6439
-
#1462 Amugy meddig tart a beta teszt ? -
HHpanther #1461 Hm...nekem sajnos csak a mai nap jutott mert kódom nem volt. Letöltöttem, drivert frissítettem. Nagy nehezen EA online kerültem...sehova nem csatlakozik. Nem lepődök meg mert olvastam hogy ez van szóval nekem csak a kezdőképernyő és a menü elemzése maradt.
1. A zenét nem tudom halkabbra venni, csak a master volume-ot.
2. A kezdőképernyőn a feka. Semmi rasszizmus....de ki az akinek az első világháborúról egy kopaszra borotvált fejű szeges bunkós feka jut eszébe? Nekem nem. Valami elgyötört arcú bajszos baka jobban illett volna oda.
Ennyi jutott nekem sajnos az elemzésből sajnos.. -
JagFater #1460 Pedig a ló a legjobb móka. :-)
Nekem nagyon tetszik.
Kb. 70 embert látok össz-vissz a szerver keresőbe.
Az egyik szerveren vannak vagy 40-en, de oda nem enged fel. -
#1459 Pedig nagy móka a lovaglás a játékban. Adj neki még egy esélyt :) -
#1458 nagynehezen beengedett, a vonat vicces.. de hiányzik a szerelő kaszt.. :D -
#1457 Jah, elobb lattam, higy a tank fennakadt a lovon, az eleg erdekes ... :) -
toza #1456 Problem contacting EA Login, please try again in a while ...ja
hat az egesznek egyebkent nincs semmijen ww1 filingje.. mar csak a huje foldgomb elejen meg zene,meg a feka bacsi meg stb..
jobblenne jokis fekete feher videok igazi vvvv1 bol vagy akarmi is..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.08.31. 20:15:33 -
#1455 Aprob koveken rendre beakadtam, az nem jo.
Granat dobas fura . Homokvihar allat. Most mar belecsoppentem, tenyleg rengeteg a sniper, mo djuk celozni nem igen tud a tobbseg hala istennek. Tankkal olyanokat kempelnek a zaszlok kozelebe se lehet menni. Ha renberakjak jo lesz ez, de ennyifele cuccot keptelenseg egalba hozni, az meg nem jott nekik soha ossze :)
Ha vh2 lenne jobb lenne, ez most nekem olyan vh1,5 :) -
Seten #1454 Konkrétan most a BF4-et sem lehet játszani mert a Battlelog nem enged belépni.
Az egész EA megbolondult? -
toza #1453 nyilvan megcsinaljak h el lehessen terelgetni v vmi.. beakad mindig helyekre ..ez mar csak igy van ez a lovakkal..
-
Borg #1452 Bent volt valami sátras homokzsákos területen a ló, felültem rá, erre semerre se indul el, csak nyihog össze vissza. Le is lőttek, és itt véget is ért a lovaglásos fejezet :D Maradok a vonatágyúnál :) -
JagFater #1451 Nálam is. Ha nagynehezen találok servert, az nem tölt be és kilépni sem lehet. -
#1450 Ja arra rájött már valaki hogy lehet lóról gránátot dobni? A alap gomb amivel lehet gyalogosként nem megy. -
#1449 Köszi, akkor rápróbálok.
Közben totál lehalt az egész, hiába sikerül nagy nehezen felcsatlakozni matchmaking failed van mindig. -
#1448 AMDnek és NVIDIAnak is van új drivere, ami betara jött ki tegnap. Mindenkinek ajánlott felrakni értelemszerűen -
#1447 Nálam az új GeForce driver megoldotta a DirectX hibát. -
#1446 DirectX hibával kidobra van orvosság? Van, hogy egyből lefagy van ,hogy tudok kicsit játszani, tök random az egész. -
JagFater #1445 Letérdeltek a szerverek. -
#1444 Nekem sem sikerül előbb sokadjára fellépett, de megint kidobott DX hibával. -
toza #1443 eppen jatszom.. nincsenek szerverek ha szerverkeresoben nezed.. de ha csak ranyomsz elejen h jaccas akkor jaccas van
-
#1442 hát ez kurva jó! mire lejön a game a tanyanettel, felrakom az új drivert, visszaállítgatok mindent a megszokottra, összefossa magát a rendszer.
ez a nap már ilyen lesz, szopat a sors...
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.08.31. 19:38:42 -
JagFater #1441 Melyik a legolcsóbb használt VGA, amit érdemes lenne beszerezni? -
DonPedro22 #1440 Fél órája nem tudok csatlakozni? mindenkinél halottak a szerverek? -
#1439 Van -
toza #1438 gtx 780 ti dc2oc val is 70-90 fps ..
granatot viszont geci laposan es tul hirtelen dobja sztem...
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.08.31. 19:31:50 -
JagFater #1437 Nem tudják melyik gomba az. :-)
Tényleg, melyik is? :-) -
#1436 #1434 -
#1435 #1433 -
#1434 nagynehezen rászoktattak a battlelogra, erre most feladják.. és már a béta alatt meghal az ingém rendszer... GG Dice.. -.- -
#1433 Valami snecik DDosolják EA szervereket. Tegnap Blizz szerverek voltak porondon wow kieg indulása okán. -
#1432 amd-hez van ajánlott driver? -
csgj #1431 Hali! Én sosem voltam nagy Battfieldes, de ez az 1. vh-s setting felkeltette a kíváncsiságomat. :) Ééés az első meccs (a capture jellegű) végeztével azt kell mondanom, eddig nagyon tetszett. Jó nagy map, jó nagy csapatok, szuper hanghatások, vizuális hatások, és már most nagyon jól optimalizált. -
#1430 Ket menetet mentem, osszessegeben nekem eddig kellemes csalodas, keves a kemper, nem kuldenek ram percenkent raketat, talaltot is adta, tank az menekulos de hat a tank mar csak ilyen, hal istennek nem hemzsegnek a palyan.
Megjelenes utan majd kiderul, ha majd mindenki osszeszedte a jobb cuccait milyen lesz a jatekmenet. Egyelore nekem tetszett, olyan jo infrantrys :)
Graf az erdekes, mintha SW picivel durvabb lenne. Persze igy is jo. -
#1429 Nekem a 16 ram-bol 12-ot bekajalt az elobb . -
#1428 Nekem most nem csatlakozik a szerverekhez már a menüben -
toza #1427 van uj nvidia driver? tegnap ota!? 372.52- 70? valtozas!? -
#1426 Tényleg köd, nem szél és homokvihar, fehér köd volt szélcsenddel, mint az alfában. -
#1425 Nekem is előjött és nekem GTX 970-em van, de most, hogy minden kör után kilépek (úgy is ki kell mert amúgy nem fejlődik a kasztod bug miatt), és új játékhoz csatlakozok így nincs gond, csak akkor, ha egy szerveren vagyok hosszabb ideig. -
#1424 köd? homokvihar inkább :) -
#1423 Most volt ködös körülmény, omg