6439
-
yossarianHUN #5839 Ehhez képest azóta is itt rontod a levegőt. Csak tudnám, miért. -
toza #5838 magaddal sem :(
en 2 honappal megjelenes utan vettem meg es 1 honap alatt untam szarra...
mindenki valjon szint ! gyerunk....
-
#5837 Én azért hagytam abba, mert marha unalmas lett egy idő után, semmi változatosság, kevés jármű, idióta csipák mindenhol, 10 nézetméterenként 1 légvédelmi. Sőt annyira megutáltatta velem a játékot, hogy 4 hónapja már semmivel sem játszok... -
#5836 Nem tudom, hogy mitől esett ennyire vissza a multi. Én élvezem (PS4), hetente 2-3 alkalommal le is játszok vele 4-5 órát. Az új DLC-t megvettem, bár azt az egyet sajnálom, hogy a régi pályák és az új pályák nincsenek összemosva, így általában egyik nap a régi pályákkal, másik nap az új pályákkal játszom.
Egy kérdés: az új éjszakai pálya csak a prémium tagoknak elérhető? Vagy a DLC-t megvett felhasználók is hozzáférhetnek majd valamikor? -
#5835 https://streamable.com/fdrgx -
RepeszElek #5834 Lehet higy "kinyirták" a játékot, de a kezdeti eladások biztos pluszt is hoztak a cégnek, tehát megérte.
Az hogy utána mennyien játszanak vele már csak a dlc-k miatt fontos, ezért szerintem lepörfetik még ezt a pár dlc-t amit beigértek aztán kalap kabát, jöhet a következő projekt.
Akkor lesznek szarban hogy ha már a kezdeti eladások sem fognak hasznot hozni mert az emberek elkezdenek elidenedni és nem bízni a dice termékében.
Én még úgy gondolom megérte a játék mert bár volt hogy kihagytam több mint egy hónapot azért még most is szoktam játszani vele ha unom a többi játékot, tehát abszolút nem bántam meg, de a cégben megrendült a bizalmam.
A bf4 is sok hibával indult de miután javitották őket nagyon jó kis játék lett amivel 4 év után is szivesen játszik az ember kicsit, de itt ha a bugokat méltóztatnak is javítani egyszer akkor sem fogja utól érni soha a bf4 szintjét.
-
#5833 Lassan jön a kontent :( -
toza #5832 de hat van benne NőiI "karakter"!!!! mindjart veszek meg 2 peldanyt..
miert nem porgetik fel dlc ket inkabb?!
kinyirtak jatekt...:( 8 honapja van kint es pffffff -
RepeszElek #5831 hát nem tudom mit kellene kitalálniuk hogy feljapják a fejüket a játékosok, de ezekre biztos nem fogják..
-
#5830 -
#5829 -
toza #5828 jol latom?! 18+ -
S8DJ #5827 Szarra nem, max szarrá. -
toza #5826 mindenki szarra jatsza magat .. (?)
Utoljára szerkesztette: toza, 2017.06.21. 10:54:21 -
#5825 sose tapasztaltam még ilyet, egyéni error lehet. -
#5824 Azok direkt beetetések, úgy vannak megvágva a videók , hogy ráharapj . Itt most is elhúzták a mézesmadzagot , hogy ingyenesek lesznek a dlc-k. -
yossarianHUN #5823 Jól néz ki, jól néz ki, de az E3 videókon a BF1 is atomjónak tűnt. Soha az életben többet az EÁ-nak nem dőlök be. -
#5822 Mióta lettek ekkora szarok a szerverek? Minden 2. meccsen megszakad és Server disconnected szöveget kapok. -
#5821 -
#5820 Nagyon nem , mert jön a Star Wars Battlefield ami sokkal trendibb.
-
#5819 https://www.battlefield.com/games/battlefield-1/in-the-name-of-the-tsar -
yossarianHUN #5818 Oszt mikor jön? -
#5817 cavalry -
#5816 Na mivan, senkit nem érdekel az új dlc? :D Ami meglepő, hogy nem 4 hanem 6 új map lesz benne
-
RepeszElek #5815 A battlefront már biztos jó lesz :D -
#5814 Nekem meg egyre fosabbul fut ez a fostalicska fos. FOS. -
RepeszElek #5813 jah baszki nem ide akartam írni ezeket :D :D
De ha már itt vagyok megjegyzem hogy a javítás nem nagyon érezhető, sőt nálam fekete képernyős lett a menü... -
yossarianHUN #5812 Mi az istenharagja az a cocain glitch? -
RepeszElek #5811 mert végülis csak átmegyek egy másik sesson-be ez nem csalás :) -
RepeszElek #5810 Vajon ha cocain glitch-nek van következménye vagy nem kell félni a bannolástól? -
#5809 https://www.battlefield.com/news/update-notes/may-update -
RepeszElek #5808 Viszont amit nem értek hogy 2 évig nyomtam a bf4-ben a bardcore módot, még nagy ritkán most is szoktam és határozottan mondhatom hogy a játékosok viselkedése a bf4 hardcore-ban más!
A bf1-ben háromszor annyian kempelnek, alig van aki rohangászni mer egy assaultal olyan a hangulata mint a sniper elite-nek ami mondjuk nem rossz ha éppen erre vágyok legalább a siper elite 4et nem kell megvenni:) na de akkor se értem miért ennyire mások itt a játékosok. -
RepeszElek #5807 Na azért! -
yossarianHUN #5806 Haha.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jokes on you. -
RepeszElek #5805 A következő Dlc-vel női karakterek is jöhetnének mert ez így most diszkrimináció!! :) -
#5804 Csak úgy -
yossarianHUN #5803 De minek a kapcsán merült fel? :D -
#5802 kivétel. -
#5801 Negró magyar királyi honvéd -
yossarianHUN #5800 Oszt ez most mi?