Battlefield 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért szeretem, hogy fura módon mindig a nagy toleráns, felvilágosult, "mindenkit szeretünk" liberálisok szokták elkezdeni dobálni a szart a másikra, meg teli szájjal anyázni, ha nem úgy gondolják, ahogy ők <#nevetes1> Valamiért mindenhol visszaköszön ez a tendencia, ahogy te is megerősítetted most.
lac coo
Vagyis se ugy se ugy ne legyen fekete. Ertem en.....
No mindegy leszarom, idiotasagot probaltok nagy gonddal megszakrrteni....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Mr_no_NaMe
A legjobb példa: a mostani Oscar gálán hatalmas botrány volt abból, hogy egy néger sem lett jelölve.
Kik háborodtak fel? A hülyébb, erkölcstelen emberek (direkt nem csak négereket írtam), akik rögtön 5 perc hírnevet, és profitot láttak abban, hogy hőbörögjönenek picit ezen a dolgon.

Rögtön rasszista mindenki, mert egy néger sem kapott jelölést. Ez CSAK ÉS KIZÁRÓLAG AZÉRT LEHET, mert rasszista mindenki, akinek köze van a jelölések eldöntéséhez. Csináljunk botrányt!

Na én ettől undorodom, és valószínűleg ez a hozzáállás váltja ki a nagyobb cégekből a "Mutassuk meg, hogy mi nem vagyunk rasszisták" ömlengést.
Pont ezt mondjuk.

lac coo
Vagy el kene huzni a picsaba a sok oksokodo gyokernek, azt nem kellene naponta talponalloban ereznem magam. Egyszer bebofogtetek, megertettuk.
Vegen meg tenyleg nekem kell gondolkodnom, mertq semmi bajom a keppel..... Jol nezunk mar ki !
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.03. 10:58:11

Azt nem, de hogy teljesen hidegen hagy az azért jelent valamit.
Ez kb pont olyan, hogy már lassan nem csinálnak olyan filmet, amibe ne lenne buzi...
Mindenki vágja, hogy vannak melegek, meg négerek, kínaiak.
Szerintem a legtöbb embernek éppen pont semmi baja nincs senkivel, míg nem akarják ráeröltetni, mondjuk a meleg felvonulást.
Otthon mindenki azt csinál, amit akar. De én sem vonulok fel a gyerekemmel, hogy heteró vagyok és szerintem ez a világ rendje. Érted?
Nulla bajom van a négerekkel. Csak egy I.vh-s játék arcaként annyira illik, mintha egy plázacicát raktak volna kivakolva, miniszoknyába, rózsaszín AK-val. Ezt értsd meg.
És ezt az erőlködést az EA részéről kifogásolják többen.
Ha ez nem megy át, azon neked kéne elgondolkodni.

Mr_no_NaMe
Hülye. Ugyan azon az állásponton vagyok mint te csak más perspektívából írtam. Azt értettem ez alatt, hogy manapság mindenki rasszista a libsik szerint, ez pedig pont azt szüli, hogy mindenki képmutatóan a világ elé akarja tárni valahogy (nagy cégek stb), hogy ők bizony nem...hát itt is ez van: front kép: fekete csávó.
Attol ,hogy vered a melled az emberek tobbsege felhuzta a szemoldoket , hogy miert egy fekete ember van a loading screenen egy elso vh-s jatekban .
"ugyis a tengelyhatalmakkal leszel mindig"?

Nem inkább azzal, amelyik oldalra betesz a rendszer?

😊
lac coo
" nem errol kellene szolnia egy ilyen jateknak..."

Nem is errol szol, mi szol errol ? A korlatolt agyatokban szol errol a jatek...
Ekkora hulyeseget reg olvastam .

lac coo
Lassa ott tartunk, hogy a qrvanyjat annak , akit nem zavar ? 😊
Spec en azt se ertem mirol hadovaltok, nem rasszizmus , dehogyis, de miert fekete, meg igazabol azert rsszizmus mert fekete ......
Nem neztek oda, letorlitek ami tetszik, de miert kell ezt a marhasagot naponta elohozni ?

+1 ez olyan mintha egy 2. Wh-s jatekot egy meleg faszival reklamoznanak es o is lenne a loading screenen egy szivarvanyos zaszloval . Persze biztos harcoltak a haboruba melegek is ez 100% de azert nem errol kellene szolni egy ilyen jateknak . Remelem nem bogozod ki a mondandombol azt hogy rasszista stb vagyok . Szerintem ez ilyen modon nem oké ahogy a bf csinalta ezt. Btw ugyis a tengelyhatalmakkal leszel mindig a teljes jatekban is . A jofiu amcsikkal mar jatszottam eleget
Mr_no_NaMe
Minden jóérzésű embert zavar az a dolog, hogy mindenben mindenki rasszizmust lát manapság. Gondolkodj el ezen.
lac coo
A jobb medic fegyverek is megernek egy miset....
Siman bekempelik magukat, es gyak sniperkednek vele kozelrol, legfokepp a hazak kozott. A sziklakon meg a rendes sniperek. A sivatagban meg a tankok 😊
Nekem ez a jatek gyak a menekulesrol szol 😊))

Moby
Nyolcadikáig.

