Gwent: The Witcher Card Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végre kaptam béta kulcsot. <#taps>
Volt időm kicsit Gwentelni. Monster és Northern kicsit OP :D Skelligével egyszer találkoztam.
Viszont most csak azértis a Scoia'tael teszteltem jobban.
Nem volt könnyű jó paklivá faragni, de azért egész hó lett. Alább a YT link:
//www.youtube.com/embed/nTer9oJYpyY
Amennyire emlékszem,ne a keretet nézd,a bal sávban felül a..nem is tudom..zászló,palást..annak a színe számít,bár ne rikító színeket várj...és van olyan lap,amivel az aranyt le lehet butítani..
molnibalage83
Ott nekem soha nem sikerült elég szörnyet összegyűjteni és mivel tudtad az első vereség után, hogy ki ellen tolod időjárás kártyákkal simán uralható volt a meccs meg a Villethmert vagy mivel, ha volt belőle több.Esélye nem volt az MI-nek, volt, hogy mindkét körben szarrá aláztam. Tökmindegy, hogy mit spamelt ki, időjárás kártya után erőtlenek voltak, míg a hősők meg sem érezték. A villeth, és a spell, ami legerősebbet leszed az egyszerre irtott le egy rakás kártyát. Itt random jön az ellen és vannak weather általt csak tápolt szörnyek...

Az sem vágom, hogy Geralt arany keretes, de nem lehet rá így elnyomni a tárgyat, ami Witchereket boostol. Van nem arany keretes Witcher card is?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Szerintem jelenleg a legizgalmasabb a Skelliege, ha tudsz vele játszani. A játékban is tetszett.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

a nagy játékban is az volt..simán szétaláztak vele bármikor :)
molnibalage83
Két játékra volt időm. Nevetségesen OP-nak tűnik a monster frakció.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

molnibalage83
Felrakom, de tuactszám játszani nem lesz vele időm. A szőlő nem volt savanyú.

Ez jó volt :D
Na most akkor van rá időd vagy nincs vagy csak savanyú volt a szőlő? Költői kötözködős kérdés volt :)

molnibalage83
Hoppá, érkezett levél a closed betához. A fura annyi, hogy spam könyvtárba kaptam. Általában simán törlöm azt a könyvtárat, de most megnéztem. Megérte. :)

molnibalage83
Úgysincs rá időm, nyáron lett volna egy kevés...

bardocz
Hát ez nagyon jó volt :D
Monster paklis ember ellen játszottam, első körben mindketten kiraktuk a díjnyertes tehenet. 14-11-nél passzolt, én még leraktam egy kártyát, és megnyertem az első kört. Ezután jött a monster pakli képessége, miszerint egy kártya random a táblán marad nála. Na melyik volt az? Hát persze, hogy a tehén. Rögtön ragequit :D
bardocz
Azt nem is láttam, hogy ore-ért is jár hordó, csak a pénzes opció tűnt fel.
Ezt a játékot amúgy ki kéne adniuk majd mobilra is, arra egyszerűen tökéletesnek tűnik.
Ore-ért vehetsz ilyen hordót amiben kapsz véletlenszerűen kártyát-( igazi pénzért is vehetsz)
scrap-ért zöld cucc, csinálhatsz kártyát. Egy jó kártya sok száz scrap.
bardocz
A kártya csináláshoz folyamatosan nyerni kell a köröket, hogy kapjak olyan zöld valamit? Amit a meccs végén ad scraps, az mire jó? 100 olyan egy zöld valami?
Itt azt írják hogy 2017 tavaszáig tervezik.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Első meccsem mondom megörökítem :)
//www.youtube.com/embed/r15b4poCJps
Palinko
Még ne add fel, így is több embert hívtak mint tervezték, örülhetünk, hogy nem dőlt be a szerver :D

Meddig terveznek zárt bétázni?
gog-on ha valaki gondolja vegyen fel friend-re, és kipróbálhatjuk azt a pontot is. bunny.hu

molnibalage83
Nem kaptam semmiféle értesítést. Hát, akkor nem betázok. Mondjuk sok időm nem lenne rá, de azért megnéztem volna...

Azt nem írják, de én pl. 2x próbáltam a deck build tutorialt, mindkét esetben elszállt azzal, hogy nincs meg a szükséges kártya.

