Battlefield 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adam46
Mit nem értesz rajta?
ezt akkor sem ertettuk,meg most sem kb.. 😄

"uj " hirek open beta nyar vegen jon,de ezt mar mondtak..

Utoljára szerkesztette: toza, 2016.06.22. 13:27:27
kb sokan mondtuk h de nem jo.. egybol ahogy megvaltozott jelezve lett h nemlatni semmit.. igy sokkal csodalatosabb.

csak mert fekaval reklamozzak,meg nem kell a tropiknak is feketenek lennie am ! 😄

koszcsi!
adam46
#254 Írjak nekik, hogy rakják be? Amúgy már lehetne HG-t választani. Így nézne ki.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.06.22. 12:52:04
Smithwarden
A szarozás az megy egyből (JagFater féle kocsma / troll szint), de amikor konkrétan rákérdeztem egy hete, hogy valakinek van-e kívánsága vagy kérdése a design / színekkel kapcsolatban, akkor persze semmi kérés nem jött...
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2016.06.22. 11:48:09

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

szomferi
biztos lesz, majd megjelenés előtti hónapban fognak szerintem jönni róla a hírek, meg a részletek

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

battlefield insider nal kell feliratkozni koraira
itten..

kesobb lesz ugyis open beta barkinek..

vagy g2a -n, vagy egyeb olcso cd kulcs oldalakon lehet venni majd biztos 1-2 euroert..ugy szokott lenni...

jatekot meg csak polok meg egyeb szarok miatt "erdemes" elorendelni..

persze kesobb ezeket is megkaphatod fele annyiert majd...

topik meg mocsok szarul nez ki ja..vki nyison egy ujat..majd oda megyunk inkabb ..ez nagyon fosss ja..
Van valami előnye annak ha már most előrendeli az ember? Alpa/beta az garantált?

(illetve ez az ökörhugyozás szerű topik dizájn tényleg kell ide? <#confused>)
Egyébként season pass-ról lehet tudni valamit? Lesz, nem lesz?
ezzel tolta vki ?!
erdekes lehetett..sznajperek meg tank meg miegymas nelkul..

vagany ww1 jatekok voltak egyebkent meg..

hl1-2 modok.. csak kb 1-2 eve alatt kiurultek szerverek sajnos..

szabii98
Vagy csak legyen minden agyon moddolható, hogy a community úgy játsszon ahogy akar? Igaz akkor nincs premium meg season pass meg új mapok
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2016.06.21. 23:12:21

I met God. She's black

akutyafajat... nem tom mer ideraktam.. erdekes lesz a jovo azbiztos
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.06.21. 22:36:37
Én már azzal is beérném, ha tennének bele egy sima Conquest módot. Nem hiszem, hogy nagy kérés.
lac coo
Nem lenne az rossz, ha hallgatnának a játékosokra, és legalább valami játékmodban engednék picit komolyabban játszani. Nem is kellene sok, csak kivenni pár idiótaságot mint pl. a végtelen számú érintésre robbanó gránát, a repkedőhátizsák stb .
Amúgy a Dice legjobban összerakott cucca, gondolom ez a BF1 is hasonlóan jól meg lesz hegesztve .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

"Dizni szar.. meg enekelnek is benne meg minden.."

:-DDD

TDC Geronimo
4k upscales gameplay

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Alien69
Valóság egy számítógépes játékban? <#guluszem1> Ilyet várni, enyhén ballgaság. Hogy modellezed le a RÁD ható erőket, hogy TÉNYLEG bepréselődj az ülésben, vörös ködöt láss, vagy ha megsérülsz, fájjon? <#ravasz1> Az asztal lába bokán rúg, vagy mi? <#idiota>
Vannak igazi szimulátor szerűségek, főleg repülés területén. De, azzal valszeg nem harcolnának mondjuk milliós létszámban, de 10E-s léptékben sem, valszeg.
Ami meg a DLC-ket illeti, pont a szimulátorok viszik a prímet. Lásd akár a Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition-t, épp akciós, és az ÖSSZES DLC
1114,82€. <#guluszem1> Ja, és ez akciós ár. Train Simulator DLC teljes ára, ami most nem akciós, 4 235,32€.
Igaz, elvileg van mögötte tartalom is, néha 1-1 festésen, vagonon kívül. <#ravasz1>

Bogdogege
aha<#idiota><#idiota>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Nem, azért hurrogtunk le, mert
1. A játék történelmi hűsége miatt nyavalyogtál, miközben egyértelmű, hogy nem harci szimulátorról beszélünk
2. Amiatt nyavalyogtál, hogy a BF Premiumokban sincs semmi tartalom, miközben van. Én az SW: Battlefrontról beszéltem
3. Elkezdted nyomatni ezt a gyermeteg antikapitalista, rendszerellenes, Harcosok Klubjá-s maszlagot. Ugyan, kérem
Bogdogege
Egy pár hsz-el lejjebb ezt mondtam én is, azt lehurrogtatok

