Gwent: The Witcher Card Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Northern-Scoai'tel-Monster, amihez van már valami érdemlehesem és tetszik is (tegnap pl bontottam egy Premium Ves kártyát 😄). De Skellige is bejön. Nilfgaard meg olyan geci, mint a játékokban, szóval arra is kell majd fejlődnöm 😄
Nekem a Toruviel is kiesett, de két nagyon jó monster nyitásom volt, a Lesi és a Draug, elég hasznosak.
Toruviel: kiteszed egy sorba majd jobbra és balra 2-2 egységet buffol kettővel. Ez akkor aktiválódik, amikor az ellenfél passzolt.
A lényeg, hogy Yarpen és/vagy a guardok kapjanak a buffolásból.
Barclay viszont nagyon kellene a deckbe. Jobban, mint a már említett Toruviel.
Néztem most hasonló deckeket is, Mardoeme-t használnak Unit resetre, amivel sok táp karakter meg lehet fogni. Viszont ezekben a deckekben Ithlinne van, amire egy ideig nem lesz erőforrásom 😞
Talán kipróbálom, Skirmisherek helyett pár bronz varázslap, pár körig próbálgatás, megnézni mi jön be 😄
Dwarf desk
nem verhetetlen, de inkább nyerek már vele mint sem
Utoljára szerkesztette: plutoka, 2017.05.29. 23:16:17
Pont akkor kezdia mikor próbálom beütni a top 1000-et, már csak 40pont kellett volna,de így nem lehet.
Hjalmar és roach ma került a deckbe, előtte Sigridfa és Ermion volt. RNR-t pedig tegnap craftoltam és geralt helyét vette át.
Érdemes átolvasni a leírást, nagyon hasznos. Illetve hát a tapasztalat én is érzem a folyamat fejlődést vele
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Utoljára szerkesztette: Icegrind, 2017.05.29. 18:33:44
Ismét egy csodás hiba. 1074-en fejeztem be tegnap,ma reggel még meló előtt játszottam egyet. Nyertem, a 2 kör győzelemért jött is a bónusz viszont a rankomnál csak forgott a kör és töltött. Mondom oké mire hazaérek biztos megadja... hát nem... Pedig reméltem hogy 3keg nyitással kezdek ami a rank8-ért jár 😄
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Amikkel eddig csináltam (de craftal javítjatóak, de azzal még várok):
- Foltest ostrom pakli, némi armor-buffos egységgel támogatva. Egész jól bevállt, de nem verhetetlen.
- Eithné boost (törp) pakli, meg támogatva némi trappal. A kezdeti nehézségek és csiszolgatás után egész jó lett, de szintén nem verhetetlen. Oda kell figyelni mit mikor rak az ember, vagy könnyen kikap.
- Eredin fagy pakli, arakásszal, griffel, ghoul, gólemmel és ekimarrával megtámogatva. Magamat is meglepve, eddig ez a kedvencem. Nagyon magas win ratet toltam vele, sok mindent ver, de persze ügyesen verhető (pl egy jó Skellige countrreli).
Többiből még nem raktam össze paklit, de, ami késik nem múlik. A craftal viszont várok amíg, a rankeden meglátom mi a helyzet.
Tervezek többiből is paklit persze, majd meglátom, hogy végül mire/mikre állok rá.
Azt az undorító Nilfgaard pakit többször láttam a kelleténél én is 😄 Az Eredines fagy paklival viszont többször vertem, mint vertek.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2017.05.29. 09:41:01
Gondolom public beta végén majd lesz megint egy kis balance.
(Ha netán valakinek van többletkódja és nincs kinek adnia, az elküldhetné nekem privátba, odaadnám az asszonynak. Köszi!)
Sztem még ha most gyorsan írtok, hétfőn sokat frissítitek az emailt éjfél előtt be tudjátok gyorsan aktiválni a saját példányotokat 😊
Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970
Egy technikai kérdés: A felbontást nálatok sem lehet állítani? Nálam fix 1280X720 és például a Challenges-nél van olyan szöveg, amit alig lehet elolvasni.
Feloldódott a leaderboard, van aki már 2200 pontnál jár 45win 16 lose-al...
Utoljára szerkesztette: Icegrind, 2017.05.27. 20:04:47
2. Common és rare lapot ne craftolj, idővel azok ki fognak esni.
3. Ha craftolsz egy epic vagy legend lapot később, akkor a neutral lapok előnyt élveznek, hiszen azok más deckekben is jól jöhetnek.
4. Az előző állítást csak akkor bíráld felül, ha már biztosan van egy deck, amit tudod, hogy meg akarsz építeni.
5. Csináld meg a napi küldiket mindig.
6. Légy kitartó.
7. Nézd az ellenfelek paklijait, tanulj tőlük.
8. Ha tudod/látod, hogy veszíteni fogsz, akkor is próbálj meg egy fordulót Te nyerni.
Több most nem jut eszembe, jó szórakozást 😉
Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970
Teljesen kezdőként melyik Starter deckkel (frakcióval) érdemes elkezdeni a játékot? Egyébként minden kezdőknek szánt tanácsot örömmel fogadok.
Előre is kösz a segítséget.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.05.26. 16:50:27