1026
-
Daermon #430 Remélem OB után egyből ráfekszenek a mobile/tablet kiadásnak :) -
#429 csak én nem tudok transzmutálni, vagy le van titva? :( -
Icegrind #428 Na azt a nerfet én is várom. Ha lapelőnye van akkor nem lehet rá reagálni. Az utolsó lapból lehoz vagy 60 pontot. -
#427 Este 9kor kezdődik, és úgy se bírnám ki, hogy ne írjam le, hogy mit mondtak. :) -
Zozo0122 #426 Mikor lesz ez? Fél9 felé érek haza, belenézek, ha tudok. Már figyelem a gamet erősen... -
Daermon #425 Msjd dobnál ide összefoglalót utána, pár mondatban? -
#424 Ne felejtsétek este fejlesztői stream ;)
Remélem bejelentik a reaver hunterek nerfjét is -
Icegrind #423 Aztán nehogy úgy járjon, mint akik kiszedtek naponta több 1000 goldot és scrapet azáltal, hogy kb azonnal feladták és kapták a gg-ket.
Vagy lecraftolja aztán változtatnak a dolgon és csak az alap scrap árát + a transmute árát adják vissza. Bármilyen hihetetlen a készítők nem szeretik, ha kihasználják a rendszer hibáit. -
Axsys #422 Peccs után 5 napig 100% osan lehet bezúzni a nerfelt kártyákat.
https://www.reddit.com/r/gwent/comments/6g0619/milling_a_nerfed_premium_will_give_full_scrap/
Nerfelt legendary 800 scrap, prémium lengedary 1600 scrap.
Tehát ha van valakinek feles powedere akkor craftoljon rnr-t draugh-ot kayren-t vagy tibort, prémiumozza be, peccs utána ha bezúzza 1600 scrapet kap darabjukért. Utána azt craftolsz belőle amit akarsz :-) -
Daermon #421 De előfordult :D De,a hogy belendülök egyre jobban kiszámítom, hogy mikor jó, vagy eldobom. Bár, amint lehet akkor lefogom cserélni egy jobb goldra.
Már egy ideje nem szedtem szét kártyát, mert megvárom a patchet. Utána már craftolok is. -
#420 Nem kötözködés képen kérdem, de az a sárkány nem szokott problémás lenni a kezedben. Mármint nincs olyan, hogy nem tudod kitenni, mert a törpjeidet égetné el? -
Daermon #419 Végre volt egy kis időm ma este. Rank 7 :)
-
Icegrind #418 Kompetitív játék, tehát az átlag szeretné utánozni a jó játékosokat és jobbá válni. A különbség, hogy itt a lapok jóval kisebb része halott, mint a hs-ben, ezért változatosabb a techelés. -
#417 Van emote, és az options menüben beállíthatod, hogy működjön-e vagy sem. Az első dolgom volt kikapcsolni. :)
A aggro itt nem olyan, mint HS-ben. Ott ugye a lényeg (kicsit sarkítva), hogy az első 3-4 körben ki tudd pakolni a kezed, üsd az arcot, és ha nem jön AOE és/vagy kevés early lapot húzott az ellenfél, akkor nyersz.
A GWENT-ben biztos pakolsz minden körben, az ellenfél nem tud azért nyerni, mert Te nem húztál kijátszható lapot az elején, vagy mert legyorsul.
Netdeck kérdés. Természetesen itt is vannak oldalak, ahol már jönnek a netdeck megoldások. De a játék mechanikája miatt ez szerintem közel sem lesz annyira mérvadó. De ezt majd a jövő eldönti. -
Daermon #416 Ahogy néztem a streamjét, már elhúzott :D -
#415 Üdv itt is :)
A játék eléggé jól figyeli, hogy hányas szinten vagy, mekkora a rangod, és mennyi az mmr-ed. természetesen előfordult már, hogy olyan játékost kaptam, aki fullos deckel volt (volt mikor nyertem is ellene) és volt olyan, amikor valakinél nagyon az alap deck köszönt vissza.
Kizárt, hogy LifeCoach jöjjön szembe. -
Zozo0122 #414 Ha már itt tartunk. Mennyire netdeckelnek az emberek a játékban? Illetve mennyire idegesítőek? Vannak emote-ok? Mennyire érvényesülnek "aggro" deckek, ha vannak itt ilyenek? Amúgy csak le fogom már szedni, élőben kéne rápróbálni... -
Madi92 #413 No, ma rászántam némi időt a játékra. Azt kell mondjam, egészen élvezetes. Hs-ben múlt hónapban elértem a Legendet, első alkalommal, azóta nem vonz vissza.
Eddig azért nem játszottam sokat a Gwenttel, mert mikor megláttam, mennyi újdonságot meg képességet meg játékmechanikát kell megint megtanulni, megfájdult a fejem.
Most is beléptem, összeraktam az alap lapokból egy szörny decket és elkezdtem játszani. Nem meglepő módon, eléggé bejött a dolog. :D
Szóval kicsit csiszoltam a decken, így már van is neki célja, mindegyik körben, tudom, mire akarok játszani stb.
Eléggé bejön ez a fagyasztós deck. Még pár lap kéne bele, ahogy nézegettem a lapokat, de már így is meglepően jól müködik. Mondjuk lvl 6on gondolom nem LiveCoach fog szembe jönni. :D
Hsben is deckeket szerettem építeni a legjobban, utálom mikor mindenki lenézi netről aztán csók. Elkezdenek vele játszani és azt sem tudják, bizonyos lapok miért vannak benne a deckben.
Szóval már bánom, hogy eddig nem szántam rá magam a dologra. -
Daermon #412 Én szeretem az első rész irányítását :) -
#411 Miért van az, hogy az emberek többsége a 2. körben, miközben vezet, erőlködik, hogy mindenképp megverjen? Nekem a győzelemre kell menni, így én addig megyek, míg ők mennek. De ők meg sokszor nem látják a lehetőségeket, csak azt hogy több pontjuk legyen. Aztán az a vége, hogy 1 kártyával játszunk 3. körben, amit többnyire megszoktam nyerni, mert rng bűvölő vagyok :D -
Madi92 #410 Meteorit por mire használatos? Nem volt teljesen egyértelmű. -
#409 Mostanában úgy sem jelent meg semmi olyan cím ami felérhetne történetben ezzel a trilógiával, szóval magadnak teszel szívességet ha elkezded és túlteszed magad az első rész irányításán (szokható amúgy csak kis türelem kell, nekem nem érthető miért, mert én 2008-9 ben játszottam még először és ugye nem volt még többi rész amihez hasonlítanám :D) -
#408 Na, mivel mindenki kérte a Fake Ciri történetét, így leírom :D
(Tényleg csak az olvassa el, aki a könyveket biztosan nem óhajtja elolvasni!)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Délről megállíthatatlanul tör észak felé a nilfgaardi sereg a hatalmas Emhyr vezetésével, egy új világ van kialakulóban. Sorra buknak el észak királyságai, van ahol az uralkodót ölik meg és káoszba süllyed az ország, van ahol fenyegetés hatására kapitulálnak, és persze van ország, ahová a nilfgaardi sereg betör és gyakorlatilag a földdel teszik egyenlővé, jelezve ezzel, hogy mindenki így jár, aki szembeszegül a méltóságos Emhyrrel.
Ebben a káoszban hirtelen fontossá válik egy Cirilla nevü lány, aki Cintra még élő és egyben utolsó uralkodói sarja. (Ciri anyja Pavetta) A lány akit addig holtan akartak látni, hirtelen fontossá válik Emhyr számára, mondván feleségül venné, és ezzel nem mint elnyomó szerezné meg Cintrát, hanem mint férj. Természetesen ez után mindenki a lányt keresi, többek közt Dijkstra is, aki Redania hírszerzés feje.
A lányt sokáig nem találják, de egyszer csak megjelenik Emhyr előtt, aki rögtön védelmet és oltalmat kínál számára. Természetesen az uralkodó előtt teljesen világos, hogy ez a lány nem az a lány, ez csak egy báb, de arra tökéletesen alkalmas, hogy mindenki azt higgye, hogy egy valódi Cintrai leszármazottat fog elvenni a császár.
