6439
  • giornalista
    nekem a BF3 volt az első online FPS multim. hetekbe telt, mire elfogadható szintre fejlesztettem magam és hónapokba, mire az élmezőnyhöz tudtam tartozni public meccseken.

a sorozat egyik nagy erénye a hosszú learning curve, ami miatt érdemes újra és újra elindítani a játékot, hiszen rengeteg dolgot lehet tanulni. itt bizonyos tekintetben (pl. recoil) egyszerűsödött a játék, a fegyvereket mégis nehezebb használni, mint eddig valaha, tehát nyugodtan szánj rá néhány napot, 1-2 hetet, és érezned kell valamiféle fejlődést. onnan meg már nem lesz megállás :)

egy személyes példa: volt egy assignment tegnap, hogy a Medic fegyverekkel kell először 20-at ölni (pipa), majd kell 20 headshot, de csak azt fogadja el, ha a headshot maga kill is (tehát ha simán eltalálsz valakit a távolból, és headshot, de nem hal bele, akkor nem regisztrálta), ebből kellett 10. ráment pár napom, de sikerült. az utolsó feladat: in a life get 5 kills with a DMR.

na, ez az én gung-ho, frontvonalas stílusomnak óriási kihívás volt. legalábbis annak tűnt. de mivel itt 1 életen belül kellett az 5 kill, nagyon visszafogtam magam. lemaradoztam, okosan, fedezékek környékére vonultam és középtávolságról próbáltam leszedni a védőket. végül 4 killnél elfogyott az ammóm, így visszább kellett vonulnom, találtam egy mortarozó srácot, adott is ammót (ilyen is van? :D), feltankoltam és végül nagy nehezen összejött az 5. kill is. mindez második próbálkozásra :) nyilván ez sokaknak nem nagy szám, de én mindig megyek előre a frontvonalra, most viszont teljesen máshogy kellett játszanom pár percig és rohadtul élveztem. nagyon sok van ebben a játékban, érdemes elmerülni benne!
    Utoljára szerkesztette: giornalista, 2016.10.23. 11:26:41
  • giornalista
    én pl. szívesen megvenném a dobozt és a lemezt valakitől, ha neki nincs rá szüksége :) szeretném feltenni a polcomra.
  • giornalista
    francba :( annyira szép is lehetne, de így... egy részen olyan, mintha fekete-fehér lenne, alig vannak színek.
    Utoljára szerkesztette: giornalista, 2016.10.23. 11:19:46
  • lac coo
    En megtanultam hasznalni az assaultot, nyiltabb tereket kerulom, azt jovan...Illetve nincs jol, mert a tobbiek meg a szuk helyeket kerulik :)) Ettol olyan fura lesz a jatek...
    De igazabol nem is megyek mas mapra mint az erdos, ott mndenhol jo az assault....
  • Conqvistador
    Pedig pont a Medic class kezd érdekelni. A Riganotti vagy milyen fegyver lenne jó távcsővel szerintem nem sebez rosszul és még néha gyógyítani is tudok.
    Egyébként magasabb szinten mennyit javul kb a fegyverzet?
  • simonl #3345
    Én is ugyanígy érzem. Gyalázatosan szar assault fegyverrel kell 30-as, 40 -es emberkéket lelőnöm. Siralmas.
    Talán azért van sok sniper is mert az még alap szinteken is használható.
    A shotgun és a Sniper használható, nincs középút. Medic class fegyverei minősíthetetlenek. 10+ éve játszom FPS -játékokkal, nem hiszem hogy olyan béna vagyok, hogy el sem találok valakit 10 m-ről.
  • lac coo
    Hat es az AI t ne is emlitsuk, inkabb egy normalis scrptelt cucc mint ez aza AI :))))
    En anem tankosat vegig toltam, de ott is a rombolhatosag miatt vuttem vegig, az olasz supportosat felig , a tobbire csak raneztem de nem is hiszem, higy valaha is vegigjatszom :))))
  • simonl #3343
    Igen, köszönöm, közben megnéztem, nekem alapból engedélyezve volt.
  • NEOreg3
    nekem 5 óra volt

nem is tudom minek erőltetik, ha csak ennyit tudnak kihozni belőle
  • lac coo
    Biosban kell, intel hyper traiding technology, vagy valami ilyesmi, es ott enable. Keress ra alaplapodra neten, meg processzorra, en igazabol nem ertek hozza ....
  • Vadnokedli
    Lehet több is megvan- Xfire-hoz már nem férek hozzá az rögzítette az időm BF2/2142.
  • simonl #3339
    És azt hogyan csináltad? Leírnád?
  • Conqvistador
    Atya ég a morcosan sok.
    Remélem hasonlóként fog ez is működni, mint a Rocket League.
    Az elején majdnem refoundolni akartam aztán megszerettem és most már so so jól megy 500+ MVP csillagom van bár a competitivet annyira nem tolom mert nem mindig van kivel. Csak remélni tudom javul a BF statisztika is idővel.
  • kigyi
    Rövidebb :D Az első "3" részt letoltam az kb 1.5 óra. És még 2-3 rész van ami gondolom kicsit hosszabb tehát összesen vagy 4 óra lehet benne, ha nem rohansz.
    Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.10.23. 10:30:52
  • Vadnokedli
    Én BFekben legalább 8000-9000 órát már játszottam- szerintem ennyi nem árthat.
  • lac coo
    Jah, bekapcsoltam az I7-esen a HT-t, es megszuntek az fps esesek. Tobb nem lett, de sokkal simabb az egesz. Es most nem is hasznalja maxon a processzort...
  • lac coo
    Majd belejossz, en se vagyok nagy fps user, kb Farcray 3 volt az utolso , azt jatszogattam kicsit singlebe. De egyre jobban megy , kozepere jo vagyok mindig :))
  • Conqvistador
    Hát én olyan béna vagyok eddig a BF 1 el, hogy már már bánom hogy megvettem.
    Igazából jó pár éve nem játszottam komolyabban fps játékkal ha nem vesszük ide a GTA 5 egyes lövöldözős csatáit és a Division kb 60 óráját.
    Kb mennyi idő kell míg az ember egy BF 1 stílusú játékban elfogadható szintet ér el? Eddig katasztrófa :D
  • Vadnokedli
    Csak akkor veszek dobozost ha az gyűjtői fémdobozos kiadás (pl; BF4, MGS:TPP)
  • lac coo
    Jaja, en is jartam igy, bemutattam supportnak vagy nyolc dobozost ahogy kell, harom perc alatt visszakaptam az accomat, mas van, hogy heteket kuzd erte sajnos...
  • lac coo
    Es ugye az asszony se kap sms-t a banktol, hogy marmegint jatekot vettem ! :)))
    Meghajto nem kell, gyorsabb letolteni....
  • grebber
    Na single letolt már valaki ez is rövid lett?
  • BalikaHUN
    Igen sokan azt veszünk főleg ha olyan játékról van szó mint a Battlefield. Sok játékot vettem digitálisan is de szeretem a dobozt a kezembe fogni, kinyitni az első napon stb. 30 éves vagyok de ez nekem még mindig hozzá tartozik a játékélményéhez.
    + haszna is van a dobozos játéknak, úgy kb 4-5 éve ellopták a steam accountomat és egy dobozos játék (asszem cod mw2) segítségével szereztem vissza elég gyorsan.
  • simonl #3327
    Ne már, komolyan Srácok!
    Lassan 2017, a 21. században még dobozos játékot vesztek? Optikai meghajtót se láttam évek óta.
    Nemrég dobáltuk ki a 11 éves fiammal a pincéből a régi játékaim dobozait. Én megsirattam, Ő meg röhögött rajtam
  • TDC Geronimo
    100% a natív. Javítva lett
  • bélanéni #3325
    Sziasztok,
    a bétában volt egy Resolution Scale opció. Kb 45-re kellett állítani, hogy natív felbontásban menjen a játék. Ez az opció még mindig létezik? Ma kezdem majd a játékot, érdekelne. És ha igen, továbbra is 45 környékére kell belőni?
    Előre is köszi.
  • Vadnokedli
    ha azt nézzük még így is ráfizettél- De fizikális léte egy élmény a tárgyaknak.
  • AnuluWork #3323
    Azért nem teljesen. Pl. PCre ahonnan én rendeltem elő, ott adtak hozzá egy töltény formájú pendriveot, és előrendelői dlct is.

• Bandicoot
    Nemigen akarlak kiröhögni,de 16ezer forint (már ha a pc-n veszed), és semmit nem kapsz csak egy dobozt amivel kitörölheted (sajnos)...Gyorsabb,és jóval olcsóbb neten beszerezni egy kódot mondjuk Cdkeys-com-ról ahol ~12500 ft....

Ha konzolra veszed akkor megértem a dobozost,ott van lehetőség eladni/elcserélni...
  • gattacalg
    antiszoc jelenség vagyok, de alapvető elveim azért még vannak, piát és szotvert csak humántól veszek, még ha kiröhögnek is
  • lac coo
    Jee..most latm van benne starwarsos impact granat ! :)
    Az jo, azt szerettem benne :))
  • simonl #3319
    Miért nem net -en vásárolsz? Nem ördögtől való.
    Mármint, miért nem az Origin -en veszed meg online?
    Átutalod, letöltöd, játszol!
    Utoljára szerkesztette: simonl, 2016.10.23. 00:14:10
  • gattacalg
    skalpoljátok meg őket :O

Utoljára szerkesztette: gattacalg, 2016.10.23. 00:07:38
  • gattacalg
    felhívód őket ma? gépi hang? úzenetrögzító, menúpontok, tanácsadás, meg se lepődsz
    Utoljára szerkesztette: gattacalg, 2016.10.23. 00:02:36
  • gattacalg
    ma is tanultam valamit?
    extrém digitaltól senki ne rendelne szülinapi ajándkéknak szoftver alkalmazást, mert lehet nem érkezik meg időben?
  • DivXion94
    Ez a Squad XP Boost ugye viccnek van bent a játékban? Mert hogy nem ad hozzá semmit az XP proggression-höz az biztos. Egyébként meg elértem az Assault-al a rank 10-t ,egyből kipróbáltam a Hellriegelt. Azt kell hogy mondjam hogy közepes távolságra jó,közelebbre inkább az m1918 trenchet használom.
  • TDC Geronimo
    Úgy hívják color grading. Az a pálya az ilyen
  • giornalista
    srácok, végezhetek egy kis közvélemény kutatást?

Argonne Forest mapról lenne szó. egyszerűen zavar, hogy milyen fakó, szürke az egész. az ég folyamatosan fehéres szürke, kontrasztos, a színek sincsenek igazán rendben, mintha ködben, füstben játszanék. kopott az egész.

csak én érzem ezt így, azaz a gépemben/monitoromban lesz a hiba, vagy nálatok sem igazán szép ez a pálya?
  • lac coo
    :))))

Most megint rettenet sok van beloluk.
  • TDC Geronimo
    Mocsok sniperek