1026
-
#464 Közben megjött a maradék scrap is. Vajon mit akarok lecraftolni? :D -
Axsys #463 6200 Scrap, jöhet a deck building :-)) -
#462 Nekem még nem jött meg a vásárolt kegek utáni 30 scrap.
Nekem is az a gondom csak, hogy mit craftoljak. :)
Segítség képen itt a nerfelt lapok abc sorrendben a könnyebb millezéshez:
Barclay Els
Cahir
Celaeno Harpy
Ciri
Clan Brokvar Hunter
Commando Neophyte
Dol Blathanna Protector
Drought
Fire Elemental
Griffin
Impera Enforcers
Imperial Golem
Ithlinne
Kayran
Mahakam Guard
Peter Saar Gwynleve
Queensguard
Ragh Nar Roog
Rainfarn
Reaver Hunter
Roach
Savage Bear
Tibor Eggebracht
Vicovaro Medic
Vicovaro Novice
Villentretenmerth
Wyvern -
Icegrind #461 Na volt 1060scrapem + 600 a fölös lapokból ( patch után 1500lett belőle), ezek után betörtem a nerfelt lapokat, hisz ha akarom úgyis újragyártom/kinyitom. A végeredmény 7640 scrap. Már csak az a kérdés mit kéne craftolni :D -
Zozo0122 #460 Amúgy nekem kinn van a patch :D Frissített meg minden. -
Zozo0122 #459 Az 1-ben nem mondták véletlenül? :P -
#458 Már az 1-ben is :) -
Daermon #457 Jé sg meghülyült? :D -
Daermon #456 Az 1-ben is már :) -
Daermon #456 Az 1-ben is már :) -
Daermon #456 Már az 1-ben is :) -
Zozo0122 #455 Ezt a Witcher 2-ben is mondják nagyon sokszor :) -
plutoka #454 Érdekes így, hogy közben olvasom a könyveket és szépen jönnek elő a karakterek. Tegnap esti olvasmányból tudtam pl meg, hogy ST frakció "közös" nyelven Mókusokat jelent, fene se gondolta a sok hegyes fülű alapján :) -
Daermon #453 Bőven van még hova bővíteni. De remélem nem olyan bután mint a HS-ben, hogy behoznak 100 lapot egyszerre. Elég 30-40 is bőven.
A másik, hogy még a single story módot nem láttuk (csak pár pillanat erejéig), ott lesz még mivel eljátszani :) -
#452 Ne aggódj, bőven van honnan meríteni a történetből. Simán lehet behozni rengeteg lapot, hiszen sokféle katonai, és egyéb alakulat van a játékban, szóval a nagy mennyiségű bronz lapok könnyen megvalósíthatóak. Remélem még sokféle elf commando lap lesz, jó kis robbantgatós, mindenkit leölős lap jöhetne még :D -
Zozo0122 #451 Pl. Ciri származása :D Telibe le van írva a portréjánál :D -
#450 Lehetne esetleg egy Toussaint deck is :) -
Madi92 #449 Milyen spoiler? :D Én már az alapjátékkal végeztem, szóval nem tudom ilyen szemmel nézni.
Ui:
Amúgy én azon gondolkoztam, hogy hogyan fogják bővíteni a lapkészletet? Tudom, hogy azért van még tartalom a Witcherben, de vajon hoznak e majd be olyasmiket, amiket se könyvben se játékban nem láthatunk?
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2017.06.13. 13:57:09 -
Zozo0122 #448 Felraktam :) Nagyon igényesen össze van rakva ez a game, meglátjuk hogy mennyire jön majd be. Az esélyt mindenképp megkapja, most jönnek majd a solo challengek.
Ami egy picit zavar, hogy tele van Witcher 3 spoilerrel, amit még nem játszottam ki.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.06.13. 13:43:56 -
Daermon #447 Skellige szerintem így is az egyik legnépszerübb a Monster mellett. Persze jelenleg Nilfgaard a legtöbbet használ deck. -
Axsys #446 Hát ha ez így bekerül live-ba, akkor nagyon sok Skellige-t fogunk látni :D
A bear egy pöppet overpower lett. -
#445 Nos ki hogy látja a történtek után hogy fog változni a meta?
Szerintem a köv deckek lesznek a legjobbak: fog monster (időjárás, lehet fagy lesz helyette, de én a ködöt jobbnak vélem), speellatel (lehet kicsit átalakul a mostanihoz képest, de biztos, hogy az időjárás dominálni fog benne), törpék (lehet megjelenik itt is pár weather lap) és szerintem bár gyengülni fog, de marad a topban a Crach combo (Olgierd és Morkvar). Természetesen marad a többi most futó deck is.
