Gwent: The Witcher Card Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az végjátékról itt egy rövid videó, csak az nézze meg, aki már látta a végét.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Gwent Challenger pedig nemsokára itt lesz, ami azt hiszem még továbblöki a hype gépezetet 😉
Az ágrajz megnézhető itt, nagyon meggyőző volt tegnap a továbbjutó kínai játékos játéka, szóval nehéz megmondani, hogy melyik döntő lesz izgalmasabb. 😊
Természetesen a legjobb arcok fognak közvetíteni: Merchant, McBeard, MegaMogwai, ImpetuousPanda.
A stream ITT lesz nézhető.
Itt az ágrajz. A SuperJJ és a GameKing meccs megtekintése kötelező házi feladat! 😊 Poént félretéve ezt a meccset nagyon ajánlom. A dolog érdekessége, hogy lesz két kínai versenyző is, gondolom ez miatt jönnek majd kínai nézők is, és talán a nézettségi is új rekordot fog elérni, ami valjuk be jót tenne a játéknak.
Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM
Ugyan csak casual, de akkor is jól esik hogy rank 1 feladja ellened... <#circling>#circling>
Utoljára szerkesztette: csonttika72, 2017.11.17. 14:12:02
Addig is azonban elmondanám, hogy megjelent végre magyarul is az utolsó Witcher (Vaják) könyv: A tó úrnője. Mondanom se kell, hogy beszippantott rendesen. 😊
Közben elértem a R15-öt sőt azóta már az R16-ot is, váltottam is egy olyan deckre, amivel reményeim szerint meglesz az R20 a szezon végére (dec. vége), ez pedig Swim féle Spell-Ale-Tael pakli. Itt egy részletes leírás a használatáról ha valakinek új lenne ez a deck.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
A hiányzó dolgok:
1.: 3 Swordmaster, 3 Farseer és 1 Muzzle
2. 1 Muzzle és 2 Venendal Elite
3. 3 Battering Ram és 1 Dorregaray.
A queensguardosból pedig 3 Warmonger és 2 Whale Harpooner maradt ki.
Bocsi, vakon megbíztam a trackerben... 😊
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
1. Elf handbuff 74% Ez a kedvenc deckem most, Pumpkinál láttam ezt a decket.
2. Reveal Nilfgaard 67%. A másik kedvencem, imádom a benne rejlő lehetőségeket.
3. Machine control. 71% nagyon nincs mit magyarázni rajta, szeretem mert jó 😊
Most R14-en jók ezek a deckek, de valószínű feljebb már váltanom kell majd, valószínű visszatérek a spy Nilfgaard deckre, amit most azért hanyagolok csak, mert az előző szezonban szinte végig azt nyúztam.
Itt egy bónusz deck még, queensguardos, ez régi kedvencem, csodát ne várjatok tőle, de remek mókára/casualra. Jó próbálkozást. 😉
A célok a következőek:
Új event + Thronebreaker és közben/utána év végi mega patch (sok jósággal). Gondolom ehhez társulni fog december végén a szezonzárás, és újabb kb 20 lap. Ez után gyanítom jön az új frakció (talán Toussain?). Ez után talán kilépünk bétából, de elvileg addig még jönnie kell egy újfajta játékmódnak is (talán aréna). Ha ezen túl vagyunk, akkor talán tudnak az androiddal is komolyabban foglalkozni, az biztos, hogy most számukra nem ez az elsődleges. (Bár szerintem a háttérben már elkezdték megtenni az első lépéseket, mert rengetegen kérik ezt tőlük.)
Mephike: felvehetnénk a kapcsolatot GoG-on, jól jönne pár tanács.
"I've won every battle, but I'm losing this war."
A sztori nekem kimaradt de már láttamegy ilyen névre keresztelt decket a dbn.
