Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
realisztikus csuszas.. kul
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.08.27. 18:14:10
- a bundle-ként kapott, fel nem használt kuponokból,
- az olcsóbb ázsiai piacról legális forrásokból,
- valamint lopott bankkártyákkal végzett tranzakciókon keresztül. és ebből van a legtöbb.
nem véletlen, hogy volt már olyan játékkiadó, aki azt kérte, inkább torrenteljék le a játékot, ha akarják, de ne a G2A-n vegyék meg, mert azzal konkrétan kárt okoznak a kereskedéseknek (lopott bankkártyával vásárolsz --> megkapod a kódot --> reagál a bank, visszatéríti a pénzt az eredeti tulajdonosnak --> az eladó viszont hoppon marad, se kulcs, se pénz. emiatt ma már a kisebb cégek is komoly apparátust tartanak fenn, hogy real time tudják ellenőrizni a tranzakciókat és lehetőség szerint kiszűrjék a lopott kártyákat.
nyilván vannak legális kódok is a G2A-n, de ez nagyjából az a fajta védekezés, amikor az isohunt és társai széttárták a kezüket, hogy "mi csak a felületet és a technológiát adjuk, aztán hogy ki mire használja...".
és mindeni eldöntheti magának innentől, hogy G2A vagy sem 😊 én kétszer vásároltam, egyszer (majdnem) megszívtam, a Shield ellenére is leszart a G2A ügyfélszolgálat, hogy kamu kódot kaptam (3-szor egymás után). semmit sem tettek, elmondtam a panaszomat, az eladó küldött még kódot (szintén rosszakat), részükről ennyi volt a support 😊
(hozzáteszem, érdekes market, ahol külön biztosítást kell kötni, hogy ami kódot kapsz, az működik is... 😄)
a magyar bolti árakhoz képest ritkán lehet nagyot spórolni a G2A-n egyébként is, de aztán mindenki maga dönti el, hogy honnan és hogyan vásárol.
Szóval nem kamu.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Szerintem meg azért ez a videó igen hihetőnek hangzik...
Arra meg, hogy "Ne higgyünk mindent el amit az interneten olvasunk": mi van, ha a videóban említett dolog tényleg igaz, s pont az ezt palástolni próbálók hazudnak, hogy mégse pártoljon el annyi ember a G2A-tól? <#vigyor2>#vigyor2>
ON
ugysem szabad megvenni csak megjelenes utani fel evvel,elso learazaskor..karacsony!?
Amit előszeretettel emlegetnek azok néhány ubisoft játék kulcsaival kapcsolatos felmerült problémák voltak. Ott sok kulcsot bannoltak (egy bizonyos játékkal volt gond, de már nem tudom, hogy Far Cry volt vagy Assassin's Creed) és az tényleg lopott szállítmány volt (ha jól tudom ez esetben is történt kárpótlás az oldal részéről..Mert ezt nem ők adták el, hanem az ő felületükön üzemelő magánszemélyek).
Ne higgyünk mindent el amit az interneten olvasunk...Ennyi a lényeg.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Egyébként a BF1 alapjáték 14 ezer jómagyar forintért vehető G2Aról.
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2016.08.24. 14:07:13
I met God. She's black
Na mindegy, ezzel én is várok, 35 ezret kissé sokallok egy játékért, még egy BF1-ért is. Már a 18 ezres alapár se volt kutya, de arra még azt mondtam, hogy a mai viszonyok szerint, egy ennyire várt játékért hajlandó vagyok kiadni ennyit. Tudom, most meg leszek kövezve, meg hát ott van a nemtommilyen Bus Simulator Steamen, ami minden kiegészítőjével 4000 dollár.
Mondjuk durva, hogy az ultimate edition amiben benne van a deluxe cucc meg ez is 140 euro. Azt hiszem ezt én később veszem majd külön
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
tok soxor dolgoznak egyutt vadigenek es tokjo moka..
es szar a k/d -nk de megis legtobszor megforditjuk 1000 res szerveren 300-600 akrol meg stb..
ettol fuggetlenul sznajper kempelesre valo es kesz..
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.08.22. 11:01:46
sot meg hc-n ,minimap nelkuli szerveren is erdemes spottolni,bonusz miatt, meg szkvad objektivakl is lehet sok pont szerezni.
vegulis csapatjatekrol szolna vagy mifene.
pontot csak u szerzel ha csinalsz vmit..
aztgondolom h a haborukban nem a k/d volt fontos hanem a terulet foglalas..
bf meg elvileg ezert vagany ugye..
sznajperrol meh szakadjatok le..neki bekont kell rakni vagy megfesteni target meg messzirol kempelnie es kiloni az esetleges zaszlot foglalni probalokat..es kesz.
Szarok en a pontokra, csak jatszhato legyen.
Minden lehet, csak BF4 ne legyen az ugeibugri, csillivilli, idegbeteg rangatozos foshalom Cod klon ne
Utoljára szerkesztette: JagFater, 2016.08.22. 08:34:16