1026
  • Mephike
    Köszi, ezt nem tudtam. De megnyugtatásul itt egy kép, a párhuzamos univerzumok egyikéből, ahol "mással" is az történik, ami veled :D
  • Icegrind
    Random legendary van lvl20-tól fölfele minden 10. szinten.
  • Mephike
    Lvl20-on ez fix drop?
  • Icegrind
    Meglett a lvl20 és az ajándék legendary nem más, mint Priscilla, mert miértis ne NR lap jönne :D
  • Icegrind
    Ilyen tekintetben jó a mérlegem 33% az első 4 kártyából jött. Az már más kérdés, hogy ez a statisztika 3-ból 1-et takar :D
  • qetuol
    nekem még első 4 kártyából nem jött legend :/ (eddig azt hittem, nem is jöhet, csak az utolsóból)
  • Mephike
    Furcsa, mert nekem is hasonlóak az érzéseim velük kapcsolatban.
    Ugyanakkor míg a játékban a mókusok a kedvenceim, a könyvben nem kedvelem őket. A NR-t pedig a könyvben szeretem, mindig várom, hogy mi fog az ottani királyságokkal történni.
    Bár a siegek kapnak majd most buffot, de nem tudom elég lesz-e ez nekik.
  • Icegrind
    Na hosszas várakozás után megjött a 3.legendary: Világítós Keira Metz. Ráadásul még az első 4 kártya közt volt, nem pedig a választásnál. A probléma csak annyi, hogy semmiféle érdeklődésem nincs NR iránt.
  • Daermon
    Én is hasonlóan gondolkozom. Bár ugye patchig nem millelek én se.
  • Mephike
    Azért ez a patch jó lesz. A 9 queensguardomból 6-ot teljes áron fogok bedarálni, de szerintem még pár common lapra ez a sors fog várni, hamar ki lehet bontani őket ismét.
  • Daermon
    Ja félre értettem/fordítottam. Mert úgy értettem, hogy csak sima frostot rak. De már rájöttem, hogy a 2 sebzés csak az ellenre megy :)
  • qetuol
    nithral milyen nerf? éppenhogy buffolják "Nithral - Only applies to Frost on your opponents side"
  • qetuol
    "100% increase to Milling outcome for Common and Rare cards (Common 5 > 10, Rare 10 > 20)"

WTF? ez eléggé nem fair azokkal szemben,akik eddig már sokat milleltek... :( (gondolom az eddig millelt kártyák scrapjét nem kapjuk meg)
  • Daermon
    Egész jónak tűnik. Nithral nerf annyira nem jó mondjuk, mert szerettem. Nilfgaard nerf meg elfér.
    De ez csak a balance előszele amúgy is.
    Azt kell mondjam összeségében nagyon eltalálták a Gwentet :)
  • Mephike
    Itt is a videó összefoglalója, itt leírnak minden fontosabb dolgot.
    A kérdésed jogos, de a patchnek köszönhetően új erőre fognak kapni ők is ;)
  • LasDen #375
    Annyira szar Northern Realm, hogy csak olyan hülyék játszanak vele, mint én? Vagy mé nem látni?
  • Mephike
    Fincsi változások lesznek. Jön egy tonnányi bugfix is. Tömören a lényeg:
    - A két legendás időjárás 2-t fog sebezni.
    - Nilfgaard nerf, Tibor 8/23 lesz, és sok egység veszített az erejéből. (Golem 2hp, Vicovaro Novice 1HP)
    - Skellige: Queensguard nerf, maci 5hp buff, Clan Brokvar Hunter nerf
    - Monster: buff és buff... hirtelen nem is jut eszembe nagyon, hogy valami nerfet kapott volna. Behemot +1HP, Fiend 7HP, Nekker +1HP, vran +1 HP.
    - Scoia'tael: buff és nerf is jön. Protectorok 2HP-ról indulnak, Dwarven Mercenary már tudnak ellenfelet is mozgatni, csak akkor azokat nem buffolják +3-mal, Ele’yas +1HP, Francesca +1HP, Ithlinne nerf (4HP), Mahakam Guard ha törpét boostol, akkor csak +4-et ad, Vrihedd Sappers +1HP

