Battlefield 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandicoot
+1

És egyre jobban rákapok, főként hogy a pályadesign is kiváló. Sokan sírnak hogy futfutfut csipa leszedi őket. Holott sokkal de sokkal jobbnak érzem a pályatervezést mint mondjuk a BF4-nél. Itt tényleg rendesen lehet taktikázni,fedezékről fedezékre vonulni,stb....
Persze 1 pálya alapján nem akarok hatalmas következtetéseket levonni ( a Battlefrontnál is pont betették a lehető legjobb pályát,ami utána jött az meg...)...

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

TDC Geronimo
Minél többet tolom annál jobban imádom és már elsőre se volt vele gondom

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Vadnokedli
Nekem van hogy fix 70-80Fps-el el zötyög mindennel maxon 100% resolution scale-val de van amikor ugyan ezt produkálja 50%-nál(+10fps).

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Ez csak jó hír, mert nálam itt is megvan a fix 80 fps full hd-ben high beállítások mellett...Igaz a 3-4. körben elkezd megzuhanni az fps, de pár másodperc után helyreáll.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ah elirtam par dolgot .. Telon nem lehet szerkeszteni
En pl 32 talaltam meg azf amin nem akad , van fix 50 fps em es mondhatni szep is . De hangsulyoznam ujra , szerintem ez a sinai desert map eszi a legtobbet a jatek osszes multivpalyaja kozul.
Vadnokedli
Resolution hány % on van? Kb. a 100%=4K felbontással (41-43 az 1080P)

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

mohus
Ps4en is szépen hasít, meglepően jól néz ki olyan battlefrontos graf

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Annyira szaggat nekem néha, hogy játszhatatlan. Full low beállításokon. Asszem ezt kihagyom.

"Gyönyör?, fiatalos, matrózos."

TDC Geronimo
lol 😄

Halálosztag! XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

20 . szint. ma csoda tortent.. vki ujra elesztett!!! szoval megicsak mukodik..
Bandicoot
Betegség az,csak ebben a liberális világban aki erről könyvet ír vagy akár tudományosan megmagyarázza azt szétszedik....

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Igen, én úgy figyeltem meg, hogy ha leszállsz a lóról, akkor a kezedben marad a lovas fegyvere (talán egy scope nélküli Russian 1895), és ha ellövöldözöd belőle az összes lőszert, akkor visszakapod az eredeti fegyvered. Érdekes 😄
Viccet félretéve az is érdekes, mikor bármilyen kasztúként felszállsz egy lóra utána "lovas" kasztuként (nem tudom milyen kaszttá változik...Gondolom medicre) változol át. Legalábbis nekem az assaultból simán más lett mire leszálltam. Ez csak elhullott gazdájú lóra érvényes természetesen.

Más: Nem tudom azt tudtátok-e ha felveszed másik kasztú játékos fegyverét akkor autómatikusan azzá a kaszttá válsz (lehet ez csak nekem új egyébként).

Hát még rakjon is be egy gépbe...VAnnak elvárásaid...<#wink><#smile>

<#taps>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Ez is remek bug, mikor kiválasztod a repülőt a kezdőponton, erre lerak a földre pilótaként -.-
A homoszexuális semennyiben, azt speciel én se értem, hogy jött elő. Az, hogy néger, kicsit igen, hogy miért, azt lejjebb leírtuk.
Ignorálva van, egyszer emeltem szót az ügyben itt, ki lett beszélve, azóta nem is firtattam. Viszont ha már feljön a téma, és valaki idiótázza meg gyökerezi azokat, akiket zavar a játék egy totálisan irreális fícsöre, akkor már úgy érzem, hogy a másik oldalnak is van érkezése megfogalmazni a saját véleményét😊

Hogy milyen lenne egy ideális első világháborús borító? Igazából tök mindegy, csak ne direktbe egy erőltetett és oda nem illő polkorrektséget sugározzon, mert a jelenleginek eléggé ilyen szaga van.
Shep
Ha nem olvasom itt sosem tudom, meg ,hogy az egy homoszexuális néger a borítón, jó nyilván a négerre azért rájöttem, de most ez amúgy mennyiben befolyásolja a játékélményét bárkinek is?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

És ha egyszerűen ignorálnátok a dolgot? Azt nem lehet?