A képen ha megnézitek a fake Ciri vállán ott van Emhyr keze, utalva ezzel erre a történetre. Nagyon-nagyon tömören ennyi ;)
-
#407 Én mondjuk csak a saját lapjaimat tudom. De van hogy még azt se, nem hogy a másét :D -
Icegrind #406 Igen átlehet alakítani, van erre külön fizetőeszköz. A lapokat nem árt betanulni, de nem túl nehéz, hisz kevés lap van. A craft olcsó. 800"dust" a legendary, 200 az epic, de mivel naponta lehet nyitni 3-4-5 keget ezért gyorsan gyűlik a lapkészlet.
Nálam úgy nézett ki a dolog,hogy előbb a hs aztán a wow. Lehet ha ebbe is fektetek elég időt akkor kedvet kapok a játékokhoz is, főleg ha jön 1-2 tematikus kiegészítő. -
Zozo0122 #405 Aha, érthető, kezd akkor körvonalazódni bennem ez a game. Ez béna hasonlat lesz nagyon, de kb. olyan lehet, mintha a HS-hez hozzávágnál egy sakktáblát, és 2 Witcher kardot :D A külalak tényleg nem nézeti magát annyira, mint a HS, de némelyik lap elég jól néz ki, főleg az animált boszorkányok, mikor egymás mellé állva kevergetik a levest :D Akkor gyakorlatilag az egész arról szól, hogy hosszú távra tervezel, a random minimálisra szorítva, minden full tőled függ. Ahhoz, hogy ebben eredményes legyek, eszméletlen jól be kéne majd tanulni a lapokat első körben, hogy tudjam, mi lehet az ellenfélnél. Mert jó eséllyel gondolom tényleg nála lesz.
Mennyire drága a craft? Illetve mi az, hogy átalakítod animálttá? Megteheted itt azt, hogy a meglévő sima lapodat craftolási költség alatt átalakítod goldenné? Mert az nagyon király funkció lenne... :D -
#404 Nekem a WoW volt ilyen.
Viszont ha van időd a könyveket jó szívvel tudom ajánlani. :)
De ha van kérés, szívesen megírom spoiler tagben, hogy ehhez a laphoz milyen történet tartozik, ahogy a HS topicban is megírták mindig ha volt rá igény. -
Icegrind #403 Őszintén nekem teljesen kimaradt az egész Witcher univerzum és nem érzek erőt arra,hogy végigjátsszak egy ilyen hosszú szériát. -
#402 Fake ciri, na ez az a lap, ami pl ha tudod, hogy miről szól a regény, vagy a játékok, akkor tudod miért van benne a GWENT-ben is.
A kiegnél pl simán el tudom képzelni, hogy a Scoia'tael ambush képességét megerősítik, és kap egy leadert, ami ezzel a mechanikával együtt tud működni. Szóval ötleteim már vannak, meg gondolom a fejlesztőknek is van bőven elképzelésük, és visszajelzéseik. :) -
Icegrind #401 1. Igen 5 laposak, de nem feltétlen a legnagyobb ritkaságú lapot választod. Tegnap előtt pl első 4-ben volt legend az utolsó pedig rare.
2. Gyakoribbak, 3 nyitott legendaryból 2 is animált volt.
3. Passz, illetve igen NG később került be.
4. ------
5. A körnek akkor van vége ha mind a két játékos passzolt. Bizonyos deckeknél érdemes azonnal passzolni a 2. kört ha az elsőt megnyered, mert így az ellenfélnek ki kell játszania egy lapot ahhoz, hogy megnyerje a 2. kört és ezáltal lapelőnybe kerülsz vagy épp a hátrányod dolgozod le.
6. Geraltnak 3 alakja van. A sima geralt gyenge, hisz mindenki megkapja azonnal. Van a Geralt: Aard ami Closed béta alatt korrekt kis kártya volt, viszont már kiesett a metából. Ezen felül van még a Geralt: Igni ami viszont egy nagyon jó kis lap, lazán körértékű lehet. Minden frakcióhoz tartozik jelenleg 3 leader, ezek kb meg is határozzák a deck típusát/ tematikáját. Őket ingyen meg lehet szerezni a solo challengek által. Ezen felül minden frakcióhoz jár egy kész kezdő deck és a hozzá szükséges lapok. Egy deck általában 15bronze, 6silver és 4gold lap. Tehát alapból kapsz 3neutral legendary lapot és minden frakcióhoz egyet-egyet.
