6439
-
#3269 De miért ??? egyszer megy vele máskor meg nem ha olyan kedve van????? -
etejedu #3268 DX12-őt kapcsold ki. -
Ez a hiba volt másnak is, engem néha kidobál.... 16.10.2 driver van fent a 16.10.1 ugrált a kép.
Most jelenleg minden Highra van rakva és be van kapcsolva a DX12. Tegnap még ment rendesen, de néha játékközben ugyan ezzel a hibával kidobott.
R9 380 4GB kártyám van a többi lent.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.10.22. 11:27:10 -
etejedu #3266 Hali!
Valaki játszik itt gtx 960 mobil vga-val azaz laposon ezzel a videókártyával?
Nálam játszhatatlan, de lehet csak nem jól állítok be valamit. (i7 gtx960m 16GB ram) -
#3265 Nálam ilyen, alap nvidia beállításokkal Automatikusan ultrán. -
simonl #3264 Ne is mondd, én is ezzel küzdök + a repülő irányításnál nem tudom felcserélni a függőleges le -fel irányokat az egérrel.
De a játék istentelen jó -
#3263 Ezeknél a képeknél a srác milyen NVIDIA beállításokat alkalmazott, hogy a hegyek nincsenek elmosódva, nem sötétek annyira a képek, és tűéles az erdő is? (Értem, hogy 4k, fullon a grafika, de az NVIDIA beállítások lennének a fontosak. Néztem, de sehol sem láttam leírva, hogy mi van és mi nincs bekapcsolva. Itt nem elég a Sweet FX/Reshade, mást variálhatott meg. -
#3262 Mielőtt teljesen agyfasz kapok, valaki válaszoljon már erre.
Miért van az, hogy ha bebindelem a görgő felt a primary weaponre, görgő let a secondary weaponre, ha a játékban görgőzöm, jobbra és balra fordul. BÉTÁBAN MŰKÖDÖTT! -
#3261 Hopp, nem elérhető az origin kliens? (Egyszerűen semmi sem történik ha elindítom ...)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.10.22. 06:58:55 -
#3260 Azért elképzelem az USA-t, hogy megjelenik egy ilyen Enlist Now poszter kint az utcákon 1917ben ezzel a figurával. :)
A szobor aki előrendelte, milyen minőségű a collectorsban? Az ilyen összeszerelhetőkről mindig az első Tomb Raideres jut eszembe, amelyik roppant szar minőség volt. Ennek legalább van talpa is. -
#3259 Nálam a kampányban, a 2. történet (tankos) több fejezetében is elakadt a dolog, mert nem indult el az aktuális script.
Nem érkeztek meg a tankok, amiknek a script alapján jönni kellett volna, például.
Csak a checkpoint újra betöltése segített...
Utoljára szerkesztette: rage, 2016.10.22. 00:56:30 -
yossarianHUN #3258 Lekopogom, de úgy tűnik, megoldódott a dolog.
Azért mikor épp nem hülyéskedik az FPS, baromi jó kis játék ez. Ez a flanker tank meg még mindig állat, bármikor veri nálam a sima light tankot. -
#3257 hát ha a Spotify is az EA szervereiről megy akkor igen... -
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.10.21. 22:19:48 -
yossarianHUN #3255 Most nekem is :D Lehet, hogy megoldódott? -
#3254 Az a durva, hogy ezt leírtad elindítottam més megy.... :D Na nem baj toljuk egy kicsit. -
#3253 -
#3252 Spotify is hol megy, hol nem nálam. -
yossarianHUN #3251 Most épp arról megy a vita a fórumon, hogy tényleg a DDoS támadás miatt van, vagy csak az EA szerverek fosták össze magukat. Mert az SW:BF állítólag gond nélkül megy.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.10.21. 22:03:00 -
#3250 Időnként beengedi az embereket, de ahhoz sok türelem és próbálkozás kell, vagy csak puszta szerencse. -
yossarianHUN #3249 Csak azt nem értem, hogy akkor miért tudtam még egy ideig multizni, miután hazaértem. Elméletileg helyi idő szerint reggel kezdődött a támadás, de akkor még az időeltolódással számolva is bőven döglöttnek kellett volna lenni a szervernek, mire hazaértem. -
gattacalg #3248 boardwalk empire sorozatot nézte valaki?
