Gwent: The Witcher Card Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Némi? Teljesen más lett. Örültem volna, ha tesznek bele magyar nyelvet, hamár eddig minden Witcher-hez volt.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Kint a Homecoming frissítés, azaz megjelent a Gwent 😊 Azért lett némi változás 😄
Már tegnap kitette MaxSlim, én pedig kiegészítettem és linket is hagytam. Jó szemezgetést 😉
(Jelezném, hogy Te magad is meg tudod nézni, ha bejelentkezel a tesztszerverre, ami szintén le van írva. De ez még csak teszt, a végleges változás majd csak február 5 után jön, annak függvényében, hogy a tesztszerveren miként hatottak a módosítások.)
(Jelezném, hogy Te magad is meg tudod nézni, ha bejelentkezel a tesztszerverre, ami szintén le van írva. De ez még csak teszt, a végleges változás majd csak február 5 után jön, annak függvényében, hogy a tesztszerveren miként hatottak a módosítások.)
Sziasztok!
Van infótok, hogy a februári patchel milyen lapok lesznek változtatva, főleg a nerf érdekelve.
Van infótok, hogy a februári patchel milyen lapok lesznek változtatva, főleg a nerf érdekelve.
Nemrég önkritikát gyakoroltak a srácok, és elismerték, hogy a Midwintert túl hamar adták ki. Utána meg amikor visszatértek a téli szünetről, látták, hogy baj van és kapkodva adták ki a javítást, ami szintén bugos lett. Ígéretük szerint lassítani fognak és a jövőben jobban figyelnek majd. Szerintem ez egy jó lecke volt számukra.
En jol jartam ezzel az uj szezonnal mert 16 kegbol nyitottam 2 gold kartyat es 3 silvert. A jatek meg mindig nagyon jo de egyre tobb bug csuszik be, jo lenne ha ezekre hamarabb talalnanak megoldast.
vreemde mint leader, runestone hoz spyt, keg bug. csak a redditre pillantottam rá... kezdem elveszteni a hitem. Erre a patchre vártam karácsony óta...
Utoljára szerkesztette: MaxSlim333, 2018.01.11. 19:10:10
Utoljára szerkesztette: MaxSlim333, 2018.01.11. 19:10:10
hát én nemtom, a nyitás megvolt, a reward sehol 😄
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Várod már a Thronebreaker-t? Mi is az? Mennyit adnál érte? Infók, tudnivalók, reméljük idővel még több részletet mutatnak majd be.
MaggoGx pro ladderen igen durva: 5 nap alatt 500 meccs, minden frakcióval 1400 fmmr körül. Ez brutális wr, én nem tudom hogy a fenébe csinálja.
Utoljára szerkesztette: MaxSlim333, 2018.01.10. 16:43:10
Utoljára szerkesztette: MaxSlim333, 2018.01.10. 16:43:10
Közben úgy tűnik, hogy el indult az új szezon, elfogadtam az új rankomat, de meccseket nem tudok játszani.
Mintha ezt sem így tervezték volna... 😄
Mintha ezt sem így tervezték volna... 😄
Szia! Ahogy már írták, holnap jön a reward. Javaslom csekkold le az oldalt, ami a banner alatt van, ott minden infót ki szoktam írni.
holnap kapjuk a patch-csel együtt
Sziasztok! Új játékos vagyok, karácsonykor kezdtem el játszani. A ranked szezon végi rewardot mikor kapjuk meg? Mert ma délben ért véget a szezon, de reward az nincs sehol. Vagy ezt csak holnap adják, amikor elkezdődik a következő szezon?
mondjuk azért ne spammeld tele a totyikot 😞
Sziasztok! 6tól Stream új deckeket próbálok ki: Scoia Törp/Elf deck, Cursed NR új változat, Skellige Hjalmarral!
https://www.twitch.tv/xelderbloodx
Hi! Kellene egy kis segítség, kérem szavazzatok, köszi!
Nem maradtál le semmiről vissza tudod nézni a videóim között😊 egyébként ma is streamelek talán 5 órától csináltam pár új decket amit még kise próbáltam. lesz monster relic/moonlight, NR machine,Ciri/Control!
Jó volt a stream, sajnos a rankedről lemaradtam. Legközelebb egy Nilfgaardi paklival kellene menned 😉
Sziasztok!
Délután 3 tól streamelek twitchen egy kis gwentezést nyitok 50keget és kipróbálok egy két decket.
Akinek van kedve nézegessen nem harapok!😊
Délután 3 tól streamelek twitchen egy kis gwentezést nyitok 50keget és kipróbálok egy két decket.
Akinek van kedve nézegessen nem harapok!😊
pontosan. Bár most úgy érzem, hogy nekem címezted ezt, én pont arra mondtam, amit Ariakus írt, miszerint ne felejtsük el, hogy béta és hogy INGYENES 😊
Aki nem most kezdte, az ezzel tisztában van. A gwent (hs, etc) olyan messze van az ingyenességtől, mint ide Katmandu. A példámmal csak arra akartam rávilágítani, hogy azért működnek ezek a dolgok így, mert a játékosok hagyják (azt viszont magam sem értem, hogy miért, de én is hagyom). Míg egy mittomén Battlefield esetében nem hagynák. Ez érdekes, de működik.
Aki nem most kezdte, az ezzel tisztában van. A gwent (hs, etc) olyan messze van az ingyenességtől, mint ide Katmandu. A példámmal csak arra akartam rávilágítani, hogy azért működnek ezek a dolgok így, mert a játékosok hagyják (azt viszont magam sem értem, hogy miért, de én is hagyom). Míg egy mittomén Battlefield esetében nem hagynák. Ez érdekes, de működik.
Aki kártyajátékkal kezd, annak ezzel illik tisztába lennie, hogy miként működnek ezek a dolgok. Naivitás azt feltételezni, hogy ez a játék (vagy bármelyik másik) ingyenes, mert az van ráírva. Totál fölösleges másfajta játékok működéséhez hasonlítani. Manapság ritka az olyan játék, ami az alapáron kívül ne próbálna meg legombolni rólad még pénzt. A kérdés csak az, hogy azt mennyire agresszívan teszi, és mennyire tudsz egyéb fizetések nélkül a játékkal játszani. Vannak és nem kevés játékra gondolok itt, amik sokkal több pénzt vesznek ki a zsebedből ha komolyan akarod játszani őket.
A HS-nél is és itt is fizetek kb havi szinten 5k Ft-ot. Ez nekem nem fáj, megér számomra ennyit a játék, ha valami nem tetszik, felállok és másik játékot keresek, amire úgy érzem megéri az pénzemet de legfőképpen az időmet áldozni.
A HS-nél is és itt is fizetek kb havi szinten 5k Ft-ot. Ez nekem nem fáj, megér számomra ennyit a játék, ha valami nem tetszik, felállok és másik játékot keresek, amire úgy érzem megéri az pénzemet de legfőképpen az időmet áldozni.
a felület változtatás szerintem kitűnő (bár másoltak, de ez nem baj, szép lett és használható végre)
Így nézve persze, nekem anno hs-ben pár kivételével az összes legendary megvolt. Mondjuk lehet, hogy gwenttel már nem játszom annyit, ez lehet a hiba oka.
Azt viszont nem értem, hogy mire érted, hogy béta és ingyenes. A béta még oké (bár már nem igazán látom értelmét a megnevezésnek egy ideje), az ingyenessége viszont sosem volt és sosem lesz igaz. Illetve a HS is ingyenes példánál maradva, a Gwent is az marad. Aztán sok sikert a FTP úthoz. Nincs drágább, mint egy ilyen (kártya)játék, ahol nem tudsz vásárolni választás alapján. Ez iszonyat nagy biznisz (és lehúzás), csak gondolj bele egy sarkított példába: megveszed a Battlefield 6-ot, de úgy, hogy csak 1 pálya jár az alapjátékhoz. Utána havonta kiadnak 50 pályát, de te nem tudsz megvenni egy csomagot DLC-ként, csak 30 dollárért vehetsz 25 random pályát. Az első pár hónapban ez még aránylag oké (de már akkor sem), viszont amikor már eltelik 6 hónap és van 300 pálya, te hiába veszed 30 dodóért a csomagokat, a 25 kinyitott pályából már rég megvan 24, mellette viszont hiányzik 150. Aztán telik az idő és ez egyre csak durvul, már 600 pályánál tart a játék egy év után, amiből neked megvan 150, és csak nyitod a meglévőket, amiket "betörhetsz" sz*rért-h*gyért. Ha így működne a DICE játéka, már rég a lámpavason lógna az egész EA. Itt ez tök normális. (NEM.)
