Battlefield 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Lesz majd rá patch... ha nem teszik a dolgukat akkor majd le lesznek váltva :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Mint írtam, értem, te akarod rátenni a kis kezeddel a grip-et meg az éjjellátót, hangtompítót, lámpát, értem én, semmi gond :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Naná hogy van . Jó pár....
Egyáltalán van a játékban sima, forgó-toló záras, nyílt irányzékú fegyver?
Amilyet az I. vh-ban is használtak. ;)

FEARka
A Squad leadereket nem lehet valahogy lecseréltetni, ha nem teszi a "dolgát"? A legtöbbnek nehezére esik használni a Q-t....

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

Ha eltűnik, nem kell újra beírni csak lenyitod a konzolt, nyomsz egy lefelé nyilat és enter.

Igen, én szeretnék a saját szájízemnek megfelelő stílusú fegyvert összerakni. Ezzel mi is a problémád?
Vadnokedli
Szerintem nincs megoldás, kampányban is eltűnik

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

RatBaG
hiába van bent a user.cfg-ben a perfoverlay.drawfps 1, folyton eltűnik az fps kijelző.
elindítom a játékot, bemegyek a serverre, végig ott van, de respawn után eltűnik. beírom konzolba, de megint csak addig tart.
a béta alatt végig kint volt. valaki tud erre megoldást?

Per Aspera Ad Inferi.

Vadnokedli
Akinek van ilyen medálos problémája ha originban nyom egy repair-t segíthet- nálam legalábbis elmúlt; de lehet hogy volt egy apró szerver update mainapra.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

[UNQL]Echo
Ne feledjuk, hogy a jamuveknel nincs kulso nezet ami szinten eselynovelo tenyezo antitankozas eseten.Plusz a repcsiknek is kicsit tobb skill kell bombazaskor es dogfightnal.
Tovabba hit indicator sincs mivel a celkereszt ugrik.Ezt a hulye realtime damagepont kiirast is ki kene venni.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Tikal
HC-ben is le fognak mészárolni, ne aggódj, csak még gyorsabban ;)

lac coo
Én nem bánom hogy Hc jön van valami, de valami legyen már, mert ez a tömeghent mindenhol ez már rohadt uncsi ! :))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Tikal
Az a helyzet, hogy a legtöbb sniper munkája szart se ért...

RatBaG
bizony! a sikeresen visszavonuló védőknek meg instant visszatöltődik az ammoja.

Per Aspera Ad Inferi.

giornalista
srácok, nem tudom, hogy ez csak nekem újdonság-e, de most jöttem rá, hogy Operationsben az alapján kap reinforcementet a támadó csapat, miután megszerez egy szektort, hogy hány Retreatert tud megölni. minden egyes megölt retreater 2 extra ticketet ér a csapatnak.
VO101Tom
nyilván mi?

www.pumaszallas.hu

Duplán sebez? Hát akkor a Scoutok megszívják a lövéseik 80% a instant kill nem sokat nyernek vele :D
Viszont az Support durván feljavul.
RatBaG
egy fejlesztő csöpögtetett infót a hardcore-ról, állítólag most nem 60% lesz a hp, hanem ugyanúgy 100, de a fegyverek duplán sebeznek majd. persze majd kiderül mennyire lesz életképes, most ezerrel balance-olnak.

Per Aspera Ad Inferi.

Az ilyesmi mindig jó móka. Cod2-ben is rengeteget toltuk ilyen szervereken :)
lac coo
Only noscope medic egylovetu jo lenne celkereszt meg minden nelkul !':)

VO101Tom
<#eljen> BF4-ben csak HC szervereken játszunk.

www.pumaszallas.hu

TDC Geronimo
Fegyvereket lehet állítani így ha letiltod scout összes fegyverét akkor szerintem nem lesz sniper :D

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kiderül amint kijönnek a costum szerverek. Kérdés mit és hogyan lehet benne beállítani.

Nálunk pl volt olyan a szerverünkön, hogy csak a leaderre lehetett születni. Ez segített egyben tartani a squadot (ha pl nem ismerősök játszanak együtt)és nem kóválygott mindenki mint gólyafos a levegőben.

A sniper limit is kérdéses. (Szerintem erre nem lesz lehetőség,de meglátjuk)
lac coo
Hat csak eddig nem voltak meteres po tosaggal beosztva a fegyverek hatltavjai ....
Jelenlegi fegyver sebzesekkel, tavolsaoggal szorasokkal 60% HP-val szerintem hasznalhatlan lesz. Vagy onli medic :))

Ezt kétlem. Minden játékot amit csak lehetett hc módban tolt a csapatunk és soha nem volt számunkra gond. Inkább az mint az eszetlen tunkolás és gáz spammelés. Ízlések és pofonok. Nincs ezzel gond :)
lac coo
Aha, majd meg utatjatok sima hp csokkentessel mire megy egy assault, aki gyak el se talaja abbol a tavolsagbol a medicet ahonnan az ket lovessel legyilkolja ! :))

igen és ez szomorú :)

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

Nem is való mindenkinek a hc :) Többen tolják általában a normál módokat.
Lehetne olyan szeró ahol squadonként 1 sniperre van limitálva így ha valaki 1 fős squadot csinál akkor ugyan sniperkedhet de se csapatpontot nem kap ha nem lesz más is mellette se respawnolni nem tud majd. Vajon megéri e majd úgy valakinek? :D
TDC Geronimo
Mindig is utáltam HCt mindenhol. Így is alig kell valakibe, úgy meg esélyed sincs lereagálni a dolgokat.

