1797
-
#1266 Igen. Engem is ez bax fel...Nevetseges volt ez a sorsolas -
#1265 Azt mondjuk sajnálom ,hogy a belgák tuti eljutnak a döntőig ezen a gyenge ágon. -
#1264 Ez van, a csoportgyőztes jutalma a világranglista 2. és jó eséllyel az EB-n is a döntőig jutnak.
Másoknak meg egy ír vagy az izlandi csapatot kell legyőzniük a legjobb 8-ért. -
#1263 Jó kis meccs volt ez, és végre nem az volt, mint régen ,hogy bekaptunk 1-2 gólt és feltették a kezüket, hanem látszott, hogy még a szépítésért is hajtanak. Szép volt ez de a realitás az, hogy a belgák jobbak, na nem 4 góllal, az csak a kockáztatás miatt volt, de 1-el biztosan. -
#1262 ja tényleg tök szar h 1-0 meg 2-0 után nem álltunk be védeni a vereséget... haver... -
#1261 Ki szarta össze magát? Sokkal nyíltabban játszottunk mint kb. bármelyik másik kiscsapat a nyolcaddöntőben. Te a cseh2-t nézted? :D -
ManoNegra #1260 Nem tudom, szerintem a második félidőben odatették magukat. Gólhelyzeteket dolgoztak ki, ilyen esetben pedig elkerülhetetlen volt, hogy kinyíljunk.
Ez van, ez a realitás. Ha szerinted féltek, akkor más meccset néztünk... -
#1259 de hát nem szarták össze magukat.... -
#1258 én a meccs előtt abban reménykedtem, hogy bármi lesz, csak ne szarjuk össze magunkat. nem baj hogy kikaptunk, de így összeszarva már nagyon nem jön be. oké hogy csoport elsőség meg minden, 0-2 elég lett volna. -
#1257 Emberek, ez egy eb nyolcaddöntő volt a magyar válogatottal (megismétlem, eb nyolcaddöntő a magyar válogatottal) a világranglista második helyezettje ellen, felejtsétek már el ezt a kurva, tipikus pesszimista hozzáállást, és kezdjétek el élvezni a helyzetet, hogy ilyet láthattunk, átélhettünk, és végre elindult valami a magyar futballban.
Lehet, hogy most egy ország nagyot mert álmodni, de a valóságban van ekkora különbség a 2 válogatott között. Ettől függetlenül óriási siker, amit elértek a srácok, és ne fordítson hátat mindenki egyből, mert nem látott csodát.
Gratula a válogatottnak, gratula az országnak, mi győztünk! -
ManoNegra #1256 Köszönöm ezt az élményt, abszolút le a kalappal a CSAPAT előtt! -
#1255 kár volt, ,ennyi volt, de akkor is szép volt. eddig eljutni is szép teljesitmény, meg a portugálok elleni meccs sem volt semmi. jöhet a Vb :D -
#1254 Ez van. Szép volt fiúk :) -
#1253 Kikaptunk a vegyesválogatottól, ez van. A 4.ért kár volt, meg hogy előtte nem jött be nekünk -
Coolfire #1252 Szep telkesitmeny volt az egesz.Nezzuk tovabb.Hajta Anglia!!! -
#1251 menj már ezzel a baromsággal -
#1250 Az elmúlt 3 meccsünket figyelembe véve nem. Ha nincs ennyi egyéni hiba, 1-2 gólnál ezek nem jobbak. 4 pedig abszolút csúnya már. -
simonl #1249 Szalay meg a foci között vannak fényévek.... -
#1248 Csak sikerült beáraznunk magunkat. -
Coolfire #1247 Ehhhh....a negy mar sok...
-
Tommy H #1246 Akkor meglett a legcsúnyább vereség is EB-n nekünk.Grat.. -
#1245 Sajnos ez a realitás.Ennyire futotta ma tőlünk.Szerintem semmi szégyenkezni valók nincs.Ma a Belgáknak nagyon jól kijött a lépés.Mondhat bárki bármit,szerintem Szalai nagyot küzdőtt ma,ahogy a többiek is.Fényévek vannak a két csapat között.Ez van.Az egész Eb-t figyelembe véve,egy szépítő gólt megérdemelnénk.De ha nem sikerül,akkor is emelt fővel jöhetnek le a pályáról a fiúk!Remélem a kinti szurkolók megköszönik nekik.
SZÉP VOLT FIÚK! -
#1244 3-0 teljesen reális ezek ellen. -
#1243 Ennyi egyéni hibát még Dárdai előtt csináltak a srácok, pont a legrosszabbkor jönnek ki a problémák, ideje lenne kinőni ezeket. A 3-0 azért már csúnya, még egy Belgium ellen is. -
simonl #1242 Witsel: ma nem lesz hancúr a magyar feleséggel:) -
#1241 most miért ne néznétek tovább? tiszta hülyeségeket ír itt mindenki. -
Tommy H #1240 Erre azért lehetett számítani.
Itt már bekeményítenek a nagy csapatok. -
Rudee #1239 És a londoni nagykövetük hozta az üzenetet, személyesen. -
simonl #1238 Isten barma -
simonl #1237 Szalay b+
-
#1236 Nem annyira váratlan ez azért. -
simonl #1235 Akkor most üzeni Brüsszel, hogy mi is megértsük..... -
simonl #1234 5 méteren 8 at vert a védőinkre -
simonl #1233 Ennyi
-
simonl #1232 Nem gyenge a srác, saját labdáját befutja
-