1026
-
Daermon #225 Nekem is jött mail. Bár meg van már dobozosan és digitálisan is :D -
Szerzetes89 #224 A hír igaz, a zárt bétában résztvevő játékosok ingyen megkapják a második részt. -
#223 Ezzel óvatosan (nehogy Wanacry legyen a vége :D), lehet csak hátrébb vagyok a listán, de én egyelőre még nem kaptam ilyen kulcsot, de fura lenne mert a Gwent béta indításakor az első Witchert adták ingyen kicsit korainak érzem a 2. rész osztogatását, DE ez csak az én feltételezésem kíváncsian várom a fejleményeket.
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2017.05.22. 22:13:16 -
Plata #222 Tudom kicsit off,de érdekel hogy más is kapott-e ma ingyen emailben Witcher 2 assasin of kings kulcsot?
Gwent-es levélben jött,annó regeltem gwent bétába accot,kaptam is,kipróbáltam a játékot és nem jött be.
Erre ma kaptam tőlük levelet ingyen Witcher 2 játékkal. -
#221 Oks, eddig ez a legjobb! :)
+1 -
Daermon #220 +1 -
#219 Szerintem ez jó lenne :D
-
#218 Ha már áll a játék, nincs kedvünk egy bannerhez ide, mert ez a "Gwent." felirat eléggé snassz.
Javaslatok:
1 A szokásos.
2 A hátteret át lehet áttetszőre állítani.
3 Lapok.
Persze ha valaki talál jobbat, vagy netán csinál jobbat, az is mehetne.
-
#217 Úgy néz ki, hogy nekiálltak akkor a szerverek karbantartásának, és az update előkészítésének. 24.-én indul a public béta.
-
#216 KingBlackToof most az új lapokkal játszik, pont egy weather decket próbálgat. -
#215 Rosszul olvastam, maradt a régi :) -
#214 Ezeket jó tudni, kösz :) Azt viszont nem gondoltam, hogy PS-re még nincs a játék. Néha találkoztam xbox live játékosokkal, szóval emiatt nem is feltételeztem. -
#213 Elvileg valami hasonlódolgokra lehet számítani, nem feltétlenül ebben a sorrendben:
- Kijön PS-re.
- Megjelenik telefonra is.
- A nyílt béta végén ismét lesz szerintem balance patch.
- Gyanítom a háttérben már hegesztik a köv kieget.
- Pénzes versenyek, ismert játékosok meghívása, a játék promozása. -
#212 Ha jól olvastam, akkor Irisnek sem kell meghalni már, hogy plusz 3 pontot kapjon minden egységed. Vannak külön Vad Falka kopók is, Eredin is hoz magával egységeket, igaz kevesebb pontja van. Már alig várom :D
Basszus a Roach lap haláli 41:13nál mutatják :D
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.05.21. 16:27:25 -
#211 Tényleg nagyon jók lettek :) Vannak új lapok, meg sokat átdolgoztak ahogy néztem, szóval állati jó lesz :D
Iszonyatosan örülök, hogy ennyi embernek tetszett a Gwent és így kaphattunk belőle egy külön játékot is :) Azért arra kíváncsi vagyok, vajon a nyílt béta után merre halad a játék. Free to play lesz esetleg? -
#210 A link lemaradt. :) -
#209 Egyik kedvenc streamerem (KingBlackToof) bemutatta az összes lap premium változatát. A bő egy órás videót csak az nézze meg, aki már nem bírja ki kezdésig, én csak az első 10 percet néztem meg. Jók lesznek az animációk, de a lapokhoz tartozó hangok nekem még az animációknál is jobban tetszenek. Már csak pár nap :) -
#208 Olvastam, hogy mást is megtévesztett kicsit, de így már sokkal érthetőbb :D -
Szerzetes89 #207 "That’s why we need to reset everyone’s card collection (fear not — we’ll give you back all the Kegs you purchased with real money!) and game progress (player level, Ore and Scraps)."
