Foci EB 2016

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ami azt illeti, az nem volt sejthető, hogy most az EB-re kijutnak, és lő egy gólt, majd (nagy valószínűséggel) tovább is jutnak. :-)

Egyébként nem csak ő volt aki kikelt, hanem Huszti is ha jól emlékszem.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Le a kalappal előtte, ilyet meglépni, úgy, hogy sejthető, hogy mi lesz ennek a következménye.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

költői kérdés volt 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

meg en voltam aki asszem linkelte itt...

igen lattuk es en total egyetertettem vele

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
<#nevetes2>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
Ő nem is hivhatta be mert ugyanabbol a belterjes szar közegböl lett kivalasztva """kapitanynak""" akikrol beszelt Szalai anno.

dave9004
Pinyő nem hívta be
?

a nyilatkozata után játszhatott a válogatottban Dárdai előtt?

Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Egy kis Ronaldo 😊 A Löw meme-en szakadta, a röhögéstől 😄D

http://www.origo.hu/foci-eb-2016/light/20160620-az-egertol-fel-bodetol-retteg-ronaldo.html

molnibalage83
? Ott van a válgotattban, kint az EB-n. Vagy az egy másik Szalai lenne?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

benőmenő
Én úgy emlékszem a többség egyetértett vele itt a magyar focis topikban és az irl ismerősök közül is.
Ha már magyar foci topik, ez inkább oda való téma szvsz.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.06.20. 15:09:26
tényleg, foci őrültek:

van aki látta 2013-ban azt az interjút?

Van itt olyan, aki már akkor egyetértett vele? Mert most nyilván már könnyi értelmezni a mondatait, de akkor Dárdai előtt, hogyan láttátok a kirohanását?

Mondjuk Szalai meg is fizette az árát, szerencsére ezt Hosszúval nem tudják megtenni.

nem kell, minden eredmény magáért beszél, Szalai x évvel ezelőtt elmondta a maga fiatalosan túlfűtött stílusában, hogy mire van szükség, erre tessék.

fanfact: az úszósport (a sikerek ellenére) még csak most termelte ki az első "Szalait" Hosszú képében.

Nyugtass meg, hogy nem az itt olvashatókból.

Egyébként sem értem miért kell magyarozni egy ilyen sikeres kezdet után.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2016.06.20. 14:45:44

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

a kommentekből

természetesen mind Dárdai, mind a Szalai interjúnál tátott szájjal néztem, hogy ilyet nálunk, he?
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.06.20. 14:46:14

a magyart még mindig két szólás írja le tökéletesen: dögöljön meg a szomszéd tehene, nekem a szar sem elég büdös.

Ez hogy jött le neked a sajtótájékoztatókból? Amúgy magyar-e vagy?

Hétvégén vettem a fáradtságot és Dárdai első sajtótájékoztatója óta (+ a híres Szalai sajtótájékoztató) végignéztem az összeset, beleolvastam a kommentekbe és sajnos továbbra is meg kell állapítanom, hogy a magyart még mindig két szólás írja le tökéletesen: dögöljön meg a szomszéd tehene, nekem a szar sem elég büdös. Emellé meg hab a tortán, hogy interjúkat adnak a régi szövi kapitányok, hogy minden az ő érdemük. o0

Egyetlen dolog bizonytalanít el, hogy a stáb tagjai nem győzték hangsúlyozni, hogy nagyon elégedettek a szurkolókkal + a médiával, szóval mintha a pozitív változásokra igény volna és nem hallt még ki mindenkiből a közös irányba történő előremozdulás, ha hiteles a "vezér".

Bár én nem értek a focihoz, de egyszerű két fülű egy orrúként az jött le, hogy politikus mentalitású ember helyett edző mentalitású kapitánnyal látványos változásokat lehetett elérni. Kíváncsi vagyok, hogy ez mikor fog átgyűrűzni mondjuk a politikába: szakemberek, olyan gárdával, akik, ha nem dolgoznak repülnek.

molnibalage83
Nálunk nézve a meccset ment a "sírj, sírj, sírj" rigmus C-nél. XD

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Pluskast
Ja hát ennyit tud. Meg kamillázni a pályán.

Palinko
nem tudom, nekem elég gyenge a megítélésem ezen az eb-n. a hatharom.com játékán játszom, minden meccsre teszek, 42%-os eredménnyel találok el 😄 azt hittem bár lesz 60
fasza el is ment veluk a mixem...ugyanis a romanokra tettem...ez a csapat jol leult a vegere

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Lópikula
Dögölj meg te troll. Anyád temetésére fogadtam. Nem jött be te dögöltél meg. Baszus. 1.2es volt rád a szorzó. A halálod se ért meg egy fogadást féreggané

Az a gyanús, ami nem gyanús!

Lacee86
Jó hír a félidőben, vezetnek az albánok! 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Devv
"Sziszokó izzad a legjobban, legalább is rajta látszik a legjobban, mivel őt mutatták." /Hajdú B.
AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Ok, köszi!

