6439
-
#3350 nekem a BF3 volt az első online FPS multim. hetekbe telt, mire elfogadható szintre fejlesztettem magam és hónapokba, mire az élmezőnyhöz tudtam tartozni public meccseken.
a sorozat egyik nagy erénye a hosszú learning curve, ami miatt érdemes újra és újra elindítani a játékot, hiszen rengeteg dolgot lehet tanulni. itt bizonyos tekintetben (pl. recoil) egyszerűsödött a játék, a fegyvereket mégis nehezebb használni, mint eddig valaha, tehát nyugodtan szánj rá néhány napot, 1-2 hetet, és érezned kell valamiféle fejlődést. onnan meg már nem lesz megállás :)
egy személyes példa: volt egy assignment tegnap, hogy a Medic fegyverekkel kell először 20-at ölni (pipa), majd kell 20 headshot, de csak azt fogadja el, ha a headshot maga kill is (tehát ha simán eltalálsz valakit a távolból, és headshot, de nem hal bele, akkor nem regisztrálta), ebből kellett 10. ráment pár napom, de sikerült. az utolsó feladat: in a life get 5 kills with a DMR.
na, ez az én gung-ho, frontvonalas stílusomnak óriási kihívás volt. legalábbis annak tűnt. de mivel itt 1 életen belül kellett az 5 kill, nagyon visszafogtam magam. lemaradoztam, okosan, fedezékek környékére vonultam és középtávolságról próbáltam leszedni a védőket. végül 4 killnél elfogyott az ammóm, így visszább kellett vonulnom, találtam egy mortarozó srácot, adott is ammót (ilyen is van? :D), feltankoltam és végül nagy nehezen összejött az 5. kill is. mindez második próbálkozásra :) nyilván ez sokaknak nem nagy szám, de én mindig megyek előre a frontvonalra, most viszont teljesen máshogy kellett játszanom pár percig és rohadtul élveztem. nagyon sok van ebben a játékban, érdemes elmerülni benne!
Utoljára szerkesztette: giornalista, 2016.10.23. 11:26:41 -
#3349 én pl. szívesen megvenném a dobozt és a lemezt valakitől, ha neki nincs rá szüksége :) szeretném feltenni a polcomra. -
#3348 francba :( annyira szép is lehetne, de így... egy részen olyan, mintha fekete-fehér lenne, alig vannak színek.
Utoljára szerkesztette: giornalista, 2016.10.23. 11:19:46 -
#3347 En megtanultam hasznalni az assaultot, nyiltabb tereket kerulom, azt jovan...Illetve nincs jol, mert a tobbiek meg a szuk helyeket kerulik :)) Ettol olyan fura lesz a jatek...
De igazabol nem is megyek mas mapra mint az erdos, ott mndenhol jo az assault.... -
Conqvistador #3346 Pedig pont a Medic class kezd érdekelni. A Riganotti vagy milyen fegyver lenne jó távcsővel szerintem nem sebez rosszul és még néha gyógyítani is tudok.
Egyébként magasabb szinten mennyit javul kb a fegyverzet? -
simonl #3345 Én is ugyanígy érzem. Gyalázatosan szar assault fegyverrel kell 30-as, 40 -es emberkéket lelőnöm. Siralmas.
Talán azért van sok sniper is mert az még alap szinteken is használható.
A shotgun és a Sniper használható, nincs középút. Medic class fegyverei minősíthetetlenek. 10+ éve játszom FPS -játékokkal, nem hiszem hogy olyan béna vagyok, hogy el sem találok valakit 10 m-ről. -
#3344 Hat es az AI t ne is emlitsuk, inkabb egy normalis scrptelt cucc mint ez aza AI :))))
En anem tankosat vegig toltam, de ott is a rombolhatosag miatt vuttem vegig, az olasz supportosat felig , a tobbire csak raneztem de nem is hiszem, higy valaha is vegigjatszom :)))) -
simonl #3343 Igen, köszönöm, közben megnéztem, nekem alapból engedélyezve volt.
-
#3342 nekem 5 óra volt
nem is tudom minek erőltetik, ha csak ennyit tudnak kihozni belőle -
#3341 Biosban kell, intel hyper traiding technology, vagy valami ilyesmi, es ott enable. Keress ra alaplapodra neten, meg processzorra, en igazabol nem ertek hozza .... -
#3340 Lehet több is megvan- Xfire-hoz már nem férek hozzá az rögzítette az időm BF2/2142. -
simonl #3339 És azt hogyan csináltad? Leírnád? -
Conqvistador #3338 Atya ég a morcosan sok.
Remélem hasonlóként fog ez is működni, mint a Rocket League.
Az elején majdnem refoundolni akartam aztán megszerettem és most már so so jól megy 500+ MVP csillagom van bár a competitivet annyira nem tolom mert nem mindig van kivel. Csak remélni tudom javul a BF statisztika is idővel. -
#3337 Rövidebb :D Az első "3" részt letoltam az kb 1.5 óra. És még 2-3 rész van ami gondolom kicsit hosszabb tehát összesen vagy 4 óra lehet benne, ha nem rohansz.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.10.23. 10:30:52 -
#3336 Én BFekben legalább 8000-9000 órát már játszottam- szerintem ennyi nem árthat. -
#3335 Jah, bekapcsoltam az I7-esen a HT-t, es megszuntek az fps esesek. Tobb nem lett, de sokkal simabb az egesz. Es most nem is hasznalja maxon a processzort... -
#3334 Majd belejossz, en se vagyok nagy fps user, kb Farcray 3 volt az utolso , azt jatszogattam kicsit singlebe. De egyre jobban megy , kozepere jo vagyok mindig :)) -
Conqvistador #3333 Hát én olyan béna vagyok eddig a BF 1 el, hogy már már bánom hogy megvettem.