7. Igen ciri 2x van benne + van egy fake ciri névre hallgató lap is. Simán lehet, hogy idővel más lap is kijön mégegyszer egy rájellemző varázslat/ mozdulat megnevezésével, de itt tökéletesen kapcsolódik a képességük a névhez.
+1 Oké, hogy csak 5 frakció, de az 15db leader ami mármost több, mint ahány hs hero van :D
-
#400 Válaszok:
1. Igen, ha az utolsó lapod legendás, akkor 3 közül is választhatsz. De nekem már volt több alkalommal is, hogy az első négy között ott volt egy legendás.
2. Nincs róla statisztikám, de érzésre kb ugyanúgy adja. Viszont van 400 meteoritom, szóval akármelyik legedásomat át tudnám prémium lappá alakítani, vagy 4 bronz lapomat.
3. Szerintem most marad ez az 5 frakció, illetve azoknak a kiegyensúlyozása. De igen volt olyan frakció, aki később került be a zárt béta ideje alatt.
4. Erről nincs infóm, jelenleg a bétából való kilépés gondolom a fő cél. Utána gondolom jön majd erről is infó. Szerintem valami hasonló lesz mint HS-nél, de ez csak az én tippem.
5. Erre a végén válaszolok.
6. Kapsz 3 semleges legendet (Triss, Geralt, és Royal Decree) + egy legendetminden frakcióból.
7. Igen, de pl ott van Geralt: Igni és aard, ami ugye az ő "varázslatai". Yennefer biztos tiltakozna az ellen, hogy ezt a két képességet varázslatnak hívtam :D
A 6. kérdés. Ez a lényege a játéknak. Egy kör addig tart, míg mindkét játékos abba nem hagyja. 2 Győztes kör kell, hogy nyerj. tehát ha én az első körömben okosan játszom, nem rakom ki a legjobb lapjaimat, minél kevesebb erőforrásomat pazarlom el, és közben az ellenfél elsüti a legendás lapjait, akkor bár az első kört én veszítem el, de a második és harmadik kör valószínű az enyém lehet.
Gyanítom olyan meccset láttál, ahol valaki megnyerte az első kört, de tudta, hogy túl nagy volt a győzelem ára, ezért a második kört azonnal passzolta, ezzel nem használt el lapot, míg az ellenfelének valamit ki kellett játszania, hogy hozza azt a kört és 1-1 legyen.
Itt a GWENT-ben is nagyon sokat ér a lapelőny és a tempo. De egy játék általában 3 körből áll, és nagyon végig kell gondolnod, hogy melyik körben mi a célod.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2017.06.10. 12:28:26 -
#399 Egy körnek akkor van vége ha mindkét játékos passzol. Az nyer, akinek több pontja van a lapjai alapján. És így kell 2 kört nyerni. Ha egy körben passzolsz, akkor már több kártyát nem tehetsz le abban a körben, de az ellenfél még igen, ha akar. Minden más csak taktikázás. Az is, hogy valaki a 2. kört direkt elbukja, mert így lesz neki jó az utolsóra... -
Zozo0122 #398 Köszi mindenkinek a választ!
Van bőven kérdés.
1. Jól láttam azt, hogy 5 laposak a keg-ek, és az utolsót, a legnagyobb ritkaságú lapodat kiválasztod? Tehát ha nyitsz egy legendást, akkor válogathatsz 3-ból? :D
2. Mennyire adja a prémium animált lapokat? Gyakoribb, mint HS-ben?
3. Jelenleg ha jól tudom 5 frakció van, terveznek még? Bár úgy tudom, hogy talán Nilfgaard (?) is utólag került be?
4. Milyen gyakorisággal akarnak kiegészítőket kiadni?
5. Ha jól láttam max 3 körös egy meccs, de mikor van vége egy körnek? Ha egy bizonyos számkülönbséget elérnek a játékosok? Mert láttam olyat, hogy a srác nem tett ki semmit (direkt) és rögtön bukta a 2. körét.
6. Miért tűnik (nekem) gyengének Geralt kártyája? Legyen már badass. Illetve őt pl. rögtön megkapjuk a Northern Realms freakcióban, Foltestet szintén és így tovább, ergo van néhány free legend? Láttam egy alap pakli bemutatót és abban már benne voltak.
7. És ha már itt tartunk, akkor ha jól láttam Ciri 2x is benn van, szóval bárkinél előfordulhat az, hogy reprintelik kicsit másképp?
