Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Origin: bsgdani_948 Egyéb más játékokban DivXion94,Dementhor,Tauriella
vagy radijon hangosbemond!?vagy mi!?
meiert nem csak uvolti egy szekszi ferfihang v vmi.!?
ha megint kihadjak buzikat ebbol is ,nagyon morcos leszek..
remelem lesz vmi csok jelent vagy akarmi..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.09.02. 19:48:04
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: FEARka, 2016.09.02. 19:37:15
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
Egyébként nem rossz és elég jól fut full HD-ban high-on, igaz annyit nem játszottam vele, hogy megegye a RAM-ot. 😄
azt mondták, hogy bugos, ki kell lépni minden kör végén, de ugyanúgy nullás az összes továbbra is.
Per Aspera Ad Inferi.
Akinek kinja van vele becsukja a szemet 😉
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.02. 18:47:52
Nagyon jól átadja a játék hatalmas területet, a hangok kiváltképp tetszenek. A sivatagi környezet, az első világháborús környezetet kurva jól kitalálták szerintem.
Bár még mindig nem értem mit keres benne néger, és felbasz, hogy egy NÉGER faszival reklámozzák az első világháborús játékot.
(és ugye biztos nem amiatt, hogy ezzel is több embert szerezzenek maguknak és nehogy "rasszista" vádak érjék a céget, hogy miért nincs benne néger 😄 szánalmas, de ez a 21. század faszsága)
szerk.: nem mellékesen tessék kipróbálni a lovaglást, és a kardos csapkodást. Nagyon nagyon faszán meg lett csinálva..a TES3 Oblivion készítésekor ez jelentette az egyik legnagyobb kihívást a fejlesztőknek...érdekes itt sikerült azonnal eltalálni 😄
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2016.09.02. 18:46:50
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
akkor mar inkabb aknakereso valoban.
natessek..kozben cod 50% os leertekels van steam en pont.. dejo
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.09.02. 14:29:02
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
próbáltam megadni az "ártatlanság vélelmét", de innentől vált komolytalanná a véleményed. persze, értjük, hogy a bf sokkal szebb, de azért ne legyünk már nevetségesek. nálad is az elfogultság esete forog fent, csak pont a red orchestra-val szemben.
tudod mi az évezred eleji? ez:
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.09.02. 14:16:34
nem eleg mocskos haboruhoz kepest.. minden diznisen szep es egyben van..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.09.02. 14:13:52
Battlefronthoz sztem sincs semmi koze. Talan Moby kollega puttyogtatos hasonlatat lehetne idezni.
Nem rossz ez, talan en vartam kicsit tobbet tole.
persze grafikailag nem veheti fel a versenyt a battlefieldekkel, de nem is az a célja, ahhoz a játékstílushoz hozza a szintet.
Per Aspera Ad Inferi.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
meg alig sebeznek valamit, tegnap este az egyik ellenfélbe több mint a fél tárat bele kellet tunkolni közvetlen közelről mire hajlandó volt elhalálozni....
meg az a lőszermennyiség amit megzabál egy lovas omg... direkt az embert célzom nem a lovat de még így is rá megy 2 tár.
az egyetlen értelmes kaszt amivel jó eséllyel lehet killt összehozni az a scout :/
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Parasite Eve 2, best game EVER!
A medic-kel csak akkor lehet érdemben éleszteni, ha közvetlen mellettem esnek el, egyébként lófasz, amúgy is rühellem a medic fegyvereit.
A support géppuskáinak, amiket eddig tudtam használni, tök kicsi tárjuk van, és egyébként is lassan és pontatlanul tüzelnek.
Az assault eddig a kedvencem, habár ezt a "holografikusan rakom le a dinamitot meg az aknát" rohadtul rühellem, jó lenne eldobni őket.
A sniper kaszt meg alapból egy szar, ha a fél csapat sniperként próbálja hasznossá tenni magát...(értsd: k/d-t kozmetikázni).
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ez a mam mondjuk pont ilyen szines, majd a komor , nyakig saros loveszarkot majd eleg nyomasztonak fogjatok tartani 😊
Szánalmas, de sajnos ennyi is elég manapság.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
hogy kell bombazni!?ket kornek melyik felebe csapodik be kioldasnal kb!?eddig semmit sem talaltam el eddig..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.09.02. 11:13:23
granat dobas kurva szar..
kellemetlen h eger gorgovel csak fegyvereket valt..gadgeteket nem porgeti at..
ugyancsak fos h ha ures kocsiba ulsz mindig az utolsonak hasznalt pozicioba rak.
medic tenyleg fos es lehangolo..eddig 1 revivet sem lattam...
iszonyatossan nincs ww1 hangulata..egesz inkabb swbf re meg hardline ra hasonlit...
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.09.02. 11:06:34
Ezt is kinevezték Battlefield 1-nek, de a hangulat az nagyon nem jön át nekem. Olyan mintha meg sem próbálták volna visszaadni a fegyverek viselkedését, lecserélték a skin-t és ennyi.
Lóval amúgy ha átváltok puskára, hogy tudok visszaváltani pisztolyra? Csak a kard és puska után enged ezek után váltani