Battlefield 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Although we don't have an ETA for hardcore mode, DICE has highlighted that "It's coming sooner than you think"

The "classic mode" is also on the DICE's to-do list for

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem kurvára eltalálták azt a csillingelő hangot, amikor megölsz valakit. Élmény ölni 😄

Joe wtf are you doing ?!?! <#hehe>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt még olvasni is élmény volt 😊 Kár hogy még nem látom át hogy pl. Operations-ben hány pálya lesz és melyiken mit kell csinálni, stb. :/

https://wotinfo.hu

Én most Kaiserslautern en toltam tudom nem ez a neve de könnyebb kiejteni így. A támadóknál volt egy jó squad Heavy tankakl halomra öltek minket képtelenség volt kiszedni Őket cudar sok pontot szereztek. Nagyon jók ezek az operationok csak csapat nélkül nem sokat ér.
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.10.28. 11:43:33
Pedig a 0-ás shotival ugyanolyan gyorsan tudsz lőni mint a pisztollyal, csak ez 62-t sebezés a pisztoly meg csak 44-et 😊 (na jó, utóbbi tárjában 8 lőszer van nem 5, de akkor is)

giornalista
nagyon remélem, hogy ahogy fejlődnek és tapasztalatokat szereznek a játékosok, egyre jobb és jobb lesz az Operations. az egyik halálom, amikor a védekező csapatban vagyok, mert általában senki nem tudja, hogy mi a dolga, mit kellene csinálnia. szerencsére most volt egy jó védekező körünk. a Monte Grappa - Empire's Edge pályán kapcsolódtam be, a második szektoron épp megfogtuk az ellenfelet, jött a Behemoth és a reattack. itt éppen csak, de két szektorral a vége előtt sikerült megint megfogni őket, látszott, hogy van valami csapatmunka, én is próbáltam hozzátenni a magamét, flankeltük, zavarba hoztuk a támadókat, pillanatok alatt kilőttük a kurva airshipet. jött a final attack, sajnos pillanatok alatt elesett az utolsó előtti, két állás, az utolsó szektor pedig csak 1 pontos, a hegy tetején lévő erődöt kell védeni, rohadt hangulatos.

na, a támadók itt (a re-up után) 140 emberrel indultak ellenünk, és egészen 20-30-ig sikerült fárasztanunk őket! óriási volt, igazi öldöklés, végül is elbuktunk, de maradt az utolsó pályára összesen 1 attackjuk, és ilyenkor ugye Behemoth nélkül kezdenek.

Empire's Edgen az "A" pontot kezdtük védeni, a squad egészen fogható volt a csapatmunkára, amit igyekeztem a chaten irányítani. ugyan elesett az A-pont, de most volt annyi esze a csapatnak, hogy megosztottuk erőinket, és a B védelme mellett a vezetésemmel elkezdtük visszaszerezni az A-t is. több percnyi (!) "hol erre-hol arra megy a csík" után sikerült is, közben a B veszett el, de azt hamar visszaszereztük, kisebb erőt koncentrált oda a támadó csapat. ezért én is maradtam az A-nál és itt is kurva jó macska-egér harc alakult ki, itt van ugye trench is, épületek, többször elkezdték húzni a zászlót, majd visszaszereztük, óriási volt az egész, és ehhez annyi kellett, hogy a védekező csapat tudja, hogy mi a dolga:

ha elveszett egy zászló, egy-másfél perc múlva, amikor "kiürül", szerezzük vissza!!

végül az utolsó percekre elveszett az erejük, látszott, hogy a B-t nem szerzik meg, és az A-t sem hagytuk nekik, így az első szektornál sikerült is megakasztanunk a 150 fős támadást, ami azért ritka, azt hiszem. és mivel ez a Last Attack volt, meg is nyertük az Operationst!

remélem, sok ilyen jól védekező csapatban lesz majd szerencsém játszani 😊 ez volt az első menetem ma egyébként, és ki is léptem, annyira jól sikerült, hogy kár lenne elbaszni valami frusztráló conquesttel 😄
Lehet hogy világi troll noob vagyok de én az egyik kis pisztollyal szaladgálok mert a 0ás szintű shoti nem sebez úgy ahogy reméltem 5 killből 4 et kis pisztollyal szereztem. De remélem a Factory már jobb lesz ha elérek odáig.
Igen, a Factory-hez 1-es szint kell. Mindenképp megéri kihúzni. Kicsit féltem hogy túl nagy lesz a lövések közti idő (ezért is kértem tanácsot ez ügyben), de még így is teljesen korrekt (gyors).