Adversus solem ne loquitor

bazccka
ameddig beata szeretné 😄
Utoljára szerkesztette: bazccka, 2016.09.03. 08:38:20
oneal1
Meddig lehet beatazni?

!Forza Ferrari!

Azt kene mar feldogniuk dajszeknal, hogy az egysegsugaruak olyanok, mint az aram. Mindig a kisebb ellenallas fele fognak aramolni. Ha a sniperrel lehet sok killt szerezni minimalis energiaval, akkor azt fogjak csinalni. Ha a sniperelest nem teszik nehezebbe, ennyi volt. Gyakorlatilag codos, assault-sniper harc van egy kis tankos odabaszassal. Ha ez lenne az elso jatekuk egy szavam nem lenne, de, hogy ennyi tapasztalattal meg mindig itt tartani... komoly aggalyokat szul bennem.

KB ilyen a konfogom nekem is.Nekem nem lagol,hanem kifagy a gép.Megvárom a teljest,aztán ha akkor is,akkor le kell cserélnem pár dolgot.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Tikal
Van artilerry tank, nem? Két lövéssel meg van, assaultok meg megszórják dinamittal és kampec

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
nem tűnt fel.. van néhány de nem vészes. egy jól irányzott ágyúzás és mehetnek a levesbe 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Harlem Hellfighters...

ha neked ez problémát okoz így a 21. században akkor inkább tartsd meg magadnak....

Tikal
ezért nem találok el semmit 😄

Adam Jonas
Kissé csalódott vagyok a játékot illetően.

Szóval értem én, hogy béta, meg tudom is, hogy miért béta, de ettől függetlenül is vannak olyan problémák a programmal, amit először illett volna orvosolni szerintem.

Ez a dinamikus időjárás jó lenne, ha nem kezdene el laggolni, mint állat. Gondoltam egy ilyen gép már csak elég lesz a játékhoz:
- Core i5-4460
- 8 GB DDR3 1600 MHz
- GTX 960 2 GB

De tévedtem....még medium-on is elkezd szaggatni, amikor az időjárás változik.

Nya mindegy, majd később még visszanézek a játékhoz, hogyha jön egy update. 😊

Moby
Nagyon ostobán néz ki. Már az alfában is ilyen vót, azthittem kigyógyítják belőle.

lac coo
Az egesz jatekban az a legjobb, hogy jarmubol kiszallva , mindenkire ratekeredik a hatizsak 😊 Elsore azt hittem valami parittyat dobal az emberekre valaki 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.02. 23:32:41

Moby
Értem. Leszarom.
Egyéb?

Moby
Ez épp a kistank vót. Amúgy mind rohadtul OP, csak nem szabad külsőnézetből lőni, csak vezetni, mer az is bugos, és elcéloz külső nézetben.
Ez pl. ugyanaz a pozíció belüleről meg kívülről...
belső
külső

le tudtok e vajon szokni e a "hun" elo v utotag nevbe rakasarol e!? magyarok meg oroszok meg lengyelek csinaljak es 2005 ben sem erdekelt mar senkit se h honnan jottel..
pont az a lenyeg h tokmindegy..

ne egozetek mar legyszi.
lac coo
Ma en is kiprobaltak a heawy tankot, igaz csak oldalagyus voltam, de egesz jatek alatt ki se kellett szallnom 😊 Az ellen nagyon kellene valami hatekony fegyver mert eleg gaz...
Es nem feloldhato, ezt nem is ertem hogy gondotak, a tanknak se feloldhato az agyuja 😊)

Moby
A nagyrésze természetesen az 😄

Moby
Ahogy írtam korábban nekem sem, de lehet ennek az az oka, hogy a rendszer és a játék is ssd-ről fut. Ha itt a topikban nem merül fel, rá se nézek, és csak tesztre csaptam bele a +8 gigát. Változás nem történt, lévén előtte sem vettem észre, de megeszi, ez tény. De ott a screenshoton is: akkor éppen 13 gigánál jártam.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.02. 23:10:41

lac coo
Regen milyen jo volt az otromba megoldas, mikor elegtek a kemperek !'😊)

lac coo
Nekem se akad de valoban idovel megeszi az osszes ramot 😊 Nalam is boven 10 felett van, azt meg en kicsit sokallom...😊

TDC Geronimo
Érdekes nekem sose volt gond a 8gb rammal <#nemtudom>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

lac coo
Tank ? 😊

lac coo
Én assault vagyok mindig, de ott olyan szinten pontatlan a fegyver, hogy vicc 😊)
Értem mit akarnak, de mikor gondosan célzok a távcsőre picit messzebb és egyet puttyantok és az 10 méterre mellé megy az már idegesít 😊)

Moby
Jaja. Leakel mint a huzat. Bár nálam nem akadt eddig sem, a rambővítés után meg esélye sincs, de bekajál 14 gigát is időnként. Bár ma szerintem többen örültek volna, ha kikakadt volna végleg 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