Remélem, így érthetőbb. -
#206 Nem tudom, hogy akkor ezzel mi lesz a helyzet. A GoG erre az oldalra irányított, itt is nagyjából ugyanaz van, mint amit te is írtál :) -
#205 Tudtommal ez lesz a reward:
- Every card keg purchased using real money
- Card kegs for every player level
Starting from level 5, you get 2 Kegs every 5 levels.
- Card kegs for your rank
2 Kegs per rank obtained
- End of season rewards
- All items granted as gifts from CD Projekt Red
Classic Geralt avatar
Pioneer title
Premium Geralt card
Nem tudok róla, hogy a scrap és az ore megmaradna. Viszont ez lesz az utolsó reset, szóval onnantól minden megmarad.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2017.05.20. 12:00:35 -
#204 "(fear not — we’ll give you back all the Kegs you purchased with real money!) and game progress (player level, Ore and Scraps)"
Szóval, ha az összes kártyám bezúzom és az értük kapott alapanyagot(a már meglévők mellett) nem költöm el , akkor azokat a nyílt bétában visszakapom teljesen?
A játék egyébként nagyon állat, látszik hogy komolyan dolgoztak és dolgoznak is rajta :) Egész komplex lett a Witcherben lévőhöz képest, csak még van sok balanszolni való. Szerintem sok lap indokolatlanul erős, más meg gyenge(pl. G O'Dimm). -
Daermon #203 Szerintem nyílt bétáig már ne stresszeld magad a játékon. Csak gyakorold az alapokat, craftot, a lapokat ismerd meg, mert úgy is reset lesz. Aztán utána elintézel mindenkit :) -
Lapajka #202 Köszönöm! Őszintén köszönöm... könnyem csorogva vagyok nektek hálás... először életemben nem fikázás, nem legyalázás és alázás, hanem korrekt konstruktív, emberi és célirányos reakciók... Nem csak a Gwent-ben, de az emberiségben való hitem is visszaadtátok... Hát akkor igérem, nem adom fel és vért izzadva is igyekezni fogok... a játékban amúgy SenorRegis néven találtok meg....
Utoljára szerkesztette: Lapajka, 2017.05.20. 02:55:20 -
#201 Én is sok szempontból hasonló vagyok, nekem is hiányzott a kockapóker, de igazából nagyobb mélységet adott a Gwent a játéknak be kell látni, de én sem játszottam a Gwentes küldiket, mert egyszerűen a sztori mozgatott, aztán meg a végén meg párszor kellett játszani, akkor nagy nehezen nyertem az alap lapokkal :D Másodjára majd én is rendesen szeretnék Gwentezni, bár nekem ez a 2. végigjátszás még odébb lesz úgy tűnik.
Azt a gwent versenyt amúgy el kell veszteni a küldetés szerint, bár valami brutális gwent paklival meg is lehet nyerni elméletileg, de úgy készítették a küldetést, hogy veszíts és akkor folytatódik :D
Igazából én a zárt béta elején játszottam pár meccset akkor még eléggé hasonlított a Witcher beli játékra, de ha nagyon lekövetnék igazából tiszta szerencse lenne, meg kinek adott jobb lapokat a gép. Sajna nincs erre időm, hogy sokat foglalkozzak vele, de sztem most ezeket próbálták kijavítani a komplikálással, hogy tényleg kijöjjön a játékosok között a szint, mert a Witcherben azért a feláldozós, kémes taktikával elvertél bárkit, az mondjuk monotonná is tette. -
