Gwent: The Witcher Card Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"I've won every battle, but I'm losing this war."
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2017.05.22. 22:13:16
Gwent-es levélben jött,annó regeltem gwent bétába accot,kaptam is,kipróbáltam a játékot és nem jött be.
Erre ma kaptam tőlük levelet ingyen Witcher 2 játékkal.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
- Kijön PS-re.
- Megjelenik telefonra is.
- A nyílt béta végén ismét lesz szerintem balance patch.
- Gyanítom a háttérben már hegesztik a köv kieget.
- Pénzes versenyek, ismert játékosok meghívása, a játék promozása.
Basszus a Roach lap haláli <#idiota>#idiota> 41:13nál mutatják 😄
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.05.21. 16:27:25
Iszonyatosan örülök, hogy ennyi embernek tetszett a Gwent és így kaphattunk belőle egy külön játékot is 😊 Azért arra kíváncsi vagyok, vajon a nyílt béta után merre halad a játék. Free to play lesz esetleg?
Remélem, így érthetőbb.
- Every card keg purchased using real money
- Card kegs for every player level
Starting from level 5, you get 2 Kegs every 5 levels.
- Card kegs for your rank
2 Kegs per rank obtained
- End of season rewards
- All items granted as gifts from CD Projekt Red
Classic Geralt avatar
Pioneer title
Premium Geralt card
Nem tudok róla, hogy a scrap és az ore megmaradna. Viszont ez lesz az utolsó reset, szóval onnantól minden megmarad.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2017.05.20. 12:00:35
Szóval, ha az összes kártyám bezúzom és az értük kapott alapanyagot(a már meglévők mellett) nem költöm el , akkor azokat a nyílt bétában visszakapom teljesen?
A játék egyébként nagyon állat, látszik hogy komolyan dolgoztak és dolgoznak is rajta 😊 Egész komplex lett a Witcherben lévőhöz képest, csak még van sok balanszolni való. Szerintem sok lap indokolatlanul erős, más meg gyenge(pl. G O'Dimm).
Utoljára szerkesztette: Lapajka, 2017.05.20. 02:55:20
Azt a gwent versenyt amúgy el kell veszteni a küldetés szerint, bár valami brutális gwent paklival meg is lehet nyerni elméletileg, de úgy készítették a küldetést, hogy veszíts és akkor folytatódik 😄
Igazából én a zárt béta elején játszottam pár meccset akkor még eléggé hasonlított a Witcher beli játékra, de ha nagyon lekövetnék igazából tiszta szerencse lenne, meg kinek adott jobb lapokat a gép. Sajna nincs erre időm, hogy sokat foglalkozzak vele, de sztem most ezeket próbálták kijavítani a komplikálással, hogy tényleg kijöjjön a játékosok között a szint, mert a Witcherben azért a feláldozós, kémes taktikával elvertél bárkit, az mondjuk monotonná is tette.
Na szóval ha engemet kérdezz, akkor ne aggya föl, nemsoká' mindenkinek elveszi a király minden lapját, nem Vaják uram, továbbra sem maga a király fog eljönni,, hanem mágiával veszik el a lapjainkat. Ekkor sok új játékos fog jönni, mert mindenhol hirdetetni fogja a király ezt a játékot, de addigra maga már nem lesz tejfeles szájú kezdő, addigra már lesz egy deckje, amihez megpróbálja összeszedni a lapjait, és jól elver majd meglássa mindenkit! Na látja, látom, hogy ez mán' teccik magának is, itt az ideje, hogy akkor igyunk egyet!
- Marika, hozza már azt a sert nekünk, mert itt száradunk ki Vaják urammal! Csak szaporáán Te fehér nép! 😊
//Viccet félretéve, tényleg nézd, hogy ki mivel játszik. Ha kell tipp adhatok, de akkor pont a játék eme felfedezésétől fosztalak meg. 24.-én reset lesz, illetve jönni fognak az újabb játékosok. Mindenképpen érj el 6 fordulógyőzelmet, tehát elég az is, hogy 6 alkalommal 2:1-re veszítesz, mert azért 100 ore jár, amiből tudsz venni csomagot, amiben lapok lesznek. A játék eleje farmolás, nem fogom finomítani, mert ez az igazság. Amint a játék kijön public bétába én napi szinten szét fogom farmolni, minél hamarabb megpróbálok a lehető legtöbb csomagot nyitni, hogy a lapkészletem minél nagyobb legyen.
Kitartás! Ne add fel, nem könnyű játék, de ha ráérzel az ízére hidd el tetszeni fog.
Na, de egyetértek. Az alapok miatt a Gwent mindig más lesz, mint a HS, és ez nagyon jó. Jobban szeretem, meg amúgyis a Witcher világa nálam a top. Játékokkal, könyvekkel egyetemben 😊
Viszont, amit nem tudok. Nyilt béta végén is lesz törlés vagy már nem?
Viszont ez a játék mindig is másabb lesz, mint a HS, egyszerűen az alapok miatt.
A HS-ben 30 lapból 3-at kapsz kézbe kezdéskor. Ezért is lesz mindig is népszerű az aggro deck ott (lásd: pirate, most az aggro druid, stb), hiszen ha a 30 lapból 20 lap 1 vagy két mana, biztos lehetsz benne, hogy jó kezdőkezed lesz, képes leszel tempót diktálni. Ezért lesz mindig is probléma kontrolt játszani, hiszen ha warriorként nem jön a axe második körben, vagy egyszerűen nem húzol jól, akkor vége a történetnek.
Ezzel szemben itt a 30 lap harmadát, azaz 10 lapot fixen felhúzol az első körben, és utána még cserélhetsz is. Könnyű belátni, hogy ez sokkal nagyobb szabadságot jelent számunkra. Képes vagy a 10 lapból előhozni azt a mechanizmust, amiket a deckedbe pakoltál.
Az időjárás kártyák változtatása szükségszerű volt. Az, hogy most így jók lesznek-e az gondolom a béta ideje alatt kiderül.
Bár ez a minden hova tehető fagy kicsit zavaró lesz, de nem megszokhatatlan.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Az időjárás kártyák ha jól emlékszem pl a fagy, bármelyik területre kijátszható lesz, és mindegyik más képességgel fog rendelkezni és ez a képesség minden kör elején bekapcsol. A videóban 01:07:00-tól megnézheted.
- Fagy: Mindenkin sebez 1-et a kör elején.
- Köd: A legerősebb egység(eken) sebez 2-t.
- Eső: A leggyengébb(eken) egységen sebez 2-t.
A laphúzós kártyáknak annyira nem örülök, bár még jó is lehet, ha nem esnek túlzásba. Pont az volt a jó a Gwentben, hogy azzal főztél, amit felhúztál.
- Public béta május 24-től.
- Minden kártyának lesz prémium változata.
- Jön pár új lap, sok régebbi lap értéke/működése megváltozik.
- A prémium lapok miatt változik egy kicsit a craftolás.
- Mulligan megváltozik.
- Lesznek challengek, és hozzájuk tartozó rewardok.
- Az időjárás kártyák teljesen megváltoznak.
- Bejön pár kártya mindenkinél, ami a laphúzást támogatja.
- A leaderek szintén sokat változtak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Viszont a verseny jól me lett szervezve, én vártam pár bakit, de eddig semmivel sem rosszabb, mint egy HS verseny.
És közeledik a nyilt béta is.
más: nekem például pont az tetszik (vagyis inkább tetszett), hogy az egész játék mechanikája arra épül, milyen lapjaid vannak a kezedben és milyen sorrendben rakod ki. éppen ezért a játék gyorsabb volt, mint a HS, mert nem kellett eldönteni kit támadj, célozz, csak azt, melyik lapot játszd ki. ez persze megváltozott, amikor behozták a targetelést :/
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant