Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt a video linkje
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.10.26. 19:59:59
Aztán – ha már a mapokról volt szó – az autentikusságot a jellegzetes "gyalogsági" terepre értettem.
Kizárt dolognak tartom, hogy ennyi félautomata és automata fegyver lett volna a csatatereken, még akkor is ha léteztek az adott évben. Mert rendszeresítve biztosan nem volt ennyi.
Még jó, hogy ilyen pályák lettek, látszik, hogy megpróbáltak autentikusak maradni.
Rohadt jól feldolgozták az 1. VH-t. Akció terén megmaradt tipikus BF-nek, de hangulatban és látványban mégis remekül hozza a Háborút. Kellemeset csalódtam benne.
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.10.26. 19:24:02
Egyébként nekem a pályák a negatívumok. Túlnyomó részt infantry-re vannak kihegyezve, akkor is ha nagy méretűek és vannak járművek.
A BF2 - szerintem - azért (is) ütött anno akkorát mert nagyon tuti map-ok voltak benne.
Ezt még optimalizálhatnák. Vagy ha teljesen random jön, akkor nagy pech-szériád volt. 😊
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
nekem a meelee killekre volt jó ez a mód, ugyanis mindenki egyfelé szalad (nem úgy, mint TDM-ben vagy Dominationben), így szépen az ellenfelek hátába lehetett kerülni és lehetett szurkálni őket az acsiért 😊
Egyertelmuen tapasztalhato, hogy ha olyan korbe szall be az ember, amiben tobb a komoly jatekos, akkor elvezheto es nagyon jo kis jatek ez ... ha viszont tobb az idetlen gamer, akkor az ideg szetvagja az agyamat (ilyenkor engem is elkap a gepszij es olyan pusztitast vegzek, hogy mindenki csak kamillazik) 😊 De bevallom mar nem esik jol az eszetlen henteles. En jobban szeretem az ellenfelem kiismerni, rajonni a gyenge pontjaira es kicsit odapiszkalni ... hagy tanuljon csak az oreg rokatol. (halkmosoly)
Lehiggad a jatek, lekopnak az idetlenek, kialakul egy jo garda es jokat lehet majd jatszani ... maganak a jateknak csak aprobb bajai vannak, amik idovel talan javitasra kerulnek.
Galambos palyakon jatszott mar valaki? En meg csak ures szervereket talaltam ... azt sem tudom mit kell ott csinalni (vagyis valami olyanrol hallottam, hogy valakinek kell irnia egy levelet es azt elkuldeni a madarral ... persze az ellenfel probalja megakadalyozni ... sajnos meg nem volt alkalmam kiprobalni ... mi ez?)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A battlefield 2 project reality csapatából verbuválódott brigád akik early access alatt készítgetik a játékot. Érdemes utána nézni. Aki anno szerette a project realityt az tudja hogy miről van szó.
http://joinsquad.com/
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Gyanus nekem ez a Tesco lehet lejárt kulcsokat osztogatnak !? 😄
BF1 PC: 16990 helyett 11990, a PS4/X1 pedig 21990 helyett 11990. 😄
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Per Aspera Ad Inferi.
Btw. Barátfelkérést hol kell elfogadni? 😄 Origin oldalon? EA oldalon? Kliensben?
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2016.10.26. 14:20:18
https://wotinfo.hu
A legtöbben később is az alap játékkal és mapokon fogják tolni, ez a többi BF-nél is így volt.
Ráadásul ha eleget vársz, akkor később olcsóbbak /akciósak lesznek, sőt idővel ingyenes letölthetőek akár, ahogy a BF3 / BF4 / BFH, stb esetében, persze nem mostanában, hanem kb 1.5-2+ év múlva kb.
Ha meg tényleg megtetszik az alap game, akkor 13-15ezer forintért nem is biztos, hogy nagyon sok az a 4x4 (16!) map, új játékmódok, fegyverek, stb.
Más hasonló játékoknál legtöbbször többe kerülnek a DLC-k, csak ez így egyben tűnik nagyon soknak.
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2016.10.26. 14:15:17
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Nincs, 11-et használok.
Így a DLC-k miatt szerintem kihagyom, éppen ezért COD-ot se fogok soha venni... Hiányzik a BF2-es időszak,de soha nem fogjuk már viszont látni..
Akár mehetünk is egyet 😄
I5 nél macerásabb mert elvileg 4mag 4 szálon dolgozik ott nem tudom hogy látni 😄
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.10.26. 13:41:48
Amúgy nem tudom, de nem hiszem, hogy kéne. Max. 90%-ban használta ki a processzoromat, ami amúgy elég durva, mert még nem láttam játékot, ami akár csak a felét is használta volna...
Conqvistador (vagy bárki), ha gondolod vegyél fel barátnak (bár én még nem találtam meg azt hol lehet, akár csak elfogadni)
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2016.10.26. 13:02:27
https://wotinfo.hu
Sok pozitívuma van a játéknak, de ebből csak röviden a lényeg:
Legtöbbször fantasztikus a hangulata (animációk, grafika, hangok és ezek együtt összerakva), hasonlót közel sem találsz ebben a kategóriában és ezért szerintem megéri a 12k-t.
Negatívumok:
Időnként és persze főleg amikor újoncként belekezd valaki a játékba, rettentő idegesítő és frusztráló tud lenni...
Ha valaki nem hagy időt magának (kb 10-20+ óra), hogy megismerje hogyan működnek a dolgok, játékmódok, fegyverek, mapok, stb, stb, akkor egy szar játéknak gondolhatja, mert legtöbbször csak esni-kelni fog folyamatosan.
Részben amiatt is lehet ez, mert a game kicsit túl gyors szerintem, ezért is nevezhetik sokan COD-osnak, viszont ez azért idővel megszokható.
(Én kb 20-30%-al csökkenteném a futási sebességet és az életerőt is növelném picivel, de ez tényleg csak egyéni vélemény.)
Emellett a netkód is elég jó, tehát nagyon gyorsan lehet halni, ha valaki olyan lő rád, aki már megtanulta kezelni a fegyvereket, illetve unlockolt valamivel erősebb / gyorsabb vagy neki jobban kézre álló fegyókat.
Lépéshangok fontosak lennének, főleg a gyors és kiélezett harcoknál, de csak a csapattársaidat hallod normálisan, az ellenfelekét szinte sose hallani (kb 40-ből 1-szer), vagy nem létezik vagy iszonyú halkra van véve. (BF4-ben is hasonló probléma volt, de nem pont ugyanez, mert letsezteltük haverokkal.) Engem nagyon felbasz ez a hiba vagy beállítás.
Bugok: sok bug van persze, főle kisebbek és közepesek, de mivel friss a játék, ezek nagyrészét biztos javítják a következő patchekben (remélem).
Ennyi, kb 100 óra "tesztelés" után (alfa-bétával együtt).
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2016.10.26. 11:41:27
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Hozzáteszem pár napon belül én is megveszem a BF1-et csak már más a hangulata.
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2016.10.26. 10:59:58
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
De egyszerűbb ha megveszed digitálisan ha nem jön be refundolod.
Amúgy 12-13k körül megvehető.
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.10.26. 10:37:05