Az egyik érdekes kérdés, hogy NR machine deck hol fog helyet foglalni. Szerintem a középmezőny tetején lesz helye, de ez csak tipp.
Ti hogy látjátok ezt? Mi lesz ha kilépünk a bétából? :) -
Daermon #444 Reaver Hunter nerf big yess :)
Viszont "Hjalmar az óriást maga mellé balra idézi.", de a mechanika marad, hogy meg kell ölni Lord of Udvikot? Az úgy érdekesebb lesz :D -
Daermon #443 Na ez egy így korrekt :) -
#442 Közben itt egy kicsit jobban áttekinthetőek a leendő változások. -
Zozo0122 #441 Dátumot nem mondtak szerintem sem :) -
#440 Ezt mondták, de konkrét dátum nem volt. Vagy lemaradtam volna? Bocs ha igen! -
Zozo0122 #439 Nem azt mondták, hogy pár napon belül? Asszem még az elején. -
#438 Azt még nem árulták el. De kihangsúlyozták, hogy csak a nerfelt lapokat lehet teljes áron törni. -
#437 mikor jön a pöccs? -
#436 A lényeg, hogy próbálnak jól egyensúlyozgatni. A nem használt vagy kevésbé használt lapok most buffot kaptak, a kötelező lapok meg nerfet. A múltkor túltolták a nerfet a queensguardoknál, most azt egy kicsit visszavették.
Úgy néz ki tényleg meghallgatnak több véleményt is. Bizakodó vagyok :) -
Zozo0122 #435 Jól néznek ki az animált lapok :D Nekem ez a stream csak ennyit mondott, meg tényleg rendesen odafigyelnek a visszajelzésekre :) Elég jó hozzáállásuk van a srácoknak. -
#434 Akkor jöjjenek az újdonságok!
Rengeteget beszéltek mindenkivel a legutóbbi stream óta, és ezeket találták ki:
- Keg bontáskor a kártyákról több infó derül ki.
- Villentretenmerth 4-es erejű lesz.
- Ciri (visszavevő) 5-ös erejű lesz.
- Sarah 8-as erejű lesz.
- Johnny 7-es erejű lesz.
- Vesemir 7-es erejű lesz.
- Roach 4-es erejű lesz.
- Queensguardok ahogy ígérték nem lesznek veteránok, de 4-es erejűek lesznek.
- Kambi 1-es lesz, a megidézett Hemdal 11-es erejű lesz.
- Hjalmar az óriást maga mellé balra idézi.
- Savage bear 6-os erejű lesz (most 4-es, a múltkor 5-ös, és szerintem jó döntés a mostani).
- Svanrige 6-os erejű lesz.
- Radovid 4-es erejű lesz.
- Reaverhunterek 4-es erejűek lesznek.
- Thaller 11-es erejű lesz.
- Kaedweni Sergeant crew lesz.
- Aretuza Adept 4-es erejű lesz.
- Odrin 5-ös 4-es erejű lesz.
- Dagon 6-os 4-es erejű lesz.
- Wyvern 6-os 4-es erejű lesz és fixen 3-at sebez.
- Harpy 4-es 4-es erejű lesz.
- Nekker akkor 3-as erejű lesz.
- Francesca 6-os erejű lesz.
- Commando -7es erejű lesz. (Múltkor levettek 2 armort és 6-os erőt ígértek.)
- Trapper 5-ös erejű lesz.
- Vrihedd Officer 7-es erejű lesz!!!
- Vrihedd Brigade 6-os erejű lesz.
- Blue montain commando 3-as erejű lesz!
- Morenn 6-os erejű lesz.
- Milva 9-es erejű lesz. :)
- Mangonel 6-os erejű lesz.
- John Calveit 4-es erőről megy le 3-ra.
- Cahir 4-es erejű lesz.
- Rainfarn 4-es erejű lesz.
Ennyi lenne kb a lényeg, lehet pár dolog kimaradt, igyekeztem mindent leírni. A mostani változások természetesen a múltkoriakkal együtt értendőek. A streamet itt tudjátok visszanézni, nem nyújtották el, csak kb 35 perc. -
#433 Nekem is ez volt anno az első gondolatom az idő megadása miatt :) -
Zozo0122 #432 Amúgy tökre örülök neki, hogy végre CEST-ben van megadva egy stream ideje, gondolom sok amcsi egy ideig nem is fog odatalálni...na jó, ez gonosz volt :DDD -
Zozo0122 #431 Na, negyed óra és stream, ránézek ahogy ígértem. :)