Egyelőre ennyi, nem zúdítok rátok 100 kérdést :DDD -
#397 És tényleg, igazad van, ebből is látszik, hogy még ezzel a dologgal én nem foglalkoztam. A két hónapos rendszer nekem új hír, de ha lesz fix hír erről, az érdekelne. Jelenleg a ranked játékkal még én nem foglalkoztam, betett R6-ra, de feljebb kellene másznom, de ahhoz még pár lap hiányzik. -
Icegrind #396 Miért lenne havi reward? HS-ben is csak a season zárás miatt van. Itt meg igaz, hogy nem biztos forrásból de úgy tudom, hogy 2 hónapos season van a tervben. A season rewardok pedig nyilvánosak és ingame megtalálhatóak.
Ráadásul egész jók. Én most rank11-nél megragadtam, de ha itt végeznék akkor is járna 500scrap, 275 powder és 10 keg.
Rank 21-nél (max) 1 portré, 1k scrap, 700powder és 20keg. Illetve ha valaki a top 1000-ben végez akkor helyétől függően keret. -
#395 Szia Zozo!
Válaszolnék én is, azt viszont most kikötném, hogy ez az én véleményem és abszolút nem egyetemes érvényességű.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tudod jól, hogy a HS-t évekig játszottam, de miután kipróbáltam ezt a játékot, gyakorlatilag pár nap után otthagytam a HS-t, pedig ott megjelenéskor az akciós csomagokra nem kevés pénzt költöttem összességében. Mielőtt folytatnánk leírom, hogy a HS egy nagyon jó játék, és a GWENT-nek az életben nem lesz annyi játékosa és nem lesz olyan népszerű, mint a HS és nem is az a céljuk a fejlesztőknek, hogy "trónt" fosszanak, sokkal inkább, hogy egy másik alternatívát nyújtsanak.
Íme az okok, ami miatt váltottam:
1. Idegállapot: Engem a HS gyakran frusztrált. Leültem játszani, és amikor felálltam az asztaltól, ha rossz napom volt és az RNG nem kedvezett, vagy csak szimplán béna voltam, akkor majd fel tudtam volna robbanni a méregtől. Nem tudom megmondani ennek az okát, de csak és kizárólag a HS hozta ki ezt belőlem és bizony nem normális, hogy a szabadidőm végére idegesebb vagyok, mint előtte. Ez nem a HS hibája, de nekem ez miatt is váltanom kellett.
2. Kezdőkéz: A HS--nek az alapja számomra problémás, kezdesz 4 lappal (3 kézben, + első körös húzás), hiába akarsz kontrollt játszani, ha nem húzod fel a korai megoldásokat, ugrik a meccs. Ha viszont kalóz harcos vagy, egyszerűen a sok kis manaköltségű, de együtt rettentő jó szinergiát biztosító lapok közül 10-ből 8 alkalommal jól fogsz hozni. Ezzel homlokegyenest más a GWENT, itt 10 lappal kezdesz (a deck min 25 lapos és a profik nem is mennek ez fölé, max 1-2 lappal, de ez ritka), amiből 3-at le tudsz keverni.
3. pakli pörgetése: Míg a HS-ben a teljes deck átpörgetése szinte csak pár típusra igaz, itt szinte minden olyan meccs, ami kiegyensúlyozott, úgy ér véget, hogy 3-4 lapja marad mindenkinek, ami nagy valószínűséggel már előtte volt a játékosok kezében csak lekeverték, mert az adott helyzethez másik lapot kerestek a deckjükből. A HS-ben milliószor volt olyan, hogy az ellenfél kipakolta a sok kis pici lényét, nekem meg az AOE lapok ott röhögtek a deckben.
4. Lapok értéke: A HS-ben a lapok 80%-át kiadáskor látjuk először, és sose fogjuk őket használni, mert bűn rosszak, ami igazán gond, hogy ez legendás lapoknál is megvan, hogy ha kibontod eszedbe sem jut, hogy megtartsd, hanem instant szeded szét. Itt ez az arány jóval jobb, igaz a lapkészlet is kisebb.