Ennyire zavar a borító? Az is számít, hogy milyen színű ellenfelet lőttök le a játékban?

Milyen lenne az ideális 1. vh-s játék borító véleményed szerint?

Tényleg érdekelne nem trollkodni akarok.

ReszegKoldus
<#eljen>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ugyanaz a jelenet két játékos perspektívájából. A homokvihar effektje tök más, mondjuk lehet, hogy ez grafikai beállítás kérdése.
Ez miez ez?

Hát ez elég érdekes <#fejvakaras>

Még a homokvihar se ugyanúgy jelenik meg.
TDC Geronimo
Látom témánál vagyunk... <#zavart2>

RatBaG
ha már ennyire "PC" a téma, mi van az esélyegyenlőséggel? az SMAFU? <#banplz>
http://gfycat.com/CooperativeWigglyAmericanblackvulture

Per Aspera Ad Inferi.

<#eljen>

Akkor ne olvasd el. 😊

Mr_no_NaMe
Olvasd el a kommenteket újra és újra. Olyan mintha nem értenéd amit írunk neked. Itt konkrétan senkinek semmi baja a négerekkel. Mással van baj, és ez ki is van fejtve. Olvasd el, értelmezd aztán rájössz.
"Homosexuality was illegal during WW1, and remained so up until 1967"

"enter into a homosexual relationship was not only illegal but unpatriotic."

70 vhany ota NEM betegseg orvosok szerint..

par evvel elotte is bun volt,vagy vmi ilyesmi...

senkinek nem kell fekete melegek kepe a elso vilaghaborus jatek boritojara az biztos is..

Utoljára szerkesztette: toza, 2016.09.03. 12:13:56
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként szerintem a hozzád hasonló, habzó szájú, elvakult, agymosott pszeudo-liberálisok fényévekkel nagyobb veszélyt jelentenek a modern társadalomra és civilizációra, mint a bézbózütős, hakenkreuzos, gyök kettő IQ-s bőrfejűek, de ez már csak egyéni magánvélemény, és masszívan OFF, úgyhogy csak zárójelben jegyzem meg.

Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.09.03. 12:07:16
En mar akkor nem vettme komolyan amikot irtam neki egy nem tetszo komit es elkezdett csaholni meg szemelyeskedni .
Igen, értjük, te így gondolod, aki nem így gondolja, az hülye, és te leszarod, hogy miért nem így gondolja. Ne haragudj, ha nem tudlak komolyan venni 😊
lac coo
Tovabbra is az a velemenyem, letezik olyan opcio is, hogy fekete azt jol van, semmi baj vele .
Ehez tartom magam, velemenyem lentebb a tobbiekrol.
Engem innentol nem erdekel ki mivel magyarazza a de akkorselegyenfekete dolgot....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Mr_no_NaMe
Ott a pont. Köszönöm. Aki ezt nem képes megérteni az kérem haljon meg, vagy menjen VV8 Viviennel szellemi vetélkedőre és égjen ki a retinája.
Hagyjuk a ködösítést, a Harlem Hellfighters egy pár ezer fős alakulat volt egy olyan háborúban, ahol több tízmillió katona csapott össze. Ehhez képest annyi fekete szaladgál a játékban, mintha legalább 60-40 eloszlású lett volna a rassz-arány, és akkor a borítón pózoló fekete úriemberről még nem is beszéltem. Ennyi erővel miért nem lehet eszkimóval lenni, a több tíz millió katona között tuti volt legalább néhány eszkimó származású. Büdös rasszisták.

Arról nem is beszélve, hogy ha még félretesszük ezt a (igen gyenge kifogásként szolgáló) Harlem Hellfighters-t, akkor is megmarad a tény, hogy nem egy számítógépes játékon keresztül kéne lecsapódnia bármilyen társadalmi problémának, feketéket lelövöldöző rendőröknek, akárminek. Ennek nem itt van a helye, hanem a társadalmi és politikai fórumokon. Első világháborúról beszélünk, legalábbis kéne beszélnünk, nem pedig egy "21. századi társadalmi gondoknak görbe tükröt állító, polkorrektesített első világháború"-ról. Arról nem is beszélve, hogy ez megint rohadt nagy álszentség, mivel ezek amerikai társadalmi problémák. Tudtommal Európában - ahol az első világháború döntő zöme zajlott - jelenleg nem létező fogalom a feketék elleni erőszak, legalábbis nem jobban létező, mint a fehérek, vagy bármilyen más rassz elleni. Megint sikerült az amcsiknak a saját fontosságukat hangsúlyozni egy olyan játékban, amiben a témája alapján huszadrangú jelentőségük kéne hogy legyen, de persze hol máshol tudnánk jobban terjeszteni a politikai nézeteinket, mint egy első világháborús videojáték európai hadszínterén.

Akárhogy csűrjük-csavarjuk, ez bizony a 21. századi, ráerőszakolós "píszí" kultúra újabb terméke. A BF2-ben anno miért nem lehettél nővel? Ott még aztán apropója is lett volna, elvégre manapság az amerikai hadseregbe simán bevonulhatnak nők is. De nem is ez a legfontosabb kérdés, hanem hogy miért nem volt senki kiborulva, amiért nem lehettél nővel? Tán mert az emberek (ez esetben nők) nem voltak még olyan hülyék, hogy ha nem látják a nemüket/rasszukat/nemi beállítottságukat reklámozni legalább 3 percenként a létező összes médiafelületen, akkor kapásból offendálva érezzék magukat, és diszkriminációról, rasszizmusról, meg egyéb orbitális baromságokról kezdjenek sápítozni.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.09.03. 11:52:28
Mr_no_NaMe
Tényleg kéne ide egy moderátor, most hogy elkezded a feketézést olyan irányból ahonnan senki sem kíváncsi rá. Értem ez alatt, hogy az USABAN lelövöldözik a négereket. Hogy jön ez ide? Nem erről volt szó hanem a dolog ideológiai és üzleti részéről...
Mert ez a jatek kezdokepe, mondjuk azert...

Tikal
Ha tisztában vannak a történelemmel, akkor tudják mi a Harlem Hellfighters. Valószínűleg az volt a Dice célja, hogy beszéljenek róla az emberek, hogy téma legyen, pláne mostanában, amikor annyi feketét lőnek le a rendőrök az USA-ban. Jó téma. Csak nem itt kellene róla beszélni.... nem is értem, hogy miért nincs itt moderátor.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nem biztos, hogy többség, csak azok, akik legalább minimálisan tisztában vannak a történelemmel. Így belegondolva valszleg inkább kisebbség.
Tikal
mekkora az a többség? lemérted? van róla statisztika?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
LOL.

Akkor neked tulajdonképpen mi is a bajod?

Moby
Ez üzlet. Nem szól másról. A cégeknek azért kell ezt a képet mutatniuk, hogy a feketék beüljenek a filmekre, megvegyék a játékokat. Ennyi, felesleges túlfújni. Majd lecseng ez is, és lesz helyette más szar, amit lehet rágni 😊
Ráértekkurvára, azabaj 😊

Adversus solem ne loquitor

Mostmár dereng valami, hogy anno BF2-ben, (vagy 42?) nem valami hasonló ügy miatt lettél véletlen közellenség?

Köszönöm, hogy alátámasztod azt, amit már régóta tudok😊
Megertjuk a te allaspontodat is de miert kell szemelyeskedni? Ettol erosebbnek erzed magad ?

Noname : igen enis leszurtem , hogy egy allasponton vagyunk .
lac coo
Nem erdekel a libsizesed, leszarom, agyatlan gyokerek vagytok azt kesz, nem fogom megszakerteni mint ti.
Nehigymar egy jatek al is a gyoker miertfekete agymenest kelljen latnom ! Azt persze magyarazat az van, higy de nem is .....
Leszarom mit gondoltok rola, maganugyetek, de ne kerulkon elo ez naponta !'
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.03. 11:11:39

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!