Battlefield 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Neztem azt a kis alacsony fps ikont...siman dobalja stabil 100 fps felett is.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ezerszer át lett rágva. Olvass vissza kicsit, tényleg hetek óta két óránként elmondjuk valakinek.
TDC Geronimo
😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ozzyehh
redditen és ofi fórumon írták, hogy frame droppoltak 8al és 16al megszűnt, de hát minden gép más, van akinek 8al tök simán megy, gondoltam nem árthat felkészülni😊

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

TDC Geronimo
Ramnak ehhez nem sok köze van 😉

Ozzyehh
ezt a képet elnézve jól döntöttem, hogy holnapra rendeltem még +8 GB ramot a mostani 8 mellé 😄 brutálisan néz ki

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

TDC Geronimo
Q

hát emberek vagy én vagyok öreg vagy nagyon nehéz észrevenni az ellenséget és megkölönböztetni a sajáttól....és amikor már azt hiszem sikerül átrak másik oldalra és kezdődik előröl.....pedig nincs szemproblémám
TDC Geronimo
Maradék 4 map, amit nem láttunk. Egytől egyig gyönyörűek.

Hali!

Gondolom mar tobbszor at lett itt ragva,de hol eri meg a legjobban megrendelni a /sima verzios/jatekot?
Orgin?
Ill. mire jo az az orgin acces?
Elore koszonom a valaszokat!
<#worship>

TDC Geronimo
Igen

Blekk Síp
Ha a 10 óra lejár és multiban vagyok, akkor kidob azonnal?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

TDC Geronimo
Azt mondom damn son...

lac coo
Hogy ottrohadjonmeg, bekapcsoltam, nem megint pont a forestes erod ele rakott be tamadonak !'😊)))
Az a map, meg a sivatagos, nem a betas hanem ahol a nagy homok dune van kozepen az ugy kuka ahogy van ! 😊

lac coo
Jah, meg meg ket dolog amit ugy eszre vettem, a robbano cuccok lehetnenek durvabbak is. Most kicsit magam ellen beszelek mert talpas vagyok leginkabb, de pl a repulobombazas is valami petarda leginkabb, szepen elszaladok elole . Azert ilyeneknek lehetne sulya. Hajo agyutuz pl. Mellettem robban , es nem halok bele.
A granatdobas viszont javult, hogy ne csak sirjak mindig ! 😊)

FEARka
Nem tudom mennyivel erősebb/gyengébb a 945, de itt egy videó róla.

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

bakkerman
GTX750 Ti-vel meg egy phenom 965-el van sanszom a játékra,vagy totál felejtős?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

lac coo
Egy picit kellene csak nagyobb átfedés, én assaultról beszélek ,azzal tolom, egy picit legyen jobb közepes távra ....

hát ebben igazad van én se nagyon jutottam tankhoz, repcsihez már inkább

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

lac coo
Plusz a jarmuhasznalatra valamit kutalalhatnanak, mert pl en se a betaban se itt a trialban meg repulohoz nem jutottam, de tankhoz is talan csak ketszer osszesen 😊))

figy, a fegyvereknél ez tök logikus. ez első VH nem a modern kor ahol az Assault fegyókkal is kitudsz szedni valakit 500 méterről (most csak mondtam valamit) mindegyik fegyvertípusnak megvan a maga gyengesége és erőssége. Egy gépfegyverrel (ahogy a való életben is) nem vagy olyan hatékony távolra mint egy bolt action puskával... a rohangálásról meg az a véleményem, hogy pont hogy lassult főleg Assaultal. Okosan kell játszanod, megfontoltan (conqestről beszélek) mert nagy távolságokból azonnal leszednek ha nem mész fedezékről fedezékre és nem próbálsz meg minél jobban közel kerülni az ellenfélhez.
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2016.10.16. 13:15:51

lac coo
Nem tudom, nekem a rohangalassal van nagy bajom, ha egy picit lassabbak lennenek a karakterek mar jobb jatekmenet lenne a begen, meg a fegyverekkel, hogy tul beskatulyaztak melyik mire jo, kicsit nagyobb atfedes jo lenne, foleg tavolsagokban.
Azt mondjak ez ilyan Hardline os okossag, de azzal nem jatszottam, nem tudom....

lac coo
Az olyan szerintem.

nézegettem az Operationt, ez végülis kb olyan mint a Battlefrontban a turning point? hogy van egy "védelmi vonal" és azt kell áttörni vagy védeni?

TDC Geronimo
Amúgy nem gondoltam volna, hogy CQ után lesz olyan játékmód, amit szívesebben tolnék, de az operation ilyen lett.

egyetértek, én már alig várom, hogy toljam és az Origin access csak megerősített benne

TDC Geronimo
Pedig a gameplay az nagy erőssége ennek a résznek (is)

lac coo
Hat akkor akkor !'😊
Nekem nyolc mikor, olyan hatalamas tuz mar nincs bennem, meg a tiz orabol is van harom,mar minden lattam amit lehet, garfika meg hangulat viszi a hatan, de jatekmenet az nalam csak kozepes 😊 Hetvegente jo lesz 😊

a Kliens OCT 18.-a éjfélt ír a releasenél 18th 12:00 AM CEST ez elvileg 18.a éjfél

a counternél meg 1 nap 11 óra van ami 17.-e éjfél 😄 úgy tűnik előbb játszhatunk egy nappal ha minden igaz
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2016.10.16. 12:22:04

lac coo
18.-a 00:00 vagy 24:00 ?

