Gwent: The Witcher Card Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
WTF? ez eléggé nem fair azokkal szemben,akik eddig már sokat milleltek... :( (gondolom az eddig millelt kártyák scrapjét nem kapjuk meg)
De ez csak a balance előszele amúgy is.
Azt kell mondjam összeségében nagyon eltalálták a Gwentet :)
A kérdésed jogos, de a patchnek köszönhetően új erőre fognak kapni ők is ;)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
- A két legendás időjárás 2-t fog sebezni.
- Nilfgaard nerf, Tibor 8/23 lesz, és sok egység veszített az erejéből. (Golem 2hp, Vicovaro Novice 1HP)
- Skellige: Queensguard nerf, maci 5hp buff, Clan Brokvar Hunter nerf
- Monster: buff és buff... hirtelen nem is jut eszembe nagyon, hogy valami nerfet kapott volna. Behemot +1HP, Fiend 7HP, Nekker +1HP, vran +1 HP.
- Scoia'tael: buff és nerf is jön. Protectorok 2HP-ról indulnak, Dwarven Mercenary már tudnak ellenfelet is mozgatni, csak akkor azokat nem buffolják +3-mal, Ele’yas +1HP, Francesca +1HP, Ithlinne nerf (4HP), Mahakam Guard ha törpét boostol, akkor csak +4-et ad, Vrihedd Sappers +1HP
Kb ennyire emlékszem, de persze lehet nem tökéletesen jutott minden eszembe, itt a videó, nézzétek vissza ha van rá időtök. ;)
Nekem még csak most tűnt fel, hogy a 3 crone így egymás mellett egy képet alkotnak. :)
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Próbáltam a nekkeres változatot is, de ez eddig jobban teljesít.
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Hát kiváncsi leszek mit csinálnak a gold weather-ekkel, Szerintem jók úgy hogy most vannak, nem is értem mi ez a sok sírás, mondjuk mindig lesz valamiért, most pont ez van az étlapon... :D
@plutoka ezzel nem értek egyet, persze mindent lehet counterelni, de ha jól építed fel a stratégiád akkor nagyon jó winrate-et kilehet abból a fajta deckből hozni. Flexibilisen lehet használni és ez nagyon sokat számít, spellt nem tudsz a játékban direct counterelni, erre épül az egész.
Nincs vele sajnos tapasztalatom, sokan nagyon rosszul is használják a paklit szvsz azért kapnak ki.
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
Ami zavaró benne, hogy nagyon random, simán bennt ragadhatnak a gold kártyák a végéig, pedig ithline nélkül nem is olyan hatékony.
Hasonlóan rizikós a NG spell deck, bár picit stabilabb.
Ma este 9-től fejlesztői stream lesz a téma közelgő fejlesztések lesznek. Hogy ez mit takar magában arra csak tippjeim vannak. Gyanítom a mostani tapasztalatok alapján lesz egy kis nerfelés/buffolás pár lapnál. Aztán ki tudja, lehet lesz ennél komolyabb bejelentés is.
Vajon Ragh Nar Roog megkapja a nerfet, amiért sokan sírnak a fórumokon? (Szerintem nem.) Vajon Tibor gyengébb lesz pár ponttal? (Remélem igen.)
Caretaker+Caranthir. Plussz lecraftoltam hozzá a Rangát+YenCont.
Bétában is a monster volt a kedvencem, úgyhogy most is azt tolom, viszont eddig azt vettem észre, hogy a Consume erősebb mint a Weather, úgyhogy egyenlőre azt fejlesztgetem, Rank 9-nél tartok, de a legújabb Consume paklimmal 70% a winrate, úgyhogy elindultam felfele :-)
Szerintem amúgy a jelenlegi állapotban az ST spell deck a legerősebb, sajnos nincsenek meg hozzá a lapjaim, így nem tudom kipróbálni élesben :-( Remélem nyitok oda 1-2 drága lapot...
Ha valakinek van kedve 1-2 baráti mecset tolni vegyetek fel GOG-on, Pr3t0r néven megtaláltok.
A deck neve: Törpilla bátyjai. :D
Arról van infó, hogy legendás nyitása itt is 40 csomag után fixen van, mint HS-ben?
: hibrid spell controll
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Értem én, hogy a ranked komolyabb, mint a casual, de 4 alkalommal egy héten szoktam kikapni, nem egy nap :) Na mindegy, végiggondolom, hogy mit csináljak, de ebből valószínű új deck készítés lesz, vagy a meglévőt fogom teljesen átalakítani.
Utoljára szerkesztette: dudusrac, 2017.06.01. 11:56:38
Természetesen a végleges deck, ahová eljutsz, az több ezer scrap, de ennél szájbarágósabb cikket nehezen tudok elképzelni.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Skellige
Monster
Pár nap és jön a többi frakció cikke is.
Ugyanez a téma, csak videók Mogwaitól:
GWENT Budget Decks: Nilfgaard (Emhyr)
GWENT Budget Decks: Skellige (Crach)
GWENT Budget Decks: Monsters (Eredin)
A többit gondolom szintén a napokban megcsinálja. De láttam már Merchant nevű streamertől is ilyen videókat, szóval ha a youtube-on beírod, hogy GWENT budget decks, akkor kapsz tippet bőven.
Meglett az R10 és a napikkal együtt kaptam 5 hordót. Az R10ért kaptam lapot (vagy napi rewardból, nem tudom, egyszer meccs után megkaptam) méghozzá a Skellige Stromot.
"- Nah ez gondoltam nem is rossz, nézzük, hogy mi van a hordókban."
Hááát félek leírni, hogy mit kapta, mert lehet engem is kikötöztök egy szép nagy rakás tűzre, mint ahogy azt az elfekkel szokás... :D
Elsőnek Roach jött, már egy ideje terveztem az elkészítését, most már nem kell :)
A másodikból jött Milva, tetejében akárcsak Zoltan ő is a négy első lap egyike között volt. A harmadik hordó nem hozott semmi extrát, szomorú is voltam miatta...
... egyészen a negyedik hordó kinyitásáig, mert akkor meg Caranhir jelentkezett be szolgálatra. Nem is kell mondjam, hogy ennek mennyire örültem, mert már alig várom a pillanatot, amikor összerakhatom álmaim deckjét (a Queensguardok rémálmát :D) .
A legutolsó 5. hordóban megint a 4 lap között ott figyelt Donar An Hindar és végül ki tudtam pickelni a rarek közül a még hiányzó 3. imperial gólemet. Szóval jött 2 legendás és 3 epic.
Azt hiszem most elbújok valami fedezék mögé, mert gyanítom meg leszek rohadt gyümölccsel dobálva :D
Háát a 12 az egy érdekes szám. Szerintem törpéshez sok, spell'tael-hez kevés. Talán a move deck az amihez a 8 korrektnek tűnik.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