5. RNG: Eleinte én is azt mondtam, hogy nincs a GWENT-ben, és később azért rájöttem, hogy van. De lényegesen kevesebb, mint a HS-ben. Ez miatt a versenyeken itt sosem lesz olyan, hogy Pavel kirakja a Babbling book-ot, és mindenki ordít, hogy megkapja azt a spellt, amivel nyerni tud. De nem is lesz olyan, hogy én kirakott egy lapot, és agyf*szt kapok, mert valami hulladékot ad a kezembe, ami csak a helyet foglalja. Illetve, ahogy azt már sokan írták, itt mindig tudni fogod, hogy miért kaptál ki. Tudni fogod, hogy azt az egységet bizony később kellett volna kijátszanod, vagy azt a clear sky-t be kellett volna tartani, stb.
6. Pénz: Költöttem már erre a játékra is, de míg HS-ben évekig hátlap járt csak, most, hogy a játékos állomány csökken már gyakrabban adnak azért a fejlesztők mást is, itt már tbb dologgal is meghálálták, hogy kezdetek óta játszunk.
7. Balance: Emlékszel Dr. Sevenre? Arra, hogy mennyit morogtak a játékosok, hogy ritka a balance, hogy pár lap iszonyú táp. Itt ez fényévekkel gyorsabb és bizony nem az van, hogy [b]BB amikor ő és csapata[b] úgy dönt, akkor van balance, hanem mivel a GWENT sokkal inkább függ a játékosoktól, ezért sokkal inkább figyelnek a visszajelzésekre. Pár napja volt egy stream, ahol a pár hét múlva esedékes változásokat előre bejelentették. Most hétfőn ismét stream, ahol a további újdonságokat fogják bemutatni.
8. Reward: Ezt nem magyarázom, a napi reward, és a játékra fordított időért járó reward (HS-ben 3 winenként 10 gold...) lényegesen jobb itt. Havi reward még nincs, de szerintem a köv streamben pont ez lesz a téma.
Hosszasan tudnék még írni, de a tömör lényeg, hogy SZÁMOMRA jobb a GWENT, tudok olyan streamert is mutatni, mint Trump vagy Kolento, aki kevésbé vicces, de nagyon okosan adja elő a játékot. Itt is van nagy dumás olyan streamer, akinek a játékát ha nézed, nem győzöl kuncogni.
Javaslom olvasd el a könyveket, a neten fent van az összes, a könyvek sokkal jobbak, mint a játék (saját vélemény), és utána a játékra is másképpen fogsz nézni. Ha a könyvek után sem jött be a játék, akkor olvastál egy jót.
Ha van kérdésed, ne fogd vissza magad. :)
-
Daermon #394 Attól függ ki mit szeret nézni. Szerintem a Gwent nézhetőbb. Persze kevesebb az RNG (szerencsére), és kisebb az élmény húúú mi jön vajon. Viszont sokkal több taktika, stratégia kell.
Kicsit én is kezdem azt mondani (annak ellenére, hogy csípem a HS-t), amit jó pár fórumon vagy stream közben olvastam, hogy a Gwent a komolyabb, éretebb játékosoknak szól. -
Icegrind #393 Ez egy igazán egyszerű dolog. Itt végre tudni miért veszítesz. 10 vesztes meccsből 9 a játékoson megy el és nem az RNG-n. Nézni tényleg nem olyan élvezetes,mint azt a játékot ahol nem tudod mi fog történni, hisz minden 2.lap random. Játszani viszont nagyon jó. Mióta kijött az open béta a hs meg se volt nyitva. -
Zozo0122 #392 Sziasztok srácok!
Valaki megtenné, hogy leírja azt, hogy MITŐL jó ez a játék? Nem trollkodok, komolyan kérdezem. Még nem próbáltam, és a Witcher 3-mal sem játszottam még. (1. és 2. rész megvolt) Tehát a kérdésem az, hogy MI adja ennek a játéknak az esszenciáját, milyen elemektől lesz annyira jó, amennyire ajnározza mindenki? Néztem streamet, youtube bemutató videókat, de valahogy egyelőre nem szippant be. Egyébként a Witcher lore alapvetően tetszik, amennyire nézegettem a alapokat, abból a dolgokat szépen implementálták. Főleg olyanokat kérdeznék, aki HS-ből jött, hogy ők miért váltottak és hogy bevált-e? -
#391 Hétfőn este 9-től ismét stream, a téma továbbra is a köv update lesz.