Szerzetes89 #200 Nos, az írásodból nekem 2 dolog jött le: csalódott vagy, amiért az alap Gwentben te voltál az istencsászár, itt meg bizony jól elkalapáltak (megértem a dühöd forrását, én is így jártam az elején), illetve hogy túl könnyen feladod (5-ször nem sikerült nyerni brühühü, nekem kb 30-szor kellett próbálkoznom, hogy az elején elverjem a vizimai várban a nemest). Igazad van egyébként, az alapok némileg egyeznek, viszont muszáj volt valamilyen szinten változtatniuk a játékon (sikerült is, nem is kevéssé), hiszen az alap Gwent egyszerűen nem állná meg a helyét a versenyeken és igazságos sem volt. Mindig az nyert, akinek magasabb értékű kártyái voltak, itt pedig egy 3-as értékű lapból ki lehet hozni akár 20-30 pontot is. Szóval ahogy Mephike írta alattam, adj neki még egy esélyt, nézz videókat, tanulgasd a taktikákat stb... Biztosíthatlak, hogy nagyon élvezetes játék, nem fogod megbánni. -
Daermon #199 Egyetertek teljesen! -
#198 - Gyüjjön hát Vaják uram, foglaljon helyet itt az asztalomnál, ne kéretesse magát! Úgy, úgy, üljön csak le, helyezze kínyelembe magát. Nahát igaz ami igaz, kemény fába vágta a fejszéjét, vagy mondjam inkább a kargyát! Nehéz időkben állott neki ennek a GWENT nevű játéknak, most amikor mindenki próbál jobb lenni, mert a király azt mondta, hogy pár nap és ez a játék még elismertöbb lészen. (Nyílt béta) Szóval most bodog bodogtalan próbál jobb lenni (szintet lépni), hogy a király ajándékaiból minél több jusson számára. Mit lehet tenni? Nehéz idők ezek Vaják uram, kell is ilyen kemény időkben a kitartás. Javaslom ne akargyon nyerni, a legutolsó kereskedőnek is jobb deckje van most, mint kendnek. Inkább lesse meg, hogy ők mivel jáccanak, próbál.on meg egy magának teccő, de olcsó decket kinézni, és gyűjcse a lapokat hozzá. Törekedjen kend arra, hogy ha veszít, akkor is 1:2 legyen a végeredmény. Csak napi 6 kis forduló győzelem kell és kap egy csomagot a királytól! Persze nem közvetlenül Tőle, ezt kend sem gondolta komolyan!
Na szóval ha engemet kérdezz, akkor ne aggya föl, nemsoká' mindenkinek elveszi a király minden lapját, nem Vaják uram, továbbra sem maga a király fog eljönni,, hanem mágiával veszik el a lapjainkat. Ekkor sok új játékos fog jönni, mert mindenhol hirdetetni fogja a király ezt a játékot, de addigra maga már nem lesz tejfeles szájú kezdő, addigra már lesz egy deckje, amihez megpróbálja összeszedni a lapjait, és jól elver majd meglássa mindenkit! Na látja, látom, hogy ez mán' teccik magának is, itt az ideje, hogy akkor igyunk egyet!
- Marika, hozza már azt a sert nekünk, mert itt száradunk ki Vaják urammal! Csak szaporáán Te fehér nép! :)
//Viccet félretéve, tényleg nézd, hogy ki mivel játszik. Ha kell tipp adhatok, de akkor pont a játék eme felfedezésétől fosztalak meg. 24.-én reset lesz, illetve jönni fognak az újabb játékosok. Mindenképpen érj el 6 fordulógyőzelmet, tehát elég az is, hogy 6 alkalommal 2:1-re veszítesz, mert azért 100 ore jár, amiből tudsz venni csomagot, amiben lapok lesznek. A játék eleje farmolás, nem fogom finomítani, mert ez az igazság. Amint a játék kijön public bétába én napi szinten szét fogom farmolni, minél hamarabb megpróbálok a lehető legtöbb csomagot nyitni, hogy a lapkészletem minél nagyobb legyen.
Kitartás! Ne add fel, nem könnyű játék, de ha ráérzel az ízére hidd el tetszeni fog. -
Lapajka #197 Witcher őrült vagyok. Első részt is, második részt is 3-szor játszottam végig, és lényegében a 3-adik részt is (most játszom 3-adszor, a vége felé járok, a második kieg kb felénél tartok, Geralt rég kimaxolva stb... tehát a főszál már megvan harmadszor is) végig a Witcher 3-at... Gwent topik, tehát itt töredelmesen bevallom, hogy szánom-bánom, de első két végigjátszásra (második alkalommal már a két fő kieggel nyomtam le), egyáltalán nem foglalkoztam a Gwent-el... Úgy toltam le, hogy kihagytam a Gwent-es küldetéseket és szálat (első játszásra teljesen, mert megnéztem, kipróbáltam és mondom mi ez a játszhatatlan baromság, fel voltam háborodva, hogy hol a jó öreg Witcher-es kockajáték és hagytam a francba sértődötten)... azaz második játszásra, már kicsit jobban elmélyültem benne... de nem ment, túl komplikáltnak láttam, logikátlannak, érthetetlennek és idétlennek... és második végigjátszás során is hagytam bár előrébb jutottam benne... Harmadik végigjátszásra, viszont idegesített, hogy van valami jó kis törpés sztorivonal amit csak akkor játszhatok, ha belemegyek a Gwent-be mélyebben, mérlegeltem, hogy cheat-el menjek vagy becsülettel hagyjam hogy szivasson szét eleinte a játék míg belejövök, és utóbbinál döntöttem, nem is bántam meg, mert ahogy egyre jobban éreztem rá az ízére, jöttem rá hogy ez nem is rossz... Most már egész jó Gwent-es vagyok a játékban, a legnagyobb mestereket is némi mázlival (mert az mindig kell ugyebár a leosztás miatt) általában verem erős közepes nehézségi szinten (legnehezebben nyilván nem, de azzal nem is idegesítem magam)... Most a Gwent szálat kitoltam már, bár bevallom a legvégén a nagy versenynek nekifutottam párszor, első néhányat néha sikerült nyernem de vagy 5-ször szivatott meg, hogy a legutolsót nem... bepöccentem és konzol kóddal toltam le, hogy már ne irritáljon ott a küldi naplóban hogy befejezetlen... (tehát a trófeát, bevallom méltatlanul csalással szereztem meg, de nem érdekel már, ennyi játék után), viszont ugyebár most nem a Witcher 3 játékon belüli Gwent-ről beszélgetünk itt, hanem a külön Gwent játékról... Kvázi profi (vagy legalábbis nagyképűen magam annak gondoló) Gwent-esként nagy mellénnyel tettem fel a végső zárt beta-t vagy mi a bánatot... (a legelején már regeltem rá).... Elkezdtem nyomni, és hát sajnos máris szembesülnöm kellett, hogy NAGYON MÁS... hasonlít nyomokban, de egy sor téren belevariálták, szerintem hátrányára... Mondhatni, hiába vagy a Witcher-es Gwent-ben jó, kb kitörölheted vele a sima Gwent játékban, mert szinte teljesen más.. hasonlít persze, alapvetően az, de mégsem az... Megint ugyanaz az fíling, mint a Witcher-es Gwent első látásra, logikátlan, túlkomplikált, idegesítő és retardált értelmetlen bugyutaság... (legalábbis számomra)... Mindegy mondom, hátha megint az lesz hogy belejövök és akkor már élvezetes lesz.. hát nem... készülök az uninstallra.. olyan szinten idegesítő ez, hogy a katapultok össze-vissza lövöldöznek abszolút inkorrekten és igazságtalanul, túltáp ellenfelek (gőzöm nincs a paklijukban milyen teljesen kretén módon komplikált és szétvariált lapokkal), esélyed nincs semmi ellenük, hogy ez így játszhatatlan gyerekek... csúnyán túltolták, túlspilázták, ez így már tényleg szánalmas... nekem ez a véleményem jelenleg... aki ezzel a förtelemmel szivatja magát, az meg is érdemli.... Most jöhet a szokásos habzószájú csicska trollkórus, hogy én vagyok a csíra, meg a láma, és ilyen jó meg olyan jó... hozzá vagyok szokva ne kíméljetek... ha az acsarkodás közben legalább egyetlen értelmes ember jön, aki képes érvelni normálisan higgadtan és objektíven, meggyőzni hogy ne adjam fel és próbálkozzak még, örömmel veszem, mert fáj igazából a szívem érte, csalódott vagyok, hiszen reméltem hogy ez egy jó kis játék lesz... előre is kösz ha netán lesz ilyesvalaki... -
Daermon #196 Most Murlock paladinoztam, udorodtam magamtól, de kellett a gold :D
Na, de egyetértek. Az alapok miatt a Gwent mindig más lesz, mint a HS, és ez nagyon jó. Jobban szeretem, meg amúgyis a Witcher világa nálam a top. Játékokkal, könyvekkel egyetemben :)
Viszont, amit nem tudok. Nyilt béta végén is lesz törlés vagy már nem? -
#195 Idővel minden kártyajáték sorsa ez, lefektetik az alapokat, utána meg jönnek a fejlesztések, az új kulcsszavak, a "bonyolítások".
Viszont ez a játék mindig is másabb lesz, mint a HS, egyszerűen az alapok miatt.
A HS-ben 30 lapból 3-at kapsz kézbe kezdéskor. Ezért is lesz mindig is népszerű az aggro deck ott (lásd: pirate, most az aggro druid, stb), hiszen ha a 30 lapból 20 lap 1 vagy két mana, biztos lehetsz benne, hogy jó kezdőkezed lesz, képes leszel tempót diktálni. Ezért lesz mindig is probléma kontrolt játszani, hiszen ha warriorként nem jön a axe második körben, vagy egyszerűen nem húzol jól, akkor vége a történetnek.
Ezzel szemben itt a 30 lap harmadát, azaz 10 lapot fixen felhúzol az első körben, és utána még cserélhetsz is. Könnyű belátni, hogy ez sokkal nagyobb szabadságot jelent számunkra. Képes vagy a 10 lapból előhozni azt a mechanizmust, amiket a deckedbe pakoltál.
Az időjárás kártyák változtatása szükségszerű volt. Az, hogy most így jók lesznek-e az gondolom a béta ideje alatt kiderül. -
Daermon #194 Hát eredetibe jobban tetszettek. De igy is lehet taktikázni majd. Főleg a faggyal, köddel és a szörny dekkel.
Bár ez a minden hova tehető fagy kicsit zavaró lesz, de nem megszokhatatlan. -
#193 nekem nem tetszenek a változtatások :( pont az egyszerűség miatt szerettem meg a gwentet a HS ellenében, erre elkezdik bonyolítani a dolgokat :/ -
#192 Itt van egy korrekt összefoglaló. Nekem pl a HS-ben a kezdetek óta hiányzik az ellenfél lenémítása az options menüben, hogy ne kelljen mindent kört azzal kezdenem. Itt ez meglesz :)
Az időjárás kártyák ha jól emlékszem pl a fagy, bármelyik területre kijátszható lesz, és mindegyik más képességgel fog rendelkezni és ez a képesség minden kör elején bekapcsol. A videóban 01:07:00-tól megnézheted.
- Fagy: Mindenkin sebez 1-et a kör elején.
- Köd: A legerősebb egység(eken) sebez 2-t.
- Eső: A leggyengébb(eken) egységen sebez 2-t.
-
Daermon #191 Nem tudtam nézni, de tényleg eléggé változik. Az időjárás lapok miben? Szerintem azok úgy jók voltak.
A laphúzós kártyáknak annyira nem örülök, bár még jó is lehet, ha nem esnek túlzásba. Pont az volt a jó a Gwentben, hogy azzal főztél, amit felhúztál. -
#190 Itt a videó, tömören a lényeg:
- Public béta május 24-től.
- Minden kártyának lesz prémium változata.
- Jön pár új lap, sok régebbi lap értéke/működése megváltozik.
- A prémium lapok miatt változik egy kicsit a craftolás.
- Mulligan megváltozik.
- Lesznek challengek, és hozzájuk tartozó rewardok.
- Az időjárás kártyák teljesen megváltoznak.
- Bejön pár kártya mindenkinél, ami a laphúzást támogatja.
- A leaderek szintén sokat változtak. -
#189 Remélem más is nézi a streamet, nagyon komoly változások jönnek. Nem gondoltam volna, hogy ennyi minden fog bejönni és megváltozni. -
#188 Ma este fejlesztői stream lesz este 9-től. Íme a várható tartalom: "We'll be talking about the closed beta participation rewards and end of season rewards. Additionally, we'll highlight changes and new features introduced with the upcoming update!" -
#187 Közben megérkeztek a versenyen használt deckek is. Lehet szemezgetni, agyalni. -
Daermon #186 A verseny már YT-n is fent van:
Első fele
Második (a döntő 1 óra 19-től indul)