melohelyen, itt csak egy pidgeotot mutat semmi mast. Nem orulok :D -
#110 megmaradt mindenem, sőt ma eddig esett egy Venomoth és egy Abra :D -
pimpi001 #109 a pokek megvannak de az osszes cucc ami volt elveszett. labda tojasok potik minden -
#108 Probaltatok mar az uj verziot? Allitolag sok embernek elveszett mindene :D -
#107 Nalunk 14 kerulet, zuglo csak ratatata van kb :D Azon kivul kb mast nemis nagyon talalok -
#106 Te most magaddal beszélgetsz amúgy vagy velem? :D Én egy büdös szót nem szóltam a mapra meg semmire :D Azt mondtam, hogy geci sok a botter :) -
#105 Egyetértek. A corvin negyednél próbáltam befogni egyet két hete ami nem volt meg. 2x mentem körbe a tömb körül és nem találtam.
Fuck it, így szart sem ér.
UPDATE a Pokevision-ről:
"
Hey, we didn't quit! We really hoped that we'd be able to continue it at least up until the in-game tracker is fixed
We hope soon, but we don't know. We didn't want to keep you guys in the dark. We hope that these circumstances change soon.
" -
Negritis #104 a 3 mancs rendszer nélkül túl lutri a keresgélés, ha működne akkor azt mondanám enyhén necc a térkép de így bőven belefér -
#103 Olvastam, mi van vele?
Azért van különbség egy map használata és egy bot használat között... Az egyikért ban jár a másik meg olyan aha ok kategória. Szerintem. -
#102 pokemap.hu -
#101 Van valami helyette? -
#100 http://index.hu/tech/godmode/2016/07/28/szetcsaltam_az_agyam_a_pokemon_goban/ -
#99 Pokevision-t kilőtték úgynézki.
"
Pokevision @PokeVisionGo 9 perccel ezelőtt
Hey guys. We wish we had some news for you
At this moment, we are respecting Niantic and Nintendo's wishes.
Will keep you guys posted
<3
"
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2016.07.31. 10:36:53 -
#98 evolve-onli csak a 12-t használó kis szemeteket tojással... -
DonPedro22 #97 30-as szintig nem érdemes Stardustot használni és evolvolni sem. -
kamionosjoe #96 Nekem úgy befrissített, hogy be se tudok lépni már megint... -
#95 Nem értelek.
Nekem is vannak 1500-as alap szörnyeim emellé van kb 120.000 stardustom. Ha nekiállnék fejleszteni, akkor könnyen 2500 környékére menne a fő lényem CP-je, csak spúr vagyok és hátha jön valami über epic szörny. (Gym-ezésért meg én sem vagyok nagyon oda). -
#94 Még mindig nulla értelme van akkor, most letörölték a 3 mancsot omfgomfgomfg :D ahelyett hogy megcsinálnák :D! Amúgy meg ahogy a kolléga írja rogyásig van csalóval :D Itt mellettünk olyan Vaporeonok vannak berakva a GYMekbe, hogy csak pislogok. Ennyi CP-t akkor se szerez ha egész nap Lure modul mellett ül... Vicces, én azért használom úgy ahogy eddig, magamban elvagyok, csak jó lenne ha értelme is lenne! Kellenek azok a működő mancsok :)