1026
-
plutoka #306 elég sok bajom is van velük, mert ők látják sokszor minden lapom, gyilkolják a saját soromba lévőket, lenyúlják a graveyardból a 2.-3. körre feltámasztandó lapjaimat, és képesek nagy felhúzni egy lapot (nem tudom mi a neve, de minden ügynökkel erősebb lesz) már az első körbe, amit akár 2. körbe is át tudnak vinni. Milyen deck-el lehet vajon ezt counterelni?
-
#305 Azért futsz össze enny Milf deckkel, mert ez most a legnépszerűbb. Gyakorlatilag átpörgeti a paklijának a 90-100%-át, tud sokmindenre reagálni és könnyen össze lehet rakni. Pl az általam játszott move deck közel sem képes ennyire átfésülni a deckem, van úgy, hogy meccs végén azt mondom, hogy nyerhettem volna, ha X lapot felhúzok.
Gondolom public beta végén majd lesz megint egy kis balance. -
#304 Szerintem idővel ezt át fogják dolgozni, mármint a topba kerülés módszerét. Gondolom ha ténylegesen elindulnak a szezonok, akkor ez is változni fog. -
plutoka #303 miért futok össze ennyi nilfgaard deck-el? ez egyik deckemet a graveyard lopkodás elég erősen mögöli, muszály vagyok a Weather paklival játszani, ha nyerni is akarok :( -
Icegrind #302 Még mindig egy vicc a ranked rendszer. Nem skill kell hozzá csak segg. 45%-al vannak top 1000-ben,mert lejátszottak már 150-200 rankedet. Evvel teljesen el fog értéktelenedni a high rank, mert idővel mindenki beütheti a 21-et. Kb olyan lesz, mint hs-ben elérni a rank5-öt, a streakek miatt 50% alatti win ratevel is ment, bár ott legalább 3x kellett nyerni egymás után, itt meg elég az 1win 1-lose felváltva és mint látszik még ezt se kell tartani, mehet kicsit több lose is mint win. -
#301 Én is írtam nekik, 10 perc sem kellett máris küldték a kódot.
Kösz Palinko a tippet. -
#300 Meg is jött a kód. Gyorsak voltak a srácok.
(Ha netán valakinek van többletkódja és nincs kinek adnia, az elküldhetné nekem privátba, odaadnám az asszonynak. Köszi!) -
#299 Írtam nekik én is. Remélem megoldják nálam is a problémát :) -
#298 Ok, köszi. -
#297 Szerintem az Order ID-ből látják hogy a Te fiókod, de én ilyesmikkel nem foglalkoztam. -
#296 Köszi, hogy ezt megosztottad! :) Írok akkor én is, hátha szerencsém lesz. Az Order ID egyébként a fiókom nevére utal igaz? -
#295 Aki esetleg még nem kapta meg a Witcher 2 kódot, nagyon-nagyon gyorsan írjon a Gog supportnak és hátha ő is szerencsés lesz. Sajna hétvége van meg minden én is hülye voltam, hogy csak tegnap jutott eszembe, de elképesztő éjjel írtam reggelre már válaszoltak is és kaptam én is kulcsot :O
Sztem még ha most gyorsan írtok, hétfőn sokat frissítitek az emailt éjfél előtt be tudjátok gyorsan aktiválni a saját példányotokat :) -
Ersiman #294 Sajnos úgy tűnik másoknak is van hasonló gondja. A 16:10 képarány problémája egyszerűen nincs megoldva hónapok óta. -
Ersiman #293 Aha, de mi lehet? Minden mást tudok állítani, és más programnál nem tapasztaltam ilyesmit.
-
Niflheim87 #292 Nálam lehet állítani bármire szóval nálad lehet a bibi. -
Ersiman #291 Kösz a válaszokat!
Egy technikai kérdés: A felbontást nálatok sem lehet állítani? Nálam fix 1280X720 és például a Challenges-nél van olyan szöveg, amit alig lehet elolvasni. -
Icegrind #290 2. ellenfél prémium skellige. Még King Bran is prémium volt:D -
#289 Na majd mesélj, hogy milyen ott a "levegő" :) Remélem nem mindenki fullos deckel rohangál ott. -
Icegrind #288 Na meg is van a lvl10, egyből rank6-ra dobott be :D
Feloldódott a leaderboard, van aki már 2200 pontnál jár 45win 16 lose-al...
Utoljára szerkesztette: Icegrind, 2017.05.27. 20:04:47 -
#287 1. A játék rengeteg mechanikát/decktípust tartalmaz, próbálj ki minél többet, és amelyik tetszik, azt fejleszd.
2. Common és rare lapot ne craftolj, idővel azok ki fognak esni.
3. Ha craftolsz egy epic vagy legend lapot később, akkor a neutral lapok előnyt élveznek, hiszen azok más deckekben is jól jöhetnek.
4. Az előző állítást csak akkor bíráld felül, ha már biztosan van egy deck, amit tudod, hogy meg akarsz építeni.
5. Csináld meg a napi küldiket mindig.
6. Légy kitartó.
7. Nézd az ellenfelek paklijait, tanulj tőlük.
8. Ha tudod/látod, hogy veszíteni fogsz, akkor is próbálj meg egy fordulót Te nyerni.
Több most nem jut eszembe, jó szórakozást ;) -
Daermon #286 Persze, azért starter deck :) A challengeket told végig, mert egy csomó ore és leader kártyákat kapsz, plusz megtanulsz némi alapot. -
Niflheim87 #285 Hali! Szerintem próbáld ki mindet és ami neked bejön azzal játsz. Én anno a closed bétát scoia'taellel kezdtem mert a törpökkel amiknek van resilientjük (tehát megmaradnak a következő körre is) lehetett taktikázni. Csináld végig a challengeket és ami ore-t kapsz abból vegyél pár keget és ha sikerül talán nyitsz valami értelmeset valamelyik frakcióhoz és akkor azzal tudod folytatni! -
Ersiman #284 Üdv!