Igazából jó pár éve nem játszottam komolyabban fps játékkal ha nem vesszük ide a GTA 5 egyes lövöldözős csatáit és a Division kb 60 óráját.
Kb mennyi idő kell míg az ember egy BF 1 stílusú játékban elfogadható szintet ér el? Eddig katasztrófa :D -
#3332 Csak akkor veszek dobozost ha az gyűjtői fémdobozos kiadás (pl; BF4, MGS:TPP) -
#3331 Jaja, en is jartam igy, bemutattam supportnak vagy nyolc dobozost ahogy kell, harom perc alatt visszakaptam az accomat, mas van, hogy heteket kuzd erte sajnos... -
#3330 Es ugye az asszony se kap sms-t a banktol, hogy marmegint jatekot vettem ! :)))
Meghajto nem kell, gyorsabb letolteni.... -
#3329 Na single letolt már valaki ez is rövid lett? -
#3328 Igen sokan azt veszünk főleg ha olyan játékról van szó mint a Battlefield. Sok játékot vettem digitálisan is de szeretem a dobozt a kezembe fogni, kinyitni az első napon stb. 30 éves vagyok de ez nekem még mindig hozzá tartozik a játékélményéhez.
+ haszna is van a dobozos játéknak, úgy kb 4-5 éve ellopták a steam accountomat és egy dobozos játék (asszem cod mw2) segítségével szereztem vissza elég gyorsan. -
simonl #3327 Ne már, komolyan Srácok!
Lassan 2017, a 21. században még dobozos játékot vesztek? Optikai meghajtót se láttam évek óta.
Nemrég dobáltuk ki a 11 éves fiammal a pincéből a régi játékaim dobozait. Én megsirattam, Ő meg röhögött rajtam -
#3326 100% a natív. Javítva lett -
#3325 Sziasztok,
a bétában volt egy Resolution Scale opció. Kb 45-re kellett állítani, hogy natív felbontásban menjen a játék. Ez az opció még mindig létezik? Ma kezdem majd a játékot, érdekelne. És ha igen, továbbra is 45 környékére kell belőni?
Előre is köszi. -
#3324 ha azt nézzük még így is ráfizettél- De fizikális léte egy élmény a tárgyaknak. -
#3323 Azért nem teljesen. Pl. PCre ahonnan én rendeltem elő, ott adtak hozzá egy töltény formájú pendriveot, és előrendelői dlct is.
-
Bandicoot #3322 Nemigen akarlak kiröhögni,de 16ezer forint (már ha a pc-n veszed), és semmit nem kapsz csak egy dobozt amivel kitörölheted (sajnos)...Gyorsabb,és jóval olcsóbb neten beszerezni egy kódot mondjuk Cdkeys-com-ról ahol ~12500 ft....
Ha konzolra veszed akkor megértem a dobozost,ott van lehetőség eladni/elcserélni... -
gattacalg #3321 antiszoc jelenség vagyok, de alapvető elveim azért még vannak, piát és szotvert csak humántól veszek, még ha kiröhögnek is -
#3320 Jee..most latm van benne starwarsos impact granat ! :)
Az jo, azt szerettem benne :)) -
simonl #3319 Miért nem net -en vásárolsz? Nem ördögtől való.
Mármint, miért nem az Origin -en veszed meg online?
Átutalod, letöltöd, játszol!
Utoljára szerkesztette: simonl, 2016.10.23. 00:14:10 -
gattacalg #3318 skalpoljátok meg őket :O
Utoljára szerkesztette: gattacalg, 2016.10.23. 00:07:38 -
gattacalg #3317 felhívód őket ma? gépi hang? úzenetrögzító, menúpontok, tanácsadás, meg se lepődsz
Utoljára szerkesztette: gattacalg, 2016.10.23. 00:02:36 -
gattacalg #3316 ma is tanultam valamit?
extrém digitaltól senki ne rendelne szülinapi ajándkéknak szoftver alkalmazást, mert lehet nem érkezik meg időben? -
DivXion94 #3315 Ez a Squad XP Boost ugye viccnek van bent a játékban? Mert hogy nem ad hozzá semmit az XP proggression-höz az biztos. Egyébként meg elértem az Assault-al a rank 10-t ,egyből kipróbáltam a Hellriegelt. Azt kell hogy mondjam hogy közepes távolságra jó,közelebbre inkább az m1918 trenchet használom. -
#3314 Úgy hívják color grading. Az a pálya az ilyen -
#3313 srácok, végezhetek egy kis közvélemény kutatást?
Argonne Forest mapról lenne szó. egyszerűen zavar, hogy milyen fakó, szürke az egész. az ég folyamatosan fehéres szürke, kontrasztos, a színek sincsenek igazán rendben, mintha ködben, füstben játszanék. kopott az egész.
csak én érzem ezt így, azaz a gépemben/monitoromban lesz a hiba, vagy nálatok sem igazán szép ez a pálya? -
#3312 :))))
Most megint rettenet sok van beloluk. -
#3311 Mocsok sniperek