Mennyivel korrektebb lenne az, hogy kijelölök 10 legendet, 20 epicet, 50 rare-t a kártyákból, checkout, 30 dodó és keziccsókulom. Így is ugye 10k-t kifizettem kb 3 pakliért. De akkor tutira megvan 3 pakli (és mellette nincs meg 20, amiket majd eldöntöm, hogy megveszem-e). Így is kerülne a játék vagy 50k hufba, ami valljuk be épp tízszer annyi, mint amennyit ér. Helyette ha TÉNYLEG lépést akarok tartani HOSSZÚTÁVON és ráadásul nem csak a játék 5%-ával akarok játszani (mert azt hagyjuk, hogy free módban is lehet játszani, persze, lehet, 1-2 paklival a lehetséges ötvenből), akkor 2-3 év alatt simán el kell költenem 50-70 ezer forintot. Egy olyan játékra, ami remek, csak épp nem ér 10 ezret se. Na ezt nevezem én biznisznek.
Így nézve persze, nekem anno hs-ben pár kivételével az összes legendary megvolt. Mondjuk lehet, hogy gwenttel már nem játszom annyit, ez lehet a hiba oka.
Azt viszont nem értem, hogy mire érted, hogy béta és ingyenes. A béta még oké (bár már nem igazán látom értelmét a megnevezésnek egy ideje), az ingyenessége viszont sosem volt és sosem lesz igaz. Illetve a HS is ingyenes példánál maradva, a Gwent is az marad. Aztán sok sikert a FTP úthoz. Nincs drágább, mint egy ilyen (kártya)játék, ahol nem tudsz vásárolni választás alapján. Ez iszonyat nagy biznisz (és lehúzás), csak gondolj bele egy sarkított példába: megveszed a Battlefield 6-ot, de úgy, hogy csak 1 pálya jár az alapjátékhoz. Utána havonta kiadnak 50 pályát, de te nem tudsz megvenni egy csomagot DLC-ként, csak 30 dollárért vehetsz 25 random pályát. Az első pár hónapban ez még aránylag oké (de már akkor sem), viszont amikor már eltelik 6 hónap és van 300 pálya, te hiába veszed 30 dodóért a csomagokat, a 25 kinyitott pályából már rég megvan 24, mellette viszont hiányzik 150. Aztán telik az idő és ez egyre csak durvul, már 600 pályánál tart a játék egy év után, amiből neked megvan 150, és csak nyitod a meglévőket, amiket "betörhetsz" sz*rért-h*gyért. Ha így működne a DICE játéka, már rég a lámpavason lógna az egész EA. Itt ez tök normális. (NEM.)
Mennyivel korrektebb lenne az, hogy kijelölök 10 legendet, 20 epicet, 50 rare-t a kártyákból, checkout, 30 dodó és keziccsókulom. Így is ugye 10k-t kifizettem kb 3 pakliért. De akkor tutira megvan 3 pakli (és mellette nincs meg 20, amiket majd eldöntöm, hogy megveszem-e). Így is kerülne a játék vagy 50k hufba, ami valljuk be épp tízszer annyi, mint amennyit ér. Helyette ha TÉNYLEG lépést akarok tartani HOSSZÚTÁVON és ráadásul nem csak a játék 5%-ával akarok játszani (mert azt hagyjuk, hogy free módban is lehet játszani, persze, lehet, 1-2 paklival a lehetséges ötvenből), akkor 2-3 év alatt simán el kell költenem 50-70 ezer forintot. Egy olyan játékra, ami remek, csak épp nem ér 10 ezret se. Na ezt nevezem én biznisznek.