Teljesen kezdőként melyik Starter deckkel (frakcióval) érdemes elkezdeni a játékot? Egyébként minden kezdőknek szánt tanácsot örömmel fogadok.
Előre is kösz a segítséget. -
Icegrind #283 Én sem aggódom, de azért nem lett volna rossz :D -
#282 Gondolom nem csak nekünk lesz hiányos a deckünk lvl10-en, szóval én nem aggódom. :) -
Icegrind #281 Elég jónak tűnik. Nekem is alakul a queensguard deckem, de még mindig le kéne cserélni 1silvert és 3-4 gold lapot. Tehát esélytelen, hogy lvl10-ig összeáll. -
#280 Na valami hasonló lesz a move deckem, Mogwai össze is rakta. -
Daermon #279 Na tegnap volt végre időm, úgyhogy megcsináltam minden challenget, alap paklikkal. Sok ore is bejött, úgyhogy ma már rendesen is elkezdek játszani. 59 keg lesz bontva :D (eddig direkt nem nyitottam ki őket) -
plutoka #278 ok, köszi. akkor megy a csata spam. kiváncsiságból összeraktam egy weather decket is, mert 2 óráig szenvedtem ellene challangeben. érdekes, de eddig 2-ből 2x weatcher deck ellen is játszottam :D -
#277 Ahogy Icegrind is írta, ha nem szeretnél fizetni, akkor max gyűjtögetéssel. Sima hordókból(keg) nagyon kicsi esélye van, hogy jót kapj(arany lapról nem is beszélve). Másik esély esetleg, ha rangsorolt játszmákban játszol és magasabb rankot érsz el, mert akkor a jutalmul kapott ládában jóval nagyobb az esély az arany lapra(lentebb már írtam az én esetemről).
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.05.26. 16:50:27 -
Icegrind #276 Jelenleg csak úgy lehet gyűjteni. Viszont ne kövesd el azt a hibát, hogy betörsz lapokat csak azért, hogy azt legyártsd. Jelenleg aki nem fizet az nem játszik tökéletes deckel, szóval a hiányos is bőven elég. Igazából ez nem is farmolás, mert ugyan úgy játszol, mintha lenne kész decked, hisz a multi a lényeg és ugyan úgy nyerni akarsz. -
plutoka #275 hi. Nekem elég új a Gwent, se Witcherrel se Hearstonenal nem játszottam, szóval a stabilnak tünő Northland kártyákat kezdtem használni. Challangek már majdnem kész vannak és találtam egy fasza kis Reaver Hunter desk-et, csak épp hiányzik belőle az arany healer kártya. Kérdés, hogy ennek a kifarmolása multizást jelent, minél többet, hogy több kag-em legyen, és abból több bezúzható kártya? Vagy van ennél jobb megoldás is? :D -
Icegrind #274 Én inkább ehhez hasonlót játszok . -
#273 Jelenleg ezt a saját fejlesztésű decket játszom.
Természetesen bőven lenne mit alakítani rajta. Jelenleg van 800 scrapem, de még agyalok, hogy váltok-e az általad is játszott queensguardos deckre. Ott valami hasonlót szeretnék megvalósítani, mint ebben a videóban van. -
Icegrind #272 Queensguard skellige, de erősen hiányos. Normális golden lap nincs hozzá és 1-2 silvert is cserélni kéne. Arra elég, hogy rank10-re másszak, addigra meg csak jön valami jó amit beleépíthetek. Te? -
#271 Milyen deckkel/deckekkel játszol? -
#270 Lvl4 nekem is most lett meg, nekem reggel volt olyan, hogy az ellenfelem netproblémái miatt megállt a játék. Vártam, nem történt semmi, amikor meguntam, akkor bezártam a játékot, belépéskor meg láttam, hogy én nyertem. (Ezzel a meccsel lett meg a lvl3.)
Sajnos minden játékban, amit emberek játszanak, kell, hogy legyen benne pár bm-es arc is. :S -
#269 A zárt bétában nyújtott teljesítményed után kaptál jutalmul sokat, ha eleget játszottál vele :) Plusz ugye naponta is szerezhetsz jó pár darabot :)
Amúgy szerintem a boltban vehető ládák kevesebb jó lappal vannak megtöltve. Közel 40 hordóból egy arany sem jött, a legdurvább pár ezüst lap volt. Viszont mikor az 5. rankot elértem és kaptam egy hordót, a szokásos 4 lap után 3 db arany közül választhattam kapásból. Kicsit gyanús :D
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.05.25. 19:05:27 -
Icegrind #268 A closed béta miatt én kaptam kb 25db-ot és így ennyi. Amúgy egyáltalán nem kell grindelni. Gyorsan gyűlik a készlet,főleg Így,hogy rare fölött az esetek többségében te választasz, tehát egy ideig nincs duplicate. Naponta 1keget lazán ki lehet szedni, hisz csak 6 nyert kör kell hozzá. De akár napi 3-4is összejöhet. Szerintem ez nem grind, bár engem leköt a játék.
Emellett jelenleg nem kellenek fullos deckek, főleg nem ahhoz, hogy lvl10-ig eljuss. Válassz ki 1frakciót és próbálj meg ahhoz pickelni, így hamarabb lesz életképes decked. -
#267 Ti honnan szedtetek keget ? vettetek pénzért ? :D vagy valamit meg kell csinálni hozzá ? Nincs kedvem grindelni.. annyira nem köt le.. annó elég volt a HS..