Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De egyébként érzésre a bipod nélkülieknek is javítottak a szórásán a bétához képest.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2016.10.15. 21:24:25
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Medic-el rohangáltam sokat, közelről rendszerint ha nem volt mázlim és nem bénába futottam bele vesztettem,mert közelről is kell lazán minimum 3 találat hogy öljön (fejre kevesebb,de ugyanez igaz az smg-re). Mire annyit lősz már rég kitáraztak rajtad.
Mindig van akinek parát okoz a DMR jellegű fegyverválaszték.... Remélem nem lesz itt is siránkozás miatta, BF4-ben is eléggé legyalázták patchekkel feleslegesen.... Ha skilles ember rohangál vele és leszed, nos megérdemli - mert bizony skill kell azzal szedegetni. Ha ügyes vagy kemény a harc velük - mert nem vagy te sem béna és mert jó a balansz egyikőtöknek sem könnyű. Ha viszont balek rohangál velük lazán ledarálod bármilyen távból - hacsak nem vagy te is balek.😊
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.10.15. 19:21:15
Szerintem nagyon jól vannak balanceolva a classok/fegyverek, de ezt már betanal is elmondtam
szerverkereső meg megy, de csak 4-5 szerveren van ember, ott szoktam kivárni a soromat . De gyanítom ennél többen játszanak azért .
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.10.15. 19:16:08
De mindegy, ez jo sose lesz, valahol valami paros mindig santitani fog. Ami inkabb aggaszt az a lassulasok, meg most mar azert latok jellegzetes BF3-ay, befutok a fal moge majd ott er utol a talalat dolgot is ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.15. 19:06:45
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.10.15. 17:46:15
www.pumaszallas.hu
Egyébként van másik slot, meg kell venni assaultnak azt a böhömnagy revolver mordályt. Elég pontos, és 2-3 lövéssel elintéz egy embert. Pont arra van kitalálva, hogy ha összefutsz valakivel, aki már az SMG effektív hatótávján kívül van.
Akkor kellene ket slot, hogy legyen nekem is valamim tavolabbra ha assault vagyok ! 😊
ez így túl egyszerű logika, hogy ami sorozatot lő az kegyen gyenge és/vagy pontatlan ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.15. 17:18:08
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem nem lesz gond a fegyverekkel, csak amiatt fogjuk sokat szívni a fogunkat, hogy a BF-3-4 után meg kell szokni, hogy vannak távolságok, ahová az épp kézben lévő fegyverrel esélyed sincs érvényesülni. Eddig azért szinte minden fegyverrel tudtál lőni minden távra, ez mostantól megszűnik.
Igaz a neve is SMG, de akkor assault kaphatna valami emberes fegyvert is 😊
És azért tegyük hozzá, hogy ennél a rengetek fegyvernél, és hogy azokat ie-oda balanszolják a végén érdekes dolgok is kisülnek ! 😊
Pl, amikor a géppuskasra rárohanok 8 méterről szuronnyal és nem tud megölni mire odaérek 😄DD
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.15. 16:11:24
www.pumaszallas.hu
De azt tlvabbra is fenntartom, hogy assault mar kozepes tavra is gyenge, szoras az jobb mint volt, de szerintem keveset sebez, nagyon sok talalat kell....Celozni meg ugyanugy kell, daralni nem lehet mert akkor ugy szor , hogy akar a levegobe is lodozhetnek.
En szerttem az assault classt mindig, de itt azonkivul, hogy van fegyverem tank ellen nem sok haszna van. De igazabol sokan gondolhatjak igy, mert alig latni assaultot....
A medic a fegyverevel, meg a sajat hp raktaraval igen is sokkal erosebb.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Viszont most a vadászgépet érzem gyengének, nagyon gyenge a géppityuja, percekig kell sorozni az ellenséges gépeket, hogy végre koppanjanak, a nagyobb gépek önvédelmi géppuskáit viszont durván buffolták, úgy szétcincálják a vadászokat pár másodperc alatt, hogy nézni is fáj. Quentin-en egyedül röpködtem assault plane-ben, egy vadász már fél perce szurkált a seggemet. Szépen átmásztam a hátsó géppuskához, megsoroztam az épp mellettem elhúzó vadászt, és úgy szétszedtem, hogy szerintem még fel se fogta mi történt, már halott volt. Én szégyelltem magam. Aztán persze kérdés, mennyire változik majd a helyzet, ha már mindenki megszerezte rá a raksikat.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.10.15. 14:01:39
Azért remélem ezt a szerverkereső, matchmaking cuccot javítják majd, mert ez kritikán aluli !
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
+ menü ! 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.15. 00:06:37
Parasite Eve 2, best game EVER!