Battlefield 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Fegyveretek 😄

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.09.30. 20:41:33

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Eszerint este fél 12kor már kezdődik a multi stream

TDC Geronimo
Hétvégén lesz single és multi stream is twitchconról

Kösz!
TDC Geronimo

Smithwarden
Semmit nem adnak.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Lehet, hogy noob kérdés, de az ilyen deluxe meg ultimate verziók a single playerhez semmit pluszt nem adnak, ugye?
Smithwarden

TDC Geronimo
Xbox will be broadcasting #BF1's multiplayer gameplay at #TwitchCon from 30 September to 2 October.

Vadnokedli
Lehet szar vagyok, de én össz: egy buggal találkoztam(~12 óra mellett). Amikor a jeep vagy hasonló kategóriájú kis jármű eltűnik alólam menet közben.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

TDC Geronimo
Szombat este 10kor hivatalos single player livestream lesz twitchen.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

TDC Geronimo
WWI has never looked better until now. #BF1 is officially gold ahead of its release next month!

Hatalmas tévhit hogy az első világháború csak a 'trench warfare'-ről szólt. A nyugati front talán....de a keleti és a közel-keleti fronton normális, nyitott ütközetek voltak, csak mint a második világháborúban.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

van benne 0.75 mp trench is .. nagyszeru
BalikaHUN
Én sem tudom, talán a BF3 volt amit ennyire vártam. De már nem sokat kell várni hogy végre újra remek Battlefield játékot kapjunk.

Dragon Multi Gaming Clan - dmgc.hu BF1:Baliozus

TDC Geronimo
Ezt aláírom. Én konkrétan nem tudom mikor vártam ennyire már egy játékot.Valószínű az is BF volt... 😄

adam46
Még az is sok. 😄
TDC Geronimo
Arc + arcmimika

TDC Geronimo
origin access master racenek csak 16 nap <#nezze>
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.09.27. 20:01:27

adam46
Még mindig több, mint 3 hét, bassza meg. 😄
ozimak
Hát... Battlefield-ék ezzel a trailer-el is odaba**tak... Minden elismerésem nekik! Magára a játékra még azért majd kíváncsi leszek. Nem rendeltem elő, meglessük milyen lesz!
Szerk.: Percenként kb. 1000 megtekintés a Youtube-on 😄
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2016.09.27. 19:49:14
TDC Geronimo
kis infó singleről

In Battlefield 1 you’ll experience a series of what we call War Stories: personal stories focusing on different protagonists with unique backgrounds and skills. While our characters are at war, the stories in Battlefield 1 are personal. They’re about people rather than history or battles.

One example is the War Story Through Mud and Blood. It takes place late in the war and centers on a British Mark V Tank crew. The story focuses on a young soldier assigned to the crew as the tank’s driver. However, our protagonist has no experience of these modern war vehicles and need to learn – and learn fast. Our hero is also struggling with earning the trust of his fellow crew members, so there’s a social dynamic in the story, making the whole thing something personal. Danny Edwards, our driver character, is not an ace sniper. He’s not a crack pilot. He’s not a demo expert. He’s a former chauffeur – a volunteer new to the war. He can drive and he can fix things. That’s where we start.
One key inspiration for single player has been how people think, act, and play in Battlefield 1 multiplayer. Playing Battlefield games, you usually have an objective, a loadout, and a plan. That plan often comes apart as you’re realizing it, and then you have to improvise to make do based on the enemies and vehicles you might be facing.
You’ll also get to know real-life historical figures playing Battlefield 1 single player. A romantic and somewhat controversial character, Lawrence of Arabia is a name many recognize. Right up there with The Red Baron, Lawrence is one of the most iconic World War 1 names and I hope players will find it fascinating to spend time with this character.

Facing off with a technically superior enemy, Lawrence is put in a true underdog situation in Battlefield 1. The Ottoman Empire has a giant armored train called The Canavar – or “beast” in Turkish – equipped with a huge artillery piece that can strike from miles away. The Empire’s devastating artillery engages rebel forces – who are wielding rifles from horseback.

In Battlefield 1, you play an Arab rebel that is depicted as Lawrence’s right hand. This character needs to use her resourceful playstyle to scout out enemy encampments, liberate the equipment needed, and draw the armored train out to a final confrontation. Play it loud, quiet, long-range, close-up, on your horse, or in an appropriate vehicle – it’s up to you.

Running
Már most nem lehet egy filmtől megkülönböztetni pár játékot, mi lesz itt 10 év múlva.