Szerintem ezt a frissítést felső utasításra adták ki, valószínűleg megmondták hogy ekkor ki kell adni és kész. Viszont a változások iránya egyértelműen jó, az eddigi felhasználói felület eléggé rossz volt a játékon belül is meg kívül is. A 100 új lap is eléggé jól jött. Bár az, hogy ilyen kevés common lap van eléggé lecsökkenti a kegek értékét azoknak, akiknek a régi lapokból sok meg van.
Szerencsére pont a könnyebben és gyorsabban javítható dolgokkal van a baj (a silver spy lapokat ki kell venni a random lap generálásból, a lapok szövege teljes káosz, annyira le vannak egyszerűsítve hogy sok lap nem is azt csinálja ami rá van írva, Emhyr bug) szóval szerintem amint vége az ünnepeknek látni fogunk egy hotfixet, remélem nem várnak addig míg vége nincs a szezonnak.
Meg persze most már kiegyensúlyozhatnák az érme feldobást a meccs elején, az még mindig egy vicc hogy a CDPR szerint egy extra, ingyenes, 0 erősségű silver spy az oké. Ráadásul ezt ki lehet matekozni, meg ők tudnak tesztelni és teszteltetni is...
Utoljára szerkesztette: TagLajf, 2017.12.24. 10:16:00
Szerencsére pont a könnyebben és gyorsabban javítható dolgokkal van a baj (a silver spy lapokat ki kell venni a random lap generálásból, a lapok szövege teljes káosz, annyira le vannak egyszerűsítve hogy sok lap nem is azt csinálja ami rá van írva, Emhyr bug) szóval szerintem amint vége az ünnepeknek látni fogunk egy hotfixet, remélem nem várnak addig míg vége nincs a szezonnak.
Meg persze most már kiegyensúlyozhatnák az érme feldobást a meccs elején, az még mindig egy vicc hogy a CDPR szerint egy extra, ingyenes, 0 erősségű silver spy az oké. Ráadásul ezt ki lehet matekozni, meg ők tudnak tesztelni és teszteltetni is...
Utoljára szerkesztette: TagLajf, 2017.12.24. 10:16:00
Szerintem a Gwentben sokkal egyszerubb arany es ezust kartyakat szerezni mint a HS-ban. Jelenleg kb ugyanannyi idot jatszottam mind a ket jatekkal es HS-ban volt kb 4 arany kartyam itt meg legalabb 12 (es ebben nincsenek benne azok amiket ingyen kaptunk).
Ez a midwinter patch eleg jora sikeredett. Sokan panaszkodnak ra de szerintem nagyreszt pozitiv mint negativ. Az is jo benne, hogy nem kell kidobni a regi deckeket hanem lehet oket hasznalni. Nem csak az uj kartyak megszerzesevel lehet nyerni ami piros pont a fejlesztoknek. Sokan feltek az RNG miatt de sztem elenyeszo jelenleg. Az az rng mennyiseg ami most a jatekban van az teljesen elfogadhato. Meg mindig kell szamolgatni es tervezgetni ami miatt nagyszeru ez a jatek.
Vegul ne felejtsuk el, hogy a jatek meg mindig nyilt beta allapotban van es ingyenes!
Kellemes unnepeket kivanok mindenkinek es sok szerencset a keg nyitasokhoz!
Ez a midwinter patch eleg jora sikeredett. Sokan panaszkodnak ra de szerintem nagyreszt pozitiv mint negativ. Az is jo benne, hogy nem kell kidobni a regi deckeket hanem lehet oket hasznalni. Nem csak az uj kartyak megszerzesevel lehet nyerni ami piros pont a fejlesztoknek. Sokan feltek az RNG miatt de sztem elenyeszo jelenleg. Az az rng mennyiseg ami most a jatekban van az teljesen elfogadhato. Meg mindig kell szamolgatni es tervezgetni ami miatt nagyszeru ez a jatek.
Vegul ne felejtsuk el, hogy a jatek meg mindig nyilt beta allapotban van es ingyenes!
Kellemes unnepeket kivanok mindenkinek es sok szerencset a keg nyitasokhoz!
