Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.08.21. 22:30:58
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Na most ha rosszhiszemű lennék, azt mondanám, hogy ezzel tudatosan az átcsábuló CoD-fanboyokat célozzák meg, mert hát nyolc éves Pistike fején már dagadnak az erek, ha három másodpercig nem okádhatja az ólmot mindenre, ami mozog. Az meg oké, hogy nyolc éves Pistike ennek örülni fog, de én - és sokan mások, akik eddig azért BF-eztek, mert lassabb, okosabb és kifinomultabb játékmenetet nyújtott, mint a CoD - ennek rohadtul nem örülök. Ugyanakkor bízom benne, hogy ha ezt így kiadják, és a BF community hörögni fog, akkor változtatnak rajta, akár megjelenés után is. Csak ne az legyen a vége, hogy a jelenlegi BF community hangja elveszik az örömködő CoD-fanboyok hangjai között, de még ha nem is veszik el, nehogy EÁ-s nyomásra kénytelen legyen a DICE így hagyni a játékot. Mert abban azért majdnem biztos vagyok, hogy ezeket a változtatásokat nem ők akarták, mondjanak bármit.
egyszerűen nem tudom elképzelni, mi baj volt a BF4 conquesttel. az emberek értették, játszották. aki akart, kempelt, aki akart, támadott, az egész egy taktikus, több módon megnyerhető játékmód volt. sok minden számított, nem lehetett ész nélkül menni, hiszen ha 30-szor haltál meg egy 600 ticketes szerveren, azzal máris 5%-ot levontál a csapatod jegyeiből, ami meg nem szép. számított a k/d, hiszen ha a 30 halál mellé viszont volt 45 ölésed, akkor meg mégis segítettél.
ehhez képest az új conquest konkrétan zászlóhúzás és ennyi. a kill alig ér pontot, míg egy foglalás 1350 pontot is érhet akár! ez döbbenetesen magas szám, és adjuk hozzá, hogy nincs ticket bleed, tehát CSAK a zászló számít.
jó példákat is hoz. innentől para lesz odamenni egy zászlóhoz. van 3 enemy, megölsz kettőt, majd meghalsz - szereztél két killt, ami nem ér semmit, kaptál érte kb. 300 pontot. majd utánad jön két csapattársad, kinyírják a maradék 1 embert, békésen behúzzák a zászlót és kapnak fejenként 1300-1300 pontot, miközben a dolog nehezét te csináltad meg.
a Hardline-példa is jó. ott is volt ez a vezetgetős játékmód, ami fosta a pontokat - ezért voltak szerverek, ahol tilos volt ölni, mindenki vezetett és szerezte a pontokat, a casht. a játékosok megtalálják ezeket a kiskapukat és ha így marad, az komoly csapás a conquestre - ami, még egyszer, a legtaktikusabb játékmód talán. a Rush nagyon nyílt, lehet persze flankelni, de nagyon koncentrált. egy jó conquest-mapon viszont rengeteg playstyle és választási lehetőség volt és sokféleképpen lehettél jó, hasznos a csapatod számára.
és akkor arról ne is beszéljünk, hogy szépen-lassan visszajön gyakorlatilag minden, ami a BF4-ben is benne volt. a repülők rakétákat és torpedókat lőnek ki, a ló az új motor (jópofa, de nagyon bugos, elképesztő távolságból hoz killt egy szablya-suhintás. jól néz ki, de dolgozni kell vele. az Assault megkapta a C4-et az anti-tank gáránát és az "RPG" mellé, ez az igazi WTF-class most, a Medicnél megjelent az underbarrel grenade launcher... nem igaz, hogy ennyire "gyávák", ez így tényleg megint csak egy skin, legalábbis egy kicsit abba az irányba indult el az egész.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Everyone should die soon!
Haaaamar!
Haaaaamar!
Haaamar!
I'm going to bear the Dice, who's coming?
How is your English quickly?"
?
wut?
Two modes will be available as well:
Conquest. An all-time fan favorite of Battlefield players, Conquest is a large-scale game mode with up to 64 players fighting for the control of key objectives. With large armies on foot or behind the wheel and the addition of fearsome Behemoths, Conquest brings together all the elements of the signature Battlefield All-Out War.
Rush. A 24-player mode where the Attacking force must find and destroy the Defending force's Telegraph Posts, which can be used to call in artillery strikes. The Defenders can deny the Attackers their mission by disarming explosives they plant on the telegraph positions. Should the Telegraph Posts be destroyed, the Defenders must fall back to the next sector and protect the Telegraph Posts there.
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.08.21. 14:24:35
Haljanak hamar, oszt jóvan. :-)
Haljon mindenki hamar!
Haaaamar!
Haaaaamar!
Haaamar!
Én megyek a Dice-hoz tüntetni, ki jön?
Hogy van a hamar angolul?
:-)
Utoljára szerkesztette: JagFater, 2016.08.20. 14:28:46
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.08.20. 13:39:29
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2016.08.20. 03:46:57
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ottan. Tudtam, hogy emlékeztem valami ilyesmire.
Azt lattad, amit latni akartal.
Azert szoktak mutatni, hogy lasd, hogy gyogyul. Ezt megszoktad es most is ugy lattad. Eloszor nekem is ugy tunt.
Közben megnéztem a LevelCap-es videót, azon úgy tűnik, hogy tényleg nem gyógyul a lángszórós. Akkor nemtom, mit láttam én ott.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.08.19. 12:21:16
Sztem nem gyogyult, csak mutattak a csikot. De persze tevedhetek is.
Csak nekem tűnnek jobbnak a hangok? Bad Company 2 óta nekem gyengébbnek tűntek a 3 és 4 hangjai.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Más: StoneMountain azt mondja a loadout-os videója végén, hogy az elit classok nem regenerálódnak. Na most a stream alatt a saját szemünkkel láttuk, hogy a lángszórós pasas regenerálódik, asszem még valaki fel is hívta rá a figyelmet, talán pont Westie. Vagy már fáradt voltam, és rosszul emlékszem?
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.08.18. 16:56:43

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Utoljára szerkesztette: gstup, 2016.08.18. 16:04:25
Nagyon ügyes vagy, hogy ezt megfigyelted...taps...
Életedbe nem csinálsz ilyet, nem, hogy pár óra alatt.