Gwent: The Witcher Card Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Természetesen bőven lenne mit alakítani rajta. Jelenleg van 800 scrapem, de még agyalok, hogy váltok-e az általad is játszott queensguardos deckre. Ott valami hasonlót szeretnék megvalósítani, mint ebben a videóban van.
Sajnos minden játékban, amit emberek játszanak, kell, hogy legyen benne pár bm-es arc is. :S
Amúgy szerintem a boltban vehető ládák kevesebb jó lappal vannak megtöltve. Közel 40 hordóból egy arany sem jött, a legdurvább pár ezüst lap volt. Viszont mikor az 5. rankot elértem és kaptam egy hordót, a szokásos 4 lap után 3 db arany közül választhattam kapásból. Kicsit gyanús 😄
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.05.25. 19:05:27
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Emellett jelenleg nem kellenek fullos deckek, főleg nem ahhoz, hogy lvl10-ig eljuss. Válassz ki 1frakciót és próbálj meg ahhoz pickelni, így hamarabb lesz életképes decked.
(Nyugi, én is nagyot néztem tegnap, amikor szürke volt a ranked match rész. 😄)
Azért hiába zárt bétáztam pl ez az Armor dolog váratlan volt, hirtelen nem tudtam mire jó. De aztán rájöttem.
Amúgy ezek a premium kártyák eszméletlen jók lettek. Azt hittem csak craftolni lehet majd őket, de nyitni is sikerült, párat, a legjobb fogásom Cynthia volt. 😊
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
"I've won every battle, but I'm losing this war."
Jelenleg egy törp "move" (nem tudom mi a neve ennek a deck típusnak, ha van ilyen egyáltalán) decket játszok, és mint kés a vajon úgy megyek át a challenge részen. Már csak a monster fele és a Nilfgaardiak vannak hátra.
(A gép a blue commando+Zoltan második kör után mindig passzol 😄)
Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970
Nekem szerencsére az az 1 legendary Geralt: Igni lett, bár sajnáltam, hogy nem vehetem ki mellőle Isengrimet is.
Btw más is elakadt valamelyik ai ellen? Basic skellige decket játszok (igni a gold spell helyére) és egyszerűen nem tudom megszerezni king brant vele. A többi frakciót legyőzöm de az az egy meccset sehogy sem bírom megnyerni evvel a deckel.
Szerk.: Úgy néz ki nem csak a shop zárt be. Elmentem vacsorázni addig kiléptem, vissza már nem tudok. Nem lehet a GOG kliensben a play-re kattintani.
Utoljára szerkesztette: Icegrind, 2017.05.24. 19:53:41
A shop ahogy nézem mára bezárt (hordót legalábbis nem tudok venni ore-ból), gondolom van forgalom rendesen 😊
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Remélem, mindenki jó lapokat nyit vagy nyitott a kapott hordókból! Az én mérlegem 15 hordóból: 4 Epic, 1 Legendary, 4 Premium Bronz.
Utoljára szerkesztette: Szerzetes89, 2017.05.24. 17:01:47
"I've won every battle, but I'm losing this war."
A challengek mára el is viszik a szabadidőm. Megcsináltam az összesből az elsőt. Minegyikért jár 25 ore, szóval érdemes itt kezdeni. Ezeket kezdődeckekkel meg lehet csinálni. Gyanítom a többihez már jobb deck kell.
Utoljára szerkesztette: Niflheim87, 2017.05.24. 16:25:01
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
De szeretnék egy discard+Cerys Skellige decket építeni, és mindenképpen lesz egy Scoia'tael deckem is építve, bár ott még nem döntöttem, hogy mi köré szándékozom felépíteni.
Kezdésnek jó ez a két videó. Annyit tennék hozzá, hogy az első napokban/hetekben ne craftoljatok, mert ami elsőre jónak tűnhet lehet nem fogjuk használni, mert csak elsőre tűnt jónak... 😊
Annyit tennék még a videókhoz, hogy az Operator és a Ragh Nar Roog lapok szintén erősek lesznek, és még van pár, ami szerintem jó választás, de szerintem mindenki megtalálja a neki megfelelő lapokat.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.05.23. 19:52:17
Amúgy még ezek sem rossz képek 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Majd nyár végén-ősz elején tervezem újra letolni a teilógiát. Nekem valahogy ez lett a kedvenc fantasy világom. Nagyon szorosan a Gyűrük Ura és a Warcraft elött.
Az első részt 9-szer, a 2-at 7-er (Dark Mode egyszer), a 3-at pedig kétszer játszottam ki (ebben benne van a 2 expansion, 256 órám van benne). De már égek a vágytól, hogy neki ülhessek újra. Most hétvégén volt win újra telepítés, így már az első két részből is a GoG-s verziókat raktam fel, nem a dobozosat.
Mondanom sem kell a könyveket is imádom!
És bár a kocka pókert szerettem nagyon az előző részekben, de azért a Gwent jobb szórakozás. És a Gwent TWCG, meg simán kiütötte nálam a HS-t. 😊
De nem hiszem hogy kipróbálom a játékot,az első rész valahol megvan,de sosem vittem végig,mindig ráuntam valahol a második fejezet környékén a városban,harmadikat próbáltam az sem jött be,valahogy nem jött be a világa,sok zombi vérfarkas meg anyám kínja.