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

az SWBF mindig is gyermeteg,ecceru jatekmenetu volt..SEMMI koze nincs BF sorazathoz valoban... nem kell ezen ossze zavarodni..vagy hasonlitgatni sem..Dizni szar.. meg enekelnek is benne meg minden..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.06.21. 15:01:48
Na ez az, a BF4 Premium többé-kevésbé megérte a pénzét, de az SW esetében gyakorlatilag egy demót vettél meg egy AAA cím árának másfélszereséért, majd további, pofátlan összegekért kerekíthetted egy úgy-ahogy teljes játékká, ami még mindig közelébe se ér a BF4 Premium tartalmi mennyiségének. Tudom, lesznek hozzá még DLC-k, további tartalmak. További pofátlan összegekért. Azért hihetetlen, hogy esetenként 30 ezer, vagy több forintot kell elkölteni ahhoz, hogy legyen egy olyan játékod, amit pár éve még alapértelmezésként adtak volna a kezedbe 10-12 ezerért. És még csak várni sem kellett hónapokat, hogy a játék alap egynegyedéhez hozzáfércelgessék a további, fizetős háromnegyedet.
TDC Geronimo
BFes premium tartalommal szerintem semmi gond nincs. Bőven adnak tartalmat a pénzért.

Ez szerintem az lesz, aminek az SW-nek lennie kellett volna. Az SW is nagyon jó játék lenne, csak két hibája van: egyrészt, hogy irtózatosan, fájdalmasan egyszerű, másrészt hogy a játék egyharmadát adták el 20 rugóért (pfffff), a maradék kétharmadot meg további 20-ért, DLC-k formájában (és még ezekkel együtt se nagyon tesz ki a teljes tartalom egy átlag multis FPS-t). Az arcpirító pofátlanság netovábbja. De ez valszleg a BF1 esetében is így lesz, úgyhogy jobb, ha felkészülünk.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.06.21. 14:18:35
TDC Geronimo
miért mi a baj az swvel? SW nem bf, az egy rém egyszerű árkád fps/tps, mindig is az volt.

lac coo
En SW utan nem merem megvenni....

TDC Geronimo

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.21. 13:40:24

koschwarz
Lookin' good!
Hosszú évek óta nem vettem semmilyen kompetitív multis lövöldét, de ez most bekerül a parizer és a fehér kenyér mellé a szatyorba.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

adam46
Marha jó lesz, már alig várom.
libego hosszu kabatok rohadt jol neznek ki vmiert
Eloszor en is azt hittem, aztan rajottem, hogy csak benacska.
A video tényleg jó.
Ugy latszik a hiperaktiv reteg mar elkotrodott.

TDC Geronimo
wat? nem 😊

Bogdogege
Kontrollerel nyomul

<#eljen>

Jól néz ki.
TDC Geronimo
Na ide feltöltötték újra a videót <--- ez egy link

Minősége rosszabb, mert újrafeltöltött, de szerintem az egyik legjobb videó. Elvileg újabb build is, mint az E3as

TDC Geronimo
Ja embargo van rajta elvileg még 2 hétig pedig nagyon jó videó volt

Már le van szedve. Úgy tűnik az EA nem szereti a nem hivatalos leakeket.
TDC Geronimo
Nem idegbeteg rángatós, tearing nélküli videó. Eddigi legjobb szerintem

TDC Geronimo
closed alpha gameplay. Állítólag lesz pcre jövő héten. Azt hiszem BF4nél is volt egy kis létszámú alpha

"Assassin plane"... Ez de hülye...
"gepet.."
Fun fact: De. Legalabbis ha jol emlekszem. Valamelyik orosz tank hirhedt volt a viszonylag konnyen lecsapodo sulyos fedelrol, ami eleg sok ujjat zuzott ossze.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

hatazer 12 mp nel mikor beloki rotort es atugrik rajta akkor mar "accident" kellett volna h legyen.. daraltan nemigen vezetne kepet valosagban ,ha ilyen vaganyul ugrik bele...

tankoknal is allandoan odabasszak a sajat kezuket ahogy csukjak az ajtot..

tortenelem hamisitas.. valosagban nem csuktak oda sztem..
Pluskast
Hát nem tudom. Mindenki döntse el maga, hogy ez jó vagy sem, de szerintem ez totál illúzióromboló.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekimegy a repülővel a Zeppelinnek és még csak meg sem karcolja. Betonból készült az a szerekezet vagy mi?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Hát én esküszöm nem látom, de jobb is. A tudatlanság áldás 😄
patchaou
A lejjebb berakott videóban amire reagáltam tisztán látható. Ha nem látod örülj neki 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Na ez az, tudom, hogy ez a "tearing" effektus, de én ilyet még életemben nem tapasztaltam, vagy ha igen, akkor nem vettem észre, akkor meg minek.
lac coo
A monitorhoz igazitja a kepkockak megjeleniteset, csak akkor szamol uj kockat ha az elozot mar teljesen megjelenitette a monitor, fentrol lefele. Ha kozben kuldi ra az ujat akkor fent mar az uj lesz lent meg meg a regi ezert vizszintesen egy torest latsz a kepben.

Tonképpen mi az anyámat csinál a vsync? Tudom, hogy elméletileg korlátozza az FPS-t, ezzel megakadályozva az FPS-ingadozást, de én ebből még soha nem vettem észre semmit, azt leszámítva, hogy egyes játékoknak 30-ra veszi vissza, ami engem már zavar. Próbálgattam játékokat vele és nélküle is, de soha nem vettem észre különbséget a fent említett eseteket leszámítva. Meg egyébként sem értem, hogy miért jobb, ha folyamatosan 40 FPS-sel fut egy játék, mint ha időnként 60-ról esik vissza 40-re.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.06.19. 21:07:51