Battlefield 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
atyaég oO

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Tikal
remek. legközelebb spoiler-be

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

adam46
Nem a nagy sniper puskára gondolsz, amit dobozból lehet felvenni? 😊
AnuluWork
Ez saját? Egyébként OMM alapból benne lesz, vagy DLC?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Smithwarden
Felrakták a többi mapot is a szerverekre.
Argonne Forest talán a legdurvább.
Egy üres szerveren csináltam pár screent:

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

RatBaG
The Austro-Hungarian soldiers in Battlefield 1

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

TDC Geronimo
Én voltam pro! 😛

Smithwarden
Noob. <#bohoc>
Vagy az ellenfelek voltak noobok...? <#bee1>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

TDC Geronimo
Na letelt trial 😞

Lehet ezért itt keresztre feszítenek, de kontrollerrel toltam le az utolsó 3 órát és akkorákat irtottam főleg assaultal, hogy öröm volt nézni 😄

Blekk Síp
Nem tudok betelni az ilyen videókkal.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

RatBaG
fao fortressen eddig legtöbb időt az ágyúban töltöttem. már két dreadnought skalpom van... <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

jó hát igazad van hogy alapból nagy a hátrány, meglátjuk lehet hogy csak gyakorolni kell 😄

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

lac coo
Es ennek tetejebe hiaba vartunk tamagatas, mert ez is csak tuzijatek, alig hal meg valaki, siman el lehet szaladni mindenfele robbano cucc elol.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Jo majd megmutatod. Az a baj, fedezek mogott kuksolasra nem adnak pontot ! 😊)
OP ban ugy bekempelik a nehany bejaratot, higy en meg embert nem lattam bejutni se joforman, foleg, higy utolso pont , az egesz csapat bent van.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.16. 21:51:31

de hogy kuka, neked talán az 😄 én elboldogultam rajta mondom Assaultként, minden hol fedezékben kell lenned, bent az erődben, kívül akár hol vagy fedezéket kell keresned és találsz is... mondom használnod kell a fejed, nem rohangálhatsz össze vissza agyatlanul, ez a kihívás
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2016.10.16. 21:49:27

lac coo
Jo az erodig en is ellavirozok aztan ott vege is a dalnak, en meg embert alig lattam bejutni 😊)) operationsban...CQ kicsit mas, mert ki lehet fogni, hogy alig van ember ott..
Kuka az a map.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.16. 21:49:18

faon assaultként játszottam, nem kell mást csinálnod, csak jól időzíteni és a viszonylag kevés fedezéket kikell használnod amíg elérsz az erőd jobboldalához ha támadsz vagy G ről átmenni valahogy, ennyi ki kell használnod a fedezékeket már amennyi van a lehető legjobban, tény hogy sniper map vagy a bolt action rifle van előnyben, de assaultként is labdába lehet rúgni, én úgy csináltam, például, ha tá,madsz akkor B-ről sziklától szikláig futsz és a nagy és a jobboldalt célzod meg.. de volt hogy G ről átúsztam, persze ott mákom volt, nehéz map nem tagadom, főleg assaultnak, de épp ez a legjobb része, hogy gondolkoznod kell és nem rohangálhatsz agyatlanul
Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2016.10.16. 21:48:00

giornalista
letelt ugye a 10 órám, és elkezdtem aggódni. elnézve a térképeket, St. Quentin Scar és Amiens tűnnek egyelőre igazán jónak. a játszhatók közül Sinai Desert nem igazán tetszik, Fao Fortress konkrétan el van baszva ezzel a layouttal (conquesten). Suez értékelhetetlen. ezek a béta mapok.

képek és gameplay videók alapján az erdős pálya ígéretes, Ballroom Blitz nagyon kérdőjeles, nem látom a "folyosókat", a hegyi pálya jó eséllyel sniper's paradise, a másik erődös meg már a tesztelő youtube-osok szerint is káosz, pedig ők még igyekeznek taktikusan is játszani.

szóval, jó eséllyel 3-4 pálya lesz igazán jó az alapjátékban úgy, hogy a pályák fele konkrétan homokos (mi az istennek?). St. Quentin Scar azért játszható nagyon jól, mert minden kaszt megtalálja a helyét a pályán. de Fao Fortressen az erődön kívül ki fog Assaultként spawnolni? és ha senki, akkor ki foglalkozik majd a járművekkel?

ez aggaszt most eléggé. a járművek nyilván nem lesznek olyan hülyék a többi pályán sem, hogy bemenjenek a házak közé. az Assaultok viszont nyílt terepen teljesen védtelenek az új fegyvereikkel, tehát az anti-vehicle class nem igazán találkozik majd a járművekkel, ami a papíron jó balance-t pillanatok alatt boríthatja majd.

nagyon megkavarta a szart a DICE, jó néhány patch-re számítok, mielőtt tényleg jó lesz a balance. ideértve a pickup classokat (nem látom sok értelmüket). a taktika megint a dobozra írható extrák mögé szorult, nem először :/

Operations-ön minden kurva jól működik, és úgy tűnik, most arra hegyezte ki az egész játékot a DICE. a Conquets és a többi mód háttérbe lett szorítva, a pályák sem ezekre a módokra lettek tervezve. az Operations egyébként nagyon jó tényleg, azon gondolkozok, hogy egy kicsit meg kellene még tolni a támadó csapatot, mert nem láttam még támadó győzelmet, de az is lehet, hogy csak rutinosabb játékosokra van szükség ehhez. de azért nem bánnám, ha a hagyományos módok is élvezetesek lennének.
lac coo
Operationba nem lehet hagyni, bár ezután inkább kilépek vagy neki se állok 😊
De gondolom lesznek hamar olyan szerverek ahol korlátozva lesz a sniperek száma. Mondjuk van helyette medic, az is pont elég 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.16. 21:34:39

AnuluWork
Atomdurva!

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Hagyni kell a francba az erődöt 😄 Én csak tankkal szoktam rámenni, vagy ha gyalog, akkor kerülőúton, a tengerpart felől, a szikláknál. Akkor nem rád figyelnek.
lac coo
A Fao forest az az a nagy erődös? ha igen, az kész, tuti idegbaj az egész ha támadni kell az erődöt 😊)

Mármint a felvehetők? Na jó, de azok felvehetők 😄 Én még nem tudom, mit gondoljak. Mondjuk jelenleg Fao Fortressen meg Suezen így is épp eléggé szét tudják szivatni az embert a sniperek, ha már mindegyiknek meglesz az egylövéses puska, lehet, hogy fel fogom borítani az asztalt...
adam46
Az a vicc, hogy ilyen a bf4-ben is volt, ráadásul kettő. 😄 Nem tudom mi a baj vele.
lac coo
Nem csak beleklikkeltem telefonról 😊 azt hittem csak egy fegyver van benne 😊

Mekkora sírás van amiatt az egylövéses sniper miatt a fórumokon... Tartok tőle, hogy nerfelni fogják. Az SW:BF egyetlen egylövetű snipere is egy kalap szar, kb. 60-at sebez felsőtestre, aztán jön egy 3-4 másodperces töltés... Papírnehezéknek se jó.
TDC Geronimo
Az első? Nem. Nem nézed a videót? Minden class szerinte legjobb fegyverét mutatja be

lac coo
Ez nem supportos cucc ?

TDC Geronimo
az is smg

lac coo
Lol. Ez negyed annyira nem rangat meg szor mint az smg 😊)))

TDC Geronimo
Csávó twitterjén brutális képek vannak trialban nem elérhető 4 mapról.

TDC Geronimo
De gyűlöltem régi BFekbe azokat akik így belémrepültek 😛

TDC Geronimo

giornalista

megvan az első flight killem is a játékban 😄D
lac coo
Gondolom valami japán gps-mikrocsippes cucc !!! 😄

TDC Geronimo
Igen. Messziről csillog, mint a sniper scope és ha rálősz akkor téged be is spottol

lac coo
Jah ! Hogymikvannak ! 😊

Szerintem ilyen sniper decoy. A scout tudja lerakni, és asszem spottolt ellenségként jelenik meg a másik csapatnak. Messziről könnyen azt lehet rá hinni, hogy katona, kvázi eltereli rólad a figyelmet.
lac coo
4:19 -nél azmiaz ...? 😄D

giornalista
nem valóságszerű, persze, de a játékélmény ebből a szempontból előrébb való szerintem.

nézd meg a COD-ot, Titanfallt, walljumping, doublejumping, még a Battlefrontban is volt Jump Pack, ha ezek után a BF1-ben csak csoszognának előre a katonák, sokakat frusztrálna. sajnos ez ilyen :/

a beakadós legacy bug meg már hiányozna, ha nem lenne, komolyan 😄 szerintem ha egyszer sikerül kiprogramozni a játékból, egy rejtett opcióval újra elérhetővé fogják tenni a régi motorosoknak 😊
lac coo
Hat kinek mi, nekem neha kicsit burleszk jellegu a dolog.
Viszont sziklakba akadasok meg vannak sajna, bar alig, de az idegesito 😊)

giornalista
na, nekem a karakterek tempója épp, hogy nagyon tetszik. gyorsak, lendületesek, másznak, ugranak, jó, hogy ilyen "free" a movement és kevés a limit. a BF4-ben az agyamra ment eleinte, hogy sprintelni sem azonnal kezd a katona, hanem felgyorsul, és olyankor sem igazán gyors.
lac coo
Valoiagaz, elegansabb lenne. Talan valami kolcsonemberrel meg a programozas reszet is megoldottak volna ! 😊

giornalista
na de mi történne akkor, ha azt az 50 percet még lejátszhatnám? 😊 valószínűleg elégedetten csettintenék, hogy ez igen, milyen nagyvonalú az EA, bár valószínűleg itt lenne gyanús a történet, igazad van 😊

a Rainbow Six Siege-nél free hétvége volt valamikor. ott konkrétan újra elindítani nem engedte a játékot az idő letelte után, de amíg nem léptél ki, akár napokig, tudtál új játékot kezdeni. persze ezzel vissza is lehet élni, de olyan kevesen teszik ezt meg valószínűleg, és annyival civilizáltabb megoldás, mint a meccs közben Alt+F4, na mindegy. biztosan meg lehetett volna oldani úgy, hogy az idő lejártakor tartó meccset még lejátszhatod, de utána nem enged csatlakozni a szerver, hozzáállás kérdése.
lac coo
Mert telhetetlenek vagytok, nekem meg van harom oram, az napi harom menettel kb eleg is amig kijon 😊

TDC Geronimo
Soon... Kicsit több mint 1 nap :y

Hát, ha mondjuk egy 50 perces meccs elején vagy 😛 A 10 óra az 10 óra, tudtuk az elejétől, hogy ennyi időnk lesz.
giornalista
jézusom, de paraszt az origin, miután letelt a 10 óra. legalább a meccset hagyhatná befejezni, ehelyett kiléptet a játékból az asztalra... no comment.
lac coo
Nem, lattam rola magyarazo kepet, a sok kis filmkocka egymas mogott az a low fps re figyelmeztet...Elvileg. De mivel sok fps van gondolom mikrolagg.....Remelem javutjak, mert olyankor a jatek se megy ugy ahogy kene....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.16. 17:42:36

Az szerintem packet loss, nem FPS figyelmeztetés.