Srácok valami nem stimmel, 18. a éjfélt ír az origin hogy akkor lesz a release az enlistereknek, de a Time counter ami fölül megy a kliensben az 17.én jár le, wtf?
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2016.10.16. 12:11:52

köszönöm ezzel megy hang!
Vadnokedli
1 hónapja se telepítettem újra, új SSD-re: W10/64/Pro(eredeti- nem hiszem hogy sok mindent befolyásol), Trial(EAAcces), Nekem is nV-van(1070) Minden fajta drivert felraktam(ME,INF,stb). <#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2016.10.16. 11:37:48

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

hmm és neked a Trial van a gépen vagy a teljes verzió? minden más gond nélkül megy a gépemen, új videókártya driver /nvidia/ tiszta W10 stb. szóval nem értem 😞
ráadásul ha elindítom, semmi más hang sem megy pl. youtube

Jim Morrison igen én a nyilakkal mozgok nem WASD és amióta az eszem tudom az egér middle click-je a reload FPS ben
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2016.10.16. 11:34:34
Jim Morrison
Kozepso gomb reload? Waow, ilyenrol sem hallottam meg... elkepzeltem, de csak idoveszteseget kapnek tole^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Vadnokedli
Ugyan ilyen hangkártyám van, simán megy. W10

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

RatBaG
az, hogy ha sprintből próbálsz célozni, sokszor csak egy pillanatra emeli fel a fegyvert, aztán nyomkodhatod veszettül a jobb klikket, olyan mintha nem akarná bevenni. rohadt sokszor haltam meg emiatt.

egyébként repülőn miért nincs "look behind"? 3-4ben volt, nem? így esélytelen megtudni, hogy mégis ki a franc lő hátulról, vagy sikerült-e lerázni. vagy legalább jobban lehetne hallani a motorhangokat.
a páncélozott géppuskás kocsiban a külső nézet hiánya most bug vagy új feature?

Per Aspera Ad Inferi.

az egerem középső gombját nem lehet configolni reloadra 😊 és a játék alatt nem megy az alap hangkártyám sem és az ASUS DGX sem ! érdekes Star Wars hibátlanul megy velük
Tikal
Lehet már fekvésből sprintelni? <#fejvakaras>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

lac coo
Mi az az sprint+ ads bug ?

RatBaG
remélem azért a véglegeshez jön gyorsan majd valami patch, a bétával hasított minden, itt meg a vga 50%-on döcög.
és az idegesítő sprint+ads bug is ugyanúgy megvan.

Per Aspera Ad Inferi.

hangkártya issue-t nektek okozott a trial? nekem az Asus DGX nem megy 😞
TDC Geronimo
Lirik streameli operationt. 32k ember nézi. Chatből ítélve eladott pár példányt 😊

lac coo
Hat ez a jatek neha szornyen rossz tud lenni ! 😊)
Nem tudom a palya nevet, ahol a nagy erod van a viznel, no azt kellett tamadni...hat aki azt kitalalta az eleteben nem jatszott meg semmivel 😊))
Hogy a kurva anyamba menjek csak a kozelebe is mikor , fentrol vagy otven sniper kempel ?????? Nagy lókukit kell a feladatot csinálni, kempelni kell, figyelni a fő útvonalakat azt jóvan, 😊
Alig vartam hogy vege kegyen.
Ennyit meg egy jatekban sem rohangaltam, szornyu !'😊

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.15. 23:21:04

Instant fejlövést maximum snipertől kaphatsz, de mivel az ablakban állást általában házak között teszed, ez a veszély annyira nem fenyeget. Viszont ha más classal futsz bele egy letámasztott LMG-sbe egy sarok mögül kijőve, akiből ráadásul az ablak miatt egy kéttenyérnyi részre látsz rá, akkor gyakorlatilag esélyed nincs. Ráadásul a fény-árnyék effektek miatt a házakban a szabad térhez képest sötét van, így kívülről alig lehet észrevenni a házakban kolbászolókat, maximum a mozgást kapja el az ember a szeme sarkából. Én 10-ből 6-szor csak akkor veszem észre a mozdulatlanul az ablakban álldogáló ellenséget, mikor már lő rám.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.10.15. 22:48:42
"Beállsz egy ablakba...."

és már kapod is az instant fejlövést 😊 LMG-t kerülni kell nagy ívben használhatatlan hulladék szerintem mindegyik, egyedül talán a távcsöves verzió az amit lehet használni középtávra de csak akkor ha noobokkal kerül szembe az ember.

most még lehet úgy ahogy érvényesülni az LMG fegyverekkel közelharcban de fél év múlva mikor keményen megfog ritkulni a játékoslétszám és kihullanak a kevésbé lelkes emberek onnantól már nem lesz olyan nagy móka és kacagás.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

köszönöm
Origin Access előfizetők tudnak, 10 óra erejéig. Ha az lejárt, várni kell a megjelenésig, ami normál verziónál 21, deluxe-nál 18.
Sziasztok! igaz,hogy már lehet játszani? és ha igen ez mennyibe kerül? köszönöm