Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://wotinfo.hu
Mondjuk már a fizetés előtt tudtál az említett "problémákról", tehát átverve nem lettél.
A Heartstone meg a kártyajátékok azért elég szar példa, nem gondolod? Ott egy kezdő paklival indulsz, aminek tartalmaznia kell X db kártyát, itt meg egy puskával indulsz, azaz egy darabbal, és annak a legjobbnak kell lennie az adott feladatra, pályára.
A fegyverek számánál talán nagyobb probléma az, hogy kaszthoz vannak kötve... ezért tűnik kevésnek.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
És egy érdekesség ezzel kapcsolatban: eleve alig van fegyver, de még ezzel is trükköznek. Vegyük pl. az SMLE MKIII-at. Van belőle gyalogsági meg mesterlövész verzió. A kettő között a fő különbség az, hogy az egyiken van távcső a másikon nincs. Nagyon szuper, csak egy nagy átcseszés, mert egy normális játékban ez 1 db fegyver, és te tudod beállítani, hogy legyen-e rajta távcső vagy sem. Itt fordítva csinálták = 2X annyi fegyver, csakhogy még így is édeskevés fegyver van a többi FPS-hez képest.
Továbbá a kevés fegyverre nem elfogadható indok az, hogy úgyis mindenki a legjobbat használja. Ennyi erővel lehetne minden kasztnak 1 fegyvere oszt cső. (Kicsit off, de akkor a Hearthstone-ból is ki lehetne szedni a lapok 90%-át, mert úgyis mindenki csak a maradék 10%-ot használja csak... Tettszikéérteni?)
Az az indok, hogy ez így autentikus meg rohadtul nem nekünk jó, hanem a fejlesztőknek, mert csak harmad annyi fegyvert kell csinálni mint bármelyik más játékban. Még örüljünk neki, hogy nem középkori a játék, mert akkor lenne kard, pajzs, lándzsa, íj és osszuk be.
Mondjuk nekem jo igy , tank, legyen mar valami ertelme...de neha rettenetes mit le tudnak killezni a tankok...😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.11.04. 11:02:54
így is sok esetben egy assault is tud annyi kárt csinálni, hogy gyakorlatilag vége van, kiugrik, vagy a társak dobnak alá sima gránátot és pukkan is.
2v1-ben meg ha jól dobják az AT gránátot, már esélye sincs.
Per Aspera Ad Inferi.
Foleg, hogy harom raketet is kibir ...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Multkor nagy nehezen harom raketat kuldtem a lighttankra...siman megtalalt lelott majd elment....
Szerintem teljesen jó az egész...tényleg nem 2048ban vagyunk ahol isten nyila is moddolható volt...
A Tankoknak muszály volt "gyorsabban" menniük(a multi élvezhetősége miatt), mivel így is a játszani tudó emberek se-perc alatt széttkapják, mint orosz kisgyerek a kifestő könyvet. Tény, ha vannak barátaid és eggyüt toljátok (Ts meg ilyen) sokkal könnyebb és élvezetessebb minden.
Utoljára szerkesztette: NikeCortez, 2016.11.04. 09:13:00
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Per Aspera Ad Inferi.
De mondom, egy rakás attachment már most is bent van a játékban. Gripek, célzók, nagyobb tárak, csőmodifikációk, stb. Én már azzal is kiegyeznék, ha ezeket kapnánk meg, és pakolgathatnánk önhatalmúlag a fegyverekre, nem pedig csak a fejlesztők által a szánkba dugott, előre definiált verziók között válogathatnánk.
Egyébként meg biztos jönnek még majd fegyverek, elvégre van season pass 😊
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.11.04. 00:43:40
Ott van jó példának a War Thunder. 2. Vh s játék de kénytelenek voltak kibővíteni a Koreai háború időszakával is hogy pl a Mig-15 öket vagy egyes olyan subszónikus Jeteket belerakjanak amik 1947 ben jelentek meg.
Itt mit tegyenek hozzá? Az Oroszok elleni intervenciós háborút? Feltételezem ha nem koptak meg vészesen a történelmi ismereteim azokban az években nem nagyon volt fegyverfejlesztés. Azt olyan 1928 tól kezdték el majd a 30as években felpörgött.
Nem tudom mennyire volt nehéz a fegyverfejlesztés BF4-ben, de nem is várom el ugyanazt egy első világháborús játéktól.