Lol most nézem csak, hogy a Factory és a Hunter között mindössze 5 accuracy van az utóbbi javára. Akkor egyértelműen érdemes kifarmolni az 1 es szintet Assaulttal is.
A 10-A Model az 3as szintű nem?
Legalábbis az a bazierős amit a Yt-n is orrba szájba mutogatnak.
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.10.28. 08:47:44
A kezdőknek írnám (én is az vagyok): aki nem próbálta még assaultnál a shotgunt, mindenképp próbálja ki (ha más nem a hellfighter csomagban kapottat). Már az alap is marhajó, de az 1-es szinttől választható Model 10-A mindent visz (89 sebzés, 6-os tár, és még ez is egész gyorsan lő).

lac coo
Fustnek hasznalja mindenki...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Vadnokedli
Felveszed a maszkot és kész- nem sebez. 4db is lehetne a katonáknál ha haszontalan. Fedezékből- távolabbról lövőkre szoktam rádobni. <#idiota>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

lac coo
Közelre lehet, hogy erős, valóban, főleg ha máshoz viszonyítjuk ...
Bár nem is az, hogy erős. én továbbra is azt mondom, nem jó, hogy ilyen vékony szeletekre osztották fel a fegyvereket, egyrészt az user is szív , ha pl nem tud közepes távra lőni vele, másrészt egymással szemben is valaki mindig szív, kivéve ha nem tök ugyanaz a fegyver 😊Ha két különböző fegyver áll szemben , általában egyik csak kereszteket tud dobálni 😊))

Vazze eszméletlenül jó ez az Operations. majd egy óra volt rendkívül izgalmas változatos. Újra 12kill 😄

Már csak kéne egy 5 fős squad TS el vagy akár Skype jó elosztásban akkor lenne igazán hatékony és élvezetes.
Tikal
Az MP 18? Az egy rohadék, maradjon olyannak amilyen, de még inkább gyengíthetnék, mert túlzás

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Imádom 😄 Főleg mikor özönlenek az emberek a szűk ösvényen, repülnek a gránátok meg a gázbombák, teljesen kész 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Abból kettőt is lehet vinni?? Én incendiary-t használok, abból csak egyet ad...

Azt az egyet még nem próbáltam 😄
A Rush viszont eddig nagyon bejött. Supporttal 12 killig jutottam ami nálam már non + ultra kategória jelenleg.
Az első 10 percben vezettem a pontlistát 3kill és 1 telegráf robbantással el sem akartam hinni.
Szóval az Operations szerinted jó és érdemes. Akkor mindenképpen teszek vele egy próbát.
Remélem sok pontot lehet ott szerezni 😄
Ezt mondta ma Jack is. Nem ártana.
lac coo
Igen, rettenet sok oda annyi ember .
Meg még mindig kiidegel a gyökér assault fegyver, hogy messzebb érek el gránáttal, mint amilyen messze egyáltalán megpróbálnék lőni 😊)
Azon a Grappa nevű pályán az alagutat nem tudom átlőni vele 😊)
szóval értem én mi a cél, de egy kicsit suta ez így .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.27. 23:42:46

lac coo
Jaja.

TDC Geronimo
Amúgy bármennyire is szeretem a gáz gránátot simán elvenném az egyiket, mert 2 nagyon sok. Egész pálya mindig tele van vele

Argonne nevetséges 64 játékossal. Majd 48 meg 36 fős módban lesz értelme.
lac coo
Ez ilyen szaz fös Quake feeling ....😊

Oda tényleg tökéletes a shoti.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

lac coo
Én csak azért ezt nyomom mert ez van legelöl 😊)
De valami eszméletlen, én ilyen agyatlanságot még játékban nem láttam ...
Eleinte nagyon bejött az a pálya, utána már nem annyira, most meg aztán soha többet! 😊)
Egymás hegyén hátán az emberek, mindenki lő amit ér, gránát hegyek, semmit nem látni a gáztól...atyavilág ! 😄
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.27. 23:23:26

SötétBarom
SZtem nem nyomtam egy óra CQ-t se.. Opertaions után tök béna minden más.. 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

lac coo
Felnéztem erdős CQ-ra...
ezt az agyatlan hentelést ami azon a pályán van !! 😊)
Én még ilyent nem is láttam .

Ley Roland
Na talán nekem is megoldódott a drop. Felraktam a 373.06-os drivert és 1,5-2 óra játék alatt 1 droppal se találkoztam, még az amiens pályán se. <#vigyor2>

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

giornalista
nagyon csípem Jackfrags videóit, az egyik legőszintébb, legkorrektebb a youtube-szcénában, legalábbis szerintem.

ez a videó azért nagyon jó, mert valóban ennyire kevés probléma van a játékkal 😊 ezek nüanszok. nincsenek OP fegyverek, rossz gadgetek, M320 Dart, lehaló szerverek, pálya alá zuhanás. egy-egy kisebb bug, néhány óránként egyszer-egyszer.