Ha nem adják ki ezt a 100 lapot, akkor most mégnagyobb botrány lenne, főleg a Thronebreaker megcsúszása után. Rosszul mérték fel ennek a patchnek az elkészülési idejét. Rengeteg dolog van, ami tetszik, és biztos vagyok benne, hogy ami most bugos (ledobál a játék, több spy mint kellene és egyéb okosságok) az ünnepek után ki lesznek gyomlálva. Hibá a sok újdonság, hiába tetszik egy raklap dolog, de ezt most elcseszték. Amúgy ezt az időt én most rankedmentesen töltöm és az új deckötleteimet próbálgatom.
várjuk meg azért hogy majd az egy hónapos után milyen rewardok járnak. Valahogy azt érzem, hogy nem a két hónapos fele lesz, hanem kevesebb.
Plusz az már most fix hogy a kihagyott levelekért ezentúl nem kapjuk meg a bónuszt új season kezdésnél. Btw már most nehezebb tatani a lépést lapok/ár tekintetében mint HS-ben másfél év után, úgyhogy egyáltalán nem vagyok bizakodó.
Utoljára szerkesztette: Matte, 2017.12.23. 20:17:27
Plusz az már most fix hogy a kihagyott levelekért ezentúl nem kapjuk meg a bónuszt új season kezdésnél. Btw már most nehezebb tatani a lépést lapok/ár tekintetében mint HS-ben másfél év után, úgyhogy egyáltalán nem vagyok bizakodó.
Utoljára szerkesztette: Matte, 2017.12.23. 20:17:27
Najó de két hónap alatt kétszer is meg tudod szerezni. (Ha az egy hónapos szezonokra gondolsz, de lehet nekem maradt ki valami plusz infó.)
Egyébként amíg nem jön hotfix, én nem játszok ezzel a bughalmazzal.
Ez a patch még áprilisi tréfának is rossz.
Hogy merték ezt így kiadni az ünnepekre, nem értem...
Utoljára szerkesztette: MaxSlim333, 2017.12.23. 20:13:33
Egyébként amíg nem jön hotfix, én nem játszok ezzel a bughalmazzal.
Ez a patch még áprilisi tréfának is rossz.
Hogy merték ezt így kiadni az ünnepekre, nem értem...
Utoljára szerkesztette: MaxSlim333, 2017.12.23. 20:13:33
na megkezdték a rewardok kellemes visszavágását a CDPR-nál is, remekséges.
Ez a nilfgard alchemy deck plussz a nilfgard soldier boost deck eleg eros lett.
Közben elkészült egy leírás egy nilfgaardi alchemy deckről is. Jó olvasgatást.
Jelenleg úgy néz ki, hogy az EU-s szerverekkel gondok vannak, gyakran ledobál a játék.
Az UI, és az új decktervező tetszik, csak pl, amikor két lap közül választhatok, és beadja a teljes képet kitakaró választóképernyőt, és a bal felső sarokban ott árválkodik két lap, az azért eléggé megmosolyogtató 😊 De gondolom idővel ezek változni fognak. Mindenesetre ezzel a patchel most bevállalták a srácok a két ünnep közötti dolgozást is 😄
Az UI, és az új decktervező tetszik, csak pl, amikor két lap közül választhatok, és beadja a teljes képet kitakaró választóképernyőt, és a bal felső sarokban ott árválkodik két lap, az azért eléggé megmosolyogtató 😊 De gondolom idővel ezek változni fognak. Mindenesetre ezzel a patchel most bevállalták a srácok a két ünnep közötti dolgozást is 😄
Én azt gondolom, jobb lett volna ezt is jövő évre halasztani.
Rengeteg bug van a játékban. Closed idején sem volt ennyi.
UI változás tetszik, de még lehetne tökéletesíteni.
Create mechanika élesben sem tetszik túlságosan.
Kicsit csalódott vagyok de ez van, remélem hamar jön egy hotfix.
Rengeteg bug van a játékban. Closed idején sem volt ennyi.
UI változás tetszik, de még lehetne tökéletesíteni.
Create mechanika élesben sem tetszik túlságosan.
Kicsit csalódott vagyok de ez van, remélem hamar jön egy hotfix.
Sziasztok! A Gwenthungary-n írtam a Midwinterrel érkező lapokról egy kis elemzést. Engedelmetekkel belinkelem a cikkeket. Az már most biztos, hogy hiába vannak fönt az oldalon a lapok, több közülük némileg másképp fog működni a patchel mint most. MIndenesetre jó olvasgatást! Igyekszem folytatni hamarosan a maradék frakciókkal is.
Neutral cards
https://gwenthungary.enjin.com/forum/m/47356290/viewthread/31329259-eljtt-tlkzp-neutral-krtyk
Monster cards lapelemzés
Neutral cards
https://gwenthungary.enjin.com/forum/m/47356290/viewthread/31329259-eljtt-tlkzp-neutral-krtyk
Monster cards lapelemzés
Egy kis segítség a Twitch dropokhoz:
- ha összekötötted Gog fiókodat a Twitch-csel, auto kaptál 100 Meteorite Powdert,
- Gwent nézés közben, 30 percenként esélyed van arra, hogy 50 MP-t vagy 3 Keget kapj (több néző, kisebb esély),
- ha 3 órán keresztül nézted a Challengert, kaptál 1 Keget,
- Gwent stream és Gwent Challenger nézésért járó cím a kövi patch-csel jön.
- ha összekötötted Gog fiókodat a Twitch-csel, auto kaptál 100 Meteorite Powdert,
- Gwent nézés közben, 30 percenként esélyed van arra, hogy 50 MP-t vagy 3 Keget kapj (több néző, kisebb esély),
- ha 3 órán keresztül nézted a Challengert, kaptál 1 Keget,
- Gwent stream és Gwent Challenger nézésért járó cím a kövi patch-csel jön.
"I've won every battle, but I'm losing this war."
Nekem egyel több kegem lett utána ez az egy ami szembetűnő üert foggalmam sincs hogy mennyi scrapem és hasonlóim volt előtte. De értesítést nem kaptam róla csak ott lett. Mondjuk a skellgie nr háborúnál sem volt semmi értesítés csak ott voltak a gyűjteményemben a lapok.
valaki kapott már twitch stream nézésért dropot? tegnap ment vagy másfél órát meg ma is egyet, de semmi.
Kipróbálnád mit tud a beígért nagy patch, megnéznéd az újításokat? Tesztelnéd Te is a játékot megjelenés előtt? Itt a lehetőség! Leírás/beállítás a weblapon.
Valamelyik új mechanika nem érthető? Nem érted, hogy mi a spawn és a create közötti különbség? Itt van gobbogoal rövid leírása.
na végre sikerült egy normális deckbuildert összehozniuk 😄 és scrollozni sem fog kelleni annyit
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Nézzétek a Challenger-t, megéri 😉
Közben készül a top5 lapok leírás, amiben közösen megpróbáljuk összeállítani, hogy mely lapokat lesz érdemes lecraftolni, ha nem nyitanánk ki őket pár nap múlva.
Közben készül a top5 lapok leírás, amiben közösen megpróbáljuk összeállítani, hogy mely lapokat lesz érdemes lecraftolni, ha nem nyitanánk ki őket pár nap múlva.
Vannak játékok ahol ez szintén létezik, persze a konkrét megvalósítása különbözhet. (Például a 100 fős nézettség mint minimumkövetelmény az csak a Gwentben van)
Igazából az az értelme, hogy reklámozza a játékot, és ez közben a játékosoknak is jó, mert kapnak jutalmakat. Minél nagyobb a nézőszám egy játéknál, annál előrébb van a twitchen, és minél előrébb van a twitchen annál nagyobb eséllyel találnak rá és próbálják ki az emberek a játékot.
A konkrét megvalósítással vannak gondok, de biztos vagyok benne, hogy a CDPR is felfogja ezt ismerni és meg fogja oldani.
Igazából az az értelme, hogy reklámozza a játékot, és ez közben a játékosoknak is jó, mert kapnak jutalmakat. Minél nagyobb a nézőszám egy játéknál, annál előrébb van a twitchen, és minél előrébb van a twitchen annál nagyobb eséllyel találnak rá és próbálják ki az emberek a játékot.
A konkrét megvalósítással vannak gondok, de biztos vagyok benne, hogy a CDPR is felfogja ezt ismerni és meg fogja oldani.