Kb ennyire emlékszem, de persze lehet nem tökéletesen jutott minden eszembe, itt a videó, nézzétek vissza ha van rá időtök. ;)
  • Mephike
    Köszi a buildet!
    Nekem még csak most tűnt fel, hogy a 3 crone így egymás mellett egy képet alkotnak. :)
  • Zegi Norbi HUN
    Akkor ez a játék nem nekem való, mert miután elértem a rank 7-es szintet a Spell Scoia'tael paklival, azóta csak vereség :( Most sima játékmódban játszom, de szinte csak vereség :D
  • Axsys
    Jelenleg ezt használom: http://www.gwent-tracker.com/c?id=1496760544.8646

Próbáltam a nekkeres változatot is, de ez eddig jobban teljesít.

• LasDen #370
    Én vagyok az egyetlen, aki nem fektet a paklijába meg a stílusába túl nagy energiát? Egyszerűen csak érzésből játszom és örülök, hogy a saját lapjaimat ismerem már valamennyire :D Olyan jól is megy :D
  • Axsys
    Azt a streamet majd megnézem jó hogy mondtad. Otthonról majd belinkelem.
    Hát kiváncsi leszek mit csinálnak a gold weather-ekkel, Szerintem jók úgy hogy most vannak, nem is értem mi ez a sok sírás, mondjuk mindig lesz valamiért, most pont ez van az étlapon... :D

@plutoka ezzel nem értek egyet, persze mindent lehet counterelni, de ha jól építed fel a stratégiád akkor nagyon jó winrate-et kilehet abból a fajta deckből hozni. Flexibilisen lehet használni és ez nagyon sokat számít, spellt nem tudsz a játékban direct counterelni, erre épül az egész.

Nincs vele sajnos tapasztalatom, sokan nagyon rosszul is használják a paklit szvsz azért kapnak ki.
  • plutoka
    ST spell deck nem olyan erős, mert a végjátékát nagyon lehet counterelni. Az első kört általában laphátrányba, de nyerem. második kör gyors passz, de erősen függ az utolsó kör attól, hogy jött-e Ciri, vagy sem. Utolsó körbe meg mindenki várja az elfeket a végén, és tartja nekik a schorcot, igni vagy NG esetén Peter-t (17 pontos lapból csinál 1-pontosat és akár decoy-al 2x is eljátsza).
    Ami zavaró benne, hogy nagyon random, simán bennt ragadhatnak a gold kártyák a végéig, pedig ithline nélkül nem is olyan hatékony.
    Hasonlóan rizikós a NG spell deck, bár picit stabilabb.
  • Mephike
    A béta alatt nekem is a consume monster volt a kedvencem. Megtennéd azt a szívességet, hogy belinkeled, hogy mit játszol? Pusztán csak kíváncsiságból.
    Ma este 9-től fejlesztői stream lesz a téma közelgő fejlesztések lesznek. Hogy ez mit takar magában arra csak tippjeim vannak. Gyanítom a mostani tapasztalatok alapján lesz egy kis nerfelés/buffolás pár lapnál. Aztán ki tudja, lehet lesz ennél komolyabb bejelentés is.

Vajon Ragh Nar Roog megkapja a nerfet, amiért sokan sírnak a fórumokon? (Szerintem nem.) Vajon Tibor gyengébb lesz pár ponttal? (Remélem igen.)
  • Axsys
    Nekem viszonylag szerencsém volt a hordó nyitogatásokkal, a monster paklihoz gyakorlatilag kinyitottam mindent ami kell kezdésnek.
    Caretaker+Caranthir. Plussz lecraftoltam hozzá a Rangát+YenCont.
    Bétában is a monster volt a kedvencem, úgyhogy most is azt tolom, viszont eddig azt vettem észre, hogy a Consume erősebb mint a Weather, úgyhogy egyenlőre azt fejlesztgetem, Rank 9-nél tartok, de a legújabb Consume paklimmal 70% a winrate, úgyhogy elindultam felfele :-)

Szerintem amúgy a jelenlegi állapotban az ST spell deck a legerősebb, sajnos nincsenek meg hozzá a lapjaim, így nem tudom kipróbálni élesben :-( Remélem nyitok oda 1-2 drága lapot...

Ha valakinek van kedve 1-2 baráti mecset tolni vegyetek fel GOG-on, Pr3t0r néven megtaláltok.
  • Daermon
    Marha :D
  • Mephike
    Összeraktam a saját törp deckem, azért azokat a játékokat, ahol a buffolós törpét 3x kiteszem általában megnyerem.
    A deck neve: Törpilla bátyjai. :D
  • plutoka
    én most láttam Swimm-nek egy SpellNilf deckjét, ami teljesen hasonló mint a ST amit próbáltam. a poén benne, hogy bronz kártyát tud gold-t promotálni, szóval nagyon nem tudnak bántani, , cserébe viszont mindenfajta idjárást és hasonló szépséget küldesz az ellenre. van benne kis random, de azért elég jó kis pakli :D
  • Daermon
    Hát jah, egyenlőre kevés a lehetőségem craftra és ezzel a deckkel tudok nyerni. Eredin faggyal is próbálkoztam, de nem az igazi rankeden. Még egy Francesca-elfes paklit próbálok összetenni, vagy egy Consume-s Monstert, de nehezen áll össze mindegyik.
  • Mephike
    Hajrá, a kis törpillák világuralomra tőrnek :)
  • Daermon
    Na végre átestem a tűzkeresztségen :)
  • Daermon
    Lassan én is elérem a lvl10-et (így lakás felújítás közben nehéz :D), de még nem craftoltam. Még nem döntöttem, hogy mi lesz a ranked deck. De gondoltam megosztok egy meccset, hogy miért is jó kártya Toruviel :)
  • Mephike
    Jónak tűnik ez a deck. Teljesen át akarod majd szabni spell deckre?
    Arról van infó, hogy legendás nyitása itt is 40 csomag után fixen van, mint HS-ben?
  • plutoka
    sajnos már sehogy, mert nagyon kiszámithatóak és emiatt könnyen counterelik már. most inkább ST spell countrol paklival játszok, jó köröket lehet vele menni, bár még nem tudok mindent lereagálni jól vele. kb ilyen a deck
    : hibrid spell controll
  • Mephike
    Nem tudom, hogy miképpen állsz a törpökkel, de itt egy videó, amiben Ithlinnet kombózzák a thundebolt potionnal.
  • plutoka
    eddig kb 70%-ban Nilfek ellen játszottam, szóval erősen rájuk lett épitve a deck. ma alig kapok már, teljesen érdekes paklik vannak, tök jó ellenek harcolni. nilfek cserébe már easy win legtöbb esetben :D
  • Shiwo
    hmm.. így belegondolva a Projekt RED következő játékában is gyűjtögetni fogja az ember a különböző (cyber)deck-eket...
  • Mephike
    Hát keserű nap volt a mai, elkezdtem rankedezni és az eddig felépített palimmal zsinórba kikaptam 4szer is. :(
    Értem én, hogy a ranked komolyabb, mint a casual, de 4 alkalommal egy héten szoktam kikapni, nem egy nap :) Na mindegy, végiggondolom, hogy mit csináljak, de ebből valószínű új deck készítés lesz, vagy a meglévőt fogom teljesen átalakítani.
  • dudusrac
    Köszi szépen, így már világos.
  • qetuol
    a summon az _mindig_ a deckből idéz, ami a graveyardból idéz, az a resurrect. ha pedig kézből, akkor play a neve. ha pedig nem idéz sehonnan, hanem létrehoz egy kártyát a semmiből (pl. Eredin), akkor annak a neve spawn