Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Poénból a Kolibrit is megvettem, ha már van rá egy legendary skinem. Hát, az egy élmény :D
Most a Hellriegelt akarnám elérni, de Assaultnál iszonyú lassú a fejlődés (legalábbis a scouthoz képest), hiába foglalok meg szedek szét járműveket dögivel.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
De mar ott is a nogl szerverek jottek be , nekem nem tetszik ez a sok mortar, gaz, tuz anyamkinja cucc :)
a Martini-Henry hatalmas csalódás volt nekem a többi rifle után, csak 1 töltény lehet a fegyverben, lassan tölt újra, cserébe 60-70%-ban ugyanúgy nem hal meg senki egy lövéstől, ha nincs sérülve, high risk - low reward
ha nagyon jól és gyorsan tudsz célozni, akkor hasznát veheted közepes távolságokon, egyébként szinte bármelyik másik rifle-lel jobban jársz
a Kolibrit pedig a statjai alapján nem is unlockoltam inkább
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ezek miatt,jelentősen csökken a káosz, és a játék gyorsasága,viszont ha a HP meg lemegy 60ra az meg növelni fogja....mindegy a BF4-ben egész jól működik a hc, de ott valahogy jobb az egyensúly a pályák a fegyverek és a létszám közt nehéz megmondani mi lesz :/
Operation módban meg elég necces támadónak lenni mert oké hogy három lehetőség van amivel egy pályát simán le lehet tudni ha nem fogyatékosokkal játszol, de két pályára ez a három lehetőség elég határeset, főleg a Oil of empire ahol három pálya van, azt pl. még sosem sikerült támadóként végig csinálnom, az utolsó pálya végénél mindig megállították a csapatot..
Ennyire csalóka?
Szerintem sok az ember a palyakon, keves a jarmu nagyon sokan maradnak egy helyen, a fegyverek , foleg assaultkent nagyon kis tavolsagrol jok csak, egyszeruen muszaj rusholni ha kell ha nem..... A gazgranat az meg szerintem agybaj...
En nagyon varom a sajat szervereket, vegulis bf3-ban is azok ertek valamit, publik az ilyen marad, huvataloson nem lesz se sniper limit se semmi.....
Egyébként squad leaderként publikon hagyom a squadot, ha van hely, így idegenek is bejönnek, akik közül vannak ügyesek, követik az utasítást, tudnak csapatban mozogni, aki nem kidobom. Volt már olyan, hogy ketten voltunk, meg 3 idegen és olyan szinten mozogtunk együtt, hogy öröm volt nézni.
Sajnos még kell 1-2 hónap mire lekopnak a cod jellegű arcok és maradnak azok akik képesek a játék adta lehetőségeket kihasználni, gondolok itt bonyolult dolgokra, hogy jelölik a tankot, ellenséget, dobnak lőszert, keltenek, gyógyítanak, ismerik a zászlókat, stb...
Jó pár dolgot már sikerült hasznosítani ez se rossz :D
ez meg pont most volt az utolsó köröm:

Per Aspera Ad Inferi.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Sniper kivilágít Assault öl és xy helyre kergeti az ellent Medic gyógyít Support He/Air Mortarral a kis világító égőket megszórja majd ha kell megsorozza :D
Limpet charget én imádom. Házakat takarítani is jó nem csak tankok ellen :D
Dobj az ellenség mögé gránátot és várd golyózáporral ahogy feléd fut. Ezt is tettem bedobtam egy gránátot és vártam supportossal, hogy majd kifut a srác, de 3-an jöttek kifelé ketten meg bent haltak meg a gránáttól. Én is meglepődtem, de ők is benézték :D Majd kaptunk egy gyorsan terülő ködöt aminél szintén kivertem a biztosítékot 3 kollégánál, mert mindig oda akartak jönni ahol én vagyok és bár 3 kört csináltunk úgy, hogy szemből próbálkoztak a 4. körben egyik hátbaszúrt.
Minden voltam ma csak jó ember nem :D (jelzem az első verziót is eljátszottuk vagy 3x, de azoknál már csak 2-3 ember volt összesen bent)
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.11.06. 22:37:31
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.11.06. 22:30:04
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ez ugyanolyan, minthogy soha nem láttam még hogy egy support is használná a tapadósaknát tankok ellen pedig nagyon hasznos cucc.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

És amikor irja a damage-t, az mennyi egy fullos embernel mire meghal ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.11.06. 22:22:31
Szóval valaki megfigyelte már mennyi pont jár a killért? Lehet a scouttal jobban megéri scoutolni? Periscoppal ráadásul nagoyn egyszerű a dolog (ha jó helyet választasz nemis látnak miközben kivilágítod őket mint egy karácsonyfát és hatalmas előny a csapattársaknak, ha tudják merre van az ellen. Pontfoglalásnál hatalmas előny lehet nyílt pályákon.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.11.06. 22:15:59
Tele OP cuccokkal, kempelők ezerrel, onshotos snieprrek hegyekkel, tucatszám repkedő gránátokkal, gáz hegyekkel :)....amennyire az elején tetszett most nem adnék rá 10-ből 5-öt ....
Talán valami Hc mod , vagy valami, ez így nem nekem való, jó messzire jutott ez BF3, BC-2 -től ! :DD
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.11.06. 22:07:57
Mondjuk kicsit köcsögségnek érzem a 12 kill assistot tuti behalhatott volna közülük 2-3 hiszen rommá lőttem a katonákat és más bekilleli sebaj :D
Azt lehetségesnek tartjátok, hogy egy Support 50-60 méterről HE Mortarral lövi pl az "A" pontot zászlófoglalás közben és közben sebez valakit akkor olyan távolról is megkapja a capture pontokat? Hiszen elvileg olyan 20-25 méterrel a zászló környékén kellene átlagosan tartózkodni.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2016.11.06. 11:41:05
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Argonne forest, 500-500-nál szállok be, B-ponthoz. belépek, elfut az ellen, 1 kill. lefekszem a sarokba, jönnek, két kill, három, dobok egy gránátot, talál, négy kill. teljesen fel vagyok spannolva, elindulok, keresek egy ötödik ellenfelet, fel is tűnik a folyosó végén, rommá lövöm, valami 67 damage-ig jutottam a szánalmas LMG-vel, mire az ember gondol egyet és egyetlen egy lövéssel leterít a KURVA SHOTGUNJÁVAL!!
dráma.
(végül 5 pályával később, St Quentin Scaron lett meg, oldalról, a közeli házból fedeztem a D-t támadó társakat és csináltam 7 killt. infantryval nekem ez nagyon ritka tényleg :))
Utoljára szerkesztette: giornalista, 2016.11.06. 11:06:15
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.11.06. 10:07:48
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.11.05. 23:44:34
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.