1026
  • Icegrind
    Sokáig tartott a bm mentes fázis. Lvl4, de már megy az emote és a rope mikor már matematikai esélye sincs. Legalább a végén küldött 5 scrapet :D
  • Mephike
    Deck csinálás után ranked? Nem úgy van az, először legyél csak 10-es szintű, majd utána mehetsz versengeni.
    (Nyugi, én is nagyot néztem tegnap, amikor szürke volt a ranked match rész. :D)
  • Daermon
    Nekem időm se sok volt tegnap. Pár challanget csináltam csak, azokkal folytatom is majd. Aztán kibontom az 50 kegem :D És utána deck csinálás és ranked.
    Azért hiába zárt bétáztam pl ez az Armor dolog váratlan volt, hirtelen nem tudtam mire jó. De aztán rájöttem.
  • Palinko
    Most is le van árazva GOG-on asszem :D Én is várom már a kódot nagyon, mert ugyan steamen megvan a W2, de jó lenne GOG-on is.
  • Mephike
    Úgy nézem a Witcher 2-t kénytelen leszek valami leárazáskor megvenni, mert még mindig nem jött meg a kód.
    Amúgy ezek a premium kártyák eszméletlen jók lettek. Azt hittem csak craftolni lehet majd őket, de nyitni is sikerült, párat, a legjobb fogásom Cynthia volt. :)
  • Beni521
    mi csináltuk :)
  • Szerzetes89
    Én is kaptam, csodálkoztam is...
  • Mephike
    Gondolom a login serverek nem bírják a terhelést.
    Jelenleg egy törp "move" (nem tudom mi a neve ennek a deck típusnak, ha van ilyen egyáltalán) decket játszok, és mint kés a vajon úgy megyek át a challenge részen. Már csak a monster fele és a Nilfgaardiak vannak hátra.
    (A gép a blue commando+Zoltan második kör után mindig passzol :D)
  • Niflheim87
    Én bent vagyok! sőt visszakaptam vagy 5 keget is nemtudom miért de 5el több van tuti van valami bibi mindenki nyitogat ezerrel biztos füstől a cdprojectesek gépe.:)
  • Icegrind
    Tuti, mert folyamat nyitási bugok vannak streamen.
    Nekem szerencsére az az 1 legendary Geralt: Igni lett, bár sajnáltam, hogy nem vehetem ki mellőle Isengrimet is.

Btw más is elakadt valamelyik ai ellen? Basic skellige decket játszok (igni a gold spell helyére) és egyszerűen nem tudom megszerezni king brant vele. A többi frakciót legyőzöm de az az egy meccset sehogy sem bírom megnyerni evvel a deckel.