Lacee86
Igen, a Duna TV.

A román-albán meccset adja a TV?

Devv
<#nevetes2>
Az izlandiak sem vesztettek, döntetlen lett.

Lacee86
Ezen felröhögtem. 😄

bakkerman
Ha ma a romanok nem nyernek akkor mar csak 1 csapatnak kell 3 ponttal zarni az egyik csoport 3. helyen.

Lacee86
Így van. Ezért nem végezhetünk már a 3. helynél hátrébb. Amúgy, szerencsés esetben az A és B csoport utolsó köre után már biztossá válhat a továbbjutás, ha mondjuk mind2 csoportban csak 3 pontja lesz a csoportharmadiknak.

Tetsuo

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Jim Morrison
most már érem nélkül haza ne merjenek jönni 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Count Adyn
Jah de ha jol tudom egymás elleni eredmény számit ugyhogy osztrákoknak hiaba lesz 4 pontja😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

benőmenő
Sokan a pontszerzésben sem. Én azért bíztam benne, hogy nem 0-val jövünk haza. Innen már minden csak ajándék szvsz. 😄
Sippie
ha pedig pontot szerzünk, megnyerhetjük a csoportot, és akkor jönnek a Belgák, és már ki is esünk, és fúdeborzalmas lenne... pedig előzetesen a többség még egy továbbjutásban sem reménykedett 😄
Bandicoot
Nem kéne pihenni... Ha nem szerzünk pontot (vagyis elvernek a portugálok) marad 4, a portugálok értelemszerűen megelőznek..... Izland-Osztrák meccsen ha osztrákok nyernek ugyan úgy 4 pontjuk lesz. Ha Izland nyer akkor nekik lesz 5 pontjuk ergo megelőztek....
Magyarul ha nem szerzünk pontot a portugálok ellen, akkor lehet reménykedni hogy az Izland-Osztrák meccs döntetlen legyen....

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

benőmenő
44 év után játszott első 2 EB meccs után így néz ki a csoportunk.

dave9004
ilyen közönség előtt barátságoson is átharapnák a torkát bárkinek szerintem.
Engem azért érdekelni fog... A legfontosabb, hogy küzdjünk ott is, nem szeretném, ha mások eredményétől függne a továbbjutás.

bakkerman
ellenük nekünk kell majd úgy játszani,ahogy tegnap az izlandiak játszottak ellenünk. Keményen védekezni,minden apró területet lezárni,ott lihegni minden portugál nyakán aki csak egy picit is már labdához ér,ez ahogy telni fog az idő kikészíti majd őket. És persze lehet bízni 1-1 kontrában,és erőltetni kell az átlövéseket,hogy szerezzünk szögleteket vagy esetleg szabadokat.

Lópikula
Totál érdektelen a portugál meccs, Ausztria X vagy győzelem kell!

Az a gyanús, ami nem gyanús!

Kemény lesz, mert nagyon jók a portugálok, de egy kis szerencsével még bármi lehet.

Maximus4
Srácok!
Biztos látott már valamelyikőtök autó külső visszapillantójára húzható Magyar nemzeti színű zoknit.És kérdésem lenne ha ne adj isten van is valakinek,az legyen olyan szíves ossza már meg velem,hogy hol vette😊2 napja a Nacsa Olivér mondta a tévében,hogy benzinkutakon lehet venni.Ehhez képest tegnap 12 kúton voltam és még a tescoban is és persze mindenhol néztek rám mint a hülyére😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Palinko
sztem védekezni kéne kapott gólig, bár megbosszulhatja magát ez a stratégia, de akkor is ez kéne.
nem jártunk volna jobban ha ma győznek akkor is be kellett volna biztosítani, mert 4 pontjuk lenne velünk együtt izlandnak meglehetne az 5. egy győzelemmel és akkor még jobb gólátlaggal vernénk őket, bármilyen viccesen is hangzik...
ott dőlt el, hogy nem lesz könnyű mikor izlanddal x-eltek, már látszott a végén mindenképpen kéne nekik a győzelem. így legalább ma pontot vesztettek, ettől jobb nem lehetett volna sztem.

arra meg nagy esély van ha CR-re ráállítunk 2-3 embert, hogy mi is megússzuk max 1 góllal.
Annak nem örülök. hogy a portugálok nem nyertek, most ellenünk muszáj lesz nyerniük, sőt gólarányt is akarnak majd javítani, hiszen simán megtörténhet, hogy Izland megveri 1-0-ra az osztrákokat. Bár lehet, hogy az első hely azért nem kell nekik annyira, de lehet ellenünk akarják majd az önbecsülésüket helyreállítani. Nekünk meg nem tudom mit kellene inkább, kihajtani magunkat, hátha sikerül a bravúr, vagy pihentetni pár embert, első esetben ismét kidőlhet egy-két játékosunk második sárga vagy sérülés miatt.
Utoljára szerkesztette: fonak, 2016.06.19. 03:53:44