TDC Geronimo
hogy néz ki 😄

Betegek ezek

Running
szájtátós grafika

Smithwarden
Battlefield 1 Official Single Player Trailer

TDC Geronimo
Boxon már van preload. Ott 42.6gb a játék

TDC Geronimo

TDC Geronimo
Holnap jön a single playeres trailer

Smithwarden

Running
Frostbite-hoz nincs modszerkesztő. <#nezze><#nyes>

DC-ben is igy kezdted, aztan a vegere sajat mapod volt. :-)
Runningia. :-)

Running
A Battlefield 1-re összedurrantom funolásra a Horda Team-et, ts van, meg minden, a régiek közül, aki jönne, keressen meg privátban. Jöhet az is, aki nem volt tag, de ezer éve itt rontja a levegőt.
Utoljára szerkesztette: Running, 2016.09.26. 13:15:47

adam46
Mondta a DICE, hogy változni fog a bétához képest, de hogy ennyire... <#szomoru1>
Running
Ezabf1ugye?

giornalista
igen, nem túl akkurátus, hol volt akkor Boeing 747...
RatBaG
oké, átbeszéltük ezerszer, ez egy alternatív WW1 lesz, csupa nem odaillő, fejlettebb technikával, deal with it... de azért EZ már mégis túlzás!

Per Aspera Ad Inferi.

giornalista
igen, most nézem... mi az isten 😄 pedig ottvótam, ígérem. (vagy akkor mégsem...).
Moby
Minden jó, csak az ajtót tetszett eltéveszteni 😄

Adversus solem ne loquitor

giornalista

ezt a két képet szeretném megmutatni nektek 😊)) az elsőn másodszor lettem MVP úgy, hogy először mentem Glazzal a repülős pályán. nagyon élveztem, azt hiszem, kezdek egyre pontosabb lenni, több headshotom is volt vele, illetve egyszer 1v4-ről 1v1-re mentettem egy meccset Bandittel, és végül csak azért ölt meg Blackbeard, mert mire áttörtem a kurva pajzsát, már csak 3 HP-m maradt a sorozatos tűzharc és peakelések után (szorított az idő, mert bent volt az objective mellett, ha nem lépek, azért nyer), és egy kósza pisztolylövedékkel eltalált.

a második kép igazából csak nekem érdekes, de talán mindenki másnak is, aki szokott repülni: a csomagvizsgálók ezt látják röntgengképként egy bőröndből 😊 ez egy elég lightosan megpakolt bőrönd egyébként, de nagy pacsi a játékkészítőknek, hogy teljesen igazi képet tettek be, nem valami rajzolt gagyit.
Utoljára szerkesztette: giornalista, 2016.09.25. 20:49:35
Jim Morrison
<#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

TDC Geronimo
<#idiota>

lac coo
Azert meg egy objectben gazdabb palyat meg kellene varni, mondjuk az erdoset 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.25. 12:15:46

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

patchaou
A10-5800k proci integrált HD7660D-vel 8giga rammal amiből kettőt az apu használt, igaz full lowon és 720p-n 30+ fps volt 😊
Szóval az a minimum gépigény lehet hogy 1080p-re és 60 fps-re van belőve 😊
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.09.25. 11:51:59

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Running
Hát ez, komolyan mondom...nem tudom. <#banplz>

Az alapjáték pályái, aki még nem látta/olvasta: (nem szúrhatok be linket...)
https://www.battlefield.com/games/battlefield-1/maps?utm_campaign=bf1_hd_ww_ic_soco_twt_bf1-mapsreveal-tw&utm_source=twitter&utm_medium=social&cid=18898&ts=1474736588295&sf48960649=1

Olvastam -talán itt-, hogy a dobozos verziókhoz nem lesz DVD, így le kell tölteni a játékot.. ez a gyengébb netkapcsolattal rendelkezőknek több, mint egy nap is lehet.
Előtöltésre viszont lehetőség lesz, de kiknek? Akik csak originen rendelik elő a játékot?
+1 amd hd 7800 alatti szuper regi kartyakkal is siman ment! szoval ja..
TDC Geronimo
Akkora baromságok ezek a hivatalos gépigények. Betat tolta mindenki látta hogy fut.

Vadnokedli
A béta alap 4670K-val simán ment minden maxon(~90fps), kb.2100x1200 Internal resolution mellett. Akkor most még se fog futni faszán? 😞 <#nemtudom><#idiota>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."