TDC Geronimo
Lesz aki indít itt normális CQ szervert? 48 fős alap beállítások. Najó sniper limit az legyen! <#idiota>

lac coo
60% hp val, mar most nem lehet megmozdulni a sniperek medicek miatt...

Az utolsó mondatot úgy értelmezed, hogy friendly fire van?
Nem csak ennyi lesz. Sokkal több. Sokkal jobban oda kell figyelni mit is csinálsz, ezért a játékmenet is lelassul kicsit.

- A hp-d 60%-a a normálnak
- A hp-d nem töltődik vissza magától,csak ha van arra egy medik
- Nincs térkép
- Nincs célkereszt
- Nem mutatja semmi hogy hány lőszered van épp a tárban
- És a legfontosabb: van teamkill, tehát oda kell figyelni hova dobálod a gránátot és a gázt.
Mert? Hiszen akkor a shoti tuti 1 lövésböl fog ölni akkor a scout lesz nagyobb szószban :D
lac coo
Hat ha csak siman kevesebb hp lesz aza ugy kuka szvsz.....
Assault alapbol ertelmetlen lesz...
En kevesebb hp t adnek, sokkal lassabb karaktermozgast es nagyobb fegyver sebzeseket.
Bar assault fegyvere akkor is kilogna a sorbol, az tenyleg csak a mostanihoz jo, szaladni vele majd feltoltodni hp val, majd ha kozel jon valaki akkor loni....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.11.04. 13:31:43

Nyilván :) Ahogy másnak is.
De ugye a medic magának ugyanúgy vissza tudja majd? :D
Nekem már ez is HC ami most van :D Mintha világító célkereszt lenne a fejemen, hogy engem lőjjetek.
Mi tervezünk saját szervert indítani ami hc lesz és conquest és rush/vagy operation lesz vegyesen. BF4-ben is ilyen szerverünk volt.
Nincs térkép, 60% hp, a hp nem töltödik vissza magától stb stb.
lac coo
Ez a hcmod ez milyen lesz ?
Remelem nem csak leveszik a hp -t aztan joccaka...

TDC Geronimo
<#wow2>

BFbe ne akarja gadgetek nélkül rohangálni. Semmi értelme sincs.

Tegnap operationbe mi 3an támadtuk a pontot és amikor chatbe szóltam a sok gyökér snipernek, hogy támadják azt a kurva pontot még én lettem lebaszva. 13/13 k/dvel álltam mi voltunk az első 3 helyen és megszóltak hogy a PONTOM 13/13 így ne magyarázzak :DD

NEOreg3
van értelme annak, hogy nem rakok fel egyetlen gadget-et se? gyorsabban futnék tőle, gyorsabban gyógyulnék, több lőszert vihetnék az alap fegyverekhez, vagy valami?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

lac coo
<#eljen>

VO101Tom

A fegyverek számánál talán nagyobb probléma az, hogy kaszthoz vannak kötve... ezért tűnik kevésnek.

Ezzel abszolút egyetértek. A kiegészítő cuccoknál jó, ha kasztokhoz van rendelve, az is rendben van, hogy a pisztolylőszer nem lő olyan messzire, mint a puskalőszer. Viszont az marhaság, ahogy a kasztoknak a fegyver kategóriák is le vannak osztva. Én az egylövetű, pontos de erős fegyvereket hiányolom még (Kar98 mindenkinek \o/ ), közelről nevetséges, hogy fut felém a faszi előreszegezett szuronnyal, az utolsó métereken három lövést is kapott a mellkasába, de mégcsak nem is köhintett, úgy leszúrt mint a pinty. BF ide vagy oda, azért az ilyen marhaságok ki tudnak idegelni pillanatok alatt :/
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.11.04. 12:58:46

www.pumaszallas.hu

jan5650
Igazad van, de akárhogy nézem az írásomban nem találok arra utalást hogy át lettem volna verve ;)
Egyszerűen arról van szó, hogy gyakorlatilag kiszúrták a szemünket ezzel a hangyafaszányi tartalommal.
A HC módot mindenesetre nagyon várom. Ugye azért még nem kell fizetnem?
Tikal
Szerintem vannak gyenge pontjaik, ki tudod ilőni az agyujat vagy a lanctalpat...hogy most ez mennyit sebez azt nem tudom, nem találtam még erről semmi infót. Azt viszont mar tapasztaltam hogy ha nem jo szögben találalod el akkor lepattant a rakéta :)