Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
ez micsoda?
!Forza Ferrari!
Per Aspera Ad Inferi.
Tolta megyet Verdun Heightson. Fasza a map, és maga a játék is jó volt. DE
Nincs time limit WTF. 97 percig tartott a játék, már mindenki imádkozott, hogy valaki nyerjen, de igazából az volt a kérdés, hogy ki veszít kevésbé. Mivel mindig 1 objectivere megy mindkét csapat, ezért a 16v16 is nagyon pörgős és intenzív volt, teljesen lefáradtam.
Neten lehet olvasni 2+ órás menetekről is.
Nem tudom, hogy bug-e, CTE-n még volt rajta időlimit, egyelőre csak az álljon neki, akinek rengeteg ideje, türelme és ereje van 😊
Spread De Love!
az operations meg no komment, toltam egyet 40esben, de esélyünk se volt védőként, mi lehet akkor 64en...
Per Aspera Ad Inferi.
Az új medic fegyót unlockoltam eddig, az nagyon adja, szerintem most jó ideig ezt fogom használni, betanulás nélkül is nagyon hatékony voltam vele.
Spread De Love!
az új elite class elég fun-nak tűnik, buzogánnyal 1 hit mindenki, revolver, medic crate, füst gránát... 😄DD pont az egyik legnyíltabb mapon szedtem fel, de így se volt rossz.
Per Aspera Ad Inferi.
Most újra rákattantam a gta-ra, igazából nem izgat most a játék de a véleményetek nagyon érdekel az uj dlc-vel kapcsolatban, de amint látom nem nagyon hozta lázba a forumot😞
vaaagy mindenki játszik!
bocsanat.. 5 percig?! elso kill 5 nel!? jol latom.. nem birtam vegignezni.. csodalatos mappok ja
Utoljára szerkesztette: toza, 2017.03.14. 16:52:41
Lehet játszani a DLCvel!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
cod szintu "oda nezek es hedsat" momentumok stb..
szinte nemmis kell celozni...par killnel latszik h kb melle lo kicsit es megis beadja neki..
lentebb is irtak mar h tull sok a pozitiv k/d..hat ezert..
meg nekem is osszejott sokszor,pedig kurva szarul jatszom k/d szempontjabol..mindig is pontra es objektivakra mentem....csodalkoztam is erosen..
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Viszont ha már rutinosabb vagy szinte mindegy mivel vagy nekem legalább is már az😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ha lelonek az meg jobb mert tudod h honnan es maris megvannak a jo szpottok...
ez az "ismerni a mappot"kifogas mindig is vicces volt...
k/d re jaccani meg meg inkabb.. az objektivak a fontosak es kesz..tdm meg gyors xp szerzesre es gyakorlasra jo..
Utoljára szerkesztette: toza, 2017.03.07. 09:55:50
Vagy nagy türelem kell míg belejössz😊
Én a Bf szériából a Bf4-el játszottam először és az akkor már másfél éve ment, az első pályám a locker volt és azt sem tudtam mi van?? 😄
Mondom ez túlpörgött ázsiai 15 éveseknek való én ehhez már túl öreg vagyok😄 , de nem adtam fel és a 0.78-as K/D a végére felhoztam 1.30-ra ami persze nem nagy szám, de nekem elég az örömömhöz.
Itt is csak 1.44 a K/d-m pedig már 88as szintű vagyok, de leszarom😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Szerintem még azért ne add fel más mint a bf4 ez igaz, azért sem talàlod a helyed, de idővel jönni fognak a sikerek csak át kell állnod agyilag😊
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Én szeretek vitatkozni, de veled nem lehet és bár sok érvet feltundék sorolni legyen annyi elég szerintem nincs igazad.
Amúgy sem a forum témája.
Ráadásul ezek a fegyverek valami förtelmesek, tudom bf1 atmoszféra... tudhattam volna persze, de mégis adtam neki egy esélyt, mivel szeretem a BF szériát. De most ezzel a résszel hatalmasat csalódtam.
CQ_ totál defeat 2x voltam kb.
Operationben is defeat szorzók vannak. alig nyerek. kb. 33%-os win ratem van. Mondjuk az is igaz, mentem kb 8-10 meccset? még lehet többet is mondtam, Eddig nagyon nem gyere be játék. A Bf4/Bf3/BC2 azonnal beszippantott az legelso meccstol, mondjuk ezeket már megjelenés óta toltam sokáig, de sohasem ragadtam le náluk, tübb mint egy évnél tovább. Veteránok még nem voltak benne, lehet annak is köszönhető, hogy teljesen élveztem, és sikerélményekben voltam gazdagabb... de ez a BF1... köpni való...
Mennyien tolják amúőgy a gémet? nem vesztett player baset? mert ahogy meccs közben nyomok TAB-otz, alig látok olyan játékost, aki level 30 alatti, mindegyik átlagosan level 97 körüliek 😊)) innen látszik, hogy a nons top playerek maradtak csak meg a játékban.....
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.03.07. 02:36:23
Viszont amíg erre nem találok értelmes magyarázatot addig nem vádaskodom de tök átérzem a helyzeted ezek a dolgok a 6 os szintű játékostól a sorozatos szívásig majd egyszer csak fordúl a kocka és akire ránézek kb. meghal nekem is furcsák, de ez van😊
Semmit sem adnak ingyen.
Najó, itt ahogy RepeszElek kollega írta, tényleg felesleges már ezen tovább rágódnom. Véget ért ez a csodálatos free weekend, majd ma kiderül, hogy most mi a szitu.
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2017.03.06. 20:08:54