6439
-
yossarianHUN #3716 Ezt mondta ma Jack is. Nem ártana. -
#3715 Igen, rettenet sok oda annyi ember .
Meg még mindig kiidegel a gyökér assault fegyver, hogy messzebb érek el gránáttal, mint amilyen messze egyáltalán megpróbálnék lőni :))
Azon a Grappa nevű pályán az alagutat nem tudom átlőni vele :))
szóval értem én mi a cél, de egy kicsit suta ez így .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.27. 23:42:46 -
#3714 Jaja.
-
#3713 Amúgy bármennyire is szeretem a gáz gránátot simán elvenném az egyiket, mert 2 nagyon sok. Egész pálya mindig tele van vele -
yossarianHUN #3712 Argonne nevetséges 64 játékossal. Majd 48 meg 36 fős módban lesz értelme. -
#3711 Ez ilyen szaz fös Quake feeling ....:) -
ratgab #3710 Oda tényleg tökéletes a shoti. -
#3709 Én csak azért ezt nyomom mert ez van legelöl :))
De valami eszméletlen, én ilyen agyatlanságot még játékban nem láttam ...
Eleinte nagyon bejött az a pálya, utána már nem annyira, most meg aztán soha többet! :))
Egymás hegyén hátán az emberek, mindenki lő amit ér, gránát hegyek, semmit nem látni a gáztól...atyavilág ! :D
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.27. 23:23:26 -
#3708 SZtem nem nyomtam egy óra CQ-t se.. Opertaions után tök béna minden más.. :D -
#3707 Felnéztem erdős CQ-ra...
ezt az agyatlan hentelést ami azon a pályán van !! :))
Én még ilyent nem is láttam . -
#3706 Na talán nekem is megoldódott a drop. Felraktam a 373.06-os drivert és 1,5-2 óra játék alatt 1 droppal se találkoztam, még az amiens pályán se. -
#3705 nagyon csípem Jackfrags videóit, az egyik legőszintébb, legkorrektebb a youtube-szcénában, legalábbis szerintem.
ez a videó azért nagyon jó, mert valóban ennyire kevés probléma van a játékkal :) ezek nüanszok. nincsenek OP fegyverek, rossz gadgetek, M320 Dart, lehaló szerverek, pálya alá zuhanás. egy-egy kisebb bug, néhány óránként egyszer-egyszer.
jár egy néma főhajtás a DICE előtt, mert ilyen minőségű terméket talán még sosem raktak le elénk launch dayen. -
toza #3704 -
Soram #3703 Köszönöm szépen a választ! Akkor valószínűleg így lesz, két részletben....:) -
#3702 Ha olyan példányt választasz, amihez már hozzá csomagolták a prémiumot, akkor nem. Úgy látom, hogy ehhez kell az alap is. Amúgy igen, a prémium ráér, mikor érkezik az első dlc, addig nem hiszem, hogy bármi extrát kapsz, max a Decemberben érkező új pályához 2 héttel korábbi hozzáférést.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.10.27. 16:56:12 -
Soram #3701 Sziasztok! Hamarosan letelik a 10 óra ingyenes időm, és szeretném majd megvenni a játékot. Láttam az Origin-en, hogy van Premium Pass is, ami ugye majd arra lesz jó, hogy a jövő év márciusában megjelenő első DLC ezzel már ingyenes lesz. Ehhez azonban gondolom az alapjátékot meg kell venni ugye? Illetve akkor elméletileg ingyenes dlc-k szempotjából a premium ráér jövő februárja körül? -
#3700 Egy admin igazán kipucolhatná innen ezt a szart, mielőtt valami kevésbé gyakorlott kolléga lefuttatja a gépén. :/
Originen az account lopás ellen a két lépcsős, telefonos sms-es megerősítést kell beállítani, így akkor sem tud semmit kezdeni az accounttal, ha a nevet és a jelszavat is ismeri. Kb egy éve nekem is megpróbálták ellopni, a jelszó elég rövid volt, valahogy kitalálhatták vagy megszerezték és telószám sem volt beállítva. Csak kaptam egy e-mailt, hogy beállítottak valami török telefonszámot az accountomhoz. Egyből hívtam az ügyfélszolgálatot, de mire beléptem az originbe, már az e-mail címem is át volt írva valami .ru végűre. Szerncsére a helpdesk-es csaj gyorsan és profin kitakarította a gyökeret, én meg beállítottam az sms megerősítést és sokkal erősebb jelszót. Azóta nyugi van. -
#3699 A programot nyilván pontosan tudod mit csinál - ezért osztottad meg. Összegyűjti a gépen az eltárolt account - password párokat és elküldi neked.
Ez sima lopás, amiért rendőrségi feljelentést kell tenni, majd leülni érte a megfelelő büntetést. -
Jacktor #3698 Többen 12GB-ot ajánlanak minimum, 8-cal akadhatnak hasonló gondok. (nekem is annyi van, véletlenül tálcán maradt a wot, ráindítottam a bf1-et és ki is fagyott mint a huzat) -
#3697 Igen-igen, ezt próbáltam. Az elején úgy is tűnt, hogy jó lesz de aztán nem. :( Az Amiens pálya szó szerint játszhatatlan, bár ezt úgy olvastam, hogy a többségnek az. Csak sajna a többi pályán is elég sűrűn előfordulnak dropok és ilyenkor a játékból is alig tudok kilépni, annyira lassú. -
yossarianHUN #3696 Megpróbáltad az FPS-dropos megoldást, amit itt már többen benyomtunk a fórumba az elmúlt pár napban?
Ha nem, akkor próbáld meg. -
Borg #3695 Ráadásul az pont semmit se jelent, hogy ilyenolyan program mekkora ram használatot ír. Fogalma sincs ugyanis róla, hogy mi miért van a ramban, mi az aktív terület, és mennyi a cachelt adat benne. Szal az hogy "tele van", csak a látszat. Ettől még nem biztos, hogy szükség van többre, de ami van, azt mindig ki fogja használni amennyire lehet. Szal ez lényegében nem "tele van", hanem rendeltetés szerűen használatban van. -
#3694 Mármint nem neked, hanem neki, mielőtt félreérted :-) -
Coolfire #3693 Nekem is van...de mielőtt linkelsz valamit,miért nem próbálod ki? -
Coolfire #3692 Csak úgy érdekességképpen;ezek a "progik" kilistázzák,és szétküldik az accokat.:) -
#3691 Aha, az a bosszantó, hogy néha szépen fut, valamikor meg csak úgy elkezd dropolni... Afterburner meg sokszor 7800 mega ramhasználatot ír. Csak ebből gondoltam, hogy nem ártana a 16. :)
De reméljük, hogy minél előbb orvosolják a hibákat. -
nortsen #3690 Amíg el nem veszi az eredeti gazdája... -
Borg #3689 Ezen egyelőre kár gondolkodni, mert az se biztos mitől vannak fps dropok.
Nálam pl 100-150fps között mozog, átlag 130-140, fhd/ultra, szal különösebben nem érdekel, de nyilván jönnek még patchek, új vga driverek, amik ilyen gondokon is segítenek. -
#3688 Sziasztok!
Ram bővítés 16GB-ra mennyit segít az fps dropokon? Mert én 8 gigával csak szenvedek... mikor a játékból kilépek a menübe, akkor is először csak fekete háttér, majd szép lassan bejön minden.
Esetleg patchről van már valami hír? -
DonPedro22 #3687 ömm... nos én meg gondolnám mikor káromkodok :P egyébként ki a reteknek kellene az accod? nekem van sajátom -
#3686 Az ilyenért minimum végleges ban jár. -
#3685 az összes BF-ben tudsz ölni a defibbel, itt most a syrenge van helyette, de szintén működik :) -
Coolfire #3684 Nem nagyon hiszem,ez inkább acclopásra jó,te köcsög buzi. -
Conqvistador #3682 Ez most komoly? Ha Medic el fecskendővel megszúrod az ellent közelharcban akkor megdeglik? Talán régen az egyik COD-ba volt ilyesmi :D -
nortsen #3681 11.990
Eddig ennél jobb árat sehol nem találtam.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2016.10.27. 12:59:29 -
#3680 revision 2 battlepackok liveok. Ebben új skinek vannak. Gondolom hetente fog rotálni -
Jacktor #3679 Akkor Model 10 lesz, aztán vagy bejön vagy nem.
#3678 A granatokat vegig probalta mar valaki ?
Az impact meg a mini erdekelne, mekkorat sebez, mennyit ad belole a jatek... -
T800 #3677 Mennyibe került a tescoban? -
yossarianHUN #3676 A célzás nélküli pontosság.