Szerintem amíg bétában van a játék, és nem lép ki steamre, ez így is fog maradni, mármint nálunk nem sokan fogják ismerni a játékot. De mivel az utóbbi időben úgy néz ki ha lassan is, de emelkedik a játék nézettsége, szóval van remény.
Gondolkodtam egy egyszerű statikus weboldalon, ami az új híreket jelenítené meg, illetve deck elemző cikkeket jelenítenék meg rajta, de sajnos nincs rá időm.
Az üdvözletedre mutatok egy új leader kártyát 😄 Remélem a sztorit ismeritek hozzá 😊 De van már videó is, lehet gyönyörködni benne.
Közben kezd körvonalazódni az új meta, itt összefoglalták az ismertebb decktípusokat. Érdemes körbenézni.
Szerintem a kieg legjobb legendás lapja a Muzzle lett, mindenképpen javaslom a lekraftolásást, ha futja rá.
Pár napja volt egy Gwentlemen-es interjú felfedtek egy új lapot, a cursed weapon-t. Ez ugye azt jelenti, hogy várhatóan lesznek fegyverek a játékban. Ez a kard, ahogy az látható a kép hátterében lévő Draug fegyvere. A nagy kérdés, hogy ez a fegyver hozzácsatolható lesz-e bárkihez, ha igen, akkor ad-e valami pluszt, ha kifejezetten Draugra adjuk rá.
Illetve emlékeztetés képen itt van a már szintén felfedett Adda és Orianna, na meg nagy téttel fogadnék rá, hogy a mostani event pár vámpíros és egyéb lapja is idővel a játék részévé fog válni, max más képességgel. Szóval szerintem idővel egy halom vámpírral fogunk gazdagodni, és gondolom jön leadernek Dettlaff is.
Ma Mogwai deckjével játszottam, mivel nagyon érdekelt, hogy mit lehet kihozni az újításoknak köszönhetően a reveal mechanikából.
A holnapi napra egy jó kis unseen elder decket fogok keresni és kipróbálni, mert tetszett az egyik, amit ellenem használtak.
Ki mivel létrázik most? Nálam most Henselt machine deck, amivel haladok.
Na meg azt se felejtsük el, hogy a hátralevő 2 hónapban jön még a Thronebreaker, még egy event és egy megagiga update is, ami átszabja majd a játékot rendesen. Kellemes két hónap lesz ez most.
Az első 15 kegben nem volt prémium lap, de a végére csak összejött 9 darab, amiből 2 epic volt.
3 legót nyitottam: Leo Bonhart (őt választottam) Iorveth és Eskel az első négy lapban volt fixen.
9 epic lett, amiből az új Hattori és a két prémium Donar és Merigold's Hailstorm az, ami igazán megmelengette a kis szívemet.
Pozitívum: utolsó 2 hónapos szezon, pár jó új lap (reveal buff, skellige papnő), közelgő event, boon/hazard kulcsszavak
Negatívum: Kicsit soknak érzem az új lapoknál a random részt, de ezt majd játéknál jön majd ki pontosan, pár lapon már most látni, hogy nerfet fognak kapni hamarosan.
Itt vannak a patch részletei.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2017.10.30. 22:02:24
Mindjárt kezdődik a sztrííííím!
Sajnos minden kártyajátékra igaz, hogy idővel "kikristályosodnak" a metában a legjobb deckek és a többség azzal fog jönni, hiszen azokkal lehet a legkönnyebben játszani. Jelenleg én a restore Skellige decket utálom 😊 Viszont az új lapok és a lapmódosítások pont ezt szolgálják. Ha belegondolsz, ezzel a két havi új metával ez a játék még mindig sokkal változatosabb, mint sok másik.
A lapkészlettel nálam nincs gond, szerintem kb a lapok 90%-a megvan, szóval nekem ez szerencsére nem gond.
azt hiszem az úgy van, hogy az elsőként eldobott lap nagyobb eséllyel jön vissza a következő körökben, mint a második, harmadik.
#788: Nos, nekem ez a season teljes katasztrófa volt. Az elsőben nagyon megszerettem a Radovid - Bloody Baron decket, de a GI update miatt teljesen használhatatlan már. Viszont nagyon sok decket kipróbáltam (többek közt továbbfejlesztett Reveal, boost törpök, Radovid armor, BB2017, Emhyr-Calveit kémek) de valahogy egyik sem jött be igazán, nem is nagyon mentem fel a létrán, a végén lesz max 2-3k pontom. Sajnos sem időm, sem a megfelelő kártyák sem álltak rendelkezésemre. Meg bele is fáradtam a játék hülyeségeibe, hogy többször is ugyanazokat a lapokat kínálja fel nyitásnál, amik már jó párszor megvannak (természetesen Legendary és Epic). Hogy háromszor dobok el lapot a kézből, de minden körben visszakapom. Na meg a jelenlegi állás sem tettszett, nagyon leülepedett a mezőny a Swarm-Restore-Spell-Spy négyessel. DB-n volt egy kisebb sírás, hogy ha így folytatják a fejlesztők, a játék halott lesz (holott még ki sem jött a bétából).
Remélem az új lapok meg a patch hoz majd egyfajta változást, a Mahakam Ale Festival tettszett, nagyon várom a Halloween eventet meg a karácsonyit is. Elnézést a hosszú szövegért, de úgyis csak ketten írogatunk ide... <#pardon1>#pardon1>
Nálad helyzet?
"Gedyneith is a sacred oak tree within a grove located in the northeastern forests of Ard Skellig. Most druids live there, where they worship Freya and practice their crafts in peace."
"A Flaminika is highest title held by a woman among the druids."
Szóval ez egy common papnő lesz.
A videót köszönöm, elég érdekes, hogyan is nézett ki a játék a kezdetekkor, én csak február környékén csatlakoztam.
A két leader jönni fog, de nem most, hanem talán a köv. event alkalmával.
Avallac'h: The Sage ezt tudta annó. Itt egy videó milyen volt, ha még nem láttad, érdemes belelapozgatni a videóba, látszik, hogy mennyit változott a játék.
30.-án vége a szezonnak.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2017.10.25. 19:20:22
(Nem tudom, hallottad-e, hogy jön két új vezető: Detlaff és Anna Henrietta) <#vigyor5>#vigyor5>
Ami azonban ennél fontosabb, megjelent egy orosz oldal, ami megvalósítja a játékosok régi vágyát a draft módot. A lényeg egyszerű, beállítod az oldalon, hogy mely lapjaid vannak meg. Utána kiválasztod, hogy melyik frakcióval vagy, és már lehet választani is a HS-hez hasonlóan 3 lapból, de van lehetőség, hogy mindent a véletlenre bízz. Utána már csak össze kell rakni a decket, amit draftoltál és meg is vagy. Ezt megcsinálja az ismerősöd is, és már mehet is a móka.
A streamerek most a nézők ellen játszanak, eszméletlen jó hangulata van így a játéknak. Érdemes megnézni így pár játékot, remélem idővel ez mód része lesz a játéknak.
Hattori mókus lesz és silver lap. A BLood and Wine kiegből most a szezon végén nem kapunk majd lapot.
Itt van egy másik oldal, ahol az eddig kibányászott/kiszivárgott kártyák képe/hangja megtalálható. Csak saját felelősségre nézzetek körbe ott 😊
Emlékeztetés képpen írnám, hónap végén szezonzárás +21 új lap, gyűjtsétek a kegeket.
- két event jön
- év végén hatalmas patch jön, ami sok mindent megváltoztat, kezelőfelület, mechanika, stb
- a solo kampányról 10-15 órás még mindig nem nyilatkoztak, hogy mennyibe fog kerülni.
- a 20 lap, amit a kampány tartalmaz elérhető lesz azonnal multiban, de a prémium változatuk a játékból lehet majd megszerezni.