Szerk.: Úgy néz ki nem csak a shop zárt be. Elmentem vacsorázni addig kiléptem, vissza már nem tudok. Nem lehet a GOG kliensben a play-re kattintani.
    Utoljára szerkesztette: Icegrind, 2017.05.24. 19:53:41
  • Mephike
    Nekem is egy legendás jött, Zoltán bácsi személyében.
    A shop ahogy nézem mára bezárt (hordót legalábbis nem tudok venni ore-ból), gondolom van forgalom rendesen :)
  • Icegrind
    30keg 1legendary, forsen meg 3 legendaryt nyit egymás után :D
  • TBTPumpa
    Ciri szuper, mint mindig!
  • Szerzetes89
    Nagyon jó az új tutorial, a launch trailer meg persze a játék is!
    Remélem, mindenki jó lapokat nyit vagy nyitott a kapott hordókból! Az én mérlegem 15 hordóból: 4 Epic, 1 Legendary, 4 Premium Bronz.
    Utoljára szerkesztette: Szerzetes89, 2017.05.24. 17:01:47
  • Mephike
    Tyűűű ez nagyon jól néz ki! :)
    A challengek mára el is viszik a szabadidőm. Megcsináltam az összesből az elsőt. Minegyikért jár 25 ore, szóval érdemes itt kezdeni. Ezeket kezdődeckekkel meg lehet csinálni. Gyanítom a többihez már jobb deck kell.
  • Niflheim87
    Most néztem meg én is a trailert tényleg atom jó lett.:)
  • Niflheim87
    Amugy már rég csinálnám a nyitogatós vidim ha felupgradelne végre.. nemtudom mennyire reklám lenne vagy ilyesmi de van youtube csatornám igaz még kicsit gagyi mert nincs sok nézőm, de gwentes vidiket magyarul csinálom nem mintha nem menne angolul csak annyi van már angol hogy csak na magyar meg nemigen bár ahogy észrevettem nagyon sok lelkesedés sincs nálunk iránta de én nagy witcher fan vagyok ugyhogy csinálom aztán lesz ami lesz úgyhogy aki akarja nézze meg:https://www.youtube.com/channel/UCnTU1SSNVZFSemRWDpoADpQ amugy van egy blogom is witcher témában bár az is kis upgradre szorul nagyon lelaposodott a sztori de azzal is igyekszem azért. gondolkodtam egy saját witcher játékon is, de sajna ötlet híján kimerült a gondolat, de ha érdekelne valakit megosztom mi lett volna az alap ötlet.
    Utoljára szerkesztette: Niflheim87, 2017.05.24. 16:25:01
  • Daermon
    Atom jó trailer!
  • Daermon
    Én még dolgozom :D
  • Niflheim87
    Nekem 0.4MB nál megáll és kiirja update failed és kise zöldül a play gomb...
  • Mephike
    Nálam megy a játék, én már a challenge részt csinálom. Lehet érdemes a klienst is újraindítani.
  • Niflheim87
    Hali! Nektek már elindult a játék nekem még mindig azt irja, hogy nincs megkezdve. pedig már felugradelt 2x is?
  • Zegi Norbi HUN
    Az biztos, hogy már nem olyan egyszerű jó lapot kifogni egy hordóból, mint a zárt bétában :D 15-ből kb 2-3 ezüstöt sikerült.
  • Mephike
    Update van, indul a hype train! :)
  • Mephike
    Attól függ mit nyitok :)
    De szeretnék egy discard+Cerys Skellige decket építeni, és mindenképpen lesz egy Scoia'tael deckem is építve, bár ott még nem döntöttem, hogy mi köré szándékozom felépíteni.
  • Daermon
    Ki, milyen néppel próbál majd meg elsőre értelmes paklit összehozni?
  • DrokOne
    Koszonom az infot :D
  • Zegi Norbi HUN
    Elvileg 3pm CEST.
  • DrokOne
    Sracok, ma hanytol lehet jatszani ismet? Thx
  • Zegi Norbi HUN
    Én a szörny paklira leszek kíváncsi, most hogy több Vad Falka egységet tettek be. Sajnos a zárt bétában nem éreztem olyan erősnek, mint mondjuk a zabálós szörnyekkel való játékot. Más frakciókhoz mérten meg főleg nem :/
  • Daermon
    Nem tudom. Én fogok craftolni tuti, mert szerintem úgy tanul az ember. Annyira nem vagyok a net deckek másolásának híve. Persze irány mutatásnak jók.
  • Mephike
    Segítség a választásokhoz gold és silver lapok esetén.
    Kezdésnek jó ez a két videó. Annyit tennék hozzá, hogy az első napokban/hetekben ne craftoljatok, mert ami elsőre jónak tűnhet lehet nem fogjuk használni, mert csak elsőre tűnt jónak... :)
    Annyit tennék még a videókhoz, hogy az Operator és a Ragh Nar Roog lapok szintén erősek lesznek, és még van pár, ami szerintem jó választás, de szerintem mindenki megtalálja a neki megfelelő lapokat.
  • Zegi Norbi HUN
    Azt az infót találtam ,hogy folyamatosan küldik ki. Volt aki már megkapta, volt aki még nem :)
  • Zegi Norbi HUN
    Én sem :/ Számít az, ha én még csak ebben a hónapban regisztráltam a bétára? Egyáltalán azon kívül, hogy játszanod kellett a zárt bétában, van még valami kikötés?
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.05.23. 19:52:17
  • Mephike
    Már mindenki megkapta a Witcher 2 kódját csak én nem? :S
  • Zegi Norbi HUN
    Szuper, már meg is van a banner kép :P Most már minden készen áll a holnapi indulásra :D

Amúgy még ezek sem rossz képek :)
  • Daermon
    Hát jah, kinek mi :D
    Majd nyár végén-ősz elején tervezem újra letolni a teilógiát. Nekem valahogy ez lett a kedvenc fantasy világom. Nagyon szorosan a Gyűrük Ura és a Warcraft elött.
    Az első részt 9-szer, a 2-at 7-er (Dark Mode egyszer), a 3-at pedig kétszer játszottam ki (ebben benne van a 2 expansion, 256 órám van benne). De már égek a vágytól, hogy neki ülhessek újra. Most hétvégén volt win újra telepítés, így már az első két részből is a GoG-s verziókat raktam fel, nem a dobozosat.
    Mondanom sem kell a könyveket is imádom!
    És bár a kocka pókert szerettem nagyon az előző részekben, de azért a Gwent jobb szórakozás. És a Gwent TWCG, meg simán kiütötte nálam a HS-t. :)
  • Plata
    Nekem meg egy órám sincs benne.
    De nem hiszem hogy kipróbálom a játékot,az első rész valahol megvan,de sosem vittem végig,mindig ráuntam valahol a második fejezet környékén a városban,harmadikat próbáltam az sem jött be,valahogy nem jött be a világa,sok zombi vérfarkas meg anyám kínja.
  • Palinko
    Nyugi nekem sem jött még igaz csak 4-5 órám van a bétában azt is az elején tettem bele azóta nem értem rá :D
  • Mephike
    Nekem még nemjött és nagyon várom, hogy megérkezzen, mert az első és harmadik rész van csak meg. Bízom benne, hogy küldik idővel.
    Ha más javaslat nincs, akkor kérvényezni fogom a három nő jelenlétét a bannerba. :)