Szerintem az egyszerűsítésen azt értik a legtöbben, hogy a gunplay lett jobb, mert már nincs annyi gadget, auto lock, sípolás stb 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pont ez a lovas csávó kaszt amit még nem próbáltam ki de most már mindenképp teszek 1-2 próbát vele hátha igazad van és jó 😄
Mondjuk nekem olyan mindegy Rambo 3 al is meghalnék hamar 😄
Tény, hogy nem gamebreaking ha nincs százötven különböző mordály a játékban, de nekem azért erősen hiányoznak ezek a dolgok.
mert ena spec assaulttal kettot, tobbi minek van nem is ertem 😊)
A medalokrol es egyebb kacatokrol meg ismert a velemenyem.
Nekem a legtisztabb tovabbra is az, ha egy tok uj jatekosnak ugyanolyan fegyver jutna mint egy reginek, nem egy agyonbutitott...
a DLC-kkel jön még 16, az classonként 4-4, nagyon remélem, hogy nem 2-2 variáns, hanem 4 önálló fegyver.
Azert BF4-hez volt mibol valogatni...
Milyen kiegészítő kellene, de tényleg...
A BF4 miben volt tartalmasabb?
Tartalmilag az egész játék sekélyes, messze van a korábbi BF-ektől.
A Bettlefront jut eszembe róla, le van butítva minden.
A szintlépéseknél sincs xp kijelzés.
Nem tudom a medalokat normálisan kezelni stb....
Lézer irányzék, esetleg taktikai karbid-lámpa?
Kijelölöm a heti medalt, a következő körben már megint jelölnöm kell.
Persze amit megszereztem az adott körben azt nem írja jóvá.
A szintek közti haladást rosszul jelzi, olyan mintha midjárt lépnék, de közben még 40 perc van.
A BF4-hez képest egy csomó dolgot kivettek. Nem látom mennyi xp kell a kövi szinthez, stb.
Kevés a fegyver, alig van hozzájuk kiegészítő.
A hangulat okés, grafika szuper, de a többi mélyen a BF4 mögött
azért ehhez képest kicsit drága volt a játék, hogy ilyen alap dolog ne működjön....
Tényleg, ha aknára lép akkor mivan? a ló az "Járműnek" számít? Felrobban? nem találkoztam vele azért is kérdem 😄
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
már a beta alatt is nagyon bírtam, a sivatagban lehetett jókat taktikázni a homokdűnék között, de már kezdek belejönni a többi mapon is.
lóról leszállva egy terminator! ha testre céloznak, csak úgy pattognak a lövedékek, spammelem magamnak a hp/ammo-t, 1v1-ben szinte megállíthatatlan.
múltkor scar-on az ellent megkerülve egyedül foglaltam a szélmalmos pontot, vagy 3 enemy + 1 heavy tank érkezett, de a kretének folyton egyesével próbáltak betámadni a malomban, amint beléptek puskábal egy putty+instant melee, közben dobáltam ki a gránátot a tankra... ezt játszottuk vagy 5 percig, mire vége lett a meccsnek.
kedvenc szórakozásom még, hogy a csőlátású tankosokat lesből betámadom, lóról 2 meg leszállva 1 light anti-tank grenade, aztán csak pislognak, hogy hova lett a hp. <#idiota>#idiota>
és persze ehhez a mókához soundtrack is dukál:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Per Aspera Ad Inferi.
Ráadásul bugos? Esetleg direkt van össze vissza? Had ne magyarázzam miről van szó, tuti találkoztatok vele.
Lehet tudni valamit a "nagy" patch-ről? (valami note stb..)
Pont múltkor beszéltük, hogy oda kellene egy szállító jármű is, erre nem beraknak azt is 😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nagy véletlenül sikerül 1-2 gamehet csatlakoznom, de sajna ritka mint a fehér holló.
Amit viszont leszűrtem ,hogy 1VH-s időszak baromi sokat dobott a hangulaton, mivel nincsen semmi hi-tech kütyü pl Infrás távcső, laser sight..stb. így jobban magára van utlva az ember célzáskor mint valaha. Valamint azt vettem észre, hogy mintha a csapatársak segitőbbek lennének mint elődben. Bár a medicesek ritkán vannak ott amikor igazán kellenének.