Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No mindegy leszarom, idiotasagot probaltok nagy gonddal megszakrrteni....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Kik háborodtak fel? A hülyébb, erkölcstelen emberek (direkt nem csak négereket írtam), akik rögtön 5 perc hírnevet, és profitot láttak abban, hogy hőbörögjönenek picit ezen a dolgon.
Rögtön rasszista mindenki, mert egy néger sem kapott jelölést. Ez CSAK ÉS KIZÁRÓLAG AZÉRT LEHET, mert rasszista mindenki, akinek köze van a jelölések eldöntéséhez. Csináljunk botrányt!
Na én ettől undorodom, és valószínűleg ez a hozzáállás váltja ki a nagyobb cégekből a "Mutassuk meg, hogy mi nem vagyunk rasszisták" ömlengést.
Vegen meg tenyleg nekem kell gondolkodnom, mertq semmi bajom a keppel..... Jol nezunk mar ki !
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.03. 10:58:11
Ez kb pont olyan, hogy már lassan nem csinálnak olyan filmet, amibe ne lenne buzi...
Mindenki vágja, hogy vannak melegek, meg négerek, kínaiak.
Szerintem a legtöbb embernek éppen pont semmi baja nincs senkivel, míg nem akarják ráeröltetni, mondjuk a meleg felvonulást.
Otthon mindenki azt csinál, amit akar. De én sem vonulok fel a gyerekemmel, hogy heteró vagyok és szerintem ez a világ rendje. Érted?
Nulla bajom van a négerekkel. Csak egy I.vh-s játék arcaként annyira illik, mintha egy plázacicát raktak volna kivakolva, miniszoknyába, rózsaszín AK-val. Ezt értsd meg.
És ezt az erőlködést az EA részéről kifogásolják többen.
Ha ez nem megy át, azon neked kéne elgondolkodni.
Nem inkább azzal, amelyik oldalra betesz a rendszer?
Nem is errol szol, mi szol errol ? A korlatolt agyatokban szol errol a jatek...
Ekkora hulyeseget reg olvastam .
Spec en azt se ertem mirol hadovaltok, nem rasszizmus , dehogyis, de miert fekete, meg igazabol azert rsszizmus mert fekete ......
Nem neztek oda, letorlitek ami tetszik, de miert kell ezt a marhasagot naponta elohozni ?
Siman bekempelik magukat, es gyak sniperkednek vele kozelrol, legfokepp a hazak kozott. A sziklakon meg a rendes sniperek. A sivatagban meg a tankok 😊
Nekem ez a jatek gyak a menekulesrol szol 😊))
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ha neked ez problémát okoz így a 21. században akkor inkább tartsd meg magadnak....
Szóval értem én, hogy béta, meg tudom is, hogy miért béta, de ettől függetlenül is vannak olyan problémák a programmal, amit először illett volna orvosolni szerintem.
Ez a dinamikus időjárás jó lenne, ha nem kezdene el laggolni, mint állat. Gondoltam egy ilyen gép már csak elég lesz a játékhoz:
- Core i5-4460
- 8 GB DDR3 1600 MHz
- GTX 960 2 GB
De tévedtem....még medium-on is elkezd szaggatni, amikor az időjárás változik.
Nya mindegy, majd később még visszanézek a játékhoz, hogyha jön egy update. 😊
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.02. 23:32:41
pont az a lenyeg h tokmindegy..
ne egozetek mar legyszi.
Es nem feloldhato, ezt nem is ertem hogy gondotak, a tanknak se feloldhato az agyuja 😊)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.02. 23:10:41
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Értem mit akarnak, de mikor gondosan célzok a távcsőre picit messzebb és egyet puttyantok és az 10 méterre mellé megy az már idegesít 😊)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.09.02. 22:26:23
Most először az utóbbi BF részekben tényleg élvezetes a snipeolás, végre tényleg jó ezzel a classal játszani, nem csak egy placeholder ballaszt. Viszont kontrollálás nélkül úgy tűnik, hogy ez mindenki más és a játékélmény rovására megy. A legkézenfekvőbb dolog az általános sniper limit lenne, de ezt kétlem, hogy meglépik. Ha viszont nerfelik őket, ugyanott leszünk, mint a BF4-ben. Esetleg azt tudom még elképzelni, hogy a távcső szemhez emelésének gyorsaságát kéne csökkenteni, ezzel védtelenebbé téve őket közelharcban.
A másik, hogy az LMG-k valami komoly buffot igényelnek, mert jelenleg szemétrevaló az összes, és magával cseszik ki, aki supporttal próbál játszani. Hagyján, hogy az alap LMG-ken még bipod sincs, de gyakorlatilag nincs olyan lőtávolság, ahol vernék a többi fegyvert hatékonyságban. Közelről az SMG-k és a shotgunok, de még néha a medic puskák vernek le, messziről utóbbiak mellett a sniperek is röhögve szétszopatnak. Eleve egy ilyen pörgős, gyors játékban abszolút végzetes fogyatékosság, hogy egy-két másodpercig lőnöd kell, hogy legalább elfogadható szintre jöjjön a pontosság. Ezáltal gyakorlatilag mindig hátrányból indulsz, és akkor nem is említem, hogy mivel a legtöbbnek kicsi a tárkapacitása és hamar túlmelegszik, sokszor mire beáll a pontosság, és végre elkezdhetnéd érdemben osztani a sebzést, tárazhatsz/sziszeg a cső, és kezdheted az egészet elölről. Vagyis nem kezdheted, mert rég halott vagy.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ok, tudom ez bf, tok jol lehet pontokat gyujteni csak futkosassal de akkor is 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.02. 21:49:12
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!