Battlefield 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

legrealisztikusabb akkor operation flaspoint volt..

meg americas army..2 paja volt..3 fegyver.. sose tudtad ki es honnan lo...mint verdun kb.. csodalatos volt

dod 1.3.. elverzessel stb..

ha nem lesz furesz a medicnel bf1 ben akkor szar lesz..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.06.27. 10:39:45
adam46
Semmivel se volt másabb az 1942 sem, összetettebb sem és a BF2 sem, csak van egy réteg, ahol divat sírni. Jaj azok a régi idők, ahol minden más volt. Annyira pro vagyok, hogy ez nekem már gagyi. Továbbra sem csak a látvány viszi el a játékot.
Mi volt 2000 környékén?Én szinte minden nap több órán át Moháztam.Az sem volt kevésbé pörgős.Szóval nem is értem.Tudom 2002 környékén jött a Battlefield 1942.Na az tényleg más volt.Ott aztán lehetett rohangálni mire ellenfelet találtál.Mondjuk kíváncsi vagyok hogy mivel játszottál/tok 2000 környékén?

Running
Lassan 10 éve nem csinálnak a korosztályunknak játékot, gondolod, hogy majd most kezdik el és pont az EA/DICE? Bátran ki merem jelenteni, hogy nem, nem lesz már semmi sem olyan, mint 2000 környékén. Ideje lenne feldolgozni szerintem és továbblépni ezen. Ha tetszik a látvány megveszed és lenyelve a békát játszol, ha meg nem fogadod el, hogy nem te vagy a termék célközönsége, akkor meg csöndben elfogadod, szerintem.
Ez a téma már kb olyan, mintha egy mai 14 évesnek próbálod elmagyarázni, hogy volt olyan idő, amikor tévé sem volt, nem hogy tévé, meg telefon, meg net, a gyereket kint játszottak együtt a szabadban, meg hasonló baromságok. 😄

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo

Nem igazán látok egylövetű fegyvert.De nem baj jövöre jön a következő rész A kőkor edítion amiben sorozatlövő lándzsák is lesznek.
Komolyan ennyire lemajmolni a codos darálást.Dehát ez kell taktika 0 csak reflex benarkózva,bespeedezve mert ha nem pörögsz akkor nem élvezed.Ennyire ki kell ölni mindenből az ész használatát.Olyan ez mint kb. a diszkó volt régen lehetett normálisan táncolni voltak lassú számok a csajokat megtáncoltatni.Utánna meg lett ez a sok techno pörgős zene ami 6 feles után már nem zavar hogy egy fos.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

TDC Geronimo

<#guluszem1>

Fpocok
Kibaszottul várom!

Parasite Eve 2, best game EVER!

TDC Geronimo
elején milyen melee rampaget rendez <#banplz>

KM
Pontosan!

lac coo
Rohadt regen volt hasznalhato......

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Bogdogege
Jó látod semmi köze.

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Azért, Ne legyünk telhetetlenek <#smile> Szerintem, bőven jó az I. vh-s séma is. Meg ilyen jellegű játékot, nem is ismerek. (A Verdun, ha jól tudom, csak gyalogságot tartalmaz. Javítsatok ki ha tévedek esetleg, nem játszottam még vele)

"...azért jobb lett volna a II.VH ! 😊)) "
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Heroes & Generals (És még ingyen is van <#smile>)
Ja, abból még úgysem volt elég játék az elmúlt 15 évben <#hehe>
lac coo
...azért jobb lett volna a II.VH ! 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

szabii98
Ha azthiszed az első világháború csak árok-senkiföldje-árok struktúrájú csatákból állt, akkor tévedsz.

I met God. She's black

Nézem a gameplayeket, de ennek amúgy mi köze is van az I. világháborúhoz? A fejlesztők már nem merték meglépni az árok-senkiföldje-árok struktúrát. Jobb lett volna a II. világháborút feldolgozni.
TDC Geronimo

szomferi
a closeb beta footage-ról járhatott le, mert 33 és 32 perce tett ki videót LevelCap és Jackfrags is

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

TDC Geronimo
Igen, jöttek új videók closed alphaból. Majd otthonról berakom őket.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.06.26. 15:34:06

TDC Geronimo
Az a pletyka megy, hogy az EA playes NDAról ma jár le az embargo. Mondjuk elvileg ugyanazt játszották ott is, mint a streamen.

Bogdogege
Szoktam nézni ezt a két mikka-makkát , Pistit meg Janit nagy májerek, ez a vr nem most lesz használható talán évek múlva , főleg multiba paraszt vakítás , vannak az olcsóbb telefonos cuccok, de azok is poreszra meg filmnézésre esetleg .<#shakehead>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Na azért nem, egyrészt akkor nem gyúlékony anyaggal voltak feltöltve, másrészt cellákra volt osztva a szerkezetük, így ha egyet szétlőttek (az se kevés golyót igényelt), akkor se zuhant le. Ki voltak ezek találva.