jár egy néma főhajtás a DICE előtt, mert ilyen minőségű terméket talán még sosem raktak le elénk launch dayen.
Köszönöm szépen a választ! Akkor valószínűleg így lesz, két részletben....😊
adam46
Ha olyan példányt választasz, amihez már hozzá csomagolták a prémiumot, akkor nem. Úgy látom, hogy ehhez kell az alap is. Amúgy igen, a prémium ráér, mikor érkezik az első dlc, addig nem hiszem, hogy bármi extrát kapsz, max a Decemberben érkező új pályához 2 héttel korábbi hozzáférést.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.10.27. 16:56:12
Sziasztok! Hamarosan letelik a 10 óra ingyenes időm, és szeretném majd megvenni a játékot. Láttam az Origin-en, hogy van Premium Pass is, ami ugye majd arra lesz jó, hogy a jövő év márciusában megjelenő első DLC ezzel már ingyenes lesz. Ehhez azonban gondolom az alapjátékot meg kell venni ugye? Illetve akkor elméletileg ingyenes dlc-k szempotjából a premium ráér jövő februárja körül?
VO101Tom
Egy admin igazán kipucolhatná innen ezt a szart, mielőtt valami kevésbé gyakorlott kolléga lefuttatja a gépén. :/

Originen az account lopás ellen a két lépcsős, telefonos sms-es megerősítést kell beállítani, így akkor sem tud semmit kezdeni az accounttal, ha a nevet és a jelszavat is ismeri. Kb egy éve nekem is megpróbálták ellopni, a jelszó elég rövid volt, valahogy kitalálhatták vagy megszerezték és telószám sem volt beállítva. Csak kaptam egy e-mailt, hogy beállítottak valami török telefonszámot az accountomhoz. Egyből hívtam az ügyfélszolgálatot, de mire beléptem az originbe, már az e-mail címem is át volt írva valami .ru végűre. Szerncsére a helpdesk-es csaj gyorsan és profin kitakarította a gyökeret, én meg beállítottam az sms megerősítést és sokkal erősebb jelszót. Azóta nyugi van.

www.pumaszallas.hu

rage
A programot nyilván pontosan tudod mit csinál - ezért osztottad meg. Összegyűjti a gépen az eltárolt account - password párokat és elküldi neked.

Ez sima lopás, amiért rendőrségi feljelentést kell tenni, majd leülni érte a megfelelő büntetést.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Többen 12GB-ot ajánlanak minimum, 8-cal akadhatnak hasonló gondok. (nekem is annyi van, véletlenül tálcán maradt a wot, ráindítottam a bf1-et és ki is fagyott mint a huzat)

Ley Roland
Igen-igen, ezt próbáltam. Az elején úgy is tűnt, hogy jó lesz de aztán nem. 😞 Az Amiens pálya szó szerint játszhatatlan, bár ezt úgy olvastam, hogy a többségnek az. Csak sajna a többi pályán is elég sűrűn előfordulnak dropok és ilyenkor a játékból is alig tudok kilépni, annyira lassú.

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

Megpróbáltad az FPS-dropos megoldást, amit itt már többen benyomtunk a fórumba az elmúlt pár napban?

Ha nem, akkor próbáld meg.
Ráadásul az pont semmit se jelent, hogy ilyenolyan program mekkora ram használatot ír. Fogalma sincs ugyanis róla, hogy mi miért van a ramban, mi az aktív terület, és mennyi a cachelt adat benne. Szal az hogy "tele van", csak a látszat. Ettől még nem biztos, hogy szükség van többre, de ami van, azt mindig ki fogja használni amennyire lehet. Szal ez lényegében nem "tele van", hanem rendeltetés szerűen használatban van.
rage
Mármint nem neked, hanem neki, mielőtt félreérted :-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Nekem is van...de mielőtt linkelsz valamit,miért nem próbálod ki?

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Csak úgy érdekességképpen;ezek a "progik" kilistázzák,és szétküldik az accokat.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Ley Roland
Aha, az a bosszantó, hogy néha szépen fut, valamikor meg csak úgy elkezd dropolni... Afterburner meg sokszor 7800 mega ramhasználatot ír. Csak ebből gondoltam, hogy nem ártana a 16. 😊
De reméljük, hogy minél előbb orvosolják a hibákat.

Amíg el nem veszi az eredeti gazdája...
Ezen egyelőre kár gondolkodni, mert az se biztos mitől vannak fps dropok.
Nálam pl 100-150fps között mozog, átlag 130-140, fhd/ultra, szal különösebben nem érdekel, de nyilván jönnek még patchek, új vga driverek, amik ilyen gondokon is segítenek.
Ley Roland
Sziasztok!

Ram bővítés 16GB-ra mennyit segít az fps dropokon? Mert én 8 gigával csak szenvedek... mikor a játékból kilépek a menübe, akkor is először csak fekete háttér, majd szép lassan bejön minden.
Esetleg patchről van már valami hír?

ömm... nos én meg gondolnám mikor káromkodok 😛 egyébként ki a reteknek kellene az accod? nekem van sajátom

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |