Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The "classic mode" is also on the DICE's to-do list for
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
https://wotinfo.hu
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.10.28. 11:43:33
na, a támadók itt (a re-up után) 140 emberrel indultak ellenünk, és egészen 20-30-ig sikerült fárasztanunk őket! óriási volt, igazi öldöklés, végül is elbuktunk, de maradt az utolsó pályára összesen 1 attackjuk, és ilyenkor ugye Behemoth nélkül kezdenek.
Empire's Edgen az "A" pontot kezdtük védeni, a squad egészen fogható volt a csapatmunkára, amit igyekeztem a chaten irányítani. ugyan elesett az A-pont, de most volt annyi esze a csapatnak, hogy megosztottuk erőinket, és a B védelme mellett a vezetésemmel elkezdtük visszaszerezni az A-t is. több percnyi (!) "hol erre-hol arra megy a csík" után sikerült is, közben a B veszett el, de azt hamar visszaszereztük, kisebb erőt koncentrált oda a támadó csapat. ezért én is maradtam az A-nál és itt is kurva jó macska-egér harc alakult ki, itt van ugye trench is, épületek, többször elkezdték húzni a zászlót, majd visszaszereztük, óriási volt az egész, és ehhez annyi kellett, hogy a védekező csapat tudja, hogy mi a dolga:
ha elveszett egy zászló, egy-másfél perc múlva, amikor "kiürül", szerezzük vissza!!
végül az utolsó percekre elveszett az erejük, látszott, hogy a B-t nem szerzik meg, és az A-t sem hagytuk nekik, így az első szektornál sikerült is megakasztanunk a 150 fős támadást, ami azért ritka, azt hiszem. és mivel ez a Last Attack volt, meg is nyertük az Operationst!
remélem, sok ilyen jól védekező csapatban lesz majd szerencsém játszani 😊 ez volt az első menetem ma egyébként, és ki is léptem, annyira jól sikerült, hogy kár lenne elbaszni valami frusztráló conquesttel 😄
Legalábbis az a bazierős amit a Yt-n is orrba szájba mutogatnak.
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.10.28. 08:47:44
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Bár nem is az, hogy erős. én továbbra is azt mondom, nem jó, hogy ilyen vékony szeletekre osztották fel a fegyvereket, egyrészt az user is szív , ha pl nem tud közepes távra lőni vele, másrészt egymással szemben is valaki mindig szív, kivéve ha nem tök ugyanaz a fegyver 😊Ha két különböző fegyver áll szemben , általában egyik csak kereszteket tud dobálni 😊))
Már csak kéne egy 5 fős squad TS el vagy akár Skype jó elosztásban akkor lenne igazán hatékony és élvezetes.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A Rush viszont eddig nagyon bejött. Supporttal 12 killig jutottam ami nálam már non + ultra kategória jelenleg.
Az első 10 percben vezettem a pontlistát 3kill és 1 telegráf robbantással el sem akartam hinni.
Szóval az Operations szerinted jó és érdemes. Akkor mindenképpen teszek vele egy próbát.
Remélem sok pontot lehet ott szerezni 😄
Meg még mindig kiidegel a gyökér assault fegyver, hogy messzebb érek el gránáttal, mint amilyen messze egyáltalán megpróbálnék lőni 😊)
Azon a Grappa nevű pályán az alagutat nem tudom átlőni vele 😊)
szóval értem én mi a cél, de egy kicsit suta ez így .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.27. 23:42:46
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
De valami eszméletlen, én ilyen agyatlanságot még játékban nem láttam ...
Eleinte nagyon bejött az a pálya, utána már nem annyira, most meg aztán soha többet! 😊)
Egymás hegyén hátán az emberek, mindenki lő amit ér, gránát hegyek, semmit nem látni a gáztól...atyavilág ! 😄
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.27. 23:23:26
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ezt az agyatlan hentelést ami azon a pályán van !! 😊)
Én még ilyent nem is láttam .
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
ez a videó azért nagyon jó, mert valóban ennyire kevés probléma van a játékkal 😊 ezek nüanszok. nincsenek OP fegyverek, rossz gadgetek, M320 Dart, lehaló szerverek, pálya alá zuhanás. egy-egy kisebb bug, néhány óránként egyszer-egyszer.
jár egy néma főhajtás a DICE előtt, mert ilyen minőségű terméket talán még sosem raktak le elénk launch dayen.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.10.27. 16:56:12
Originen az account lopás ellen a két lépcsős, telefonos sms-es megerősítést kell beállítani, így akkor sem tud semmit kezdeni az accounttal, ha a nevet és a jelszavat is ismeri. Kb egy éve nekem is megpróbálták ellopni, a jelszó elég rövid volt, valahogy kitalálhatták vagy megszerezték és telószám sem volt beállítva. Csak kaptam egy e-mailt, hogy beállítottak valami török telefonszámot az accountomhoz. Egyből hívtam az ügyfélszolgálatot, de mire beléptem az originbe, már az e-mail címem is át volt írva valami .ru végűre. Szerncsére a helpdesk-es csaj gyorsan és profin kitakarította a gyökeret, én meg beállítottam az sms megerősítést és sokkal erősebb jelszót. Azóta nyugi van.
www.pumaszallas.hu
Ez sima lopás, amiért rendőrségi feljelentést kell tenni, majd leülni érte a megfelelő büntetést.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Ha nem, akkor próbáld meg.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
De reméljük, hogy minél előbb orvosolják a hibákat.
Nálam pl 100-150fps között mozog, átlag 130-140, fhd/ultra, szal különösebben nem érdekel, de nyilván jönnek még patchek, új vga driverek, amik ilyen gondokon is segítenek.
Ram bővítés 16GB-ra mennyit segít az fps dropokon? Mert én 8 gigával csak szenvedek... mikor a játékból kilépek a menübe, akkor is először csak fekete háttér, majd szép lassan bejön minden.
Esetleg patchről van már valami hír?
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |