1026
-
#350 1 gyors és lehet, hogy hülye kérdésem lenne. Ha teljesül a Clan Drummond Shieldmaiden deploy feltétele, azaz hogy már sérült egységet sebzek, akkor a paklimban kell lennie még 1 db shieldmaidennek, vagy mindenképpen idéz még 1-et? Csak mert simán summont ír, nem azt, hogy summon from deck v. graveyard. Előre is köszi a választ.
Utoljára szerkesztette: dudusrac, 2017.06.01. 11:56:38 -
#349 A cikkek leírják, hogy mi van a starter deckben és később melyik bronz, ezüst és arany lapokat érdemes lecserélni, és mire érdemes váltani. Leírja, hogy melyik bronz lap az , amit lehetőleg azonnal cserélni kell és melyik az, amit ráér később is. Ugyanez megvan az arany és az ezüst lapokra is. Leír több alternatívát is, bizonyos lapok cseréjére.
Természetesen a végleges deck, ahová eljutsz, az több ezer scrap, de ennél szájbarágósabb cikket nehezen tudok elképzelni. -
Daermon #348 *mákod van -
Daermon #347 Attól, hogy, ha mákod ezeket bontod :P :D -
hawkie22 #346 Egyébként ezek mitöl budget deckek? 6 meg 7000 scrap-be kerülnek, nekem van jelenleg lvl5-ön 300. :) Pedig már bontottam 29 keg-et. Asszem, egy darabig marad még a starter deck. -
hawkie22 #345 Köszi, rájuk nézek. -
#344 Itt van pár cikk, hogy ne kelljen keresgélned:
Skellige
Monster
Pár nap és jön a többi frakció cikke is.
Ugyanez a téma, csak videók Mogwaitól:
GWENT Budget Decks: Nilfgaard (Emhyr)
GWENT Budget Decks: Skellige (Crach)
GWENT Budget Decks: Monsters (Eredin)
A többit gondolom szintén a napokban megcsinálja. De láttam már Merchant nevű streamertől is ilyen videókat, szóval ha a youtube-on beírod, hogy GWENT budget decks, akkor kapsz tippet bőven. -
#343 Ha nagyon nem boldogulsz vannak már cikkek videók olcsó de hatékony deckekről, amiknek pont az a lényege, hogy a gyengébb lapokat kiveszik a starter deckekből és jobb, de ugyanúgy olcsó lapokkal helyettesítik. -
Daermon #342 Én Northern starter deckkel. -
hawkie22 #341 Ti milyen paklival csináltátok meg a Dagon's Cultists Challenge-t? Én már majdnem egész délután ezzel szórakozom, de csak nem akar sikerülni. :( -
#340 Közben megjavították már a DDoS problémát, szerintem már készültek erre.
Meglett az R10 és a napikkal együtt kaptam 5 hordót. Az R10ért kaptam lapot (vagy napi rewardból, nem tudom, egyszer meccs után megkaptam) méghozzá a Skellige Stromot.
"- Nah ez gondoltam nem is rossz, nézzük, hogy mi van a hordókban."
Hááát félek leírni, hogy mit kapta, mert lehet engem is kikötöztök egy szép nagy rakás tűzre, mint ahogy azt az elfekkel szokás... :D
Elsőnek Roach jött, már egy ideje terveztem az elkészítését, most már nem kell :)
A másodikból jött Milva, tetejében akárcsak Zoltan ő is a négy első lap egyike között volt. A harmadik hordó nem hozott semmi extrát, szomorú is voltam miatta...
... egyészen a negyedik hordó kinyitásáig, mert akkor meg Caranhir jelentkezett be szolgálatra. Nem is kell mondjam, hogy ennek mennyire örültem, mert már alig várom a pillanatot, amikor összerakhatom álmaim deckjét (a Queensguardok rémálmát :D) .
A legutolsó 5. hordóban megint a 4 lap között ott figyelt Donar An Hindar és végül ki tudtam pickelni a rarek közül a még hiányzó 3. imperial gólemet. Szóval jött 2 legendás és 3 epic.
Azt hiszem most elbújok valami fedezék mögé, mert gyanítom meg leszek rohadt gyümölccsel dobálva :D -
#339 De most tényleg már! Olyanokat szoktak DDoS-olni akik valamiért felháborodást keltenek, a GoG-tól korrektebb céget meg nem is találhattak volna nagyon. Szemetek. -
#338 Úgy látom megint DDoS van, áll a GOG. Remélem sündisznót fog kitolni magából az aki ezt csinálja... -
Icegrind #337 Ahogy lépked az ember felfele úgy gyengül a deck, sokan játsszák és könnyű techelni ellene. Aki tudja mit miért csinál annak jó esélye van ellene, szerencsére ebből még nincs túl sok.
