Gwent: The Witcher Card Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Jön a GwentSlam 2.
A cél, a játék népszerűsítése, újabb tehetséges játékosok bemutatása. Illetve kár tagadni a játék twitchen való nézettsége hagy bőven maga után kívánnivalót. Gondolom ezen biztos változtatni akarnak. Az első GwentSlam viszont nagyon jó volt, érdemes a másodikra benézni.
- Feltették a kérdést, hogy lesz-e valami Halloween dolog a játékban. Egy tömör "Maybe 😄" jött válaszként.
- Jön a Thronebreaker idén, erről eggyel lejjebb van videó.
- Pár hónapja mondta Burza, hogy terveik között szerepel a Thronebreaker után behozni egy új factions-t. Erről azóta nincs hír, csak találgatás, mivel pár vámpírt mutogattak mostanában, páran őket várják, de szerintem ez eléggé valószerűtlen.
- Pár aggódó "állampolgár" a redditen arról beszél, hogy kezd stagnálni a játékosok száma, nem igazán jön be már új játékos és a már említett twitch nézettség sem nő. Erre persze mások reagálnak, hogy még csak bétában van a játék, stb. Gondolom a fejlesztők ezt is olvassák, illetve ők konkrétabb adatokkal rendelkeznek a játékosszámról. Ígéretek szerint előbb-utóbb ki fogják hozni játékot bétából, .és akkor elérhetővé teszik steamen is.
"I've won every battle, but I'm losing this war."
Kínai barátaink szerint holnap, azaz szeptember 29.-én jön a patch és az event. A nerfelt lapokat 3 napig megint teljes áron lehet bezúzni.
"I've won every battle, but I'm losing this war."
14 napunk lesz megcsinálni a kihívásokat.
Lesz pár változás, az armor örület kapott egy kis nerfet. Részletes lista és infók itt.
Tippre balance jön (Merigold’s Hailstorm tuti) és talán némi infó a kiegről.
Tegnap felvittem 19-es rank-ra, 4009MMR-el, remélem másfél hónap alatt meglesz a kívánt szint, bár gondolom nehéz lesz, mert itt már majd kevés pont jár win-ért és sok levonás a vereségért.
Ahhoz hogy játszhass pro ladderen a következő szezonban, el kell érned ebben a szezonban a rank 21-et.
Azt szeretném kérdezni, mi kell ahhoz, hogy a pro ladderen részt vegyen valaki, jelenleg 18-as rank, 3850 MMR-en vagyok. Láttam videóban, hogy pl. MegaMogwai ennél kevesebb MMR ponttal is már pro ladderezett. Nem igazán vágom mi kell akkor hozzá. Valaki hozzáértő tudna segíteni?😊 Előre is köszi!😊
Magam részéről a tier1 résszel egyet értek, viszont utána én másképp látom bizonyos helyeken az erősorrendet, mondjuk pont ez a szép ebben a játékban. A kérdés már csak az, hogy mikor jön az új update, és mit hoz az új nerf/buff csomag 😊
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Amióta így járták én nem játszottam velük, de folyamatos törpe áradat jön szembe, szóval gondolom az emberek visszaálltak a kis bányászokra. Ebből láttam már weather verziót is, de általában mind egy kaptafára épülnek: agitator, marauder, Dennis és minden féle buff.
Itt egy példa, de mondom a többi is igencsak hasonlít rá.
Szerintem az általad játszott NR (gondolom Radovid+shield) decknél jobbak a NR spy deckek, de erősnek tűnik Lifecoach mosnter deckje is.
Jelenleg egy saját NG spy decket használok. Ez idelent tökéletes, 90%-os winratem van, de én magam is érzem, hogy a Treason kártyám néha nem elég hatékony, szóval azt biztos cserélni fogom.
Amúgy ha most választanom kellene valahonnan ütőképes decket, akkor tuti Mogwai spy deckjét másolnám le. (A hétvégén tuti ki fogom próbálni.)
Íme itt a mirror meccse Super JJ ellen, és itt a meccse Merchant ellen. Teszem hozzá, hogy JJ deckje is tökéletes és meg nem tudnám mondani, hogy melyik tetszik jobban.
Azonban megjegyezném azt, hogy nekem pont az NR deckek fájnak eddig a legjobban, és bár millel mostanában nem találkoztam, de gyanítom szétégetnék a paklimat 😊
Itt ha jó vagy meghívásokat kapsz torunamentekre.
És a kettő teljesen külön van, tehát ha kellenek a normal ranked rewardjai akkor ott is fel kell húzd magad.
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Ideje létrázni 😄
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
Lehet, hogy 1 medicet még beteszek és aucklest is besúvasztom. A goldok közül rainfarmot le lehetne cserélni igazából, majd próbálgatom mi legmegfelelőbb.
Monsterre most összeraktam 2 új változatot 25-25 kártyásat. Egy frost meg egy token, kipróbálom majd ma, hogy hogy teljesít. Az a baj igazából, hogy kevés a tempo play. Az egyik a crone a másik a woodland spirit, de a cronokat meg nehéz beépíteni mert annyi hasznos silver van hogy 3 egyszerűen kevésnek tűnik. Lehet, hogy fixen hagyni kell R1-et és hosszú R2/R3 ra menni. Megnézem.
Trololo szerintem nem olyan gáz, tekintve, hogy csak 1 kártyával van szinergiája, önmagában nem sokat ér.
és a filterrel sem vagyok megelégedve... hiányzik pár funkció, kulcsszó - például Hearthstoneban van olyan, h "extra", csak azokat a kártyákat jelenítené meg, amelyekből több van, mint három, legyen az prémium vagy nem. meg a filterbállítást is megjegyezhetné, ne kelljen mindig újra beállítani 😊
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
A monster decked viszont számomra új, és mivel imádom őket, biztos ki fogom próbálni ezt a fajta decket.
Köszi a listát!
Monster - Inspired by Lifecoach
Jelenleg a favorit az NG, mind a 3 leaderre lehet jó paklikat összeállítani.
A többi factiont még nem volt időm rendesen kitesztelgetni.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Nincs ezzel baj amúgy, csak kb felesleges craftolni bármit is, azért az egy hétért, amíg tartja magát az ability.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Jó kis tapasztalatszerzés volt, a legutolsó Good-Gaminges 200~ fős nem sikerült túl jól, azt mondták szeptemberben indul újra heti szinten, de még nincs infó róla.
A legtöbben Francescat játszottak, akiket sikerült 2:0-ázni :-) Viszont voltak nagyon érdekes és szoros meccsek.
Az egyiken pédául (én Nilfgard ő Scoia) utolsó körben az ellenfél oldalán ketyegett a timer a rot tosseren. Három 8 as kártyája volt mid rowban akiket elvitt volna (kettő 8 as pedig hátul), tudtam pontosan, hogy milyen lapjai vannak, Zoltán és Merigold. Nekem 1 lapom volt neki 2 és ő jött. Átmozgatta a rot tossert és egy alacsonyabb lapját a siege rowba, assasinnal megöltem a kis lapját majd az enforcerrel lelőttem az assasint így a végére 3*8+4 ponttól szabadítottam meg, a merigoldja nem volt elég :-) A végén mondta a srác, hogy erre ő sem gondolt.
Aki kiejtett, ő egy Mill decket játszot, amivel az első meccs draw lett, majd az újrajátszáskor elvertem elég szépen. Utána elverte a monster paklimat Francescával, majd az utolsó meccsen sok lapos NR-t hozott én sok lapos Monstert és 1 ponttal kaptam ki utolsó körben :-)
Összességében nagyon tetszett, úgyhogy fogok még menni ilyenekre.
Végül 3. lettem.