Palinko
Érdekes, néha azért szerencsejáték a vége... Első kört általában elég könnyen eldobom, vagy az ellenfél eldobja. Második kör a legnagyobb csata, ott már nem egyszer volt, hogy csutkára eldobál az ember minden kártyát, ha elsőt vesztette kényszerhelyzetben van, ha győzött akkor meg próbálja gyorsan lerendezni. A harmadik körre meg nem marad kártya, most ellenfél kapott egy 2 értékűt, gondolom már fejben mondta, hogy ez akkor bukó, de én meg promotion kártyát kaptam szóval nyert :D
Akkor lassan már tényleg mindenkinek lesz, csak nekem nem. :(
Bocsi, mégsincs még egy. Ugyan arra a címre küldték el még egyszer ugyan azt a kódot. :/
Hogy tudtál egy címről többször jelentkezni? Másodiknál azt írja, hogy arról már jelentkeztek.
Palinko
Nekem is megjött délután, a Witcher 1 is bezsákolva, nagyon boldog vagyok :)
Sok apróság került bele a kill the server óta,ami emelte a pozitiv vonalat a szememben :)
Nem hinném, hogy "bekavar". Nekem ugyan arra a címemre jött még egy (többször küldtem el anno a kérelmet) kód, el is ajándékoztam.

Nekem jöhet, ha még megvan. Nem küldtek a "szemetek".
És ha később mégis küldenek, akkor nem fog ez valahogy bekavarni?
Nekem jött kód a másik címemre is. Ha kell valakinek, odaadom.
Amúgy le lehet már most is tölteni és aztán csak ha jön a kód, akkor azt beírom vhova? Vagy azt is csak kód után?
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.10.27. 15:07:55
Nekem is ma délelőtt jött a kód, mentem is 4 kört, 2 győzelem 2 vereség...
Megkutyulták a lapokat és a képességeket, de a design is változott, nekem tetszik.

Na délelőtt nekem is megjött a beta kód. Szóval semmi pánik.

Egyenlőre nulla hulla. De már felbéreltem a TWD forgatókönyv íróit.

És hány hullád van?
Palinko
Akkor még sem vagyok kisebbségben, remélem a héten megjön :)
Nekem se jött még, de azt írták, több hullámban fogják küldeni.

MerlinW
Én sem kaptam.

[merlinw.org]

Nem. Palinko sem kapott. :D
Ok. Mindenki kapott béta kulcsot rajtam kívül? :D
Nekem tetszik. Bár HS és a Witcher 3 után sok meglepi nincs benne. Viszont fun, szépek a rajzok és átjön az atmoszféra :)
A GOG kliensben, a Gwent játék oldalán volt egy reklám. Azt hiszem, Gwentre kellett feliratkozni, de nem vagyok benne biztos, mert ahogy megláttam, hogy kapok egy ingyen Witchert, csak nyomtam... :D
Palinko
Hol kell feliratkozni? :D Mert nekem még nem küldtek se béta kulcsot se hírlevelet eddig :(
Na, megjött a beta kulcs...

(Amúgy ha feliratkozol Gwent Newsletterre, akkor kapsz egy ingyen paklit meg a Witcher Enhanced Editiont ingyen. Valami reklám volt GOG-ban.)
Palinko
Köszi, hogy bemásoltad, nekem még nem jött semmi, igazából az email confirmation után csak a kill the server eventről jött mail másról még soha :D
Küldtek email-t, okt 25.
Ha esetleg valaki nem kapott volna.
What’s going to happen:
We’re launching the Beta on October 25th. On that day, starting from 7PM CEST (that’s Central European Summer Time), we’ll begin sending out invitations granting access to the game. Don’t worry if you don’t receive one immediately-- we are planning to have more than one wave of invitations.

What do you have to do to play the Closed Beta:
If you signed up for the Closed Beta -- nothing. Kick back and wait for the email. It will contain all necessary instructions explaining what to do to start playing on the platform of your choice: PC or Xbox One. Signups will remain open after the beta goes live, so if anyone asks, you can let them know.
bardocz
Okt. 25
Palinko
Hétfőn lesz live stream twitchen ahol majd lehet kérdezni. Bár sztem mindenkit főleg az érdekel, hogy mikor kezd a zárt béta mert már nagyon időszerű lenne.