Gwent: The Witcher Card Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha úgy alakul most a hétvége, hogy ráérek akkor kipróbálom.
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
Remélem benne leszel a TV-ben! 😄
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2017.07.12. 09:13:10
Szóval a jövőben szinten biztos hogy a meteoritot nem tudod scrappé alakítani.
Tudja valaki, hogy mikor lesz a következő nyílt bajnokság amire lehet nevezni? Kipróbálnám magam :-)
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Kitették a legjobb 8 játékos deckjeit. Bár ezek nem létrázós deckek, hanem verseny deckek, érdemes rájuk nézni egy kicsit, hiszen jelzés értékűek, hogy merre is tarthat a meta később.
Látható, hogy Dagon és Eithné a két legtöbbet használt hős (100% ill 80%).
A Dagonos decckek foglet + ködre épül szintem mind, ebből is van kontrollosabb és van lény központúbb is. Természetesen a Woodland Spirit ott van mindben a köd miatt, de Villentretenmerth is ott van pár pakliban.
Amikor megláttam, hogy a mókusoknál Eithné ennyire népszerű, rögtön arra gondoltam, hogy mindenki a törpe+buff+még törpe+Ithlinne decket fogja tollni, de nem, ebből is volt, de nem ez dominált. Saskia természetesen ott volt minden deckben, de Schirrú is szinte mindegyikben megtalálható volt. A semlges lego lapok közül még Ciri: Dash az, amelyik rengeteg deckben ott figyel.
Szóval lehet elmélkedni, hogy kinek mi lesz a köv craftolt lapja, talán ezek a deckek adnak némi támaszpontot.
Elég sokat hibázok még de alapvetően jól teljesít, kb 70%-os winrate.
Nekem is hiányzott 1-2 gold, de igazából egy párat lecraftoltam "fölösbe" mire rájöttem, hogy melyik lesz jó bele 😄
Utoljára szerkesztette: Matte, 2017.07.10. 20:12:19
Illetve Fire Scorpionokra cserélném le a katapultjaidat.
Kv betöltve, indítom a rankedet 😄
Itt a deck, mi a vélemény, változtatnátok valamit rajta?
Ma majd bevetem magam a rankedbe meglátjuk ,hogy muzsikál ladderen :-)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Casualban próbálgattam egy saját deckem, amikor szembe jött az új Radovid Control deck (számomra új, mást még nem jött nekem szembe azzal a deckkel eddig). Rég cumiztam akkorát, mint azon a meccsen. 😊
Remélem pár embernek segít ez a deck.
Sőt az ellenfél egy weather monster, és ott is van, szóval még lehet ebből a deckből valami 😉
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2017.07.06. 20:28:51
Merigold jégesője jó kis lap valóban, az elején sokat használtam, de már kicseréltem másra 😊
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Meg betecheltem egy (Triss varázslata azt hiszem) olyat, hogy adott sorban lefelezi a Hp-t. Így valamilyen szinten combo is lehet.
Persze azóta behozták az operátorokat is, kicsit tuningoltak a lovasokon, Nithralon, Eredin is tud lerakni egy VF tagot, de a többi paklihoz képest még mindig gyenge szerintem.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Teljesen paradoxon ez a frost monster deck. Caranthir is egy helyre pakolja a lényeket, mikor az lenne most már a lényeg, hogy kettő vagy akár mindhárom row fagyasztva legyen és szét lehessen húzni a lényeket, de nem. Caranthir egy helyre pakol 3-at... Totál haszontalan 😄
Meg van egy másik ilyen is. Jotunn úgye 3 egymás mellett lévőt rak a saját sorába. Ez is totál jó volt a régi frostal itt meg kb nulla haszna van.
Amúgy csak azért csesz fel ennyire, mert ez az egy deckem van. 😄 De attól még nincs értelme.
Amit én utálok, az a ranked (R9 vagyok, nem véletlenül), mert ott pl múlt héten minden második ember axeman+frost Skellige deckel jött. HS-ben még vettem a fáradságot, hogy rákészüljek a folyamatos kalózharcos + Qrugós deckek ellen, itt nincs hozzá már kedvem.
SZERINTEM itt több lehetőség van a decképítésre, és ez idővel ahogy bővül majd a lapkészlet (új lapok megjelenése) még inkább változni fog. Illetve itt hamar lenerfelnek lapokat, gyorsan reagálnak ha a meta túlzottan elbillen valamerre és ez miatt nincs az az unott állandóság hónapokon át.
Btw most néztem, hogy jelenleg 20 win 4 vereség a deck eredménye. 😄 Mondjuk ennek 3/4-e a "nerf" előtt volt.
Viszont annyi negatívum van részemről a játékkal kapcsolatban, hogy a deck építés nem olyan fun mint HS-ben. Itt ezen a decken kívül még nem volt lelkierőm másikat kigondolni. Netdeckezni meg nem szeretek.
Grat a az R15-höz 😉
Pont tegnap álltam vissza a monsterre a Spellatealről, mert már kiégtem benne, rögtön meg is léptem a rank 15-öt :-)
Jelenleg a spam decket próbálgatom, eddig nagy sikerrel, de majd megnézem a consume-ot is.
A kambi nerfet nagyon sajnálom, azt a decket kipróbáltam volna mert érdekesnek tűnt, viszont így hogy egy 16 os goldot kap az ellen már nemhiszem, hogy használható :-/
Az időjárás változásokat én is sajnálom, de ugyanakkor meg is értem, hogy szükség volt rá. De szerintem ennek a történetnek még nincs vége lesz még módosítás ezen a téren. Pár napig most visszaállok a mókusokra, úgy is meggyúrták őket alaposan.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2017.07.05. 23:20:09
Ezek után nincs értelme használni.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.07.05. 20:49:19
Tesztelni kell, de szerintem ezzel megölték az egyetlen deckemet.
azon agyaltam hogy a jól működő frostos deckem egy részét be is darálom, aztán átállok egy másikra. Csak az a kérdés, hogy mire. Ez itten a nagyon nagy kérdés.
• Aeromancy
• Alzur's Double-Cross
• Avallac'h
• Ballista
• Bear (Bloodcurdling Roar)
• Berserker Marauder
• Biting Frost
• Caranthir
• Celaeno Harpy
• Clan Drummond Shieldmaiden
• Clan Tuirseach Axeman
• Decoy
• Dol Blathanna Trapper
• Hjalmar
• Impenetrable Fog
• Ithlinne
• John Calveit
• John Natalis
• Kaedweni Sergeant
• Kaedweni Siege Support
• Kambi (Hemdall)
• Leo Bonhart
• Marching Orders
• Morkvarg
• Olgierd
• Operator
• Reaver Hunter
• Regis: Higher Vampire
• Reinforced Ballista
• Reinforced Trebuchet
• Renew
• Savage Bear
• Skellige Storm
• Stammelford's Tremors
• Succubus
• Torrential Rain
• Trebuchet
• Villentretenmerth
• Wild Hunt Hound

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A váltózások pedig jónak tűnnek.
Remélem ez valami assassin lesz 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez meg gondolom egy monster lesz:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

it was not a good day.
Regis jó ellene, és persze a Scorch.
Ne felejtsétek ma este 9-től fejlesztői stream! A rövid tömör lényeget majd ideírom, várhatóan Savage Bear nerf lesz, de én ide várom még Shieldmaideneket is.
https://www.youtube.com/watch?v=h4UqMyldS7Q