Háát a 12 az egy érdekes szám. Szerintem törpéshez sok, spell'tael-hez kevés. Talán a move deck az amihez a 8 korrektnek tűnik. -
plutoka #336 a törpékkel majdnem sikerült felmenni rank 10-es szintig, 28/15-es aránnyal meg vagyok elégedve (főleg h még jópárat saját balfaszságból vesztek). de lassan fogok nézni weather controll packet is Elf-ekhez, érdekes volt ellenük játszani :D -
Daermon #335 Ez nagyon jó lett :D -
#334 A Scoia'teal weather deckek még akár többet is játszhatnak. -
#333 Erősnek tűnik :) Viszont ahogy nézem, te jóval kevesebb speciális lapot használsz. Az baj, ha nálam 8+ ilyen lap van egy pakliban? Scoia'atel esetén jelenleg 12. -
#332 -
Icegrind #331 Cleaver megkapja a buffot az 7 pont, ad 1-et Yarpen-nek az úgy 8, yarpen átviszi a köv körre is a pontot tehát 9. Tehátigazából 1ponttal több,mint ciaran. Ciaran előnye viszont az, hogy körbe játszhatod vele az ignit ha nem lanet stackelsz. Illetve ami még fontosabb, hogy ha az enemy körbejátssza a te ignidet akkor ciarannal lazán belehúzod a rangebe, ami azért egy elég kördöntő lépés lehet. Ez hatványozottan igaz a spell'tael, a reveal és a discard deckek ellen, amik arra építenek, hogy a 3. körre felbuffolják 3bronz lényüket majd lazán megnyerik a 3db 15-20 közti lénnyel. -
Daermon #330 Én még csak lvl 5 vagyok, de még nem tudom mire menjek rá "main" decknek.
Northern-Scoai'tel-Monster, amihez van már valami érdemlehesem és tetszik is (tegnap pl bontottam egy Premium Ves kártyát :D). De Skellige is bejön. Nilfgaard meg olyan geci, mint a játékokban, szóval arra is kell majd fejlődnöm :D
Nekem a Toruviel is kiesett, de két nagyon jó monster nyitásom volt, a Lesi és a Draug, elég hasznosak. -
plutoka #326 köszi szépen! Barclay-t ki tudom szedni, Toruviel pedig a meglátjuk kategória, ha nézek több leaderrel is decket akkor biztos meglesz az is, csak erőforrás kell most sokat gyűjteni :) -
#325 Cleaver nem jobb, mint Ciaran, csak én azt használnám :) Természetesen teljesen érthető az, hogy miért Ciarant használod, más mókusos deckben én is azt használnám, de Cleaver törpe, tehát megkapja a buffot Dennistől, jobban buffolódik guardoktól, és buffolja Yarpent, aki kulcslap nálad. De mondom Ciaran is tökéletes választás és lehet olyan eset, amikor hasznosabb.
Toruviel: kiteszed egy sorba majd jobbra és balra 2-2 egységet buffol kettővel. Ez akkor aktiválódik, amikor az ellenfél passzolt.
A lényeg, hogy Yarpen és/vagy a guardok kapjanak a buffolásból.
Barclay viszont nagyon kellene a deckbe. Jobban, mint a már említett Toruviel. -
plutoka #324 Miért jobb a Cleaver mint Ciaran? Utóbbinak több pontja van, tudom mozgatni a lapot pl Ignite-hoz és ugyanúgy lockol. Toruvielt eddig 1x láttam használni ellenfélnél, leirás alapján nem is tudom hogy müködik rendsen :)
Néztem most hasonló deckeket is, Mardoeme-t használnak Unit resetre, amivel sok táp karakter meg lehet fogni. Viszont ezekben a deckekben Ithlinne van, amire egy ideig nem lesz erőforrásom :(
Talán kipróbálom, Skirmisherek helyett pár bronz varázslap, pár körig próbálgatás, megnézni mi jön be :D -
#323 Teljesen korrekt deck. Annyit változtatnék rajta, hogy Cleaver játszanám Ciaran helyett. Illetve ha megvan/meglesz Barclay Els-t és/vagy Toruviel-t betenném a deckbe pl Sheldon helyére. -
plutoka #322 javítva picit mert kaptam jó lapokat és talán már a linket is sikerült jól berakni :)
Dwarf desk
nem verhetetlen, de inkább nyerek már vele mint sem -
#321 Segítenék, de a linked ezt a szöveget hozza: "Forbidden. You do not have access to perform that action." -
Icegrind #320 Csak összejött a top1000 . A 66% winratenek köszönhetően pedig még csak grindelni se kellett :D -
plutoka #319 érzésre megvan a NF counter deck-em. amig mentem lvl10-ig nagyon nehéz volt a sok kém ellen játszani, de most megnéztem a törpés deck-et (fene tudja frakció nevét, legyenek zöldek :) ). A lap lopkodás nem zavar, 1-2 alacsony pontos törpét tudnak lenyúlni. A Rot Tosser robannó kártyát, és kb minden szivató kártyáját countereli a sorok közötti mozgatás (időjárás paklik ellen is emiatt nagyon jó). körök között is tudok épiteni erő a mahakanokkal, szóval elég erős és rugalmas Dwarf desk pakli. de vajon mit lehet rajta még javitani? :D
Utoljára szerkesztette: plutoka, 2017.05.29. 23:16:17 -
Icegrind #318 Szintúgy. Épp most kapcsolt szét, round wint nem kaptam, de kb 50xp-t igen, viszont levett 5mmr-t :D
Pont akkor kezdia mikor próbálom beütni a top 1000-et, már csak 40pont kellett volna,de így nem lehet. -
Daermon #317 Másnál is laggol meg szétkapcsol a játék? Most kezdte egy 20 perce ezt. -
Icegrind #316 Ezt a decket építgetem mióta kijött az open béta. Jelenleg Coral és Lugos hiányzik. Helyettük igni és triss merigold van a deckben. Coralt kéne még craftolni a többi queensguard ellen,de egyéb helyzetekben is jó lehet. Igni viszont marad szerintem lugos helyett,mert a consume, a dwarf és kb minden NG deck ellen jó.
