1797
-
#1469 Hehe, jól megadták nekik! :) -
#1468 hahahaha van mit tanulni a magyar válogatottnak Walestől :D
Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2016.07.01. 22:52:21 -
#1467 a vesztésre álló belgákat sem sikerült... én már nem bánom, hogy nem jutottunk tovább
néz meg 2 fejes góljuk van, mi fejelés terén voltunk a leggyengébbek 1 veszélyes fejes szögletünk nem volt, beadásból is ritkán... megvertek volna minket a levegőben.
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.07.01. 22:52:40 -
#1466 Ezt a Walest simán vernénk! -
#1465 Eddig csak sört ittam, mostmár nézek valami mást... -
ManoNegra #1464 Hehe kinyíltak a belgák. -
#1463 hát az első kettőre se lehet panasz. de nem úgy alakul a meccs ahogy számítottam azt hittem 3-4-el kibélelik walest és nem kapnak tőle gólt, erre tessék. -
#1462 Hajrá Wales!:) -
ManoNegra #1461 Atyaég, mekkora gól! -
#1460 Aztakurva:D
-
#1459 Aztakúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúrva. :) -
#1458 Lil Wayne is a terrible left back.
He should stick to music IMO... :DDDDD -
#1457 Eddig jó meccs. A belga kapus meg itt is kivéd mindent...
A portugálok meg akkora szardarabok, hogy lassan az a kérdés, hogy Wales nem csapná őket -e szét... -
#1456 Nagyon remelem a belgak tovabbmennek ma es ledaraljak majd a portugalokat,ha ez a portugal csapat DONTÖT jatszhatna az egy kurva nagy vicc lenne -
#1455 Mitől is trollfoci az izlandi...? -
#1454 Dévíd Bekem -
#1453 Azért Dévíd Bekem sem volt kisebb futball celeb, na! :)
Megj. az a baj a mostani portugál focival, hogy Ronaldora épül a csapat, köré tervezik meg a többieket. Ő a foci Hamiltonja. Ha nem rá építenének, tudnának ők értelmesen kinéző focit is produkálni, bár az angolok fosához, vagy az izlandi trollfocihoz képest ez még azért nézhető is.
Azért én nem írnám le a portugálok ellen, különösen, hogy még a belgáknak is tovább kell jutni. De azért röhögnék egy Portugália-Izland döntőn ... :) -
#1452 Bognár ... -
#1451 ja a belgák már helyreteszik őket, szóval sztem meg is van a döntő egyik résztvevője, a másik meg valszeg a német-olasz győztese lesz -
#1450 Ez a portugál válogatott egy vicc a többi továbbjutóhoz képest. Remélem előbb utóbb jól elkeni a száját valaki. A belgák az eddigi játékképük alapján szétcincálják őket. -
#1449 szerintem ez firstdown -
#1448 Én például nem utálom őket, de különösen az előző, látványosabb és jobb focit játszó portugál csapathoz képest elszomorító amit bemutatnak. Ezeket most a valaha élt legnagyobb futball-celeb vezeti, és eddig még képtelenek voltak meccset nyerni az EB-n, Egyszerűen minden meccsük után azt juttatják eszembe, hogy ezek nem érdemlik meg a továbbjutást.
Az lenne a realitás ha ez a válogatott is le lenne nullázva mint a spanyol egymás után most már 2x, CR7 ide vagy oda. -
#1447 Csak tetszik, hogy mennyien utálják őket és valahogy mégis továbbmentek
Döntőbe úgyse fognak jutni, de legnagyobbat egy portugál-izland döntőn röhögnék :D -
ManoNegra #1446 Mármint mi olyan nagy? Megérdemelték szó se róla, de mi az a nagy?
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2016.06.30. 23:50:08 -
#1445 szerintem még osztrákok is eljutottak volna idáig, csak a kva belgium nem enged át mást :C -
#1444 sose kedveltem a portugálokat, de ez most nagyonnagy :D
hahahahahaha -
#1443 Úgy látom nem vesztettem sokat, hogy nem néztem. De azért az egészen szánalmas hogy 5 döntetlennel az elődöntőbe lehet jutni. -
#1442 Hát ez nem így indult. :(
Fú, de gyenge csoportban lettünk elsők! -
#1441 Nem hiszem el. :( -
#1440 ez borzasztó -
#1439 GÓLÖZÖN!
2 perc alatt 3 gól! -
#1438 de. Nagyon gengszter... -
#1437 gyenge
mindkettő essen ki -
#1436 A hosszabítás legizgibb pillanata:
-
SzocsA #1435 Ricardo Quaresmának milyen tetoválása van a szeme környékén? csak nem két könnycsepp? -
#1434 Rágom a körmöm, hogy a 11-es rúgásoknál Hisztiánó kúrelja el az utolsót. -
#1433 most mi lenne? :D essen ki mindkettő :D sztem megint bemákolják a portugálok. -
SzocsA #1432 De jó, hogy döntetlenekkel végig lehet menni az ebn.... -
#1431 Portugál válogatott legrosszab játékosa lövi a gólt :C -
#1430 Ronaldo 0/41