volt benne egy első vhs amcsi veterán sniper, akinek a fél pofáját levitte egy német lövedék, jó arc volt :)
szuvenikérnt eltette a halott német maszját
first world war sniper mask, google image search
-
yossarianHUN #3247 Amit én olvastam, ott azt írták, hogy egy nagy amcsi netszolgáltatót támadtak meg, de azt senki nem mondta, hogy nem a PoodleCorp. -
#3246 Nem ezek azok. Mint mondtam világméretű támadás van és nem kifejezetten BF ellen -
yossarianHUN #3245 PoodleCorp @PoodleCorp
October 21st #PoodleCorp will be putting @Battlefield in the oven
Hogy rohadna le a keze az ilyen szaréletű rohadékoknak... -
#3244 fao + sniperek... Ma egész végig azt csináltuk, hogy a D ponton irtottuk a mocskos snipereket lóval, ágyúval és minden lehetséges eszközzel. Hulljon a férgese -
#3243 imádom, imádom, imádom! ha megengeditek, egy kis kedvcsináló, nem nagy durranás, de a BF4-ben kb. egy év alatt jött össze ennyi headshot sniperrel, itt meg azért potyognak, potyognak :) nagyon-nagyon eltalálta ezt a DICE. a pályák is tetszenek végül, hiába tartottam tőlük. le a kalappal!
-
Bandicoot #3242 No remek mire belekezdtem volna DDOS csírák.....
Nyomom a sztorit. Nálam 4k ultra 55-60 fps (több nem mert vsync on) 980ti-al,prímán. De gondolom multiban majd lejjebb rakok pár dolgot hogy meglegyen.:)
Ez a látvány eeeez odab@sz..:-O -
gattacalg #3241 dehogy, mire a szegedi edigitálba leszálllítják pestről, kijön az első patch
azért vicces, év webáruháza nyertes, bár lehet nem ez a fő profiluk -
#3240 Mondjuk azert szerintem fura lenne, ha egy izmosabb I5 nem lenne eleg...:) -
#3239 ezt mondom én is.
a bétánál nem is nagyon figyeltem, mert ultrán szinte mindig megvolt a 60 fps, örültem ,mint a fene, aztán trial óta meg folyton droppol, 50-55 fps, és nem is maxon. lehet, hogy a béta is 100% cpu-t zabált, de most mégis szarabbul fut.
délután feltettem a legújabb drivert, talán egy leheletnyivel jobb lett, de a vga továbbra is kb max 60%-on megy. (i5 4690k, gtx 970) -
yossarianHUN #3238 Nincs bekapcsolva. Win7 alatt szerintem meg se jelenik az opció a bekapcsolására, én legalábbis nem látom. -
#3237 Én még a szerverkeresőig sem jutok el azt írja mindig, hogy nem tud kapcsolódni offline módba rak és hiába nyomok rá, hogy go online :( -
#3236 Próbáld kikapcsolni a dx12-t. -
#3235 Hat akkor nem tudom :)
Nalam akarhova rakom ugy all szaz szazalekon mint a csuda :)
Az teny, hogy beta ment mint a vaj, ez sajna nem es rengetegen panaszkodnak ra. Valami csak nem szazas... -
yossarianHUN #3234 Nálam nem pörög 100-on, de ugyanúgy "rángatózik" az FPS. Összekalapálhatnák már :D -
#3233 De legalabb eleg volt :))
Most cserebe lowon is megeszi.
Nem ,ez a resze szerintem kicsit bugos...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.21. 20:32:23 -
#3232 2 hszt visszaolvasol és meg is van a válasz -
#3231 Beta ugyanúgy 100%on pörgette procit. -
#3230 Csak raneztem en miert lassul be icipicit neha...
Leveve a grafot is megeszi a processzort....Beta nem volt ilyen. Raneztem par forumra , globalis a dolog , remelem nagyon hamar javitanak rajta .