TDC Geronimo
Nem ígérték, de gadgetek között már nincs olyan, amire az lenne írva, hogy nem elérhető a betaban. Fegyvereknél látni, hogy még mennyi lesz a fullba, de azt hittem gadgetből csak ennyi lesz, ami betaban van.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.09.02. 22:26:23

Szerintem azt nem ígérték a bétába, vagy ha ígérték, végül nem került be. Egyébként a lángszórós heavy tankot próbálta már valaki? Mert én még egyet se láttam, és a streamen bugos volt, úgyhogy lehet, hogy még mindig nem működik.
TDC Geronimo
Ja support class jelenleg elég használhatatlan. Ami viszont fura, hogy elvileg lesz mortar is, de nem látom gadgetek között.

Be kell vallanom, kezd úgy tűnni, hogy tévedtem a sniperekkel kapcsolatban. Kezdenek engem is rohadtul idegesíteni. A béta kezdetén még rendben volt a helyzet, mindenki próbálgatta a fegyvereket, de mostanra a csapatok 70%-át sniperek teszik ki, és sokszor mozdulni se lehet tőlük. A házakban/háztetőkön kempelők is épp elég rohadt idegesítők, de még középtávon is simán kifiléznek, ha épp nem egy hülyével futsz össze. Az a legbosszantóbb, hogy még az egy helyben kempelőket se tudod kiszedni, szemből simán kikapnak, hiába látod a puskájuk villogását, oldalról meg ha bármilyen, nem sniper fegyver van nálad, el kell kezdeni tunkolni őket, erre az első bekapott sebzésre odafordulnak, és röhögve elkenik a szádat, vagy ha nem, akkor 20-30 HP-ra sebeznek, és 3 másodperccel később intéz el fél kézzel egy sarok mögül kiforduló, SMG-s pajtásuk. Mindazonáltal nem tudom, mit kellene kezdeni velük.

Most először az utóbbi BF részekben tényleg élvezetes a snipeolás, végre tényleg jó ezzel a classal játszani, nem csak egy placeholder ballaszt. Viszont kontrollálás nélkül úgy tűnik, hogy ez mindenki más és a játékélmény rovására megy. A legkézenfekvőbb dolog az általános sniper limit lenne, de ezt kétlem, hogy meglépik. Ha viszont nerfelik őket, ugyanott leszünk, mint a BF4-ben. Esetleg azt tudom még elképzelni, hogy a távcső szemhez emelésének gyorsaságát kéne csökkenteni, ezzel védtelenebbé téve őket közelharcban.

A másik, hogy az LMG-k valami komoly buffot igényelnek, mert jelenleg szemétrevaló az összes, és magával cseszik ki, aki supporttal próbál játszani. Hagyján, hogy az alap LMG-ken még bipod sincs, de gyakorlatilag nincs olyan lőtávolság, ahol vernék a többi fegyvert hatékonyságban. Közelről az SMG-k és a shotgunok, de még néha a medic puskák vernek le, messziről utóbbiak mellett a sniperek is röhögve szétszopatnak. Eleve egy ilyen pörgős, gyors játékban abszolút végzetes fogyatékosság, hogy egy-két másodpercig lőnöd kell, hogy legalább elfogadható szintre jöjjön a pontosság. Ezáltal gyakorlatilag mindig hátrányból indulsz, és akkor nem is említem, hogy mivel a legtöbbnek kicsi a tárkapacitása és hamar túlmelegszik, sokszor mire beáll a pontosság, és végre elkezdhetnéd érdemben osztani a sebzést, tárazhatsz/sziszeg a cső, és kezdheted az egészet elölről. Vagyis nem kezdheted, mert rég halott vagy.
Shep
Hát rá kellett megint jönnöm ,hogy ez még mindig nem az én játékom, béna vagyok én ehhez. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

lac coo
Igen, pont ezek miatt varok jo sokaig a vetellel, ezek a vackok mar most tonkrrteszik a jatekot. Fegyverek kozt is vannak durvak, kutyuk kozott is , nem tudom nem az lesz e a vege, mint sw ben, hogy csak esni kelni lehet majd.
Ok, tudom ez bf, tok jol lehet pontokat gyujteni csak futkosassal de akkor is 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.02. 21:49:12

na végre volt egy olyan délutánom mikor internet megszűnések nélkül tudtam egyfolytában játszani, ez a francia ft-17 tank mocsok op tud lenni ha nem rohanunk vele be a házak közé vagy a nehéz tankok elé + ez a sörétes lőszer hozzá <#violent>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Shep
Hát nekem továbbra is kifagy dx hibával, csak most már mással, mint az előző driverrel 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

lac coo
Jah, akkor nem tudom, nem erdekelt ez a fejlodesdi eddig se ....

RatBaG
az csak a "accod" szintje, a kasztok külön vannak.

Per Aspera Ad Inferi.

TDC Geronimo
Én is leszarom ki van az elején nagy ívbe...