A repülős géppuskás dolog meg szintén érthető, ezeknek a tankoknak egy centi körüli páncélzata volt (arra volt kitalálva, hogy megfogja a gyalogsági kézifegyverek golyóit), a tetőpáncélzat meg eleve mindig még vékonyabb (a modern tankok többségén is), valszleg ezeken egy egyszerű, vékony lemez volt.

Akkor már az SMG-kkel, géppuskákkal, félautomata puskákkal rohangáló katonák jobban zavarnak.
TDC Geronimo
VR még nem annyira mainstream cucc, hogy ilyenekbe is betegyenek támogatást 😊

makodvan h nem merenyeltek hatba.. ugyesek vagytok..
joebacsi
Zeppelinnek elvileg egy puskagolyótól is lángokban kéne állnia, úgy viszont nagy szerepe nem lenne a játékmenetben ilyen kis területen. Engem annyira nem zavar, hogy repülő tankot csináltak belőle.

Az már kicsit jobban, hogy vadászokba is elég sok lövés kell (bár lehet, hogy csak a csávó volt béna, hogy egy tiszta légigyőzelmet nem tudott összehozni a video alatt)

Illetve az is érdekesség, hogy a repülő gépágyúja a tankot is sebzi.

Nagy elvárásaim egyébként nincsenek, ha már energiaharcból picit érzek, akkor boldog leszek 😊

VR támogatás egyébként felmerült? Dogfightnál nem is lenne annyira felesleges...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
Nagy szerencséd, hogy épp a francia riviérán lazultam ki az eb meccsek utáni pusztulatot és az elmaradott csigazabálóknak hála gyakran le voltam szakadva a netről. Mára pedig már annyira kisimultak a ráncaim, hogy hozzászólásod által indukált KK tűztáncot lehet, hogy elnapoljuk...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Az a season pass lesz, én is arra várok. Olyan verzió nem kell, amihez később még majd pluszba kell venni a DLC-ket. Mondjuk méregdrága lesz az tuti, de hát istenem, 10 éve nem vettem hasonlót.
Jim Morrison
En biztosan, gepem sincs hozza, hogy rendesen kielvezzem a kornyezetet. Most bf4 el elleszek 1 darabig😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

de ti nem vartok vele par honapot?! elso learazast legalabb!?! addig szurik hibakat stb..
Jim Morrison
ha engem kérdezel, ebből felejtsd el a deluxe editiont. lehúzás.

ebből kiindulva majd premium edition kell neked 😊 (ha lesz. kétlem, hogy ne lenne majd)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Na most akkor van ez a standard, meg a deluxe verzió. De egyiknél sem beszél a DLC-kről. Azokért ígyis-úgyis külön kell majd fizetni, vagy mi?
Mert akkor nem veszek deluxot csak azért, hogy 3 nappal korábban szívhassak már.
Bogdogege
És a jó öreg delfin pörgés ugrás az lesz?

Ja, az a Domination vagy mi, de az közel sem Conquest.
de van.. 5 pontot kell v lehet elfoglalni.. aztan eccer csak vege lesz a jateknak..
Senki, tök egyértelmű volt hogy lesz, elvégre BF-ről beszélünk, és már az E3-as videókon is CQ-t játszanak. A Battlefront kapcsán merült fel, hogy ott nincs.
parhonapja elvileg igen..

ize.. en csak pipaltam es rakkattintottam h sign in ,es mar kesz is..

lesz conquest.. kisirt h nem lesz?!

Utoljára szerkesztette: toza, 2016.06.23. 17:32:43
Az ea account az ugyanaz mint az origin? Mert azzal az istennek se enged be ez...
tutituti
Schrank-ra rakom a voksom 😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Running
Na mivan az összes bf troll már csatába indult? 😊))

Bogdogege
Én meg Zolly ra

Psszt...yosi, ilyet hangosan ne kérdezz!!!!!44
Meghallja ezt egy ősbéefes kecseg és kitépi a szíved, rajzol rá egy szmájlit és hozzávágja egy kőhöz, majd a KK jár rajta tűztáncot! :-)

Joebácsi!!! Ki az a Joebácsi? 😄
Na, valasszunk gyorsan egy hazigazdat, o majd intez mindent...

1; Joebacsi :-)

Hat ha egyszer szar, akkor szar. Buzeral, hogy kimondtam?

Smithwarden
Nem a designnal volt gond (bár kértem 1-2 dolgot és szó nélkül mást raktál be), hanem a 0 kommunkáció részedről, nem más. De ezt már leírtam neked többször, csak direkt nem akarod megérteni.

Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2016.06.22. 21:47:58

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Nem kell sokat kihozni a témából, jó ez így. Egy háttér, meg a sima normál topik dizájn.
Szabi
passz, erre volt igény.. random gagyi háttér és bazinagy bannerkép, yeah, de már legalább nincs mindkét képen battlefield felírat..
egy ilyet kipróbáltam, de topiknyitó lehurrogta, azóta ez az eredetileg kért szépség van

"Nulla tenaci invia est via"