Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Amilyet az I. vh-ban is használtak. ;)
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
elindítom a játékot, bemegyek a serverre, végig ott van, de respawn után eltűnik. beírom konzolba, de megint csak addig tart.
a béta alatt végig kint volt. valaki tud erre megoldást?
Per Aspera Ad Inferi.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Tovabba hit indicator sincs mivel a celkereszt ugrik.Ezt a hulye realtime damagepont kiirast is ki kene venni.
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Per Aspera Ad Inferi.
Viszont az Support durván feljavul.
Per Aspera Ad Inferi.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nálunk pl volt olyan a szerverünkön, hogy csak a leaderre lehetett születni. Ez segített egyben tartani a squadot (ha pl nem ismerősök játszanak együtt)és nem kóválygott mindenki mint gólyafos a levegőben.
A sniper limit is kérdéses. (Szerintem erre nem lesz lehetőség,de meglátjuk)
Jelenlegi fegyver sebzesekkel, tavolsaoggal szorasokkal 60% HP-val szerintem hasznalhatlan lesz. Vagy onli medic :))
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
- A hp-d 60%-a a normálnak
- A hp-d nem töltődik vissza magától,csak ha van arra egy medik
- Nincs térkép
- Nincs célkereszt
- Nem mutatja semmi hogy hány lőszered van épp a tárban
- És a legfontosabb: van teamkill, tehát oda kell figyelni hova dobálod a gránátot és a gázt.
Assault alapbol ertelmetlen lesz...
En kevesebb hp t adnek, sokkal lassabb karaktermozgast es nagyobb fegyver sebzeseket.
Bar assault fegyvere akkor is kilogna a sorbol, az tenyleg csak a mostanihoz jo, szaladni vele majd feltoltodni hp val, majd ha kozel jon valaki akkor loni....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.11.04. 13:31:43
Remelem nem csak leveszik a hp -t aztan joccaka...
BFbe ne akarja gadgetek nélkül rohangálni. Semmi értelme sincs.
Tegnap operationbe mi 3an támadtuk a pontot és amikor chatbe szóltam a sok gyökér snipernek, hogy támadják azt a kurva pontot még én lettem lebaszva. 13/13 k/dvel álltam mi voltunk az első 3 helyen és megszóltak hogy a PONTOM 13/13 így ne magyarázzak :DD
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A fegyverek számánál talán nagyobb probléma az, hogy kaszthoz vannak kötve... ezért tűnik kevésnek.
Ezzel abszolút egyetértek. A kiegészítő cuccoknál jó, ha kasztokhoz van rendelve, az is rendben van, hogy a pisztolylőszer nem lő olyan messzire, mint a puskalőszer. Viszont az marhaság, ahogy a kasztoknak a fegyver kategóriák is le vannak osztva. Én az egylövetű, pontos de erős fegyvereket hiányolom még (Kar98 mindenkinek \o/ ), közelről nevetséges, hogy fut felém a faszi előreszegezett szuronnyal, az utolsó métereken három lövést is kapott a mellkasába, de mégcsak nem is köhintett, úgy leszúrt mint a pinty. BF ide vagy oda, azért az ilyen marhaságok ki tudnak idegelni pillanatok alatt :/
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.11.04. 12:58:46
www.pumaszallas.hu
Egyszerűen arról van szó, hogy gyakorlatilag kiszúrták a szemünket ezzel a hangyafaszányi tartalommal.
A HC módot mindenesetre nagyon várom. Ugye azért még nem kell fizetnem?