Hjalmar és roach ma került a deckbe, előtte Sigridfa és Ermion volt. RNR-t pedig tegnap craftoltam és geralt helyét vette át.
Érdemes átolvasni a leírást, nagyon hasznos. Illetve hát a tapasztalat én is érzem a folyamat fejlődést vele -
#315 Milyen összeállítással játszol? :) -
Icegrind #314 Ty bár azóta már 9 :) 25win 15lose 3-4draw.
Utoljára szerkesztette: Icegrind, 2017.05.29. 18:33:44 -
#313 Grat a rank8-hoz nekem még csak a lvl8 van meg :) -
Icegrind #312 Na meg is lett a rank8 és vele a 3keg, közbe összejött a 6win így adott 100goldot. A 4. ládában végre ott rejtőzött a 2.legendary. Yennefer the conjurer, hjalmar , vattier de rideaux. Sajnálom, hogy yennefer bent marad, de hjalmar pont jól jön a deckbe, ráadásul premium :) -
Icegrind #311 NG számomra is a legidegesítőbb frakció,mert vagy buffolom a queens guardokat és ellopja őket, vagy kirakom őket azonnal de akkor meg nincs elég pont.
Ismét egy csodás hiba. 1074-en fejeztem be tegnap,ma reggel még meló előtt játszottam egyet. Nyertem, a 2 kör győzelemért jött is a bónusz viszont a rankomnál csak forgott a kör és töltött. Mondom oké mire hazaérek biztos megadja... hát nem... Pedig reméltem hogy 3keg nyitással kezdek ami a rank8-ért jár :D -
#309 Ami szerintem elég hatásos, az a Dimerítium bomba(hányszor mentett meg te jó ég), dimerítium bilincs, Scorch, Merigold's Hailstorm, Geralt Igni, Villentretenmerth, Én ezeket használom az Igni kivételével, mert az még nincs meg. Személy szerint én az első kört is mindig passzolom, aztán az utolsó 2 körre adok bele mindent :) Nilfgaard paklitól nem is félek egyáltalán, inkább az északitól meg Skelligétől(azok a fránya Queensguard lapok). -
Daermon #308 Én nem néztem net deckeket még, meg nem craftoltam. Meg még csak lvl4-en vagyok.
Amikkel eddig csináltam (de craftal javítjatóak, de azzal még várok):
- Foltest ostrom pakli, némi armor-buffos egységgel támogatva. Egész jól bevállt, de nem verhetetlen.
- Eithné boost (törp) pakli, meg támogatva némi trappal. A kezdeti nehézségek és csiszolgatás után egész jó lett, de szintén nem verhetetlen. Oda kell figyelni mit mikor rak az ember, vagy könnyen kikap.
- Eredin fagy pakli, arakásszal, griffel, ghoul, gólemmel és ekimarrával megtámogatva. Magamat is meglepve, eddig ez a kedvencem. Nagyon magas win ratet toltam vele, sok mindent ver, de persze ügyesen verhető (pl egy jó Skellige countrreli).
Többiből még nem raktam össze paklit, de, ami késik nem múlik. A craftal viszont várok amíg, a rankeden meglátom mi a helyzet.
Tervezek többiből is paklit persze, majd meglátom, hogy végül mire/mikre állok rá.
Azt az undorító Nilfgaard pakit többször láttam a kelleténél én is :D Az Eredines fagy paklival viszont többször vertem, mint vertek.
-
#307 Azokat fagyasztós monster deckel ált. verem, idegesítő, de 3. körben amikor kipakolod azt a pár maradékot nem marad ereje.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2017.05.29. 09:41:01